Gość: Luxc IP: 213.17.164.* 22.05.02, 21:18 sport.onet.pl/live.html na razie 1:0 pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Cramin Re: Legia -Wisła IP: *.acn.waw.pl 22.05.02, 21:40 3 : 0 :-))) Dobrze ze Wisla jest w szczytowej formie bo przy 10:0 rewanz bylby nudny :-P C. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luxc Re: Legia -Wisła IP: 213.17.164.* 22.05.02, 21:43 Hi hi, no tego to chyba najzagorzalsi legioniści się nie spodziewali ;)) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WWW Re: Legia -Wisła IP: *.cs.ucr.edu 22.05.02, 21:43 Kibicuje Wisle, ale to co oni dzisiaj zagrali wola o pomste do nieba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m04 Re: Legia -Wisła IP: *.lublin.mm.pl 22.05.02, 21:46 Gość portalu: Luxc napisał(a): > <a href="http://sport.onet.pl/live.html"target="_blank">sport.onet.pl/live.html a mi sport.onet.pl/live nie dziala :[ caly czas tylko: trwa instalacja apletu, bla bla bla i nic sie nie dzieje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luxc Re: Legia -Wisła IP: 213.17.164.* 22.05.02, 21:51 I tak zaraz koniec, co tam się kurde działo? Może mecz zawalili Kosa i Pater (bo nie pojechali) WWW - miałeś to na wizji, to powiedz o co tu biega. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WWW Re: Legia -Wisła IP: *.cs.ucr.edu 22.05.02, 21:53 Nie mam pojecia o co tu biega. Jak by to byla repra to mozna by zawsze powiedziec ze to zaslona dymna, a tak, to jestem glupi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luxc Re: Legia -Wisła IP: 213.17.164.* 22.05.02, 21:58 Kurde, z tym Kasperczakiem to chyba nie był najszczęśliwszy pomysł... Chociaż z drugiej strony z Okuki nabijali się wszyscy dłuuuugo; może potrzebuje czasu, żeby zrozumieć, że nie jest w Afryce i w przyszłym roku będzie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WWW Re: Legia -Wisła IP: *.cs.ucr.edu 23.05.02, 00:39 Wydaje mi sie ze mimo wszystko Kasperczak jest dobrym trenerem. W tym sezonie wszedl pod koniec filmu, wiec duzo zdzialac niemogl, a i tak widac bylo poparawe. (pytanie czy to jego zasluga?). Szkoda by jednak bylo, gdyby Wisla miala zmarnowac znowu wystep w UEFA. Co rok po jej odpadnieciu mowi sie ze cel na przyszly rok jest taki a taki (w tym roku mial byc awans do CL), a tymczasem poprawy nie widac. Jedyny roznica to trener i brak najlepszych zawodnikow. Mial racje Adam Nawalka, ze zrezygnowal z pracowania w takich warunkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dexter Re: Legia -Wisła IP: *.acn.pl / 10.128.138.* 22.05.02, 22:49 Byłem, widziałem i śmiać mi się chce z tej "wysokiej formy" Wisły. Kosowski nic nie pokazał, prócz tego, że umie biegać, a Szymkowiak zaprezentował, że umie liczyć do pięciu odliczając sędziemu faule Wróblewskiego. A podobno Kamilek miał jechać na mistrzostwa. Jednak Legia to nie GKS. Dużo lepiej zaprezentował się Sokołowski, grający na jego stronie, no a brameczka- majstersztyk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jędrek trzy do zera - Legia trafiła frajera IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.05.02, 01:05 Gość portalu: dexter napisał(a): > Byłem, widziałem i śmiać mi się chce z tej "wysokiej formy" Wisły. Kosowski nic > > nie pokazał, prócz tego, że umie biegać, a Szymkowiak zaprezentował, że umie > liczyć do pięciu odliczając sędziemu faule Wróblewskiego. A podobno Kamilek > miał jechać na mistrzostwa. Jednak Legia to nie GKS. Dużo lepiej zaprezentował > się Sokołowski, grający na jego stronie, no a brameczka- majstersztyk. J : też byłem na Łazienkowskiej i potwierdzam twoje spostrzeżenia . Legia to nie GKS ani Amika która się sprzedała w finale Pucharu Polski Legia mimo braku 7 podstawowych zawodników pokazała charakter , nie dała pograć wisełce a brameczki - wszystkie trzy ( !!! ) to miodzio . piękny strzał sokoła z 25 m ( i to z boku boiska ) , okienko z 15 m Radka Wróblewskiego po kontrze i piękne wykończenie Svitlicy po b.precyzyjnym podaniu Yahayi. Wiślacy : kosa ,franek czy cantoro nie istnieli , uche wyłączony przez szalę Krakusy którzy po kilku wygranych meczach wisełki trąbili że to ich zespół teraz jest najlepszy dostali zimny prysznic . Jak będę w przyszłości wspominał mecze które sprawiły mi najwięcej radochy to ten dzisiejszy na pewno będzie wśród nich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukasz he he 3:0 dla LEGII WARSZAWA IP: *.wp.mil.pl 22.05.02, 21:49 super a najsmieszniejsze ze to mial byc rewanz za przegranie mistrza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ny Re: he he 3:0 dla LEGII WARSZAWA IP: *.ny5030.east.verizon.net 23.05.02, 03:59 Najsmieszniejsze bedzie jak legia da w rewanzu walkowera z braku zawodnikow, bo jak na razie wszyscy czolowi gracze uciekaja z w-wy byle gdzie za granice Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucwa Re: he he 3:0 dla LEGII WARSZAWA IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 23.05.02, 09:19 a to już jest zupełnie inna sprawa, niestety....miały być wzmocnienia a tu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jędrek walkower ? zapomnij o tym . IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 23.05.02, 09:51 Gość portalu: ny napisał(a): > Najsmieszniejsze bedzie jak legia da w rewanzu walkowera z braku zawodnikow, bo > > jak na razie wszyscy czolowi gracze uciekaja z w-wy byle gdzie za granice J : głupiś bąku , jak byś trochę więcej poczytał o meczu tobyś wiedział że Legia wygrała grając bez 7 czołowych zawodników a i tak dała sobie radę koncertowo z wisełką. Takich bramek nie strzelali w lidze nawet w najsilniejszym składzie. Świadczy to o tym że Legia ma silną ławę i walkower z powodów opisanych przez ciebie to tylko marzenie bezsilnych krakusów , którzy na dziś mogą tylko posypać sobie łby popiołem i zawodzić że mimo milionów cupiała jest w Polsce ekipa która nie mając takiej kasy nakrywa ich czapką , tak jak wczoraj na Łazienkowskiej. Byłem , widziałem . Odpowiedz Link Zgłoś