Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Małysz najlepszy na treningu

IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 17.02.05, 19:41
    Z każdą probą gorzej....
    Obserwuj wątek
      • Gość: wb No to klapa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 20:04
        Zawsze jak jest najlepszy na treningu to potem dostaje baty...
      • Gość: dan Re: Małysz najlepszy na treningu IP: *.chello.pl 17.02.05, 20:06
        Juz mam dosyc tego Malysza , nie moze gdzies wyjechac ?
      • Gość: Schuja Re: Małysz najlepszy na treningu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 20:08
        No tak , nic dodac nic odjac . Mistrz prawdziwy , ale w treningu.Trenuj Adas ,
        trenuj.
        • Gość: xxx Re: Małysz najlepszy na treningu IP: *.iwg.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.05, 20:49
          pamietamy!!!!100m 1-Liokeslej 2-Hautameki 3-Ahonen[tylko?] 4-Malysz
          120m 1-Ahonen 2-Hautameki 3-Malysz 4-Morgesztern
        • Gość: widz Re: do dan IP: *.ztpnet.pl 17.02.05, 21:05
          przeciez wyjechal
        • Gość: virton Re: Małysz najlepszy na treningu IP: *.compnet.com.pl 17.02.05, 22:01
          Mam pytanko dla speca:
          Małysz wygrał jedną z 5 serii treningowych. Czy to zbyt dobrze, czy za słabo?
          • Gość: virton Re: Małysz najlepszy na treningu IP: *.compnet.com.pl 17.02.05, 22:02
            Pytanie oczywiście do speca Schuji.
      • Gość: wisia Re: Małysz najlepszy na treningu IP: *.chello.pl 17.02.05, 20:22
        ludzie jeszcze niedawno na rękach byście go nosili, a teraz ??????
        • Gość: Schuja Re: Małysz najlepszy na treningu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 16:03
          Hej Wisiu. Nic mi o tym nie wiadomo , ze chciano mnie skromnego Schuje nosic na
          rekach.Ale niech bedzie. A WRACAJAC DO NASZEGO KROLA TRENINGOW , TO JA NIE MAM
          NIC NAPRZECIW. Byleby zachowal swoj slawny na calym swiecie rytm wynikow
          pomiedzy treningiem a zawodami. Nie zawiszcze mu tego.Skacz i lec Adas jak
          najdalej na treningach. Pokaz zes treningowa potega.
          • Gość: Ewunia 28 Re: Małysz najlepszy na treningu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 21:21
            Taaaaaaaa- zwlascza z medalami krol treningow. Ej glupis Ty glupi....
      • Gość: Fanka Nie róbcie igieł z wideł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.05, 20:48
        Nie rozumiem, dlaczego roztrząsa się każdy skok - krok naszych skoczków.
        Przecież należy dać im trochę spokoju i odrobinę zaufania!!! Cały ten hałas
        wokół byle treningu, gdzie bywa różnie: bo albo kombinezon, albo warunki, albo
        narty, albo sędziowie nie w porządku... jest niepotrzebny. Wystarczy tylko
        trzymać kciuki... i chuchać w telewizor. Co zamierzam zrobic i wcale nie będę
        gonić za sensacją i analizować treningów. I wszystkim radzę to również zrobić!
        • Gość: jinx panie Bachleda nie zapomnij nart w sobote IP: 128.95.25.* 17.02.05, 21:21
          co bys nie wyrznal w samych butach o bule.
          kolega Skupien powie ze on by sygnal zauwazyl i jaka to sprawiedliwosc.
          pozdrawiam
          • Gość: bazyliszek a może... IP: *.chello.pl 17.02.05, 22:15
            a może ten, co po pijaku demoluje pokoje walnął Bachledę w łeb i ten ma teraz
            problemy z koncentracją, zaniki świadomości czy co tam...

:D
      • Gość: Pio Re: Małysz najlepszy na treningu IP: *.hel182.suomicom.fi 17.02.05, 22:04
        Malysz wygral z samym soba-ci najlepsi nie skakali juz.Lepiej by bylo napisac,
        ze Malysz najlepszy wsrod Polakow
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka