Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

CHORZÓW- jadę

IP: *.icpnet.pl 31.08.01, 18:41
    Panowie jadę jutro na Śląski stadion sektor 40.Z moich informacji wynika, iż
    zaszczycę swą obecnością sektor Żaboli z KSG:)))) ale do naszych (sektor 38)
    będę miał raptem 2 płoty:)) pozdrawiam
    Obserwuj wątek
      • Gość: guerra Re: CHORZÓW- jadę IP: *.icpnet.pl 02.09.01, 11:11
        No i miałem przygody sektor 40 okazał się najbardziej gorącym- To właśnie tam
        pacyfikację przweprowadziłą policja. To właśnie tam lał się Górnik z Ruchem i
        Ślaskiem. Obok dymił Lech - Co tam się działo????? Nikomu nie życzę.... pozdro
        • Gość: Camara Re: CHORZÓW- jadę IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.01, 18:34
          He, hehe...Guerra "zbóju" a mowilem trzymac sie mnie?.....hihi..Camara
          polubil "czterdzieche" na Slaskim, jest jak jej slynni bracia na przyladku Horn.
        • Gość: Student Re: CHORZÓW- jadę IP: *.aktivist.pl 03.09.01, 10:34
          Hej Guerra,
          Napisz coś więcej o tych ekscesach.
          • Gość: guerra Re: CHORZÓW- jadę IP: *.icpnet.pl 03.09.01, 11:29
            wyjazd rano samochodem. Bez przygód do docieramy pod Śląski (po wypiciu z
            kolegą skromnej połówki) bierzem taxi jedziemy do pewnej knajpy na Giszowcu
            gdzie spotykamy sie z grupą e-Polaków. Po konflikcie z miejscowymi taxówkarzami
            wychodzimy. Witam się zeznajomymi - w środku prawdziwa biba. Piwo wódka -
            wreszcie odbieram długo wyczekiwany szal e-Polski. Po 40 min odwrót jedziemy
            busem i tramwajem na Śląski. Spotykamy się z kolejną grupą znajomych, chwilę
            rozmawiamy i wroty na stadion.Udajemy się na sektor 40 (jak się okazało
            feralny)
            Zaczął się mecz...
            Od awantury KSG ze Śląskiem - ciekawa wymiana argumentów - noże - pasy etc.
            Chwilę potem gorąco w sąsiednim sektorze (przyjechał nasz Kolejorz)
            W przerwie meczu atak Ruchu na mój sektor - zrobiło się gorąco - interwencja
            Policji - pacyfikacja sektora. Zostałem uwięziony ze znajomym przez korowód
            policji i przytłoczony do płotu. Cudem udaje nam się zmienić sektor
            W międzyczasie podobno Polska stzreliła 3 bramki - tak to obserwowałem
            historyczny mecz. Ale mimo wszystko było warto - pozdrawiam
            • Gość: Student Re: CHORZÓW- jadę IP: *.aktivist.pl 03.09.01, 13:55
              No, no to atrakcji miałeś sporo.

PS.
              A kogóż to nasz Kolejorz wypraszał z sektora ?
              • Gość: guerra Re: CHORZÓW- jadę IP: *.icpnet.pl 04.09.01, 11:43
                jakieś 300 osób ze Śląska

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka