Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Legia -Wisła

IP: 213.17.164.* 22.05.02, 21:18
    sport.onet.pl/live.html
    na razie 1:0
    pozdr
    Obserwuj wątek
      • Gość: Cramin Re: Legia -Wisła IP: *.acn.waw.pl 22.05.02, 21:38
        juz 2:0 :-))

C.
        • Gość: Cramin Re: Legia -Wisła IP: *.acn.waw.pl 22.05.02, 21:40
          3 : 0 :-)))

Dobrze ze Wisla jest w szczytowej formie bo przy 10:0
          rewanz bylby nudny :-P

C.
          • Gość: Luxc Re: Legia -Wisła IP: 213.17.164.* 22.05.02, 21:43
            Hi hi, no tego to chyba najzagorzalsi legioniści się nie spodziewali ;))
            pozdr
          • Gość: WWW Re: Legia -Wisła IP: *.cs.ucr.edu 22.05.02, 21:43
            Kibicuje Wisle, ale to co oni dzisiaj zagrali wola o pomste do nieba.
      • Gość: m04 Re: Legia -Wisła IP: *.lublin.mm.pl 22.05.02, 21:46
        Gość portalu: Luxc napisał(a):

> <a href="http://sport.onet.pl/live.html"target="_blank">sport.onet.pl/live.html

a mi sport.onet.pl/live nie dziala :[ caly czas tylko: trwa instalacja apletu,
        bla bla bla i nic sie nie dzieje
        • Gość: Luxc Re: Legia -Wisła IP: 213.17.164.* 22.05.02, 21:51
          I tak zaraz koniec, co tam się kurde działo? Może mecz zawalili Kosa i Pater
          (bo nie pojechali) WWW - miałeś to na wizji, to powiedz o co tu biega.
          • Gość: WWW Re: Legia -Wisła IP: *.cs.ucr.edu 22.05.02, 21:53
            Nie mam pojecia o co tu biega. Jak by to byla repra to mozna by zawsze
            powiedziec ze to zaslona dymna, a tak, to jestem glupi.
            • Gość: Luxc Re: Legia -Wisła IP: 213.17.164.* 22.05.02, 21:58
              Kurde, z tym Kasperczakiem to chyba nie był najszczęśliwszy pomysł...
              Chociaż z drugiej strony z Okuki nabijali się wszyscy dłuuuugo; może potrzebuje
              czasu, żeby zrozumieć, że nie jest w Afryce i w przyszłym roku będzie lepiej.
              • Gość: WWW Re: Legia -Wisła IP: *.cs.ucr.edu 23.05.02, 00:39
                Wydaje mi sie ze mimo wszystko Kasperczak jest dobrym trenerem. W tym sezonie
                wszedl pod koniec filmu, wiec duzo zdzialac niemogl, a i tak widac bylo
                poparawe. (pytanie czy to jego zasluga?). Szkoda by jednak bylo, gdyby Wisla
                miala zmarnowac znowu wystep w UEFA. Co rok po jej odpadnieciu mowi sie ze cel
                na przyszly rok jest taki a taki (w tym roku mial byc awans do CL), a tymczasem
                poprawy nie widac. Jedyny roznica to trener i brak najlepszych zawodnikow. Mial
                racje Adam Nawalka, ze zrezygnowal z pracowania w takich warunkach.
          • Gość: dexter Re: Legia -Wisła IP: *.acn.pl / 10.128.138.* 22.05.02, 22:49
            Byłem, widziałem i śmiać mi się chce z tej "wysokiej formy" Wisły. Kosowski nic
            nie pokazał, prócz tego, że umie biegać, a Szymkowiak zaprezentował, że umie
            liczyć do pięciu odliczając sędziemu faule Wróblewskiego. A podobno Kamilek
            miał jechać na mistrzostwa. Jednak Legia to nie GKS. Dużo lepiej zaprezentował
            się Sokołowski, grający na jego stronie, no a brameczka- majstersztyk.
            • Gość: jędrek trzy do zera - Legia trafiła frajera IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.05.02, 01:05
              Gość portalu: dexter napisał(a):

> Byłem, widziałem i śmiać mi się chce z tej "wysokiej formy" Wisły. Kosowski nic
              > > nie pokazał, prócz tego, że umie biegać, a Szymkowiak zaprezentował, że umie
              > liczyć do pięciu odliczając sędziemu faule Wróblewskiego. A podobno Kamilek
              > miał jechać na mistrzostwa. Jednak Legia to nie GKS. Dużo lepiej zaprezentował
              > się Sokołowski, grający na jego stronie, no a brameczka- majstersztyk.

J : też byłem na Łazienkowskiej i potwierdzam twoje spostrzeżenia .
              Legia to nie GKS ani Amika która się sprzedała w finale Pucharu Polski
              Legia mimo braku 7 podstawowych zawodników pokazała charakter , nie dała pograć
              wisełce a brameczki - wszystkie trzy ( !!! ) to miodzio . piękny strzał sokoła z
              25 m ( i to z boku boiska ) , okienko z 15 m Radka Wróblewskiego po kontrze i
              piękne wykończenie Svitlicy po b.precyzyjnym podaniu Yahayi.
              Wiślacy : kosa ,franek czy cantoro nie istnieli , uche wyłączony przez szalę
              Krakusy którzy po kilku wygranych meczach wisełki trąbili że to ich zespół teraz
              jest najlepszy dostali zimny prysznic .
              Jak będę w przyszłości wspominał mecze które sprawiły mi najwięcej radochy to ten
              dzisiejszy na pewno będzie wśród nich.
      • Gość: Lukasz he he 3:0 dla LEGII WARSZAWA IP: *.wp.mil.pl 22.05.02, 21:49
        super a najsmieszniejsze ze to mial byc rewanz za przegranie mistrza!
        • Gość: ny Re: he he 3:0 dla LEGII WARSZAWA IP: *.ny5030.east.verizon.net 23.05.02, 03:59
          Najsmieszniejsze bedzie jak legia da w rewanzu walkowera z braku zawodnikow, bo
          jak na razie wszyscy czolowi gracze uciekaja z w-wy byle gdzie za granice
          • Gość: Gucwa Re: he he 3:0 dla LEGII WARSZAWA IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 23.05.02, 09:19
            a to już jest zupełnie inna sprawa, niestety....miały być wzmocnienia a tu...
          • Gość: jędrek walkower ? zapomnij o tym . IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 23.05.02, 09:51
            Gość portalu: ny napisał(a):

> Najsmieszniejsze bedzie jak legia da w rewanzu walkowera z braku zawodnikow, bo
            >
            > jak na razie wszyscy czolowi gracze uciekaja z w-wy byle gdzie za granice

J : głupiś bąku , jak byś trochę więcej poczytał o meczu tobyś wiedział że Legia
            wygrała grając bez 7 czołowych zawodników a i tak dała sobie radę koncertowo z
            wisełką.
            Takich bramek nie strzelali w lidze nawet w najsilniejszym składzie.
            Świadczy to o tym że Legia ma silną ławę i walkower z powodów opisanych przez
            ciebie to tylko marzenie bezsilnych krakusów , którzy na dziś mogą tylko posypać
            sobie łby popiołem i zawodzić że mimo milionów cupiała jest w Polsce ekipa która
            nie mając takiej kasy nakrywa ich czapką , tak jak wczoraj na Łazienkowskiej.
            Byłem , widziałem .

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka