Gość: mk IP: 157.158.160.* 30.03.05, 23:41 oczywiscie ze trenera bronia wyniki. wqqqqrwialem sie przez 85 minut ale warto bylo. teraz czekam na zwyciestwo RADOMIACZKA nad ruchem ch. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: greg Maciej Żurawski: to był instynkt IP: *.Zabrze.Net.pl 30.03.05, 23:42 polska nigdzie noe zajdzie przegrana z austrria i walka o 2 miejsce-punkty z anglia koniec marzen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mkj greg jestes pajacem.oddaj paszport zostań angolem IP: 157.158.160.* 30.03.05, 23:43 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mazen Potwierdzam werdykt kolegi IP: *.si.rr.com 31.03.05, 00:43 Greg jestes pajacem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBIC PIEKNE DOSRODKOWANIE KRZYNOWKA PIEKNA BRAMA! IP: *.autocom.pl 31.03.05, 01:17 KRZYNOWEK PIEKNIE TO ZROBILES!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borek podzielam zdanie IP: *.lhficorp.com 31.03.05, 03:34 ale kim on ma byc jak jest sie z terenow okupowanych przez anglie to sie chwalim swojego lorda. to jest zwyczajnie V kolumna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibicka Re: Maciej Żurawski: to był instynkt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 10:00 Jak zwykle polskie piekiełko! Zamiast się cieszyć z wygranej to skipać gości, na pewno od tego będą grać lepiej?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DZM BRAWO MACIEK!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.05, 23:43 TAK TRZYMAC POLACY!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smoke_a Maciej Żurawski: to był instynkt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 23:43 Janas znowu okazal sie szczesciarzem, Karwan zagral bardzo ladny mecz, Kaluznemu nalezy juz podziekowac to samo Rasialdo, chodz dziwna przyjeli taktyke majac malego Frankowskiego w ataku. Slabszy mecz Krzynowka, cieszy forma Szymkowiaka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eski Re: Maciej Żurawski: to był instynkt IP: *.chello.pl 31.03.05, 00:53 Janas to farciarz. Kałużny i Karwan to pomyłka, Frankowski jest OK,ale nie na wyspiarzy. Można było drewniaka Rasialdo wpuścić od początku, a i Ebi by się przydał. Mila lub Sobolewski też by się przydał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RD Maciej Żurawski: to był instynkt IP: *.chello.pl 30.03.05, 23:43 L. Sanchez - jeśli od tego jesteś, żeby przed meczem mówić, że wygracie toś chyba profesje pomylił. Wymęczone, ale zwycięstwo - Polska!!! Biało - czerwoni!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luk Maciej Żurawski: to był instynkt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 23:45 Janas robi coś z niczego - pamiętacie jak go wyszydzaliście kiedyś? Ja też nie wiem jak on to robi - ale robi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ur Janas nic nie robi... IP: *.54.194.203.acc04-dryb-mel.comindico.com.au 31.03.05, 12:42 on tyko przeszkadza Panu Bogu.Na szczescie BOG ma jego gdzies,DLATEGO POLSKA SIE JESZCZE LICZY W TYCH ROZGRYWKACH. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LoRd QulaG Maciej Żurawski: to był instynkt IP: *.zaczek.ds.pw.edu.pl 30.03.05, 23:46 Nie wiem czy te wypowiedzi są wyrwane z kontekstu czy może źle przetłumaczone ale obaj selekcjonerzy jakoś intelektem się nie popisali... :P Nie rozumiem nic z tego co powiedział Sanchez... Jakaś bzdura wyszła z jego wypowiedzi, nie wiem czy napił się czy w szoku po porażce... A Janas jeżeli faktycznie tak twierdzi to chyba jednak ma więcej szczęścia niż rozumu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ur Najgorsze jest to, ze Janas nie wierzy... IP: *.54.194.203.acc04-dryb-mel.comindico.com.au 31.03.05, 12:35 w to swoje szczescie, zwalcza je jak tylko moze, to cholerny pesymista bez rozumu. Odpowiedz Link Zgłoś
zebrowski.pawel Re: Maciej Żurawski: to był instynkt 30.03.05, 23:46 Najlepszy mecz jaki oglądałem od czasów Wisły. Ileż emocji... A ta drużyna zaczyna wreszcie przypominać drużynę. POLSKA!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LoRd QulaG ojej panie żebrowski :P IP: *.zaczek.ds.pw.edu.pl 30.03.05, 23:50 to pan chyba za dużo meczów nie ogladał od czasów Wisły (chodzi o wspaniałe pojedynki w P.UEFA np. odpadnięcie z Dynamem Tibilisi :P) ten mecz to była żenada!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobre Re: Maciej Żurawski: to był instynkt IP: *.3c.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.05, 23:53 to fakt Kałuzny nie zawiódł bo bramy nie zawalił zadnej ale nic nie wniósł. NIC !!!!!!!!!!!! NAJGORSZY NA BOISKU. Jak mozna wstawiac do skłądu gościa który leżał włózku i miał gorączkę. Nagle wyzdrowiał i niby miał byc w pełni sił? Kałużny nawet jak strzelił 3 bramki kiedyś nie pasował mi do gry naszej reprezentacji. Celne podania do tyłu to jedyne na co było stać Kałużnego w tym meczu. Liczyłem tak jak wszyscy, ze w pierwszej 11-tce ujrzymy Smolarka za słabego Kosę i to bedzie jedyna zmiana w porównaniu z meczem z Azerbejdzanem. Okazuje się, że mieliśmy w składzie słabego Karwana i Kałużego - najsłabszych na boisku a w dodatku Saganowski na trybunach..... Zazdroszcze Janasowi szczęscia i takich grajków jak Franek i Żuraw. Ciągle Janas jest dla mnie trenerem farciarzem a nie zapalnowanym taktykiem czy strategiem. Na defensywnego pomocnika nigdy więcej Kałużnego. Mamy Sobolewskiego, mamy Milę w obwodzie jesty jeszcze Radomski. Panie trenerze dajmy sobie spokój z Kałużnym bo jak awansujemy do MŚ to znów będzie wstyd jak w Koreii bo grając z Kałużnym to tak jakbyśmy grali w dziesiatkę. Z Całym szacunkiem dla Jego osiagnięc ale najlepsze lata w kadrze Kałużny ma już dawno za sobą. Po co się denerwować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gieksa Re: Maciej Żurawski: to był instynkt IP: *.3c.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.05, 23:54 napisał powyżej gieksa a "dobre" to opinia trenera Janasa o grze Kałużnego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Polska drużyna to... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 00:00 Wisła i byli Wiślacy, Krzynówek, Dudek, Smolarek i Rząsa... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LoRd QulaG Re: Polska drużyna to... IP: *.zaczek.ds.pw.edu.pl 31.03.05, 00:10 Gość portalu: jojo napisał(a): > Wisła i byli Wiślacy, Krzynówek, Dudek, Smolarek i Rząsa... > :)) ooo to Jacek Bąk, Bartosz Karwan, Grzesiu Rasiak, Sebastian Mila, Tomasz Kiełbowicz, Marek Saganowski i Andrzej Niedzielan są lub byli kiedykowliek wiślakami? mega lol człowieku :) faktycznie szkielet reprezentacji opiera się na Wiślakach i chwała za to temu klubowi ale nie ma co gloryfikować Wisły :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Polska drużyna to... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.05, 00:42 Myśle że wisła Kraków w obecnym składzie i formie na luzie wygrywa z resztą reprezentacji.więc nie wyśmiewać się z niej.Jazda jazda biała GWIAZDA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LoRd QulaG a ja się nie zgodzę :) IP: *.zaczek.ds.pw.edu.pl 31.03.05, 01:00 > Myśle że wisła Kraków w obecnym składzie i formie na luzie wygrywa z resztą > reprezentacji owszem Wisła "daje" reprezentacji świetnych zawodników czyli przede wszystkim Żurawia i Franka ale to już nie jest ten wielki skład jak jeszcze niedawno... po odejsciu Żurawia (w co nie wątpię) w ogóle to już nie bedzie tak wspaniała drużyna, chyba że coś sie Brożkowi stanie i zastąpi Macka... ale wątpię czy Wisła wygrałaby z reprezentacją... ech jak ja lubie takie dywagacje :P obejrzyjmy składy: Wisła: Majdan- Baszczyński,Kłos,Głowacki,Milajlović- Błaszczykowki,Sobolewski,Cantoro,Zieńczuk- Żurawski,Frankowski Polska: Dudek- Żewłakow,Hajto,Bąk,Rząsa- Smolarek,Radomski,Szymkowiak,Kosowski -Saganowski,Krzynówek (moja propozycja przesunięcia Jacka do ataku, bo Niedzialan z Rasiakiem trochę zgrzybiali :P) czy ja wiem czy by Wisła wygrała? tylko atak ma lepszy, pomoc zdecydowanie gorszą :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: a ja się nie zgodzę :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.05, 01:05 ach co to byłby za mecz.może jakiś ch arytatywny dla dzieciaków.może pzpn to podchwyci!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LoRd QulaG Re: a ja się nie zgodzę :) IP: *.zaczek.ds.pw.edu.pl 31.03.05, 01:10 taaaaaa a świstak siedzi i zawija się ze śmiechu... ty chyba nie wiesz co znaczy PZPN - Polski Związek Pijaków Nierobów :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: a ja się nie zgodzę :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.05, 01:18 ty żartujesz a ja mówię poważnie Odpowiedz Link Zgłoś
kowianeczka Re: a ja się nie zgodzę :) 31.03.05, 10:11 Hahaha, jak malo potrzeba ludziom do szczescia!:) No, ale nareszcie jakies komplementy pod adresem polskiej repry, uskrzydla druzyne...:D Nie zapomnijcie tez, ze Polska wygrala 8:0 z Azerbejdzanem :)))))) kowianeczka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ur ALE TO 8:0 NIE BYLO PO MYSLI JANASA. IP: *.54.194.203.acc04-dryb-mel.comindico.com.au 31.03.05, 12:06 JANAS JEST INWALIDA UMYSLOWYM I ZACHWYCA SIE 'GRA' INWALIDOW TYPU KALUZNY I KARWAN. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielony Do boju! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 02:52 Nigdy wjęcej Kałużnego. Jak zszedł byłem spokojy o wynik... Mistrza mozna poznać po tym, że jezeli gra słaboto i tak wygyrwa. :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ur Nie mow tak !!! IP: *.54.194.203.acc04-dryb-mel.comindico.com.au 31.03.05, 12:19 Janas ma szacunek dla doswiadczonych pilkarzy. NIE ROZUMIEM TYLKO DLACZEGO JANAS NIE POWOLUJE DO KADRY SWIERCZEWSKIEGO ALBO WALDOCHA ?!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg co da nam awans 5 min radosci a pozostale wstydu IP: *.Zabrze.Net.pl 30.03.05, 23:58 oczywscie 5 min z samego awansu polska pilka to skansen i tylko najemy sie wstydu od pierwszego gwizdka Odpowiedz Link Zgłoś
babik Re: co da nam awans 5 min radosci a pozostale wst 31.03.05, 00:17 Ale Tobie o co chodzi ? Mają przestać grać ? Oddać punkty rywalom ? Czy jak awansują, to dobrowolnie zrzec się udziału w mundialu, tak na wszelki wypadek ? Jak mnie wpienia takie zrzędzienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: co da nam awans 5 min radosci a pozostale wst IP: *.Zabrze.Net.pl 31.03.05, 00:31 wskazane jest aby polska wogole zaprzestala gry w pilke bo bo boo nie mamy niczego niczego doslownie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LoRd QulaG greg pseudokibicu... IP: *.zaczek.ds.pw.edu.pl 31.03.05, 00:48 ty nie masz "niczego, niczego dosłownie" w głowie :) wiadomo, ze nie jestesmy Brazylią ale i tak gramy ponad stan! 15 pkt choć PZPN robi wszystko tylko nie wspiera naszej piłki! to cud prawie że w ogóle cos wygrywamy i to w przyzwoitym (pomijam ostatni mecz :P) stylu! ciekawe co maja powiedzieć np. Walijczycy którzy maja 2pkt? z twoim podejściem 90 proc. druzyn powinno w ogóle nie grać "bo po co"? albo chłopie jesteś prowokatorem ale ortodoksyjnym głupkiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: co da nam awans 5 min radosci a pozostale wst 31.03.05, 10:24 Frazcuzi za to mją pięęęęknąąąąąąą piłke, gwiazda na gwieździe i dają dupy aż wióry lecą Odpowiedz Link Zgłoś
