Gość: makul czy nie ?? IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 17.03.05, 00:18 Chłopaki obstawili i zgarniaja kase. Teraz pewnie Unia wygra i znowu zgarna kasę. Będzie siedem meczów i niespodziewanie wygraja Tychy. Ktos sie założy? To polecam taki typ. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: riko Re: Sprzedany finał? Unia Dwory zawiesza zawodnik IP: *.chello.pl 17.03.05, 01:25 co za brednie!!!!!!! kibice w oswiecimiu po prostu nie potrafia pogodzic sie z porazka. juz od 2 dni slysze teksty typu "w osiwecimiu chodza sluchy, ze..." niech unia wreszcie zrozumie ze jedyny argument w tych finalach z tychami jaki posiada to trener. maja doskonalego stratega, ale zdecydowanie slabszy zespol. przegrywaja bo sa gorsi i tej roznicy nie zniweluje nawet mysl taktyczna trenera sidorenki. osiwecim przyzwyczil sie do wygrywania, ale to jest koniec. tym skladem juz nic nie wygraja. kazda passa sie konczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyprzekręt Mistrz za pieniądze, GKS mistrz za pieniądze IP: *.adsl.inetia.pl 17.03.05, 08:19 Ma to wszystko sens: Stebnicki i tak kończy karierę, Zamojski i tak miał grać ostatni sezon w Unii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antyprzekręt1 Re: Mistrz za pieniądze, GKS mistrz za pieniądze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 09:21 A wiec jezeli Unia przegrywa mecz to od razu musi byc przekupiony?! GKS poprostu jest lepszy w tych finalach a dziadki Puzio i Klisiak są zmęczeni jedyne co jeszcze potrafią to rozwlac drzwi od szatni po przegranym meczu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NHL Re: Sprzedany finał? Unia Dwory zawiesza zawodnik IP: *.b-ras1.prp.dublin.eircom.net 17.03.05, 01:42 Makul ma racje, Riko albo jest z Tychow, albo jest naiwny! Przeciez oni wiecej wyciagna z obstawiania u bukmacherow i niz z tych nedznych hokejowych pensyjej! Co chlopaki z Oswiecimia i Tychow, obstawia sie w Czechach i Slowacji co??? Trzeba na emeryturke jakos zarobic, jak sie jest za slabym na inne lepsze ligi! 7 meczy jak nic! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: riko Re: Sprzedany finał? Unia Dwory zawiesza zawodnik IP: *.chello.pl 17.03.05, 03:52 ciekawe u ktorego buka w polsce mozesz obstawiac polski hokej kolego znawco z dublina??? powiedz mi prosze to pojde i obstawie w piatek na unie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafi33 Re: Sprzedany finał? Unia Dwory zawiesza zawodnik IP: *.czerniewice.sdi.tpnet.pl 17.03.05, 09:21 Obstawiac Polski Hokej mozna wszedzie kolego np w Czechach, Słowacji czy chociazby nie ruszajac z domu w internecie... www.betandwin.com!!!! Ale w sprzedaz meczy nie wierze!!! Znam Tomka Jaworskiego i nie wierze ze sprzedał mecz czy obstawia przeciwko sobie!!!! Jakis burak puscił plote i teraz wszyscy ja łapia!!!! Debile!!!! Ludzie wydaje sie wam ze jesli zespół wygrał 8 lat z rzedu mistrza Polski to teraz juz zawsze bedzie wygrywał???!!! Tychy po prostu w tym sezonie były lepsze i taka jest prawda!!!!! A ze jakies buraki gadaja ze napewno sprzedali mecz to juz ich sprawa!!!! Tylko jak takiego złapie to odrazu po mordzie bede walił!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oder Re: Sprzedany finał? Unia Dwory zawiesza zawodnik IP: *.internet.org.pl 17.03.05, 09:37 znajomy obstawił wygraną tych w toruniu i remis gdańska z sanokiem i weszło coś w tym musi być Odpowiedz Link Zgłoś
poki442003 no na pewno coś w tym jeszt dziwnego 17.03.05, 16:02 przecież jeszcze się nigdy nie zdarzyło żeby ktoś wygrał na zakładach! wymyślajcie sobie brednie a ja się będę cieszył z mistrzostwa gieksy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: Sprzedany finał? Unia Dwory zawiesza zawodnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 03:45 Jasne, chłopaki obstawili, że GKS Tychy wygra 4 meczach, bo taki scenariusz jest bardziej nieasmowity i mniej prawdopodobny, mozna więcej kasy wygrać u bukmacherów, Jutro GKS w koronie !!! Polacy uwielbiają teorie spiskowe dziejów, zrozumcie to jest gra o mistrza.... Mecze kupił dla GKS-u zenek, jak by co... Czytanie opinii wydawanych z dublina powoduje otwieranie się scyzoryka w kieszeni..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jh Re: Sprzedany finał? Unia Dwory zawiesza zawodnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 05:52 Kiedyś zawsze przychodzi koniec dwory nie mogą tego zrozumieć.Tychy górą.Tak trzymać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SEBA [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 08:13 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_1 Re: POWIEM KRÓTKO...............CZYTAĆ!! 17.03.05, 08:17 wydaje mi sie ze unia nie moze sie pogodzic z porazka!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piterr Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 08:27 ... jak kaczka nie umie pływać to mówi że się jej woda do dupy nalewa - to samo jest z Unią w w piątek przegrali przez kibiców tyskich w niedzielę mecz sprzedali zawodnicy, a we wtorek ..sędzia był winien, pewnie też został przekupiony. Swoją drogą redaktor tego artykułu powinien pracować w fakcie lub inny brukowcu - tam szukają taniej sensacji Pozdrawiam wszystkich trzeźwo myślących Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izy Michał Białoński IP: 195.39.217.* 17.03.05, 10:05 Takich jak Michał Białoński należy wieszać na drzewach przed lodowiskami nie niszczyli by sportu i tak bardzo kulawego. Osobiście byłem na wszytkich trzech meczach i uważam, ze ta cała afera służy tylko temu "panu". mecze były zacięte przez 60 min. jestem kibicem GKS od 30 lat ale szanuje przeciwnika, który jest poprostu przemęczony sezonem. Trener Sidorenko nie dał im odpocząc nawet w kadrze powołujac ich (słabszych), a zostawiając lepszych w kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panda Re: Sprzedany finał? Unia Dwory zawiesza zawodnik IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 08:31 Po prostu Wożnicki i reszta nie umią przegrywać i szukają afery.Zobaczymy czy zawieszenie zawodników uni wyjdzie im na kożyść.szkoda chłopców maja tam piekło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bert Re: Sprzedany finał? Unia Dwory zawiesza zawodnik IP: 80.48.249.* 17.03.05, 09:25 ale GW się spisała, więcej takich wyssanych z palca historii, a hokej napewno się podniesie. CZemu Wyborcza nie napisze na ogólnopolskich stronach, że Unia boi się Tychów, bronią się całe mecze?Kolejny raz Wyborcza potwierdza zasadę, że nie ma pojęcia co to hokej. Szkoda, że nie napisali tego na pierwszej stronie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minister Unia przegrywa, złoty słabnie, giełda w dół IP: *.ifj.edu.pl 17.03.05, 08:42 Chłopaki rozwalcie wreszcie te tychy bo nas gospodarka padnie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ble Re: Unia przegrywa, złoty słabnie, giełda w dół IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 08:56 gospodarka już padła, hokej też padł (40-to letni zawodnik w pierwszej lidze????), mało klubów, mało lodowisk, a tu afera na całą Polskę. Smieszne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minister Re: Unia przegrywa, złoty słabnie, giełda w dół IP: *.ifj.edu.pl 17.03.05, 09:04 40-letnich zawodników jest w ligach całego świata (włącznie z tymi lepszymi od naszej) multum. Natomiast takiego bydła, chamstwa, antysemityzmu, gróźb jak na meczach w Tychach nie ma nigdzie na świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bert Re: Unia przegrywa, złoty słabnie, giełda w dół IP: 80.48.249.* 17.03.05, 10:18 chamstwo się zdarza wszędzie, nie da się ukryć, że paru chamów było także na meczach GKS (szczegolnie bylo to widać w niedzielę, kiedy kilku z nich pierwszy raz pojawiło sie na meczu GKS). Ale zrozum, że Unia jest w tym sezonie za słaba by wygrać z Tychami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re:gdański kibic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 11:05 tak czytam i sie zastanawiam czemu z was żaden d..ek nie wpadnie do gdańska na mecz szczegulnie pedałki z tych co to niby tak trzęsą wszystkimi lodowiskami w polsce.GO STOCZNIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andre Re:gdański kibic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 15:52 Szczególnie "ó"matole!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozdrażniony Re:gdański kibic IP: *.netblok.pl / 80.51.222.* 17.03.05, 18:50 przyjmujemy zaproszenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romario Re: Unia przegrywa, złoty słabnie, giełda w dół IP: *.tsi.tychy.pl / *.media-com.com.pl 17.03.05, 13:01 Oczywiście - Tychy to kolebka wszelkiego zła jak Irak czy Korea Płn., natomiast 2,5 godziny bluzgów podczas meczu w Oswięcimiu - zwłaszcza pod adresem Parzyszka i Gonery - to pewnie prowokacja żeby i kibice Unii wypadli jak hołota. Człowieku obudź się, chamstwo jest wszechobecne na każdym lub prawie każdym stadionie czy hali,oprócz tego są i normalni kibice którzy czerpią przyjemność z widowiska a bluzganie uważają za idiotyczne i bezcelowe. Pozdrawiam wszystkich normalnych fanów:), a ty minister pogódź się z faktem że GKS w tym sezonie jest lepszy od Unii! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pewniak Sprzedaż to bujda ! IP: *.ifj.edu.pl 17.03.05, 09:00 Ale że tychy próbują używać wszelkich środków, to widać gołym okiem. Ja wierzę tym chłopakom. I w to, że są oddanu klubowi i kibicom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mike Nosił wilk razy kilka, poniesli i wilka. IP: *.war.eden.com.pl / *.eden.com.pl 17.03.05, 09:01 Kupiła Unia 8 razy mistrzostwo, a teraz nie chce pogodzić się że ktoś inny kupił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luca Czyli jednak kupił ? IP: *.ifj.edu.pl 17.03.05, 09:07 a nie chciało mi się w to wierzyć ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: Sprzedany finał? Unia Dwory zawiesza zawodnik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 09:33 Jeśli wtorkowy mecz był sprzedany to ja chcę tylko takie oglądać - jeśli wszystkie dotychcasowe trzy mecze były sprzedane - to tylko takie chcę oglądać. Te mecze to byłarzeź Unii oni zostali rozjechani:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: star jasne ze kupili IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 09:53 tychy kupily mistrza sciagajac Parzyszka, Gonere, "gdanski atak" - Justka i Bagiński. wiele klubow w roznych dyscyplinach tak robi i nie ma z tego powodu wielkiego halo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gks tychy Re: Sprzedany finał? Unia Dwory zawiesza zawodnik IP: *.crowley.pl 17.03.05, 09:58 oswiecim juz jest posrany ze strachu ze nie bedzie kolejnego mistrzostwa nie umia sie pogodzic z przegrana i zaczynaja cos wymyslac zeby sie usprawiedliwic boja sie ze ich głowny sponsor odejdzie po przegranym finale i wtedy unia nie zagra w finale tylko zagra o utrzymanie w lidze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bułes Podhale Re: Sprzedany finał? Unia Dwory zawiesza zawodnik IP: *.nowytarg.pl 17.03.05, 10:20 Nie wierze w sprzedanie meczu przez zawodników. 1sza piątka Unii ma w sumie 117lat!!! To jest już po prostu zmęczenie. A wiek też żrobi swoje. Każdy ma chwile słabości i własnie Unia ją ma. Pamiętam w tamtym sezonie co wyprawiał Milan Baranyk z Podhala w finale i nikt go nie oskarżał o sprzedanie meczów, gdyby nie jego postawa to Podhale byłoby mistrzem Polski. Zobaczymy jak sprawa się potoczy. Forma zespołu nie jest wieczna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andre Re: Sprzedany finał? Unia Dwory zawiesza zawodnik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 15:45 Takim oskarżenim,na tak wspaniałych zawodników.Wożnicki grabarz hokeja.Cały Oświęcim powinien mu do du.. nakopać.I tak nikt nie zmąci mojej radości,ze zdobycia pierwszego mistrzostwa przez GKS TYCHY(mam taką nadzieję,narazie 3:0).A co do GW ,czytałem jak się tłumaczyli że nie mają dziennikarzy którzy by się znali na hokeju.Oświadczam że już nigdy nie kupię tej gazety(co najwyżej mogę się nią podetrzeć).Dla ONETU też wielkie dzięki,to co ważne dla kibiców hokeja - żadnej wzmianki!!!Ale sensacyjne bzdury TAK!!! TVP też mam w du...Klub GKS TYCHY powinien Wożnickiego podać do sądu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aroon7 Re: Sprzedany finał? Unia Dwory zawiesza zawodnik IP: 217.96.15.* 17.03.05, 10:55 NIGDY WIĘCEJ NIE KUPIĘ WYBORCZEJ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KATI Re: Sprzedany finał? Unia Dwory zawiesza zawodnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 11:11 JAK WOGOLE MOZECIE PISAC TAKIE BZDURY LUDZIE JUZ NIGDY NIE KUPIE GW. A CO DO WOZNICKIEGO TO DOPOKI W POLSKIM SPORCIE BEDA TACY DZIALACZE TO NIGDY NIE WYJDZIEMY Z DOLKA. POZDRO DLA NORMALNYCH KIBICOW PLH, GKS TYCHY MISTRZ 2005!!!!! JAK NAJBARDZIEJ ZASLUZENIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luca Re: Sprzedany finał? Unia Dwory zawiesza zawodnik IP: *.ifj.edu.pl 17.03.05, 11:16 Koleś mało wiesz a dużo piszesz. zainteresuj się metodami skowrońskiego. Ten ma dopiero fantazję ! Że wyciągnął GKS z do prawda. Ale, że przy tym zachowywał się jak szuja to też prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aro Re: Sprzedany finał? Unia Dwory zawiesza zawodnik IP: 195.136.118.* 17.03.05, 11:37 Niech jutro wygra PRAWDZIWY HOKEJ!Chcemy pięknego spotkania bez żadnych zadym itp. Pozdrawiamy sympatyków wszystkich drużyn. Kibice DOBREGO HOKEJA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aro Re: Sprzedany finał? Unia Dwory zawiesza zawodnik IP: 195.136.118.* 17.03.05, 11:37 Niech jutro wygra PRAWDZIWY HOKEJ!Chcemy pięknego spotkania bez żadnych zadym itp. Pozdrawiamy sympatyków wszystkich drużyn. Kibice DOBREGO HOKEJA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gp Re: Sprzedany finał? Unia Dwory zawiesza zawodnik IP: 212.244.195.* 17.03.05, 11:37 Konkrety, gościu!! A jak nie znasz to bzdur nie pisz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GKS Tychy [...] IP: 213.77.86.* 17.03.05, 11:27 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dimco Re: Sprzedany finał? Unia Dwory zawiesza zawodnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 12:45 Woznicki takie głupoty gada. NO bo jak można sprzedać MP i to jeszcze pod własnym lodowiskem?? Tak twierdzi. Chce ująć zaszczytu GKS, gdy ten zdobędzie tytuł. Nie potrafi pogodzić sie z porażką> ZENADA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bękart Rozstrzelać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 13:02 Nie dotyczy sympatyków.Kibole....ileż to roboty,kupić sobie kałacha i za każde złe zagranie od razu na lodowisku zastrzelić i wtedy będzie spokój Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyski TO KONIEC UNII !!! IP: 217.96.15.* 17.03.05, 13:14 i bardzo dobrze, bo stosunki Unia - PZHL dawały dużo do myślenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel z oswiecimia Monstrualna glupota prezesa Unii!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 14:28 Jeżeli p. Woźnicki faktycznie powiedział, to co powiedział w tym tekście, i tym samym sugeruje, że mecze sprzedano, może sobie już jedynie a) palnąć w łeb b) natychmiast przedstawić dowody. A na to drugie rozwiązanie bym nie liczył. Tychy wygrywają bo są po prostu lepsze. A Unia osiągnęła w tym sezonie, z niemiłosiernie przetrzebionym zespołem, duży sukces. Tylko trzeba umieć to docenić. Niestety prezes wybrał drogę opowiadania głupot. Efekt będzie taki, że to koniec nie tylko pasma zwycięstw, ale i hokeja w Oświęcimiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edwardo UNIA MISTRZ!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 20:00 Mistrz z Oświęcimia!!! Osobiscie nie wierzę by czołowa piątka hokeistów sparzedała mecz. Chociaż........ - Gdyby mi ktoś nie płacił pensji i nie miałbym kasy na życie, to ........ może sam sprzedałbym mecz. Nie zdziwiłbym sie że to jest prawda. Panowie jeśli mecz sprzedany to mam nadzieję że chociaż za dobrą kase. :) Jestem za Wami!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Monstrualna glupota prezesa Unii!!! IP: 213.77.86.* 17.03.05, 21:26 brawo brawo za bardzo mądra wypowiedź pod adresem pana woźnickiego z ... oświęcimia. Tychy wygrywały z Oświecimiem w tym sezonie bo poprostu były lepsze.świdczą o tym wyniki na przestzreni całego sezonu, dlatego opowiadanie bajek o sprzedaniu meczu jest tak śmieszne jak i głupie. szkoda ze mr woźnicki niszczy nie tylko hokej w innych miastach ale juz i u siebie. pozdrawiam z Tychów, mimo że rywalizujemy ze sobą w hokeju /jeszcze i napewno w przyszłym sezonie tesh/ to szkoda ze mr prezes rozpoczął projekt o nazwie demontaż hokeja w sąsiednim miescie oświecimiu, zawsze mecze miedzy tymi drużynami były miłe oku.. zmiencie prezesa zanim bedzie za późno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jedker Wybiórcza kłamie w nagłówku IP: 81.186.239.* 17.03.05, 14:40 Nikt nie został ZAWIESZONY. Po prostu kilku zawodników nie grało. Gonicie za tanią sensacją. Co to za wiadomość że ktoś anonimowo zadzwonił informując że ktoś widział jak zawodnicy gadają z kimś z auta z tyską rejestracją. Równie dobrze mógłby zadzwonić któryś z waszych pismaków. Żeby narobic smrodu i sensacji (może premię za to dostanie). Nie macie o czym pisać? A Woźnicki grabarz hokeja sfrustrowany że w tym sezonie sędziowie nie wydrukują mu mistrzostwa próbuje oczernić GKS bo nie może się pogodzić z porażką. Nie piszcie takich bzdur! Po co ktoś miałby kupować mecz, zwłaszcza że wygrywa! I za co? Kluby hokejowe ledwo wiążą koniec z końcem, a musiałoby być zapłacone dużo więcje niż wynoszą premie zawodników za zdobycie tytułu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwora Normalka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 14:43 Znam Unię i wiem że chłopaki 4 czy 5 lat temu grali na zakładach bukmacherskich. Pan który między tercjami rozśmiesza był pracownikiem takiego zakładu... Szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jedker Pismaki IP: 81.186.239.* 17.03.05, 14:51 Dziennikarzyna ktory to napisal powinien pracowac w fakcie lub SE jezeli wybiórcza się jeszcze czyms od nich rozni. w pogoni za tania sensacja robia smrod wokol dyscypliny ktora i tak wegetuje opierajac sie na bzdurnych pseudodowodach. Jezeli nie macie o czym pisac to wlozcie reklame. przynajmniej coa zarobicie a pozbywajac sie debili ktorzy pisza takie bzdury tez sporo zaoszczedzicie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andre Re: Sprzedany finał? Unia Dwory zawiesza zawodnik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 15:37 Chodzę na hokej od 1972 roku.To prawda że unia nie ma kibiców.Jak można tak oczerniać swoich zawodników,którzy zrobili tyle dobrego dla tego kure.....go klubu.Najbardziej mi szkoda Zamojskiego i Stebnickiego miłe pożegnanie na koniec kariery!!!A Jaworski i Jaros powinni olać oświęcim,napewno znajdą się kluby aby zatrudnić tak dobrych zawodników.Wy oświęcimianie powinniście wykopać tego psychola wożnickiego(grabarz hokeja).MISTRZ!!! MISTRZ!!! GKS TYCHY!!!(mam nadzieję że już w piątek) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GKS TYCHY Re: Sprzedany finał? Unia Dwory zawiesza zawodnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 15:51 powiem tylko tyle te samochody ktore podjezdzaly pod wasza hale to byli nasi kibice ktorzy gnebia waszych!!!skroili im szaliki i tyle nie wierze w takie bzdury o sprzedanym meczu mamy lepszy sklad i kibicow dlatego jestesmy tak blisko MISTRZOSTWA!!! Odpowiedz Link Zgłoś