Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Mundial 2002 tylko w Polsacie Cyfrowym

IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.01, 10:48
    Bez względu na to, czy znajdą się w nim Polacy, czy nie, uważam ten fakt za
    zwykłe sk..............o, bandytyzm i kolejne oszustwo popełnione przez
    wszechwładne mass-media na polskich kibicach. Jest to kolejny przejaw
    nieokiełznanej chciwości bossów naszych mediów, którzy w oczach mają tylko
    dolarki, a człowiek jest dla niech tylko klientem, na którym można zarobić.
    Potwierdza to także totalną słabość i bezradność tv publicznej w staraniu się o
    prawa do transmisji. Kto, jeśli nie tv publiczna może odebrać choć odrobinę
    wszechwłaności chciwym providerom płatnej tv cyfrowej, a jednocześnie umożliwić
    raz na 4 lata emocje piłkarskie nieco większego kalibru? Gdyby tak, na przekór,
    zjednoczyc się w proteście przeciw chamstwu providerów tv (w tym wypadku
    POLSHIT-u)i olać ich dekodery i abonament (a nie pod razu pędzić do
    dystrybutora i kupować zestaw Polsat Cyfrowy? Kurcze, tylko jakoś nie chce mi
    się w to wierzyć. Wyobrażam już sobie te masy "kibiców" spragnionych mundialu i
    wykupujących paskarsko drogie dekodery wraz z kartami. Z drugiej strony, ukłon
    w stronę hackerów, żeby wpływy pazernych nie były aż takie, na jakie liczą.
    pzdr
    Obserwuj wątek
      • Gość: Camara Re: Mundial 2002 tylko w Polsacie Cyfrowym IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.01, 11:32
        Niech ktos juz zacznie myslec o polskich kibicach chcacych obejrzec te
        mistrzostwa na zywo. Mowiac szczerze to wole wydac wieksze pieniadze na wyjazd
        do Korei badz Japonii, anizeli napychac kabze Panu, w ktorego wizerunek
        zwyczajnie nie wierze. Pozdrawiam wszystkich wybierajacych sie do Azji!!!
      • campo Re: Mundial 2002 tylko w Polsacie Cyfrowym 09.07.01, 11:37
        Zgadzam sie z Tobą Jacek! To jest chamstwo żeby człowiek nie mogł zobaczyć
        całego mundialu.Podobno mecze z udziałem Polakow oraz spotkania od 1/2 finału
        maja być pokazywane w Polsacie ogólnodostępnym.A co z resztą? Dekodery Polsatu
        ma podobno ok 200 000 ludzi.Na mundial kierownictwo tej stacji przewidziało
        sprzedaż ok 500 000 sztuk.To oznacza że prawie cała Polska pozbawiona zostanie
        mozliwosci ogladania mistrzostw.Pozostają chyba tylko stacje
        zagraniczne.Francuska TF1 najprawdopodobniej pokaże wiekszośc meczów,w
        Niemczech o częsc spotkań walczy Sat1.
        Ja jednak wybiorę publiczną czeską TV i jeśli ktoś mieszka w odległości nie
        większej niż 200,250 km od granicy czeskiej to nie powinien miec problemów z
        odbiorem.Tam będe miał zagwarantowane obejrzenie wszystkich meczów.
        Pozdrawiam
        • Gość: Luxc Re: Mundial 2002 tylko w Polsacie Cyfrowym IP: 213.134.134.* 09.07.01, 12:41
          Campo to ja chyba wpadnę do ciebie na ten Mundial, bo nie zamierzam kupować ich
          pieprzonego dekodera, chyba że karta TV i jakoś może się to rozbroi za darmo :)
          Pozdrawiam
          • Gość: jurek Re: Mundial 2002 tylko w Polsacie Cyfrowym IP: *.dhl.com 09.07.01, 12:53
            Jeden wielki SKANDAL !!! Wszechwaldna mamona. A dekoderow nie kupujcie !!! Ja
            pierdziele ten ich Polsat Sport - amatorszczyzna nie bioraca pod uwage kibicow.
            Gdyby rozkodowali a mundial bylby na Polsacie takie mieliby wplywy z reklam
            przed, w trakcie i po transmisjach ze glowa sie lasuje i nie musieliby kodowac
            zadnych meczow. Nochyba ze oni juz teraz potrzebuja gotowki.
            gamonie do kwadratu

Pozdrawiam

jurek
            • Gość: many Re: Mundial 2002 tylko w Polsacie Cyfrowym IP: 192.168.0.* / *.mimet.com.pl 09.07.01, 13:52
              Boże przecież ten polsat to zbiór nieudaczników i ludzi z brakiem
              jakiegokolwiek profesjonalizmu (Dwa Światy), już na wstępie się tłumaczą, że na
              Mundial wysyłają tylko 4-6 komentatorów. To co po Japońsku czy Koreańsku będą
              komentowane niektóre mecze. Leje na nich i ich szajsowaty dekoder i jak mój
              poprzednik popatrzę sobie na mecze na czeskiej bądź niemieckiej telewizji.
              • Gość: Puchatek Re: Mundial 2002 tylko w Polsacie Cyfrowym IP: 194.134.232.* 09.07.01, 14:16
                hejka,
                taaa, dzisiaj ta wiadomosc trawilem przy sniadaniu, kolejne wielkobiznesowe
                kurewstwo..
                ale nie tylko u nas, francja(tf1, c+), niemcy (premmiere, ard), hiszpania (tve,
                ??) itd..nie tylko u nas, wszedzie tak bedzie..
                coz pozostaje, moze tak z polsatem, tf1, ard,bbc, tve cos sie zlepi,ale ja po
                prostu kupie sobie na gieldzie kilka kart seca, ustawie antene z podwojnym
                konwerterem na hotbirda/astre i po robocie..
                mundial moj :)
                coz, nieuczciwie, ale nie zamierzam miec 5 anten na dachu , tak na wypadek
                jakby jakas nowa impreza byla to na c+, to na polsat, to na wizji, niech sie
                paluja zlodzieje, maja po prostu ludzi gleboko w dupie..
                P.
              • Gość: kibolitt Re: Mundial 2002 tylko w Polsacie Cyfrowym IP: *.ips.wsp.zgora.pl 09.07.01, 15:57
                Racja, jeśli chodzi o "profesjonalizm"(???????????????) panów (twu, twu ..)
                komentatorów Kostrzewy, mistrzunia(ha,ha..) "Dyzia" czy jak mu tam frajera , to
                chyba wszyscy mają swoje zdanie. Ci ludzie nie mają pojęcia nie tylko o piłce
                nożnej, żużlu (i w ogóle sporcie)ale chyba , przynajmniej takie wrażenie
                sprawiają , nie mają pojęcia otym jak sięnazywają. Amatorszczyzna mówiąc na
                nich to obraza dla wszystkich, nawet najsłabszych amatorów. Oni sąniżej niż
                mniej niż zero..
        • Gość: darek Re: Mundial 2002 tylko w Polsacie Cyfrowym IP: *.daewoo.com.pl 11.07.01, 12:12
          Muszę Cię rozczarować Campo. Mecze Polaków, półfinały i finał te pazerniaki pokażą tylko wtedy, gdy
          jakaś inna telewizja zaproponuje im odkupienie praw do tych meczów. Bez takiej oferty mogą
          wszystko zakodować, ale to może i lepiej, bo stracą kupę szmalu i więcej nie będą się brali za sport
          tylko nadawać te swoje teleduperele i "zaświaty".I pies ich j.... .
      • Gość: Krzych Re: Mundial 2002 tylko w Polsacie Cyfrowym IP: *.wsm.gdynia.pl 09.07.01, 14:12
        Pozostaje tylko kupic antene satelitarną i pieprzyć (za przeproszeniem) polsat
        bo choc komentarz w czasie meczy korea - japonia (he, he) byl by potrzebny to
        nie konieczny. Niewierze aby Niemcy sprzedali swoje prawa i dlatego ze spokojem
        czekam na MS wierzac ze moze jeszcze Eurosport bedzie relacjonowal MS na żywo.
        Pozdrawiam wszystkich fanów piłki noźnej niekodowanej:)
        • Gość: kibolit Re: Mundial 2002 tylko w Polsacie Cyfrowym IP: *.ips.wsp.zgora.pl 09.07.01, 16:03
          A nawet komentarz chłopaków z polsatu (np. Kostrzewy ) byłby w czsie meczu
          raczej szkodliwy. Jak będę miał piracką kartę i on będzie komentował to i tak
          wygaszę fonię żeby mi nie spierdolił meczu...
      • Gość: bobo Re: Mundial 2002 tylko w Polsacie Cyfrowym IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 09.07.01, 14:23
        Niech Krajowa Rada Radiofoni i Telewizji zakoduje "Wiadomości" i obrady sejmu !.
        • Gość: kibolitt Re: Mundial 2002 tylko w Polsacie Cyfrowym IP: *.ips.wsp.zgora.pl 09.07.01, 16:01
          Tak trrzymaj bobo, niech pokodująjeszcze telenowele, debile..
          • Gość: Schewa Re: Mundial 2002 tylko w Polsacie Cyfrowym IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 09.07.01, 17:12
            Mam ten cały Polsat w d... .Napewno tam nie obejżę półfinałow i finału - niech
            sobie to wsadzą.
            Sorry ale się zdenerwowałem.
            Pozdr.
            • Gość: bregu Re: Mundial 2002 tylko w Polsacie Cyfrowym IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.01, 02:30
              ja takze nie mam najmniejszego zamiaru ogladac mistrzostw w polszmacie - na
              szczescie istnieja jeszcze inne, normalniejsze sposoby na te impreze.
      • Gość: Tiges Re: Mundial 2002 tylko w Polsacie Cyfrowym IP: 195.205.101.* 10.07.01, 10:34
        tylko nie hackerow a zlodziei. Jak nie wiesz kto to jest hacker to nie uzywaj
        tego pojecia.
        • Gość: jacek Re: Mundial 2002 tylko w Polsacie Cyfrowym IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.07.01, 00:24
          Gość portalu: Tiges napisał(a):

> tylko nie hackerow a zlodziei. Jak nie wiesz kto to
          jest hacker to nie uzywaj
          > tego pojecia.

Napisalem o uklonie w strone hackerow, co by pomogli
          ludziom mniej zamoznym mundial zobaczyc (zreszta juz i
          tak pomogli, bo nagra jest juz prawie rozpracowana), a
          zlodziei utozsamiam z wszechwladnymi providerami; takze,
          nie czepiajmy sie kazdego pojedynczego slowa
          pzdr
          A jesli
      • Gość: Ja Re: Mundial 2002 tylko w Polsacie Cyfrowym IP: 192.168.2.* / *.bcz.com.pl 10.07.01, 10:41
        Spokojnie zawsze ktoś np. Eurosport, bądź Niemcy będą Mistrzostwa transmitować
        a Ja za np. Panem Szpakowskim nie będę tęsknił.
        • Gość: bks Re: Mundial 2002 tylko w Polsacie Cyfrowym IP: 212.244.27.* 10.07.01, 12:56
          na eurosport beda mecze ale z 24h opoznieniem
        • Gość: doh Re: Mundial 2002 tylko w Polsacie Cyfrowym IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 11.07.01, 11:47
          Gość portalu: Ja napisał(a):

> Spokojnie zawsze ktoś np. Eurosport, bądź Niemcy będą Mistrzostwa transmitować
          > a Ja za np. Panem Szpakowskim nie będę tęsknił.

nie czytacie GW? w piatkowej gazecie sport sprowadzili nas na ziemie. W Niemczech
          rowniez wiekszosc meczy bedzie kodowanych. KURWA! moze chociaz w niezawodnym TV-
          Dubai cos pokaza?

• Gość: Krzych Re: Mundial 2002 tylko w Polsacie Cyfrowym IP: *.wsm.gdynia.pl 11.07.01, 12:49
            Czy moglys podac adres do tego artykulu ze Niemcy maja takze zakodowany mundial?

• Gość: Michał Re: Mundial 2002 tylko w Polsacie Cyfrowym IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.01, 20:04
        To jest ciemnota i durnota!
        Zdenerwowałem się autentycznie!
        To jasne że biało czerwoni znajdą się w Koreji i Japonii,a ja wierny kibic
        miałbym tego nie oglądać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        Zróbcie COŚ!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Kibic Re: Mundial 2002 tylko w Polsacie Cyfrowym IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 11.07.01, 10:47
        No jasne, mamy już kodowaną polską ligę, ligę mistrzów, a teraz jeszcze
        mundial!!! A kiedyś słyszałem czyjąś tam wypowiedź, że do któregoś tam roku
        Igrzyska Olimpijskie i Mistrzostwa Świata i Europy w piłce nożnej mają być
        ogólnie dostępne! Widocznie yen rok już minął. Może będzie chociaż jakaś
        transmisja przez internet. Będzie to mnie kosztowało drożej niż dekoder, ale
        się poświęcę.
      • Gość: bamber Re: Mundial 2002 tylko w Polsacie Cyfrowym IP: 212.123.32.* 11.07.01, 12:23
      • Gość: bamber Re: Mundial 2002 tylko w Polsacie Cyfrowym IP: 212.123.32.* 11.07.01, 12:32
        T.P.SA pokazala kolejny raz, ze celem jej jest utrata widzow.Przy okazji mam
        propozycje dla szefeow telewizji.Jeszcze ze dwie msze w ciagu tygodnia,jeszcze
        ze trzy "Mody na sukces",kilka seriali typu "Viper" oraz filmy o jakiejkolwiek
        wartosci o 03.30 rano (teraz sa zaledwie o 00.00).Jezeli T.P bedzie postepowala
        tak dalej,w imie dobra powszechnego,to niedlugo kibic placacy abonament bedzie
        mogl(praktycznie juz moze)mogl ogladac "Sport-telegram" (ze wspanialym
        R.Labedziem)bez zadnych migawek i relacji.Byle tak dalej.
        P.S.Abonament jest za niski!!!
      • Gość: Bednar Re: Mundial 2002 tylko w Polsacie Cyfrowym IP: *.router.media-com.com.pl 11.07.01, 12:41
        pierdolcie Polsat. Mecze obejrzy sie w pubie.A Polsat niech se wyprodukuje
        więcej dekoderów na tą okazję a potem niech se je w dupę wsadzi.
        POLSAT TO STARA...
        • Gość: campo Urlop w Czechach lub na Słowacji ! IP: 212.244.177.* 11.07.01, 12:52
          Nie pozostaje nic innego jeg brać urlop w czasie finałów,pakować namioty i
          wyjechać do Czech,lub na Słowacje!Tam bedzie mundial w tv ogólnodostępnej.Knajp
          z telewizorami nie brakuje i rzecz ważna:)Jast tanie,a jakie dobre piwo!
          A jeżeli ktoś nie trawi czeskiego komentarza,to proponuje małe radio i
          krystaliczny glos Tomasza Zimocha:)
          Pozdrawiam.
        • Gość: campo Urlop w Czechach lub na Słowacji ! IP: 212.244.177.* 11.07.01, 12:53
          Nie pozostaje nic innego jeg brać urlop w czasie finałów,pakować namioty i
          A jeżeli ktoś nie trawi czeskiego komentarza,to proponuje małe radio,a w nim
          Pozdrawiam.
        • Gość: campo Urlop w Czechach lub na Słowacji ! IP: 212.244.177.* 11.07.01, 12:53
          Nie pozostaje nic innego jak brać urlop w czasie finałów,pakować namioty i
          A jeżeli ktoś nie trawi czeskiego komentarza,to proponuje małe radio,a w nim
          Pozdrawiam.
          • Gość: Schewa Re: do Campo IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 11.07.01, 13:02
            Mógłbyś zaproponować jakieś fajne miejsce w Czechach gdzie można będzie
            odpocząć, obejżeć MŚ i napić się piwa ?
            Pozdr.
            • Gość: campo Re: do Schewy IP: 212.244.177.* 11.07.01, 13:09
              Najdalej w Czechach bylem w Cieszynie Czeskim:))Na Słowacji jest super w
              Szczyrskim Plesie(to takie Zakopane).Pogadaj z kibicami Sparty Praga,bardzo
              fajni ludzie,oni na pewno wiedzą to najlepiej:)
              www.sparta.cz
              P.S.
              Nie martw sie że nie znasz języka,jest bardzo podobny do polskiego:)
              pozdr.
              • Gość: Schewa Re: do Campo IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 11.07.01, 13:50
                Dzięki.
                Pozdr.
      • Gość: skydance Re: Mundial 2002 tylko w Polsacie Cyfrowym IP: *.kt.agh.edu.pl 13.07.01, 11:43
        Tak macie absolutną rację. Już nie deługo wszystko będzie kodowane i będziemy
        mogli oglądać tylko Modę na Sukces albo transmisje z pielgrzymek Papieża (chyba
        że kler sie także zkomercjalizuje)
      • Gość: Camara Re: Mundial 2002 tylko w Polsacie Cyfrowym IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.01, 14:02
        Poniewaz pajacykow z Polsatu nie chce narazac na qr.......y plynace z ust
        moich przed ekranem Tv, wybieram sie do Azji i tam moga mnie pocalowac glęboko
        w dupsko.....heheheheh.
      • Gość: Valdor Re: Mundial 2002 tylko w Polsacie Cyfrowym IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.01, 09:41
        Co wam powiem, to wam powiem, ale wam powiem. Komentarz relacji sportowych w TV
        publicznej generalnie jest do bani (z wyjatkami), ale teraz to my k... bardzo
        zatęsknimy za tym komentarzem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka