czawez 06.04.05, 18:22 Czy "kibiców" obu klubów stać na zawieszenie broni? Mam na myśli to, co się stało w Krakowie, pomiedzy kibicami Wisły i Cracovii. Co o tym myślicie? 17 kwietnia bedzie okazja żeby się przekonać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: byzydura Re: Apator-Polonia IP: *.tvgawex.pl 06.04.05, 18:26 nie ma inicjatywy, wiec podednania raczej tez nie bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazon Re: Apator-Polonia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.05, 18:51 Jeżeli kibice Wisły i Cracovii wytrzymaja jakies kilka tygodni w tej nirwanie to uwierze ze jest to cos więcej niz tradycyjny polski gest pod publiczke. Poza tym czy naprawde ciągle jest taka nienawiść? Jak patrze na forum miejskie Bydgoszczy i Torunia to mam wrażenie od dluzszego czasu że w porównaniu z krzykaczami tam, jestesmy tu jedna wielka rodzina:-) Pozdro dla wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Apator-Polonia 06.04.05, 19:40 Chciałbym zobaczyć.. choc wierzę w to tak samo jak w pojednanie Polonii z Zawiszą. A może nawet mniej.. Ps. trud bratania Bydgoszczy z Toruniem podjeliśmy pare lat temu nawet tutaj - pamięta ktoś jeszcze netBiT? 8) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Apator-Polonia IP: 83.238.70.* 06.04.05, 20:18 pojednanie Polonii z Zawiszą? bez przesady... nie róbmy nic na siłę i niczego na pokaz... zresztą pojednania między kibicami np. w Krakowie są jak najbardziej pozytywne, ale to kwestia czasu i wszystko zacznie się zacierać gdy minie już żałoba. ale w Toruniu oczywiście powinno obyć się bez przyśpiewek i okrzyków, za to z obu stron powinny być oklaski dla szacunku przeciwnika! Odpowiedz Link Zgłoś
czawez Re: Apator-Polonia 06.04.05, 20:44 Chodzi mi głównie o stadionywych krzykaczy. Czekam na derby. Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Apator-Polonia 06.04.05, 22:39 drogi kibicu :) Dlatego opdalem ten przykład , bo to tak samo realne Polonia - Zeta jak Toruń - Bydzia sportowo. Choć po tym jak sie Legia z Polonią godzi, gdzie zatargi mają podtekst już nawet społeczno-polityczny, to we wszystko uwierzę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tylko Polonia Re: Apator-Polonia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.05, 12:54 nie ma i nie bedzie zdanego pojednanai.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iks Re: Apator-Polonia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 12:58 I choc wcale nie zgadzam sie ze stanowiskiem "tylko Polonia" to cenie je bardziej, anizeli ladowanie pod publike nieszczerych zapewnien o dozgonnej juz milosci. Szczera glupota zawsze jest lepsza od milosci na pokaz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byzydura Zawisza-Polonia... IP: *.tvgawex.pl 07.04.05, 17:04 ... na początek, potem chyba dopiero powinnismy myslec o pojednaniu z toruniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaka Re: Zawisza-Polonia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 09:51 Mówicie o tym pojednaniu jakbyśmy co najmniej regularną wojnę prowadzili. Parę lat z rzędu byłem na derbach w Toruniu bynajmnniej nie siedziałem w klatce, ani cicho. Nikt mnie nie zabił, samochodu nikt nie wysadził w powietrze. Normalnie rozmawialiśmy z innymi kibicami. Do miłości może daleko, ale o nienawiści też nie ma co nadmiernie mówić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piter Re: Torun-Bydgoszcz IP: *.osowagora.pl / 80.50.52.* 11.04.05, 15:47 Nie ma juz tak wielkiej nienawisci!! ale wieksyz syacunek bz sie pryzdal!! chociaz ta rzwalizacja jednak dodaje smaku derbom pomorza!! ja jednak uwazam ze przynajmniej chuliganskim wybrykom powiedziec stop Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaka Re: Torun-Bydgoszcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 21:05 Ta wiadomość o tym nieszczęsnym napadzie mam nadzieję nic nie zepsuję, jakoś to wszystko grubymi nićmi szyte, aż za grubymi. Odpowiedz Link Zgłoś