Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Popularny Beret w Legii?

28.06.01, 10:10
    Juz jest svitlica, a szanse na angaz ma takze Marek Jozwiak, czy wyelni luke po
    kontuzjowanym Jacku Zielniskim?, oby poniewaz Murawski musialby jescze wiele
    sie nauczyc, a moze po prostu bark mu umiejetnosci /w dwoch ostatnich meczach
    sprokurowal dw karne/

Pzdr
    Obserwuj wątek
      • Gość: Mario29 Re: Popularny Beret w Legii? IP: 195.136.95.* 28.06.01, 10:18
        I kibice odzyskuja wiare w zespol po takiej wiadomosci (przynajmniej ten gosc
        co obok mnie siedzi) ....

Murawski do Wisly !!! lol Beret do Legii :-))) i "Flaszka" Giuliano na
        dokladke :-)))
        • Gość: hmm Re: Popularny Beret w Legii? IP: *.mimuw.edu.pl 28.06.01, 10:27
          moim zdaniem Beret nie bedzie gral w Legii (olali go bo chcial dlugoterminowy
          kontrakt - tak slyszalem, chociaz podal to PS, nie jest to za bardzo wiarygodne
          zrodlo). ZTCW oferte zlozyli mu w Plocku...
          • Gość: Kirk Re: Popularny Beret w Legii? IP: *.tele2.pl 28.06.01, 10:31
            Beret, choc to czyste drewno przydalby sie.
            • lhp Do kirka 28.06.01, 10:37
              Witam, gdzie byles jakk cie nie bylo, skad to pauza???
              zapraszamy do baru "Placzacy Goryl"
              http://polchat.pl/chat/?room=placzacy_goryl

Pzdr
              • Gość: Kirk Re: Do ihp IP: *.tele2.pl 29.06.01, 08:08
                Hej Ihp! Wiesz bylem tam gdzie mnie prawie nigdy nie bylo, czyli w rozjazdach.
                Dzieki za zaproszenie, wpadne tam na pare duzych z piana jak tylko czas
                pozwoli. Bar Pod Placzacym Gorylem - super nazwa! Czy jest tam rowniez kolekcja
                figur drewnianych, a wsrod nich replika Bereta? :)
                Pozdrawiam
      • Gość: antul Re: Popularny Beret w Legii? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.01, 20:13
        Marek,Marek Jó,Marek Jóźwiak,Uuu!!!
      • lhp Re: Popularny Beret w Legii? 29.06.01, 09:55
        Chyba transfer tego doswiadczonego obroncy nie dojdzie do skutku - a szkoda, w
        Legii przydalby sie wlasnie taki obronca, a nie gwiazdka z Odry Wodzisalaw,
        ktorej jescze wiele brakuje do tego, zeby mowic o sobie "obronca"

Pzdr
        • Gość: Kirk Re: Popularny Beret w Legii? IP: *.tele2.pl 29.06.01, 12:50
          lhp napisał(a):

> Chyba transfer tego doswiadczonego obroncy nie dojdzie do skutku - a szkoda, w
          > Legii przydalby sie wlasnie taki obronca, a nie gwiazdka z Odry Wodzisalaw,
          > ktorej jescze wiele brakuje do tego, zeby mowic o sobie "obronca"
          >
          > Pzdr

O ile wiem to Legia dzisiaj potwierdzila zakup bardzo walecznego obroncy z
          radzionkowskich "Cidrow" niejakiego Madeja, ktory ma ponoc ksywe "Gladiator". Mam
          nadzieje ze nie okaze sie on "madejowym lozem" dla naszego bramkarza :)

Pozdrawiam kibicow Legii
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka