Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kowalczyk - zadziorna i uparta baba

IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 27.02.05, 13:31
    wisla-plock.pl Justyno - kibice Wisły Płock pozdrawiają Cię!
    Obserwuj wątek
      • Gość: kazik Re: Kowalczyk - zadziorna i uparta baba IP: 80.51.224.* 27.02.05, 14:04
        Gratulacje Pani Justyno. To wielki sukces.
      • Gość: deINO Re: Kowalczyk - zadziorna i uparta baba IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 27.02.05, 14:27
        kurde, bardzo fajny wywiad. p. Kowalczyk prezentuje sie jak mloda,
        bezkompromisowa osoba, ktora w dodatku nie miesza w zeznaniach;-)

GRATULACJE !!!
      • Gość: jmk Re: Kowalczyk - zadziorna i uparta baba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 14:30
        Zyczę sukcesów w sporcie i życiu prywatnym!!!!
        Tak trzymać i nie załamywać się niepowodzeniami.
      • Gość: Kali Re: Kowalczyk - zadziorna i uparta baba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 15:30
        Bardzo sie ciesze z 4 miejsca Pani Justyny. I widać po tym wywiadzie, że
        dziewczyna wie czego chce i nie spuszcza nosa na kwintę z powodu 4 miejsca.:)
        To mi sie podoba! Pozdrowienia i wielu sukcesów, jak w sporcie tak i w życiu
        przywatnym!!
      • Gość: pawro Re: Kowalczyk - zadziorna i uparta baba IP: *.satfilm.net.pl / 80.54.199.* 27.02.05, 16:20
        tak trzymać! więcej takich sportowców!
      • Gość: adam Re: Kowalczyk - zadziorna i uparta baba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 18:21
        ja uwazam ze polsat ma najlepsza telewizje bo lubie ogladac lisa i
        kiepskich.dlatego ciesze sie ze solorz wygral z francuzami boj o elektrim.tak
        jak moj dziadek bil francuza pod werde w 1916 roku,ale zginal.teraz solorz bije
        francuza razem z niemcem.ale francuz jak wybuchla wojna to nie napadl na
        hitlera,a tak byl umowiony z nami polakami-to teraz niech ma.jestem bardzo
        zadowolony ze moj ulubiony portal gazeta.pl napisala o boju solorza z
        francuzem,a przeciez my pomagalismy napoleonowi jak szedl na moskala.
      • Gość: marek Re: Kowalczyk - zadziorna i uparta baba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 18:25
        ja uwazam ze polsat ma najlepsza telewizje bo lubie ogladac lisa i
        kiepskich.dlatego ciesze sie ze solorz wygral z francuzami boj o elektrim.tak
        jak moj dziadek bil francuza pod werde w 1916 roku,ale zginal.teraz solorz bije
        francuza razem z niemcem.ale francuz jak wybuchla wojna to nie napadl na
        hitlera,a tak byl umowiony z nami polakami-to teraz niech ma.jestem bardzo
        zadowolony ze moj ulubiony portal gazeta.pl napisala o boju solorza z
        francuzem,a przeciez my pomagalismy napoleonowi jak szedl na moskala.
      • Gość: Jacek Re: Kowalczyk - zadziorna i uparta baba IP: *.netinfo2.net.ubc.ca 27.02.05, 18:53
        Gratulacje i pozdrowienia

J.
      • Gość: grad Re: Kowalczyk - zadziorna i uparta baba IP: *.icontech.com 27.02.05, 19:00
        Gratulacje dla wspaniałej Justynki. Życzę też by każdy jej sukces był na miarę
        pierwszorazowych uniesień. Gwoli ścisłości w 30 km biegu średnio pokonuje się 5,2
        m/s. Zatem 2,5 sec. daje średnio różnicę 13 m. Jest to wartość średnia, lecz na
        różnych odcinkach, a szczególnie przed metą może być inna.
      • Gość: kris w Re: Kowalczyk - zadziorna i uparta baba IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 01.03.05, 00:05
        Komus sie to cos popie..lo, 30km w narciarstwie biegowym to minimum zeby sie
        dobze rozgrzac, a zmeczyc sie mozna po 50km, owszem wszystko zalezy od
        temperatury, wiatru, zniegu, traku i wilgotnosci, smarowanie to tez trening i
        doswiadczeni kiedy dac molibdenu a kiedy grafitu, gdy woda to fluor i jake
        narty i jaka struktue, w klasyku ma sie dwa rozne woski w wolnym stylu tylko
        glide czyli taki sam jak w zjazdowkach, ale sile i wytrzymalosc zbiera sie na
        klasycznych trasach. no to gratulacje a z tej dziewczyny to jeszcze bedzie
        dobra narciarka zuch dziewucha!!! A wszystkim piastom na 5/03/05 dobrego
        poslizgu
        kris z Nowego Brunszwiku
      • Gość: Jasiek Re: Kowalczyk - zadziorna i uparta baba IP: *.fonet.pl / 195.117.234.* 01.03.05, 10:27
        Bieg widziałem w czeskiej CT2, fajny wywiad w GW i uśmiech w TVP, za rok będzie
        to I Dama Narciarstwa Klasycznego [ nie tylko w Polsce ]. Żeby pogratulować
        sukcesu w 2006r trzeba będzie się zalogować i swoje "odstać" !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka