Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

WŁOCHY-MEKSYK 1:1!!!!!! :))))))))))))))))))))))))

IP: *.mnc.pl 13.06.02, 15:31
    ITALIA GRA DALEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HURRA!!!!!! WIEDZIAŁAM ŻE TAK
    SIĘ STANIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
    Obserwuj wątek
      • Gość: kapen Re: WŁOCHY-FARCIARZE IP: *.chello.pl 13.06.02, 16:03

Szmacianka dla Chorwacji. Włosi są jedyną drużyną na swiecie, która może
        przegrać 2 mecze w grupie i awansować. Najlepsze jest to, że Włosi całą
        pierwszą połowę się bronili, mimo że powinni ten mecz wygrać.
        • Gość: Porter Re: WŁOCHY-FARCIARZE IP: *.polbox.pl / *.orion.pl 13.06.02, 16:37
          A to Pierdelo jeden!
        • Gość: dexter Re: WŁOCHY-lepsi IP: *.acn.pl / 10.128.138.* 13.06.02, 16:47
          Tak? A może znowu powiesz, że bramka Inzaghiego w I połowie została słusznie
          nie uznana? Dobrze, że skończyło się chociaż 1-1 bo kolejne punkty ukradzione
          Italii to byłby już skandal.
          • Gość: kapen Re: WŁOCHY-lepsi IP: *.chello.pl 13.06.02, 16:55
            Gość portalu: dexter napisał(a):

> Tak? A może znowu powiesz, że bramka Inzaghiego w I połowie została słusznie
            > nie uznana? Dobrze, że skończyło się chociaż 1-1 bo kolejne punkty ukradzione
            > Italii to byłby już skandal.

I tak by awansowali. Nawet przegrywając. TAki już ich fart.
      • Gość: Anza Re: WŁOCHY-MEKSYK 1:1!!!!!! :)))))))))))))))))))))))) IP: *.prodigy.net.mx 13.06.02, 17:00
        Viva México !!!!!!!!!!!!!!
        :)))))))
      • Gość: Ania Re: WŁOCHY-MEKSYK 1:1!!!!!! :)))))))))))))))))))))))) IP: 62.220.37.* 13.06.02, 23:17
        Fabiana, chyba jesteś fanką Cannavaro. W ostatnim numerze włoskiego
        Cosmopolitan wyszedł dodatek mundialowy. Ot, takie sobie niewinne zdjęcia
        piłkarzy (sporo tam Cannavaro) sfotografowanych bez ubranek. Mogę ci takie miłe
        fotki sprezentować.Serio. Pozdrawiam z Włoch.
        • Gość: altinka! Re: WŁOCHY-MEKSYK 1:1!!!!!! :)))))))))))))))))))))))) IP: *.chello.pl 14.06.02, 01:42
          A Nesta też tam jest? ;))))))))
          pozdr.
        • Gość: Fabiana Re: WŁOCHY-MEKSYK 1:1!!!!!! :)))))))))))))))))))))))) IP: *.mnc.pl 14.06.02, 16:59
          Naprawdę, Ania? To super,tylko jak moglabyś mi je sprezentować? :)))))))))))
          • Gość: Ania Re: WŁOCHY-MEKSYK 1:1!!!!!! :)))))))))))))))))))))))) IP: 62.220.37.* 15.06.02, 09:47
            Fabiana, zostaw mi twój e-mail to prześlę ci te zdjęcia zeskanowane, a jak
            chcesz to możemy się dogadać i wyślę ci to wszystko tradycyjną pocztą. Aha,
            jest tam też wywiad z Fabio.
            Niestety Nesty nie ma. Są: Di Vaio, Cannavaro, Simic, Zambrotta, Corradi Helveg
            Buffon (fuj!), Fiore, Doni, Candela, Laursen, Zebina.
            Pozdrawiam
            • Gość: altinka! Re: WŁOCHY-MEKSYK 1:1!!!!!! :)))))))))))))))))))))))) IP: *.chello.pl 15.06.02, 15:49
              Gość portalu: Ania napisał(a):
              > Niestety Nesty nie ma.

Wielka szkoda. :(((
              Najwyraźniej w redakcji włoskiego Cosmo nie wiedzą co dobre. :((((

pozdrawiam :)
              • Gość: Ania Re: WŁOCHY-MEKSYK 1:1!!!!!! :)))))))))))))))))))))))) IP: 62.220.36.* 15.06.02, 19:44
                Zgadzam się z Tobą co do Nesty.
                Ciao
                • Gość: Fabiana Re: WŁOCHY-MEKSYK 1:1!!!!!! :)))))))))))))))))))))))) IP: *.mnc.pl 17.06.02, 16:05
                  Ania,mój e-mail to fabiana_5@wp.pl. Proszę,prześlij mi te zdjęcia
                  zeskanowane,będę bardzo wdzięczna. Czekam. Ciao!
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka