Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

KSYWY naszych pilkarzy

IP: *.wloclawek.sdi.tpnet.pl 02.09.01, 22:57
    Znane mi ksywy:
    Krzynowek - Prosiaczek,
    Krzyszalowicz - Placzacy Goryl,
    Tomek Iwan - Baba Jaga (domyslam sie, ze wszystkie za wyraz twarzy ;)
    Dla Hajty proponowalbym "Kogut". Dzisiaj zajefajnie wygladal w golu. Chodzi mi przede wszystkim o "kogucia" zaczeske. I twarz tez jakas taka kogucia :)
    O Rysiu S. tyle wody na tym forum wydano, a w koncu chyba zadnej ksywki nie otrzymal :(

Jesli znacie jeszcze jakies ksywy (ale nie od nazwisk) - podajcie.
    Obserwuj wątek
      • Gość: WISLAK Re: KSYWY naszych pilkarzy IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.01, 23:41
        Radek Kaluzny-Tata

Olisadebe-,,MC'''' (,,Master of Ceremony'''' , wzielo sie stad ze w poloni po
        strzeleniu goli jak nikt umial robic fikolki)

G. Pater-,,Grzela''''

ps. Olisadebe ma jeszcze wiele innych ksywek typu ,,OLI'''' ale ich nie pisalem
        bo pochodza od nazwiska
        ps2. Glownie pisalem o pilkarzach Wisly bo ich przeciez najlepiej znam

• Gość: Paweł Re: KSYWY naszych pilkarzy IP: *.chello.pl 03.09.01, 00:05
          Popieram "Koguta" dla Hajty!
          Dziś w Sportowej Niedzieli Kałużny tłumaczył, skąd się wziął "Tata" - w
          Zagłębiu Lubin (dobrze mówię?) Radek wychodził na mecze między dwoma znacznie
          niższymi kolegami (niestety nie pamiętam nazwisk), z którymi wyglądał jak
          ojciec z synami.
          • Gość: Paweł Re: KSYWY naszych pilkarzy IP: *.chello.pl 03.09.01, 00:06
            A "Płaczący Goryl" i "Baba Jaga" są rewelacyjne!
            • Gość: ssonic Re: KSYWY naszych pilkarzy IP: *.pkp.wroc.pl 03.09.01, 00:14
              Wiem,że to nie z Reprezy ,ale nie mogłem się powstrzymać: ,Żelowy Marcin
              • Gość: ktp Re: KSYWY naszych pilkarzy IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.01, 00:32
                Hajto-Gianini
      • Gość: Hollow Re: KSYWY naszych pilkarzy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.09.01, 09:56
        Marcin Zewlakow - "El Drewniako" - slynie z drewnianej stopy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka