Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Apator-Polonia

06.04.05, 18:22
    Czy "kibiców" obu klubów stać na zawieszenie broni? Mam na myśli to, co się
    stało w Krakowie, pomiedzy kibicami Wisły i Cracovii. Co o tym myślicie? 17
    kwietnia bedzie okazja żeby się przekonać.
    Obserwuj wątek
      • Gość: byzydura Re: Apator-Polonia IP: *.tvgawex.pl 06.04.05, 18:26
        nie ma inicjatywy, wiec podednania raczej tez nie bedzie.
      • Gość: Jazon Re: Apator-Polonia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.05, 18:51
        Jeżeli kibice Wisły i Cracovii wytrzymaja jakies kilka tygodni w tej nirwanie
        to uwierze ze jest to cos więcej niz tradycyjny polski gest pod publiczke. Poza
        tym czy naprawde ciągle jest taka nienawiść? Jak patrze na forum miejskie
        Bydgoszczy i Torunia to mam wrażenie od dluzszego czasu że w porównaniu z
        krzykaczami tam, jestesmy tu jedna wielka rodzina:-)
        Pozdro dla wszystkich
        • krotoss Re: Apator-Polonia 06.04.05, 19:40
          Chciałbym zobaczyć.. choc wierzę w to tak samo jak w pojednanie Polonii z Zawiszą. A może nawet mniej..

Ps. trud bratania Bydgoszczy z Toruniem podjeliśmy pare lat temu nawet tutaj - pamięta ktoś jeszcze netBiT? 8)
          • Gość: kibic Re: Apator-Polonia IP: 83.238.70.* 06.04.05, 20:18
            pojednanie Polonii z Zawiszą? bez przesady... nie róbmy nic na siłę i niczego na
            pokaz...
            zresztą pojednania między kibicami np. w Krakowie są jak najbardziej pozytywne,
            ale to kwestia czasu i wszystko zacznie się zacierać gdy minie już żałoba.

ale w Toruniu oczywiście powinno obyć się bez przyśpiewek i okrzyków, za to z
            obu stron powinny być oklaski dla szacunku przeciwnika!
            • czawez Re: Apator-Polonia 06.04.05, 20:44
              Chodzi mi głównie o stadionywych krzykaczy. Czekam na derby.
            • krotoss Re: Apator-Polonia 06.04.05, 22:39
              drogi kibicu :) Dlatego opdalem ten przykład , bo to tak samo realne Polonia - Zeta jak Toruń - Bydzia sportowo. Choć po tym jak sie Legia z Polonią godzi, gdzie zatargi mają podtekst już nawet społeczno-polityczny, to we wszystko uwierzę ;)
      • Gość: tylko Polonia Re: Apator-Polonia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.05, 12:54
        nie ma i nie bedzie zdanego pojednanai.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: iks Re: Apator-Polonia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 12:58
          I choc wcale nie zgadzam sie ze stanowiskiem "tylko Polonia" to cenie je
          bardziej, anizeli ladowanie pod publike nieszczerych zapewnien o dozgonnej juz
          milosci. Szczera glupota zawsze jest lepsza od milosci na pokaz
          • Gość: byzydura Zawisza-Polonia... IP: *.tvgawex.pl 07.04.05, 17:04
            ... na początek, potem chyba dopiero powinnismy myslec o pojednaniu z toruniem.
            • Gość: zaka Re: Zawisza-Polonia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 09:51
              Mówicie o tym pojednaniu jakbyśmy co najmniej regularną wojnę
              prowadzili. Parę lat z rzędu byłem na derbach w Toruniu bynajmnniej
              nie siedziałem w klatce, ani cicho. Nikt mnie nie zabił, samochodu
              nikt nie wysadził w powietrze. Normalnie rozmawialiśmy z innymi
              kibicami. Do miłości może daleko, ale o nienawiści też nie ma co
              nadmiernie mówić.
              • Gość: Piter Re: Torun-Bydgoszcz IP: *.osowagora.pl / 80.50.52.* 11.04.05, 15:47
                Nie ma juz tak wielkiej nienawisci!! ale wieksyz syacunek bz sie pryzdal!!
                chociaz ta rzwalizacja jednak dodaje smaku derbom pomorza!! ja jednak uwazam ze
                przynajmniej chuliganskim wybrykom powiedziec stop
                • Gość: zaka Re: Torun-Bydgoszcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 21:05
                  Ta wiadomość o tym nieszczęsnym napadzie mam nadzieję nic nie
                  zepsuję, jakoś to wszystko grubymi nićmi szyte, aż za grubymi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka