Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Ostatnie transfery w NBA

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 10:01
    Kurcze a juz myślałem, że po wymianie Christy za Mobleya jest jakiś geniusz w
    Sacramento, teraz widzę że chyba obłąkaniec bo kto przy zdrowych zmysłach
    oddałby no 1. tego klubu, mojego ulubioneg Chrisa Webera za jakiś trzech
    kołków, no nie i jeszcze do Philly, katastrofa.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Oaski Ostatnie transfery w NBA IP: *.bphleasing.pl 25.02.05, 10:11
        Popovich pozbył się Malika, jednego z najsolidniejszych i najlepszych
        rezerwowych w lidze. Jestem niezadowolony z takiego ruchu. Osobiście nic nie
        mam do Mohammeda, ale pozostaje mi jakiś niedosyt po tej wymianie.
      • Gość: domin Re: Ostatnie transfery w NBA IP: *.erlm.siemens.de / *.erlm.siemens.de 25.02.05, 10:40
        no to Philadelphia w koncu powalczy.
      • Gość: johnnie rep katastrofa do n-tej IP: *.me.emse.fr / 195.68.104.* 25.02.05, 11:03
        w srode bede na meczu Orlando vs Sacramento
        a ci mi taki numer wykrecili i krzysia odeslali
        zbrodnia
      • Gość: Piotrek Re: Ostatnie transfery w NBA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 11:13
        mysle ze webber bedzie wzmocnieniem i wsparciem dla alenna i kyla korvera
        wiedzialem ze baron odejdzie z new orleans po tych przegranych hornets walker
        wrocil do bostonu dobrze bedzie wsparciem dla paytona moize byc ciekawie
        • Gość: Joaquin Gdybyś umiał czytać.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 11:42
          ...dowiedziałbyś się, że to była wymiana ZA Payton'a:))))
      • Gość: Nero Warriors???? IP: 62.121.73.* 25.02.05, 11:49
        Baron Davis chcial odejsc, ale nie wiem czy akurat do Golden State. Nie jest to
        duzo lepsza druzyna, ale mimo, ze do pomocy bedzie mial chyba tylko
        J.Richardsona to w nastepnym sezonie moga powalczyc o play-off
      • Gość: ttt Re: Ostatnie transfery w NBA IP: *.adsl.inetia.pl 25.02.05, 12:38
        Philla znowu w grze panowie;)))
        • Gość: miki TRAGEDIA IP: *.gdynia.mm.pl 25.02.05, 12:44
          Webber w Filadelfi, k....a , ale dół, dlatego poza sympatią do kilku zawodników
          takich jak webber, allen, peja, davis , niezmiennie kibicuję bullsom no i po
          wielu chudych latach juz nie muszę się za nich wstydzić, DA BULLS !!!!!
          • Gość: ms Jak byście śledzili uważnie, byście wiedzieli... IP: *.devs.futuro.pl 25.02.05, 13:58
            Webber przeszedł do 76' i to prawie za darmochę gdyż chłopaki z Sacramento
            czają się niechybnie na jakiś nieziemski transfer latem i oszczędzają - Chris
            (notabene daleki ostatnio od swojej optymalnej formy) posiadał kontrakt
            najwyższy w zespole... A latem może Duncana będą chcieli albo poczekają i
            powalczą o LeBrona...?
            • Gość: Nero Re: Jak byście śledzili uważnie, byście wiedzieli IP: 62.121.73.* 25.02.05, 14:44
              www.e-basket.pl/?news=23448
              Pod tym linkiem macie m.in. tabelke przedstawiajaca jak to jest z tymi
              kontraktami. Nie jestem pewien czy oni chcieli na tym zaoszczedzic bo oprocz
              Webbera oddali 2 wygasajace kontrakty w zamian za 3 "dlugotrwale". Poza tym nie
              sa one takie male, w sumie o ok. 4 mln na sezon mniej od rocznej wyplaty
              Webbera.
      • Gość: duncan Re: Ostatnie transfery w NBA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 13:58
        Zobaczysz Kenny Thomas bedzie wymiatal ;]
        a tak naprawde to wspolczuje
        • Gość: Resoviak z Chicago Re: Ostatnie transfery w NBA IP: *.client.comcast.net 25.02.05, 14:46
          Nie wiem co Kings kombinuja,bo trzeba pamietac ze,latem konczy sie kontrakt
          z Peja.Jesli i on by mial odejsc,druzyna popadnie w przecietnosc...
      • Gość: Złowieszczy Re: Ostatnie transfery w NBA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 17:00
        Pozytyw tych transferów to ucieczka Steva Smitha z Bobcats. Niech kończy karierę
        w jakimś lepsiejszym klubie, bo na to zapracował.
      • Gość: lech Re: Ostatnie transfery w NBA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.05, 11:27
        mistrzem znów będzie pistons

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka