Gość: ja IP: *.skierniewice.sdi.tpnet.pl 22.06.02, 20:18 Zna ktoś może adres strony na której można obejrzeć wszystkie gole z tego mundialu?Jeśli tak proszę o posta! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mostek Re: Przysługa IP: *.icm.edu.pl / *.dhcp.adsl.tpnet.pl 22.06.02, 20:20 na portalu wyborczej....ale są zrobione we flashu. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Przysługa IP: *.skierniewice.sdi.tpnet.pl 22.06.02, 20:49 We flaszu to nie to samo.Jakieś cholerne animowane ludziki nie odtworzą prawdziwego piękna strzelonych bramek (niektórych oczywiście).Potrzebne mi są prawdziwe filmy!Ale dzięki za staranie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mostek Re: Przysługa IP: *.icm.edu.pl / *.dhcp.adsl.tpnet.pl 22.06.02, 20:57 nie ma za co ale opcja z golami we flashu mnie rozjebala gdy zobaczylem to pierwszy raz (pilka wielkosci pilkarzy...) chetnie bym jednak posciagal sobie niektore bramki z tych MS... JEZELI KTOS ZNA ADRES TO NIECH PODA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Przysługa IP: *.skierniewice.sdi.tpnet.pl 22.06.02, 21:03 Doceń starania naszej starej,kochanej gazety.Przecież gdyby umieścili normalne filmy z bramkami to my-ślepi internauci nie dostrzeglibyśmy małej jak główka od szpilki piłeczki!To się nazywa zapobiegawczość! Odpowiedz Link Zgłoś