Gość: ronin IP: *.zychlin.sdi.tpnet.pl 06.02.05, 17:19 hm, ciekawa strategia. Zespoły ktore Panowie R&W opisywali, zawsze potem grałem duuuuuuuuużo słabiej. Pytanie czy mozna grac słabiej niz Wolves ?? :D :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: johnnie rep Re: Rutkowski, Wujec: Syndrom Hannawalda IP: *.me.emse.fr / 195.68.104.* 06.02.05, 17:39 racja co do Utaj sprawdzilo sie w 100% pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ASG 2005 Hamilton w All Star Game??????? IP: 62.121.73.* 06.02.05, 18:27 Panowie, chyba troche przesadzacie, Hamilton jest o dwie klasy za slaby na ASG. Wg mnie w to miejsce powinien "wskoczyc" J.Kidd albo S.Marbury Z kolei na Zachodzie zamiast S.Mariona K.Martin lub C.Anthony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolZ Re: Hamilton w All Star Game??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 19:28 jaki tepak z ciebie ASG HAHAHAHA marion w tym sezonie wymiata nie sadzisz a pieprzony melo narkoman i martin lame~~ nie zasluguja na wystep w ASG o_X proste~~ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kram Re: Rutkowski, Wujec: Syndrom Hannawalda IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 07.02.05, 00:52 zawsze można grać jak ślask Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geezer Re: Rutkowski, Wujec: Syndrom Hannawalda IP: *.allegro.pl 07.02.05, 12:58 Respect for Sheed Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobe81 Re: Rutkowski, Wujec: Syndrom Hannawalda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 16:20 witam, tydzien temu nie doczekałem się odpowiedzi, więc może teraz się uda... chciałem się dowiedzieć czemu tak piętnujecie Zaka Randolpha? zarówno w poprzednim artykule jak i w któymś sprzed paru tygodni jedziecie z nim równo. Dostał ksywę 'podpisałem kontrakt i nie chce mi się grać więc możecie mi naskoczyc'. skąd przypuszczenie ze mu się nie chce grać?? chciałbym także znać Waszą opinię na temat egoizmu Kobe.czy na prawdę uważacie go za najwiekszego egoiste w NBA?bo brat mnie przekonuje a ja mu nie chcę wierzyć pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pedro_spd Re: Rutkowski, Wujec: Syndrom Hannawalda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 19:02 ... jako wierny fan Timbervolwes mam nadzieję, że fatum porażek po "reklamie" w falietoniku gazetki wkońcu minie, albo w przypadku antyreklamy sprawi cud w Minnesocie. Jeśli nie zespół to może KG choć zaszaleje na meczu gwiazd. Odpowiedz Link Zgłoś