Gość: papa IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 17.02.05, 19:41 Z każdą probą gorzej.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wb No to klapa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 20:04 Zawsze jak jest najlepszy na treningu to potem dostaje baty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dan Re: Małysz najlepszy na treningu IP: *.chello.pl 17.02.05, 20:06 Juz mam dosyc tego Malysza , nie moze gdzies wyjechac ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: Małysz najlepszy na treningu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 20:08 No tak , nic dodac nic odjac . Mistrz prawdziwy , ale w treningu.Trenuj Adas , trenuj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Małysz najlepszy na treningu IP: *.iwg.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.05, 20:49 pamietamy!!!!100m 1-Liokeslej 2-Hautameki 3-Ahonen[tylko?] 4-Malysz 120m 1-Ahonen 2-Hautameki 3-Malysz 4-Morgesztern Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: virton Re: Małysz najlepszy na treningu IP: *.compnet.com.pl 17.02.05, 22:01 Mam pytanko dla speca: Małysz wygrał jedną z 5 serii treningowych. Czy to zbyt dobrze, czy za słabo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: virton Re: Małysz najlepszy na treningu IP: *.compnet.com.pl 17.02.05, 22:02 Pytanie oczywiście do speca Schuji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wisia Re: Małysz najlepszy na treningu IP: *.chello.pl 17.02.05, 20:22 ludzie jeszcze niedawno na rękach byście go nosili, a teraz ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: Małysz najlepszy na treningu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 16:03 Hej Wisiu. Nic mi o tym nie wiadomo , ze chciano mnie skromnego Schuje nosic na rekach.Ale niech bedzie. A WRACAJAC DO NASZEGO KROLA TRENINGOW , TO JA NIE MAM NIC NAPRZECIW. Byleby zachowal swoj slawny na calym swiecie rytm wynikow pomiedzy treningiem a zawodami. Nie zawiszcze mu tego.Skacz i lec Adas jak najdalej na treningach. Pokaz zes treningowa potega. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewunia 28 Re: Małysz najlepszy na treningu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 21:21 Taaaaaaaa- zwlascza z medalami krol treningow. Ej glupis Ty glupi.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fanka Nie róbcie igieł z wideł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.05, 20:48 Nie rozumiem, dlaczego roztrząsa się każdy skok - krok naszych skoczków. Przecież należy dać im trochę spokoju i odrobinę zaufania!!! Cały ten hałas wokół byle treningu, gdzie bywa różnie: bo albo kombinezon, albo warunki, albo narty, albo sędziowie nie w porządku... jest niepotrzebny. Wystarczy tylko trzymać kciuki... i chuchać w telewizor. Co zamierzam zrobic i wcale nie będę gonić za sensacją i analizować treningów. I wszystkim radzę to również zrobić! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jinx panie Bachleda nie zapomnij nart w sobote IP: 128.95.25.* 17.02.05, 21:21 co bys nie wyrznal w samych butach o bule. kolega Skupien powie ze on by sygnal zauwazyl i jaka to sprawiedliwosc. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazyliszek a może... IP: *.chello.pl 17.02.05, 22:15 a może ten, co po pijaku demoluje pokoje walnął Bachledę w łeb i ten ma teraz problemy z koncentracją, zaniki świadomości czy co tam... :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pio Re: Małysz najlepszy na treningu IP: *.hel182.suomicom.fi 17.02.05, 22:04 Malysz wygral z samym soba-ci najlepsi nie skakali juz.Lepiej by bylo napisac, ze Malysz najlepszy wsrod Polakow Odpowiedz Link Zgłoś