forza_imperial 29.05.02, 00:02 Naprwde dobra to by byla idea! Zrobic wspolny portal z tych 2 stron! jak sadzicie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: plastic Re: Portal Lecha (Wiara Lecha plus www.lech.poznan.pl) IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 29.05.02, 00:23 nie wiem jak to ujac ale nieeeee... to jakos nie pasuje jest dobrze jak jest nic bym nie zmienial, no moze oprawe ;) :p pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
forza_imperial Re: Portal Lecha (Wiara Lecha plus www.lech.poznan.pl) 29.05.02, 00:56 Gość portalu: plastic napisał(a): > nie wiem jak to ujac ale nieeeee... to jakos nie pasuje jest dobrze jak jest > nic bym nie zmienial, no moze oprawe ;) :p > pzdr oprawa oficjalnej strony czy strony wiary lecha ? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
cromm Re: Portal Lecha (Wiara Lecha plus www.lech.poznan.pl) 31.05.02, 18:43 Wiara Lecha nie ma strony........gościnnie umieścił informacje o nas Sargon na swojej stronce........strona Wiary Lecha dopiero powstaje.......... pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HSV Re: Portal Lecha (Wiara Lecha plus www.lech.poznan.pl) IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 31.05.02, 18:59 dla mnie to smieszna sprawa! 20 kolesi zalozylo sobie stowarzyszenie ( z calym szacunkiem dla Was) i mysla ze sa klubem kibica takim jaki ma Real albo Barca. Do tego jeszcze daleka droga. Ale brawo za hura optymizm. takie jest moje zdanie. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?????? Re: Portal Lecha (Wiara Lecha plus www.lech.poznan.pl) IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 31.05.02, 19:37 jest nas 21 niedoinformowany niuku......i Real się chowa........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plastic Re: Portal Lecha (Wiara Lecha plus www.lech.poznan.pl) IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 31.05.02, 19:43 Gość portalu: HSV napisał(a): > dla mnie to smieszna sprawa! 20 kolesi zalozylo sobie stowarzyszenie ( z calym > szacunkiem dla Was) i mysla ze sa klubem kibica takim jaki ma Real albo Barca. > Do tego jeszcze daleka droga. Ale brawo za hura optymizm. takie jest moje > zdanie. Pozdro <no comments> ps. sa ludzie co maja w naturze krytykowanie wszystkiego i wszystkich! zle by sie czuli gdyby kogos nie.... najlepiej ich ignorowac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alchem Re: Portal Lecha (Wiara Lecha plus www.lech.poznan.pl) IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.02, 21:42 > 20 kolesi zalozylo sobie stowarzyszenie ( z calym > szacunkiem dla Was) i mysla ze sa klubem kibica takim jaki ma Real albo Barca. o kurde :{ otworzyles mi oczy, jaki ja glupi bylem!!! wydawalo mi sie ze robimy cos pozytecznego, ale masz racje! kolego! dziekuje Ci!! lepiej pozno niz wcale, ale troche szkoda tych 11 godzin przy nawlekaniu bambusow, potem jeszcze ich rozkladanie, i pelerynki same sie nie rozlozyly i folie i... ech... :{ przeciez lepiej bylo isc na browca, bo w koncu czymze sa te marne dokonania w porownania z Realem albo Barca, czy - chyba przede wszystkim z dzialalnoscia ultrasowska HSV... jeszcze raz dziekuje szczerze oddany Naiwniak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K_K_S Re: Portal Lecha (Wiara Lecha plus www.lech.poznan.pl) IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.02, 17:18 Ja akurat podziwiam działalnośc Wiary Lecha i cieszę się że jest coraz więcej takich ultrasowskich grup. Ale nie obnoście się z tym tak, że czego Wy nie robicie. Jeszcze trochę i będziecie się bujać po stadionie jak chłopaki z grup chuligańskich. I nie życzę wam żebyście byli tak samo lubiani przez zwykłych kibiców jak oni (szczególnie po incydentach na Pogonii i Amice). Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
cromm Re: Portal Lecha (Wiara Lecha plus www.lech.poznan.pl) 02.06.02, 17:23 cenna uwaga...... pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: canemuto obnoszenie... IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 02.06.02, 22:01 ...sie jest byc moze jedyna nagroda dla osob, ktore organizuja oprawe ultrasowska. dlaczego? otoz na froum pojawilo sie jak dotad glownie blubranie o tym, jak to napinaja i nadymaja sie ultrasi. nie calujcie ich w dupy ale tez w nie nie kopcie. po prostu zwykle ludzkie uznanie, a jak nie potraficie - szacunek=cisza. ultrasi beda sie obnosic jak hools? wybaczam wobec braku rozeznania (tzn. kto bawi sie w oprawe meczy) autora tej absurdalnej teorii. ponadto to forum Lecha i ci, ktorzy cokolwiek w tym temacie robia maja prawo wyglaszac swoje opinie i cieszyc sie ze swoich osiagniec. w mojej nieskromnej opinii wieksze niz "komentatorzy" i to ich wlasnie zachecam do opamietania. pozdro. PS nie jestesmy tacy jak ultrasi barcy czy olimpique marseille? skoro z tego powodu mamy odpuszczac, to Majchrzak powinien sobie jebnac w leb, bo Lech nie gra poki co jak real madryt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K_K_S Re: obnoszenie... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.02, 16:37 Wiem kto się czym zajmuje a to porównanie chłopaków z "Wiary Lecha" z chuliganami to tylko dla przykładu. Głównym przesłaniem jest tylko to żeby nie cynować tym co się zrobiło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alchem Re: obnoszenie... IP: *.rogozno.sdi.tpnet.pl 04.06.02, 08:43 Jestem bardzo ciekaw o co Wam chodzi, wiec poprosze o przyklady "cynowania" Wiary Lecha. Na razie tylko krytykujecie, ale bez konkretnych przykladow. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K_K_S Re: obnoszenie... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.02, 21:57 Na razie dużo chwalenia się jest na forum. A co do samego cynowania to ja nmie piszę że to robicie tylko przestrzegam przed tym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolej Re: obnoszenie... IP: *.stacje.agora.pl 05.06.02, 17:47 Gość portalu: K_K_S napisał(a): > Na razie dużo chwalenia się jest na forum. Gdzie, kto, kiedy - jesli wolno spytac... A co do samego cynowania to ja nmie > piszę że to robicie tylko przestrzegam przed tym No to chwalimy się, czy nie???? Coś Cie trudno zrozumiec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K_K_S Re: obnoszenie... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.02, 22:21 Już tłumaczę... Na szczęście nie bujacie się po stadionie i tego wam właśnie nie życze. A przechwałki BYWAJĄ w necie, np. na tym forum. i nie każ mi szukać takich właśnie fragmentów bo mi się nie chce.Sam sobie znajdź a poza tym wiesz że mam rację...a jak nie to nie bedę się spierał, po co mi to? Życzę tylko żebyście jako grupa byli lubiani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alchem Re: obnoszenie... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.02, 22:42 Gość portalu: K_K_S napisał(a): > i nie każ mi szukać takich właśnie fragmentów bo mi się nie chce.Sam sobie > znajdź kolej jak znajdziesz to powiesz mi gdzie to jest? ;) > a poza tym wiesz że mam rację... no chyba, ze wiesz ze K_K_S ma racje :) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K_K_S Re: Do Alchema IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.02, 15:52 Widzę że jednak nie posłuchacie żadnych rad... no to duście się we własnym sosie i zobaczymy jak na tym wyjdziecie. Ja kończe pisanie w tym poście, przypomnę tą sprawe powiedzmy po nastepnym sezonie. I naprawdę nie życzę wam żeby Was zwykli- w nic nie zrzeszeni kibice kochali tak jak bojówki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alchem Re: Do K_K_S IP: *.rogozno.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 16:02 Gość portalu: K_K_S napisał(a): > Widzę że jednak nie posłuchacie żadnych rad... no to duście się we własnym > sosie i zobaczymy jak na tym wyjdziecie >:( podaj jakis przyklad "obnoszenia sie" Wiary Lecha, bo na razie nie radzisz tylko krytykujesz (i to bez zadnych przykladow) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K_K_S Re: od K_K_S IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.02, 22:25 Alchem, jakbym nie miał racji to byś się tak nie bronił. A poza tym nikogo nie krytykuje. Tylko mówie co może się stać i wcale nie musisz tego czytać. Na razie podziwiam zapał Wiary Lecha, przestrzegam przed napinaniem w internecie i ostżegam na przeniesieniu tego na stadion.KONIEC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alchem Re: do K_K_S IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.02, 23:40 Gość portalu: K_K_S napisał(a): > Alchem, jakbym nie miał racji to byś się tak nie bronił. rece mi normalnie opadaja :{ > A poza tym nikogo nie krytykuje. Tylko mówie co może się stać z Twoich wczesniej postow wynika, ze juz sie stalo, ze sie juz napinamy, ale nie chcesz podac zadnego przykladu > przestrzegam przed napinaniem w internecie no to napiamy sie juz czy dopiero bedziemy? > ostżegam na przeniesieniu tego na stadion.KONIEC bez obaw Tez uwazam temat za skonczony. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Camara Re: do K_K_S IP: 217.96.35.* 07.06.02, 08:05 KKS - mnie osobiscie z takim gadaniem to możesz w dupsko pocałowac. Idź i im qrwa pomóz, a jak nie masz na to ochoty to zwyczajnie zamknij dziób. Podoradzaj np. Guwniaczce, jak ma lepiej zaspiewać na Euro 2004, może bardziej sie dowartościujesz. Czego tak naprawde od nich chcesz ? Ze 5 godzin przed meczem rozkładaja na siedzeniach pelerynki, że przez ileś godzin przygotowuja chorągiewki na kolejny mecz ????? Idź i pokaż, że można to zrobić lepiej i szybciej, a wtedy glos Twój znaczący będzie. Dotychczas kwilisz tylko jak pryszczaty prosiak, którego inne do rzekomego "cyca" nie chcą dopuścić. Szkoda słów. Camara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K_K_S Re: do Camary i Alchema IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.02, 16:57 Camara Ty sie nie wtrącaj w połowie tematu bo o co mi chodzi pisałem wcześniej. A Ty Alchem nie interpretuj moich postów tak dokładnie bo polonistycznym wirtuozem nie jestem. Mam nadzieje że moje przesłanie zrozumiałeś i tak. No to nie wracajmy już do tego. Trzymajcie się! Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś