Gość: WURST IP: *.wiwi.uni-frankfurt.de 22.06.02, 12:05 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kapen Re: Zbombardujmy FIFE mailami! IP: *.chello.pl 22.06.02, 12:10 podaj adres. Odpowiedz Link Zgłoś
kingulek1 Re: Zbombardujmy FIFE mailami! 22.06.02, 17:53 PODAJ MI ADRES PRZYŚLIJ GO NA pakika@poczta.onet.pl nazwij "DO KINGI" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biniek2 Re: Zbombardujmy FIFE mailami! IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 22.06.02, 13:04 dawaj adres do pipy (czytaj fify) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serin Re: Zbombardujmy FIFE mailami! IP: 213.25.183.* 22.06.02, 13:14 na stronie fify podaja media@fifa.org wyslalem e-maila pod wskazany adres.. i .. "mailer demon" odpowiedzial ze taki nie istnieje !!!! Nawet e-maila nie podali prawdziwego ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Phoebe Re: Zbombardujmy FIFE mailami! IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 22.06.02, 17:59 Gość portalu: serin napisał(a): > na stronie fify podaja media@fifa.org > wyslalem e-maila pod wskazany adres.. i .. "mailer demon" odpowiedzial ze taki > nie istnieje !!!! Nawet e-maila nie podali prawdziwego ! mój też wrócił...:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kempot Re: Zbombardujmy FIFE mailami! IP: *.czajen.pl 22.06.02, 22:05 Gość portalu: WURST napisał(a): szkoda waszego czasu. admin zalozy jakis filtr o wasze listy pojda do beki khe, khe, khe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Zbombardujmy FIFE mailami! IP: *.pradnik-czerwony.sdi.tpnet.pl 22.06.02, 22:12 akurat tam w FIFA nie mają co robić tylko czytać wasze listy pewnie na okres nawałnicy zawiesili to konto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarkkraM Re: Zbombardujmy FIFE mailami! Address to FIFA IP: *.chcg3.il.corecomm.net 23.06.02, 14:25 Check this: www.fifa2002.com/ go to " contact" next. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarkkraM Re: Zbombardujmy FIFE mailami! Address to FIFA IP: *.chcg3.il.corecomm.net 23.06.02, 14:35 Gość portalu: MarkkraM napisał(a): > Check this: <a href="http://www.fifa2002.com/"target="_blank">www.fifa2002.com/ > </a> > go to " contact" next. This maybe even better: www.fifa.com/ in right upper corner you garret e- mail address. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alisssja Re: ADRESY IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 23.06.02, 14:39 FIFA ma zablokowany adres, więc forget it. Za to Webmaster@Korea.net jeszcze nie. Wczoraj ktoś sypał tymi adresami i to jest jedyny, na który przeszły moje ciepłe słowa. Odpowiedz Link Zgłoś