Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

USUNIĘCIE GRACZY Z KILKOMA KONTAMI

04.06.02, 15:51
    JESTEM ZA TYM ,ABY GRACZY KTÓRZY POSIADAJĄ WIĘCEJ NIŻ 1 KONTO USUNĄĆ Z
    ROZGRYEK.JA MAM 1 KONTO I CIERPLIWIE CIUŁAM PUNKCIKI.PROSZĘ O ZBOJKOTOWANIE
    TEGO KONKURSU I WSTAWIENIE SIĘ ZA MNĄ.NIECH CHOCIAŻ TU BĘDZIE
    SPRAWIEDLIWOŚĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
    Obserwuj wątek
      • vitekk Re: USUNIĘCIE GRACZY Z KILKOMA KONTAMI 04.06.02, 16:38
        w sumie masz racje, ja tez mam tylko jedno konto i tez powoli ciulam punkciki
        ale nie wiem czy bylo gdzies napisane ze mozna miec tylko jedno konto. Sam
        gdybym chcial to pozakladalbym 10 kont np. na siostre, mame, tate, wujka itp.
        ale chyba nie o to chodzi...
      • majku Re: USUNIĘCIE GRACZY Z KILKOMA KONTAMI 04.06.02, 16:56
        Usunięcie takich graczy ma tylko sens wówczas gdyby punkty sumowały się na jednym loginie...
        a tak jeśli loginy x1, x2, x3, x4, x5, x6, x7 etc
        obstawialy nastepujaco np. mecz Korea - Polska: 0:1, 0:2, 0:3, 1:1, 1:0, 2:0, 3:0.
        To finalnie punkty rozdzielą się następująco:
        x1: +0
        x2: +0
        x3: +0
        x4: +0
        x5: +3
        x6: +6
        x7: +3
        wiec nie widze zatem zadnego powodu aby usuwac wszystki konta x, nawet jesli naleza do tej samej osoby.
        Gracz obstawil 7 typow na ten sam mecz, a czy mu sie oplaci uzyskanie na loginie x6 +6 pkt, bedzie zalezalo od tego jak na tym loginie bedzie typowal w przyszlosci...

Redakcjo co ty na to?
        • dls Re: USUNIĘCIE GRACZY Z KILKOMA KONTAMI 04.06.02, 17:14

> e x6 +6 pkt, bedzie zalezalo od tego jak na tym
          > loginie bedzie typowal w przyszłości

Jak będzie typował tak samo jak ty to będzie miał 6
          punktów przewagi nad tobą - uważasz że to OK?
          Przecież nie można zakładać że Klony to idioci.
          Mogą też świetnie typować - i swoją drogą mieć przewagę z
          powodu klonowania. Sensownie typując można by dość dużą
          armie Klonów utrzymywać na wysokiej pozycji przez długi czas.
          • duker Re: USUNIĘCIE GRACZY Z KILKOMA KONTAMI 04.06.02, 17:53
            Mnie to zastanawia tylko jak stwierdzic ze ktos ma kilka kont. Ja gram na swoim
            koncie ale moja zona takze postanowila sie pobawic w typowanie wynikow i
            zalozyla swoje konto. Czy to zle? Po za tym jak ktos stworzy sobie x kont na x
            czlonlow rodziny to i tak juz jest nie do sprawdzenia czy jedna osoba na nich
            gra czy cala rodzina. Wszystko zalezy tu od nastawienia do zabawy. jezeli komus
            tak bardzo zalezy na wygranej ze zalozy x kont to niech ma. Ja tam zycze
            wszystkim dobrej zabawy, i sam postaram sie jak najlepiej ;)))
            • rorro Re: USUNIĘCIE GRACZY Z KILKOMA KONTAMI 11.06.02, 13:42
              NO wlasnie! na jakiej zasadzie usuwac ludzi z kilkoma kontami? Ja gram tez ze
              swoja zona, notabene wielka milosniczka futbolu, mamy ten sam adres i co? To
              nie jest przeciez klon. A tak swoja droga pilkarzyki bez wzgledu na wynik to
              swietna zabawa i duzo radochy, zycze wszystkim tyle funu ile ja dostalem,
              pozdrawiam

• gigus Re: USUNIĘCIE GRACZY Z KILKOMA KONTAMI 06.06.02, 13:21
        Fajana strona do typownia bez nagród więc wmiare uczciwe www.hattrick.max.pl
      • markus23 Re: USUNIĘCIE GRACZY Z KILKOMA KONTAMI 06.06.02, 13:31
        Każdy kto ma kilka kont jest wtedy niebezpieczny w sprawiedliwej rywalizacji
        jesli ma np. 5 kont . W eliminacjach obstawia tak samo, uzbiera pewna ilosc
        punktow a pozniej niech obstawia tylko 5 typow gdzie wyniki beda sie
        krystalizowac i bedzie trudno o jakies niespodzianki
      • tomaszek31 Re: USUNIĘCIE GRACZY Z KILKOMA KONTAMI 06.06.02, 15:40
        Ja mam dwa konta ale to tylko dlatego, że prze bledne dzialanie portalu
        zatwierdzil mi konto z niedokonczonym moim hsaslem i nie wiedzac jakie wpisalem
        zalozylem nowe konto. Nie mam zamiaru rezygnowac z gry ani byc usuwanym bo tak
        naprawde to korzystam tylko z jednego konta. I cowy mi na to powiecie.
        • klon01 Re: USUNIĘCIE GRACZY Z KILKOMA KONTAMI 11.06.02, 07:58
          CO NIE JEST ZABRONIONE JEST DOZWOLONE - REDAKCJA ZNA ADRESY I MOŻE WNIEŚĆ
          POPRAWKĘ NP OD 1/8 MOZNA UŻYWAĆ TYLKO JEDNEGO KONTA Z JEDNYM ADRESEM, GRACZE U
          KTÓRYCH ADRES ZAMIESZKANIA SIĘ POWTARZA ZOSTANĄ USUNIĘCI Z GRY, JEŻELI BĘDĄ
          DALEJ TYPOWAĆ NA WIĘCEJ NIŻ JEDNYM KONCIE.( OD 1/8 LUB NP OD JAKIEJŚ DATY)
      • habeep Re: USUNIĘCIE GRACZY Z KILKOMA KONTAMI 11.06.02, 14:04
        Glupi pomysl. Mam dwa konta na to samo nazwisko, jednakze uzytkownikiem - a
        takze i graczem - drugiego jest moj brat. Czy za to mam zostac usuniety?
      • cynamoon Re: USUNIĘCIE GRACZY Z KILKOMA KONTAMI 11.06.02, 15:41
        Ludzie dajcie spokoj nie chodzi tu o usuwanie jak ktos ma konta dwa czy trzy z
        jednego IP wiadomo ze rodzinka sie bawi i bardzo dobrze ale sprawdzcie login
        lidera punktacji dodajac kolejne cyfry 1.2.3 i tak dalej gosc ma ponad 30 kont
        i to ma byc zabawa pod szumna nazwa Zostan krolem typerow ???

Smiech niech ludzie ktorzy zajmuja sie tym portalem cos z tym zrobia !!! zabawa
        jest fajna a przez jednego ciemniaka czy dwoch juz traci smaczek i przestaje
        sie podobac

m.m.
        • ap1000 Re: USUNIĘCIE GRACZY Z KILKOMA KONTAMI 11.06.02, 16:02
          A co powiesz na mój login ? :)
          Gram tylko na tym jedynym koncie. Z dwóch różnych IP.
          Przy okazji - wyobraźmy sobie teraz, że zakładam konto janekkos i jak teraz
          dojdziesz, że gra ta sama osoba ?
          Usunięcie klonów nie jest raczej możliwe, można za to zmienić regulamin, żeby
          za mecze było dalej tyle samo punktów, wtedy klony tracą wiele ze swojej
          przewagi.
      • kurson Żałość mnie ogarnia.... 11.06.02, 16:56
        ... jak was wszystkich antyklonów czytam
        A gdzie jest napisane, że posiadanie kilku kont jest zakazane?!!!
        Jak ktoś ma najebane i chce siedzieć kilka godzin zmieniając typy to jego
        sprawa!!! Owszem psuje to innym zabawę, ale to jest konkurs na wzór totolotka
        piłkarskiego i każdy może wysłać typów ile mu się chce!!! Jak się chcecie bawić
        to załóżcie się z innymi antyklonami na swoim forum.
        Czy wy myślicie, że GW was kocha i dlatego w konkursie są takie fajne nagrody.
        A wam powiem, że mają was w dupie - oni kochają statystyki i klony im te
        statystyki drastycznie POPRAWIAJĄ!!

I nikt nie musi się kryć, że ma klony 01,02,03 itd. bo niby co? popełnił
        przestępstwo? Mnie akurat nie dziwi, że klony mają kolejne numery, bo to nie
        jest zakazane (póki co - bo jak widzę GW zmienia zasady w trakcie konkursu,
        który na pewno trzeba poprawić). Jak się nie podoba zawsze możecie
        kupić "Przyjaciółkę" i napisać do rubryki "Trudne problemy" i ...... olać GW.
      • mallina Re: USUNIĘCIE GRACZY Z KILKOMA KONTAMI 11.06.02, 17:35
        o co wogole chodzi????
        niby jak sie maja te punkty sumowac..skoro ja gram jako mallina a mialabym
        konto jako mallina2 , mallina 3 itp....to przeciez punkty nie sumuja sie z tych
        kont razem!
        w czym wiec problem????
        chyba ze dzis ciezko kapuje i nie pojmuje ...
        • mkl9 Re: USUNIĘCIE GRACZY Z KILKOMA KONTAMI 11.06.02, 17:37
          mallina napisał(a):

> o co wogole chodzi????
          > niby jak sie maja te punkty sumowac..skoro ja gram jako mallina a mialabym
          > konto jako mallina2 , mallina 3 itp....to przeciez punkty nie sumuja sie z tych
          >
          > kont razem!
          > w czym wiec problem????
          > chyba ze dzis ciezko kapuje i nie pojmuje ...

Popieram, poza tym mój nick kończy się na liczbę, gdyż normalny był już zajęty,
          a "9" to moja ulubiona liczba. Tak więc usunięcie wszystkich, którzy mająliczbę w
          nazwie (bo i takie głosy spotykałem) będzie idiotyzmem.
      • wielebne_oko Re: USUNIĘCIE GRACZY Z KILKOMA KONTAMI 11.06.02, 18:04
        wojus napisał(a):

> JESTEM ZA TYM ,ABY GRACZY KTÓRZY POSIADAJĄ WIĘCEJ NIŻ 1 KONTO USUNĄĆ Z
        > ROZGRYEK.JA MAM 1 KONTO I CIERPLIWIE CIUŁAM PUNKCIKI.PROSZĘ O ZBOJKOTOWANIE
        > TEGO KONKURSU I WSTAWIENIE SIĘ ZA MNĄ.NIECH CHOCIAŻ TU BĘDZIE
        > SPRAWIEDLIWOŚĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
        jestem calkowicie ZA
        wkurwiaja mnei takie huje co maja po 10-20 kat albo i wiecej
        wytepic ich

• krzycho6 Re: USUNIĘCIE GRACZY Z KILKOMA KONTAMI 11.06.02, 21:53
        jestem za usunieciem tych ktorzy maja wiecej niz 1 konto,mam pytanie czy serwer
        redakcji nie jest zbyt przeciazony bardzo dlugo sie typuje ?
      • habeep Re: USUNIĘCIE GRACZY Z KILKOMA KONTAMI 11.06.02, 23:16
        Jak mowilem - jestem przeciwny usuwania kudzi z kilkoma kontami (ja mam dwa, na
        to samo nazwisko, lecz de facto korzystam z jednego, drugie zas przejal brat).
        Ale jesli ktos z premedytacja tworzy dziesiatki kont tylko do tej zabawy, to
        jest to gruba przesada... I cos z takimi "hurtownikami" trzeba koniecznie
        zrobic. Natomiast pomysl z pozostawieniem dotychczasowej punktacji uwazam za
        dobry, odbierze im to szanse na latwe zwyciestwo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka