Gość: guerra IP: *.icpnet.pl 31.08.01, 18:41 Panowie jadę jutro na Śląski stadion sektor 40.Z moich informacji wynika, iż zaszczycę swą obecnością sektor Żaboli z KSG:)))) ale do naszych (sektor 38) będę miał raptem 2 płoty:)) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: guerra Re: CHORZÓW- jadę IP: *.icpnet.pl 02.09.01, 11:11 No i miałem przygody sektor 40 okazał się najbardziej gorącym- To właśnie tam pacyfikację przweprowadziłą policja. To właśnie tam lał się Górnik z Ruchem i Ślaskiem. Obok dymił Lech - Co tam się działo????? Nikomu nie życzę.... pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Camara Re: CHORZÓW- jadę IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.01, 18:34 He, hehe...Guerra "zbóju" a mowilem trzymac sie mnie?.....hihi..Camara polubil "czterdzieche" na Slaskim, jest jak jej slynni bracia na przyladku Horn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Student Re: CHORZÓW- jadę IP: *.aktivist.pl 03.09.01, 10:34 Hej Guerra, Napisz coś więcej o tych ekscesach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guerra Re: CHORZÓW- jadę IP: *.icpnet.pl 03.09.01, 11:29 wyjazd rano samochodem. Bez przygód do docieramy pod Śląski (po wypiciu z kolegą skromnej połówki) bierzem taxi jedziemy do pewnej knajpy na Giszowcu gdzie spotykamy sie z grupą e-Polaków. Po konflikcie z miejscowymi taxówkarzami wychodzimy. Witam się zeznajomymi - w środku prawdziwa biba. Piwo wódka - wreszcie odbieram długo wyczekiwany szal e-Polski. Po 40 min odwrót jedziemy busem i tramwajem na Śląski. Spotykamy się z kolejną grupą znajomych, chwilę rozmawiamy i wroty na stadion.Udajemy się na sektor 40 (jak się okazało feralny) Zaczął się mecz... Od awantury KSG ze Śląskiem - ciekawa wymiana argumentów - noże - pasy etc. Chwilę potem gorąco w sąsiednim sektorze (przyjechał nasz Kolejorz) W przerwie meczu atak Ruchu na mój sektor - zrobiło się gorąco - interwencja Policji - pacyfikacja sektora. Zostałem uwięziony ze znajomym przez korowód policji i przytłoczony do płotu. Cudem udaje nam się zmienić sektor W międzyczasie podobno Polska stzreliła 3 bramki - tak to obserwowałem historyczny mecz. Ale mimo wszystko było warto - pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Student Re: CHORZÓW- jadę IP: *.aktivist.pl 03.09.01, 13:55 No, no to atrakcji miałeś sporo. PS. A kogóż to nasz Kolejorz wypraszał z sektora ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guerra Re: CHORZÓW- jadę IP: *.icpnet.pl 04.09.01, 11:43 jakieś 300 osób ze Śląska Odpowiedz Link Zgłoś