matmi Re: Maciej Żurawski: to był instynkt 30.03.05, 23:59 nie pograliscie za ladnie. Liczy sie wygrana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qaz10_gazeta.pl cieszmy sie poki mozemy! IP: *.ts106.bmt.esat.net 31.03.05, 00:36 ci kopacze to jeszcze maja troche indywidualnych umiejetnosci(na pewno maja wiekszy blysk od druzyny engela w ktorej blyszczal tylko "nasz" oli)ale jak oni odejda to czeka nas dziesieciolecie pustki.zyjmy chwila poki mozemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amlam Maciej Żurawski: to był instynkt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 00:04 Męczyli sie strasznie ale im sie należało! Kaluzny rzeczywiscie tylko gral do tyłu i ie za dobrze w odbiorze. Karwan pare razy ładnie sie urwał na skrzydle ale bez rewelki. Smolarek byl lepszy ale moze jst za bardzo techniczny i delikatny Bałby sie ostrzejszego starcia Dobrze ze taki mecz był bo to (kolejne ehh...) otrzeźwienie Po meczu ze słabymi Azerami nie stalismy się potega piłkarską Byleby nie stracić punktów (porażka z Anglią wkalkulowana) I będziemy sie cieszyć z awansu z 2 miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rysiob@02.pl Re: Maciej Żurawski: to był instynkt IP: *.adsl.inetia.pl 31.03.05, 00:16 gościu,masz ty mózg? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehhh Re: Maciej Żurawski: to był instynkt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.05, 00:32 No to super,,, ja poproszę o wytłumaczenie, co to znaczy, ze Kałużny byl potrzebny przy stałych fragmentach gry. To po to się trzyma BEZNADZIEJNEGO pilkarza na boisku zeby on sie czasem przydal w stalych fragmentach???!!! Poza tym ja nie widziałem żeby on się do czegokolwiek przydawał!!!!! CO TEN CZŁOWIEK ROBI W REPREZENTACJI!!!! JEZELI TRENER POWOLUJE TAKICH NIEUDACZNIKOW TO MOZE WARTO POZEGNAC SIE Z TRENEREM???!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx zabież karwana i kałużnego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.05, 00:34 MILA-"trener powiedział mam wolną rękę" TO WEZ POD RĘKE RASIAKA I ZREZYGNUJ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Finalista Sorry, ale KALUZNY jest slaaaby!!!!!!!!!!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 31.03.05, 10:44 Janas niech kurna szybciej reaguje ze zmianami jak sie gra nie klei! Kaluzy (100%) i Karwan (n.p.) najpózniej po 1 polowie na lawke i wpuscic SMOLARKA i MILE. A nie czekac na cud. Bo nastepnym razem moze sie nie zdazyc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LoRd QulaG ech ten Janas... IP: *.zaczek.ds.pw.edu.pl 31.03.05, 00:39 ten trener ma więcej farta niż rozumu :) tak samo jak Engel robi coś z niczego ale chyba tak samo jak nasz wspaniały pan Jurek E. nie za bardzo wie co czyni (co udowodniły mistrzostwa w Korei) - choć wolę żeby trener nie wiedział dlaczego wygrywa niż zdawał sobie sprawę z przyczyny kolejnej porazki :P a teraz może popre swoją teorię dowodami: -Janas tak samo jak Engel ma swoich magicznych chłopców-gwiazdorów, którzy podnobno są wspaniali, tylko nie potrafią tego udowodnić - chodzi oczywiście o Radzia Maharadżę czy Grzesia Bramkostrzelnego... dzięki Bogu zrezygnował już np. z Kukiełsona ale czuję że bezsensowne powołania nie znikną... ale jak tak bardzo uwielbia Kałużnego niech go powołuje - tylko po co go wystawia??!! On nawet nie raczył przebiec się kilka metrów o porządnym kopnieciu nie wspominając... -czemu do reprezentacji są powoływani tacy ludzie jak Dariusz Żuraw? 32 lata na karku, zero doświadczenia w reprezentacji, nie łapie się nawet na ławkę, nie rokuje żadnych perspektyw, pytam po co? nie lepiej wziąć jakiegoś młodszego chłopaka (np. Lewandowskiego-ale jako obrońce!) który potrenuje z reprą a za rok czy dwa będzie grał (kiedyś Kłos, Bąk i Hajto skończą karierę a jeden wiecznie kontuzjowany Głowacki nas nie zbawi...) -czemu jest niekonsekwentny w działaniach, wiem, że lubi zaskakiwać przeciwnika, ale "nagłe" wystawianie Zieńczuka, Karwana czy Rasiaka jakoś mu nie wychodzi... czemu odsunął po 2 bramkach Saganowskiego czy na ławce posadził Smolarka (choc domyslam sie że chciał go wpuscić...) -czemu opowiada takie bzdury w mediach, twierdząc, że Kałużny go nie zawiódł bo dobrze wybijał piłkę z rzutów rożnych (tylko za każdym razem ledwo trafiał w piłkę) potwierdza, że nie planował zwycięstwa w tym meczu, skoro ten zawdonik miał tylko defensywne zadania... -czemu widząc co się dzieje na boisku (bezsensowne wrzutki "górą" i chaos na boisku) nic nie wymyslił w przerwie - chyba że piłkarze go nie słuchają albo nie potrafią robic tego co im nakazuje... narzekam narzekam są jednak i pozywtywy... przede wszystkim punkty :P styl był okropny ale wygralismy :P cieszy mnie też, że Janas wyciaga czasem jakies wnioski, np. odsunał słabego Kosowskiego... idzie mu to powoli, ale widzę jakiś postęp, może do MŚ w których zapewne wystąpimy, nasz trener wyeliminuje wszystkie słabe ogniwa z naszej drużyny :) przy takim farcie jak trochę jeszcze zmądrzeje i np. wywali kilku "emerytów" może być jeszcze nie najgorzej z nami :P pozdro :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx kosa słaby??????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.05, 00:51 Myśle że brak było jego rajdów to lewą to prawą stroną. zmian z krzynówkiem.poza tym to nadal wislak i zna ich na pamięć przpominam że podstawa rep. to biała gwiazda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LoRd QulaG Rui Kosa to świetny zawodnik tylko bez formy... IP: *.zaczek.ds.pw.edu.pl 31.03.05, 01:06 nie mówię, że Kosa ogólnie jest słaby tylko w chwili obecnej... brawo dla Janasa, że nie trzymał się kurczowo Kosy tylko dlatego że grał kiedyś w Wiśle (tez mi argument :P) - liczy się forma! Kosa oprócz bramki (do tego podarowanej przez sędziego :D) nic nie zrobił w meczu z Azerami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Rui Kosa to świetny zawodnik tylko bez formy. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.05, 01:14 były wiślak-to nie argument???? przecierz wisła to moja drużyna której kibicuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Rui Kosa to świetny zawodnik tylko bez formy. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.05, 01:21 widzę że dyskutujemy w dwóch miejscach a ja jeszcze oglądam na TV2 austria-walia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ur Janas nie zmadrzeje... IP: *.54.194.203.acc04-dryb-mel.comindico.com.au 31.03.05, 11:52 to zwyczajny przyglup o pesymistycznym nastawieniu do zycia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shamrock Re: Maciej Żurawski: to był instynkt IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.03.05, 03:07 Qrwa co do ch**** pana na boisku orbil K(u)arwan i Kaluzny czy janas boga sie nie boi? No a Zurawski zrobil to co do niego nalezalo :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarek Nie cierpie kacyka Listkiewicza.. IP: 140.122.110.* 31.03.05, 06:37 Czy ta jego wypowiedz jest godna prezesa PZPN?; "Nie podobalo mu sie, przestal wierzyc, ale wygralismy i znow wszystko mu sie podoba..." Pajac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tatar Re: Maciej Żurawski: to był instynkt IP: *.lomianki.sdi.tpnet.pl 31.03.05, 08:28 Ta para Janas - Listkiewicz wyjatkowo glupia. Obydwie inwencje Janasa - wprowadzenie Kaluznego i Karwana to chorendalne pomyslki kazdy to widzi. To wrecz sabotaz ze Smolarek, majacvy pewne miejsce w klasowej druzynie bundesligi siedzi, a gra facet ktory ledwo powloczy nogami po boisku. Janasowi najlepiej wychodzi ustawienie skaladu jak jego pupile sa kontuzjowani wtedy musi wpouszczac ludzi - takich jak Frankowski, Sobolewski, Kłos - ktory w jego pierwotnym zamysle sie nie mieszcza. Z tym trebnerem nic nie osiagniemy. W ostatnich meczach wiecej szczescia niz przemyslanej budowy druzyny. mamy teraz druzyne, ktora gwarantuje nam wygrywanie ze slabeuszami i rowne pewne przegrywnie z druzynami klasowymi od Szwecji poczynbajac a na Holandii konczac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karh Bajka o Janasie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 09:12 Znacie bajkę o Janasie? Ja nas nie widzę na mundialu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Y_Sam Re: Maciej Żurawski: to był instynkt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.05, 10:42 Nie przesadzaj, aż taki zły ten Janas nie jest, w porównaniu z takim Bońkiem to wręcz geniusz strategii. Fakt, że wystawienie Kałużnego okazało się niewypałem, ale w większym stopniu jest to wina Kałużnego niż Janasa. Gdyby nasi nie wygrali tego meczu, możnaby oczywiście sobie pojeździć po trenerze, ale wygrali, więc póki co dajmy mu spokój. W końcu powołuje to, co ma najlepszego, a że z tego nie zrobi Brazylii to już inna sprawa. Celem jest awans i realnie patrząc na stan polskiej piłki - sam udział w MŚ będzie już sporym sukcesem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arco Re: Maciej Żurawski: to był instynkt IP: *.chello.pl 31.03.05, 09:57 dlaczego nie gral Saganowski; mielibysmy spokojnie 2:0 i zero nerwicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Harnaś irlandzka pycha pokarana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 10:55 może i brakuje nam klasowych piłakrzy ale i tak dostaliście od nas w dupę ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ruda Re: Maciej Żurawski: to był instynkt IP: *.crowley.pl 31.03.05, 10:57 eee tam.. Panowie stratedzy wszyscy widzicie tylko tych zawodnikow, ktorzy ciagna na bramke i albo strzelaja celnie albo nie (w tym meczu raczej nie niestety). Defensywni zawodnicy tez sa potrzebni. Jedziecie po Janasie, a Irlandczycy sa naprawde wysocy i ktos tam z naszych w srodku musial byc wyzszy i wiekszy zeby sie od nich nie odbijac. To Szymkowiak mial byc glownym rozgrywajacym. On gral niestety w tym meczu kiepsko i nerwowo. Nie twierdze, ze Karwan i Kaluzny blyszczeli, bo tak nie bylo. Karwan byl beznadziejny, ale Kalozny wygrywal duzo pojedynkow glowkowych (zwlaszcza przy wykopach bramkarzy) i nawet jak podawal do tylu to kto inny podawal do przodu. Zeby konstruowac akcje to najpierw chyba trzeba pilke odebrac! Przynajmniej podawal celnie. A jak sie stoi za bramka Dudka i widzi sie Klosa, ktory bawi sie z Irlandzkim zawodnikiem w polu karnym i raz mu to wyjatkowo nie wyszlo, to sie robi troche slabo! Irlandia mogla wtedy nas udupic. Oprocz Zurawskiego i Frankowskiego, to reszta wislakow nie spisywala sie rewelacyjnie. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karh Bajka o Kaliszu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 11:10 Znacie bajkę o Kaliszu? Mijaj Kalisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr.malkontent nie lubie Baka IP: *.ztpnet.pl 31.03.05, 11:05 ale ocenil sytuacje bramkowa idealnie blad popelnili Irlandczycy - najpierw nie utrudnili wyrzutu pilki przez Dudka, a potem nie zablokowali centry Krzynowka bohaterami meczu sa: Dudek, Szymkowiak, Krzynowek i Klos - przeciez mogl przeszkodzic Zurawskiemu w siegnieciu glowy pilka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kutach Bak jest dobry:))) IP: *.welnowiec.net 31.03.05, 13:00 Jest jednym z nielicznych, ktorzy regularnie graja w klubie i to dobrym.Ma nieszczescie do kontuzji,bo gdyby nie one to osiagnalby znacznie wiecej. CO do Janasa to nie chce widziec wiecej cwaniaka Karwana przyglupa i Kaluznego alkoholika... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sabataj sanchez do B klasy IP: *.k.mcnet.pl 31.03.05, 11:27 Trenerze sanchez, jak byście byli lepsi to byście wygrali. Weź sie lepiej baranie za trenowanie B-klasowego LZS-u Pomorze Zarańsko. elo Odpowiedz Link Zgłoś