Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Legia tirówka

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.06.01, 14:20
    Niech jeden rozsądny kibic Lecha (tylko nie śmieć Lechita) wytłumaczy mi co
    oznacza uszycie przez kibiców Waszego klubu flagi Legia tirówka. Z całym
    szacunkiem ale niczego poza kompleksami stolicy w tym nie widzę......
    Obserwuj wątek
      • Gość: Radost Re: Legia tirówka IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.01, 19:16
        Gość portalu: Yonk napisał(a):

&#62 Niech jeden rozsądny kibic Lecha (tylko nie śmieć
        Lechita) wytłumaczy mi co
        &#62 oznacza uszycie przez kibiców Waszego klubu flagi
        Legia tirówka. Z całym
        &#62 szacunkiem ale niczego poza kompleksami stolicy w tym
        nie widzę......

Po pierwsze: zaczynasz od wyzwisk ale ok odpowiem
        Tobie!!
        Uszycie tej flagi to miedzy innymi za to ze
        jak "partyzanci" w porozumieniu z policja kibice Legii
        zabrali flage Arki podczas jednego ze spotkan na
        Bulgarskiej(pislaem juz o tym w innym watku- chodzi o
        to ze sciagajac flage i wycofujac sie do sektora
        mieliscie poparcie policj a konktretnie jednego z
        oddzialow prewencji z Warszawy ktora przyjechala z
        Legia, ochrona Lecha biegla za tymi z flaga ktorzy
        zadnych problemow z opuszczeniem swojej grupy nie mieli
        i zostali bez problemow wpuszczenie do sektora gosci)
        ale tez to odpowiedz na to jakie glupkowate artykuly
        drukuje czasopismo Nasza Legia!! o tym ze najlepiej
        cytayt z wywiadow z kibicam Legii "...zeszmacic
        poznanianke..itd) a takze chociazby za podpisy przy
        zdjeciach "Pier..Pyry - super spadacie z ligii i to
        dzieki nam szlachcie z Warszawy: itp. ktore notabene sa
        umieszczane w internecie na stronie Naszej Legii..
        • Gość: Yonk Re: Legia ..... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.06.01, 12:47
          Po pierwsze kolego to przekleństwo skierowane było do jednego faceta o ksywie
          Lechita, który wyżywa się na wszystkich miastach w sposób niecenzuralny i
          proste było,że nie chcę żeby on mi odpisywał bo jakakolwiek dyskusja z nim po
          prostu mi uwałacza. Nie był to więc przytyk do wszystkich kibiców Lecha.
          Po drugie Nasza Legia nie ma własnej strony internetowej, więc świadomie lub
          nieświadomie wprowadzasz ludzi w błąd. Informacje o których mowa przeczytałeś
          na nieoficjalnej stronie naszego klubu, więc nie możesz przytaczać tego
          argumentu (no chyba, że na żadnej stronie Lecha nie ubliża się w chamski sposób
          Legii).Nasza Legia nie ma w zwyczaju chamskiego ubliżania kibicom innych
          drużyn, nie jest może obiektywna bo nie może być, ale nie jest ordynarna.
          Po trzecie Lech Poznań ma mocną ekipę kibicowską i śmieszą mnie mity, że flagę
          Arki pomogła nam skroić prewencja. Byłem na tym meczu i jakoś nie widziałem,
          żeby 3 (słownie trzech) kibiców Legiuni biegnąc przez całe boisko miało obstawę
          policji.
          Po czwarte...
          My również Was nie lubimy, cieszymy się, że spadliście do 2 ligi, jak i
          martwimy, że kupiliscie sobie w niej utrzymanie, ale dużo osób przyznaje, że
          wyjazdy do Poznania były dużo ciekawsze niż np. do Radzionkowa.
          I wreszcie na koniec Wy nie jesteście kibicami Lecha, Wy jesteście antykibicami
          Legii. My poza boiskiem myślimy jak najlepiej ddopingować swoją drużynę, Wy
          myślicie co zrobić by dopiec Legii. Ale chcąc niechcąc rozsławiacie Nasz klub,
          ugruntowując naszą pozycję najpopularniejszego klubu w Polsce. Wiele osób (nie
          tylko kibiców Legii) śmieje się z Wasego prowincjonalnego gestu....
          Ps&#62 swoją drogą kogo byście nienawidzili gdyby nie Legia, na mecz z którym
          zespołem przychodziłoby najwięcej ludzi. Swoją drogą gdzie w trakcie sezonu
          byli ci wzsyscy kibice, którzy chodzili tylko na mecze z Legią. A jeśli
          chodzili tylko na mecze Lecha z Legią to de facto byli chyba kibicami Legii, bo
          tylko ona potrafiła przyciągnąc ich na trybuny......
          • Gość: Radost Re: Nasz Legia? czyli kto kogo wprowadz w blad! Nasz LEgia - legia.net IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.01, 19:23

&#62 Po pierwsze kolego to przekleństwo skierowane było do
            jednego faceta o ksywie
            &#62 Lechita, który wyżywa się na wszystkich miastach w
            sposób niecenzuralny i
            &#62 proste było,że nie chcę żeby on mi odpisywał bo
            jakakolwiek dyskusja z nim po
            &#62 prostu mi uwałacza. Nie był to więc przytyk do
            wszystkich kibiców Lecha.
            &#62 Po drugie Nasza Legia nie ma własnej strony
            internetowej, więc świadomie lub
            &#62 nieświadomie wprowadzasz ludzi w błąd. Informacje o
            których mowa przeczytałeś
            &#62 na nieoficjalnej stronie naszego klubu, więc nie
            możesz przytaczać tego
            &#62 argumentu (no chyba, że na żadnej stronie Lecha nie
            ubliża się w chamski sposób
            &#62
            &#62 Legii).Nasza Legia nie ma w zwyczaju chamskiego
            ubliżania kibicom innych
            &#62 drużyn, nie jest może obiektywna bo nie może być, ale
            nie jest ordynarna.
            &#62 Po trzecie Lech Poznań ma mocną ekipę kibicowską i
            śmieszą mnie mity, że flagę
            &#62 Arki pomogła nam skroić prewencja. Byłem na tym meczu
            i jakoś nie widziałem,
            &#62 żeby 3 (słownie trzech) kibiców Legiuni biegnąc przez
            całe boisko miało obstawę
            &#62
            &#62 policji.
            &#62 Po czwarte...
            &#62 My również Was nie lubimy, cieszymy się, że spadliście
            do 2 ligi, jak i
            &#62 martwimy, że kupiliscie sobie w niej utrzymanie, ale
            dużo osób przyznaje, że
            &#62 wyjazdy do Poznania były dużo ciekawsze niż np. do
            Radzionkowa.
            &#62 I wreszcie na koniec Wy nie jesteście kibicami Lecha,
            Wy jesteście antykibicami
            &#62
            &#62 Legii. My poza boiskiem myślimy jak najlepiej
            ddopingować swoją drużynę, Wy
            &#62 myślicie co zrobić by dopiec Legii. Ale chcąc niechcąc
            rozsławiacie Nasz klub,
            &#62 ugruntowując naszą pozycję najpopularniejszego klubu w
            Polsce. Wiele osób (nie
            &#62 tylko kibiców Legii) śmieje się z Wasego
            prowincjonalnego gestu....
            &#62 Ps&#62 swoją drogą kogo byście nienawidzili gdyby nie
            Legia, na mecz z którym
            &#62 zespołem przychodziłoby najwięcej ludzi. Swoją drogą
            gdzie w trakcie sezonu
            &#62 byli ci wzsyscy kibice, którzy chodzili tylko na mecze
            z Legią. A jeśli
            &#62 chodzili tylko na mecze Lecha z Legią to de facto byli
            chyba kibicami Legii, bo
            &#62
            &#62 tylko ona potrafiła przyciągnąc ich na trybuny......

Och Taki z Ciebie kibic Legii a nie wiesz ze Nasz Legia
            ma swoja strone????? legia.net!!!!!!!!!!!!!!!!!! oto
            adres!!!! nie chcialem go podawac bo po co robic reklame
            no ale coz skoro klamiesz!!!!! Byles na meczu i nie
            wiesz jak bylo????? Nie napisalem ze prewencja biegla z
            wami!! prewencja doprowadzila "partyzantow" pod plot i
            puscila skradli oni pierwsza Z BRZEGU FLAGE ARKI i
            uciekali pod OSLONA PREWENCJI wszystko filmowala WTK i
            PTV a prewencja nie pozwolila na interwencje ochrony!!
            Piszesz ze wielu kibicow LEgii sie smieje z tego nie
            mowie nie ale WSzystkie wasze zorganizowane grupy jak
            Teddy Boys czy Turysci wziely sobie za honor odebranie
            nam tej flagii(na meczu w Sosnowcu kolega byl???awantury
            ktore tam wszczelisce mialy na celu zdjecie owej flagi)
            Acha i jescze jedno o frekwencji :))) tu moge tylko
            tak :))) Po pierwsze kiedy Wy walczyliscie o mistrzostwo
            i mieliscie szanse (patrz derby) bylo moze 9 tys a unas
            walczac o 2 lige przychodzi w czwartek 12 tys (mecz z
            Lechia) a mecze z Wlkoniarzem i innymi badziewami jest
            zawsze 10 tys!! Po drugie MY nie robimy awantur na
            naszym stadionie i nie niszczymy go ba staramy pilonowac
            takze taboru MPk po zakonczonym meczu!
            Ekipe mamy owszem silna(Wy powiedzieliscie o niej NUMERO
            UNO W POLSCE TO LEC
            • Gość: Radost Re: Nasz Legia? czyli kto kogo wprowadz w blad! Nasz LEgia - legia.net IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.01, 19:53
              male nawiazanie do strony Legii... jest to strona ktora oficjalnie wspolpracuje
              z Nasza Legia archiwa zdjecia i matrialy szata graficzna i gazeta Nasz Legia ja
              firmuje wiec uznalem ze jest to strona Naszej L.... pislaes tez o obiektywizmie
              mhmhmh tu sie nie bede spieral ale przegladajac wsze pisemko w Empiku (po
              interwencjach nie jest ta gazetka juz tam dostepna) zawsze mozna bylo
              przeczytac cos o wyczynach kibicow Legii a "...super promocja kolo Poznania
              wychodzimy z autobusu i od razu do sklepiku ! niezla juma byla ..." no i texty
              o Poznaniankach i wiele, wiele innych...
              • Gość: Yonk Re: Nasz Legia? czyli kto kogo wprowadz w blad! no właśnie! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.06.01, 22:00
                Sam kolego jednak przyznałeś, że jest to li tylko strona współpracująca z NL, a
                więc jej autorzy nie muszą się spowiadać przed Redakcją NL. Jedyna forma
                współpracy to przedrukowywanie tekstów z NL i różnego rodzaju ankiety, które
                potem są drukowane na łamach gazety. Czyli jednak Ty mijasz się z prawdą....
                Zarzucałeś też NL, że o Lechu wypowiada się w chamski i niewybredny sposób, a
                teraz Twoje zarzuty zeszły na to, że NL pisze za dużo o kibicach Legii!!!!
                O tempora o mores!
                Przepraszam Cię kolego w imieniu redakcji NL (choć nie jestem do tego
                upoważniony). Przecież ta gazeta powinna pisać li tylko o kibicach Lecha. Skoro
                Wy nie jesteście w stanie stworzyć swojej gazety to dlaczego nie pisze o Was NL?
                Dalej sa jeszcze większe absurdy:
                niedługo okaże się, że flagę Arki zwinęła Wam policja a nie kibice Legii
                (naprawdę prewencja przebiegła z kolesiami z Legii przez całe boisko, a potem
                ich z powrotem eskortowała? może za dużo dragów kolego?). Tu wychodzi Twój brak
                obiektywizmu, który zarzucasz NL. Może nie wiesz ale gazeta ta opisała naszą
                porażkę z Wami na drodze do Wodzisławia Sl. , nic przy tym nie ubarwiając. No
                ale nie wiesz, bo po interwencjach taka zakała nie mogła leżeć u Was w Empiku
                (cha cha kolejny prowincjonalny ruch). Swoją drogą najpierw ją czytasz, a potem
                interweniujesz żeby ją wywalić. Hmm dziwne.....
                Kolejna sprawa napisz kto z nas (strona w necie itp.) napisał, że u Was jest
                lepsza atmosfera na stadionie. Tylko konkretnie. To już jest wierutne kłamstwo.
                I naprawdę wierzysz w to, że cała Polska uważa, że u Was jest lepsza ATMOSFERA
                niż na Łazienkowskiej? Kolego obiektywizm się kłania (zapytaj choćby kumpli z
                pobliskich Wronek co przeżyli na jesieni u Nas. No ale Ciebie nie przekonam. Za
                głowny wyróżnik atmosfery opisujesz frekwencję. Piszesz, że u nas jest 9 tys. ,
                a u Was 12 to jesteście lepsi. Zdanie dalej czytam, że choć na Pogoń chodzi 16
                tys. to są słabsi od nas.... I gdzie tu logika?
                Podsumowując Twoje zarzuty, które mocno zelżały , nadal nie widzę powodu, tak
                śmiesznego zachowania, jak uszycie tej flagi. NIe jesteś w stanie odpisać
                konkretnie (chodzi np. o NL) podobnego zachowania z naszej strony. No ale Ty
                przecież NIENAWIDZISZ LEGII&#62&#62&#62
                PS. chciałbym bardzo, żebyś odpisał mi na pytanie, dotyczące kibiców chodzących
                tylko na mecze z Legią....
                Acha co do zachowania bandy gówniarzy na meczu z Wisłą. Weź pod uwagę, że było
                to spowodowane emocjami i ogromną frustracja, jaka rozsadzała nas kibiców Legii.
                Flagę Legia tirówka uszyli ludzie, którzy obmyślili sprawę na zimno, którzy
                wstając rano nie myślą, jak bardzo kochają Lecha. Oni myślą jak bardzo
                nienawidzą Legii......
                starałem się odnieść do wszystkich aspektów Twojego posta i Ciebie prosiłbym o
                to samo.
                • Gość: Radost Re: Nasz Legia? czyli kto kogo wprowadz w blad! no właśnie! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.01, 22:36

&#62 Sam kolego jednak przyznałeś, że jest to li tylko strona współpracująca z NL, a
                  &#62
                  &#62 więc jej autorzy nie muszą się spowiadać przed Redakcją NL. Jedyna forma
                  &#62 współpracy to przedrukowywanie tekstów z NL i różnego rodzaju ankiety, które
                  &#62 potem są drukowane na łamach gazety. Czyli jednak Ty mijasz się z prawdą....
                  Oczywiscie ale jest to jednak serwis ktory zamieszcza materialy NL a o te mi
                  chodzilo..
                  &#62 Zarzucałeś też NL, że o Lechu wypowiada się w chamski i niewybredny sposób, a
                  &#62 teraz Twoje zarzuty zeszły na to, że NL pisze za dużo o kibicach Legii!!!!
                  Nadal podtrzymuje zarzut ze pisze w chamsko o Poznaniu i Lechu (dla mnie mowienie
                  o szmaceniu Pozanianek czy o kradziezach w Tarnowie i poznaskich sklepikach z
                  luboscia i wilka radosciea wysluchujacego redaktora jest chamskie)
                  &#62 O tempora o mores!
                  &#62 Przepraszam Cię kolego w imieniu redakcji NL (choć nie jestem do tego
                  &#62 upoważniony). Przecież ta gazeta powinna pisać li tylko o kibicach Lecha. Skoro
                  &#62
                  &#62 Wy nie jesteście w stanie stworzyć swojej gazety to dlaczego nie pisze o Was NL
                  &#62 ?
                  &#62 Dalej sa jeszcze większe absurdy:
                  &#62 niedługo okaże się, że flagę Arki zwinęła Wam policja a nie kibice Legii
                  &#62 (naprawdę prewencja przebiegła z kolesiami z Legii przez całe boisko, a potem
                  &#62 ich z powrotem eskortowała? może za dużo dragów kolego?). Tu wychodzi Twój brak
                  &#62 obiektywizmu, który zarzucasz NL.
                  Byles na tym meczu czy nie?? Ok : Zdarzenie minuta po minucie (odtworzylem sobie
                  specjalinie na kasecie) 1. Grupa kibicow Legii pod skorta policji z boiska
                  trenigowego Lecha idzie w kirunku sektora dla gosci.
                  2. Przed samym sektorem kordon policji bardzo sie rozciaga dochodzi do slynnej
                  zoltej bramy (awaryjne wejscie na plyte i okolo 5 kibicow Legii bez przeszkod
                  wydostaje sie z kordonu.
                  3. Podbiega do sektora i zrywa flage Arki - agencja ochrony Magnum rusz w poscig
                  za Legia.
                  4. W tym czasie olbrzymie zamieszanie w sektorze 5 i 6 - spokoj zaprowadzaja
                  kibice Lecha ktorzy pilnuja aby nikt nie uprawniony nie dostal sie na plyte.
                  5. Dochodzi do szarpaniny miedzu jednym zochraniarzy a kibicem LEgii reszta w tym
                  ten z flaga dobiega do bramy i tam w asyscie prewencji (dokladnie 7) policjantow
                  rusza do sektora gosci w ktorym juz jest reszta kibicow.
                  6. Kidy nasza ochrona dobiega zostaj postrasszona palkiami prewencji a ten jeden
                  zatrzymany dostaje sie w lapy prewencji i zostaje odproadzony do sektora
                  Legii!!!!!
                  Taki jest zwyczaj ze to czy policja bije Legie Lecha Wisle to kibice zwasnionych
                  druzyn krzycza "Zostaw kibic ty k.." My krzyczelismy Nas sie boicie Policji w
                  dupe wchodzicie!! i Urodzeni konfidenci!! Coz kolego w przerwie tego meczu do
                  waszego sektora poszla grupa z mlyna miedzy innymi dzisaj juz nie bedacy na
                  meczach pan U. i paru osob powiedzymy szefowie kibicow - i oto pare osb z waszej
                  strony najprawdopodonbniej niajki Gucio i Kacza(y)??? nie wiem dokladnie icz
                  ksywek powiedzialo ze i owszem zaj...fane Arki i przy pomocy psow bo fane takiej
                  szmaty jaka jest ARka trzeba zniszczyc i chocby przy pomocy diabla- to byly ich
                  slowa. Bosman przebakiwal cos o pojedynku jeden na jeden jakis wasz hool"s kontra
                  nasz ale ogolnie smialiscie sie i to bylo na tyle.. Sami sie przyznaliscie
                  Może nie wiesz ale gazeta ta opisała naszą
                  &#62 porażkę z Wami na drodze do Wodzisławia Sl. , nic przy tym nie ubarwiając. No
                  &#62 ale nie wiesz, bo po interwencjach taka zakała nie mogła leżeć u Was w Empiku
                  &#62 (cha cha kolejny prowincjonalny ruch). Swoją drogą najpierw ją czyt
      • Gość: piotr Re: Legia tirówka IP: *.icpnet.pl 13.06.01, 22:07

&#62 Niech jeden rozsądny kibic Lecha (tylko nie śmieć Lechita) wytłumaczy mi co
        &#62 oznacza uszycie przez kibiców Waszego klubu flagi Legia tirówka. Z całym
        &#62 szacunkiem ale niczego poza kompleksami stolicy w tym nie widzę......
        Yonk jeżeli jesteś rozsądnym kibicem Legii wytłumacz mi co oznaczają wulgarne
        napisy na murach pod adresem Lecha przy drodze dojazdowej do Warszawy (okolice
        Ronda Daszyńskiego)

• Gość: Yonk Re: Do PIOTRA IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.06.01, 00:22
          Po płotach mażą gówniarze...
          Żeby flaga zawisła na płocie podczas meczu musi ją zaakceptować starszyzna i
          ogół kibiców. U nas to nie byłoby możliwe.
          No ale my nie mamy kompleksów....
          • Gość: piotr Re: Do Yonk IP: *.icpnet.pl 16.06.01, 15:25

&#62 Po płotach mażą gówniarze...
            &#62 Żeby flaga zawisła na płocie podczas meczu musi ją zaakceptować starszyzna i
            &#62 ogół kibiców. U nas to nie byłoby możliwe.
            &#62 No ale my nie mamy kompleksów....

Ze stadionowym ogrodzeniem sprawa oczywista.Biedni ci anglicy razem ze swoimi
            stadionami bez drutów i stalowych pretów.Nie wiem o co chodzi z tymi
            kompleksami.Pozdrow.
      • Gość: pyra Re: Legia tirówka IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 14.06.01, 22:22
        tirowka to i tak najlagodniejsze okreslenie jakie da
        sie wymyslic pod adresem legii i calej warszawki
        • Gość: Yonk Re: Do PYRY IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.06.01, 00:19
          Całe życie będziesz tylko biedną zakompleksioną poznańską pyrą....
          Odpuść sobie pisanie...
          z debilami na twoim poziomie polemizować nie mam zamiaru...
          • Gość: Radost Re: Do Yonka IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.01, 00:35
            A flaga przedstawiajaca Arke ktora lobi loda Lechowi??? wywieszaliscie
            taka....tez kompleksy??? Na moj post nie odpowiedziales ale cos mi sie wydaje
            ze na Zyleci i ogolnie na Legii rzadza gowniarze z ktorymi nie mozecie sobie
            poradzic:))) Molesta/Ewenement buachachachachcachachacha
            P.S Piszesz ze tylko sie z tego smiejecie ale Ty zakladasz taki watek , Wasi
            kibice(wszystkie grupy Teddy itd) za slowo honoru obieraja sobie odbranie tej
            flagi.....Jednak was to boli..
            • Gość: Yonk Re:Da RADOSTA IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.06.01, 14:15
              Żadni kibice nie obrali sobie za punkt honoru nie obrali sobie odebrania tej
              flagi bo i tak zrobilibyście drugą.....
              Nas to nie boli, my tylko nie rozumiemy, jak można kochając jakiś klub myśleć
              najpierw o nienawiści do innego klubu. Myślę, że ta nienawiśc Was napędza (czy
              ktoś wreszcie odpowie mi na pytanie co robią w sezonie Ci kibice Lecha, którzy
              chodzili tylko na mecze z Legią?). Zresztą nie tylko Was. W Krakowie np.
              podczas jesiennego meczu Wisła-Legia kibice Wisły na wejście piłkarzy rozpalili
              race i zaśpiewali Legia to stara k.....
              My też tak robimy, tylko śpiewamy przede wszystkim o swoim klubie.....
              Ale wiesz co. Wolę być kibicem Legii, której wszyscy nienawidzą, niż żyć tak
              jak Wy, z kompleksem na punkcie tej drużyny......
              Bo nienawiśc rodzą właśnie kompleksy....
              • Gość: asko Re:Da RADOSTA IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.01, 16:09
                Panie Kim-Yong ci wszyscy kibice którzy bywali na legii teraz chodzą na 2 ligę.
                Chiałbym ci Kim-Yong-Deu powiedzieć że nawet przychodzi ich więcej. Musisz
                wiedzieć że legia to nie wszystko.
              • Gość: Radost Re:Do Yonka IP: 213.76.72.* 16.06.01, 17:08
                Zadni kibice?? Yonk nie badz smieszny!!! Byles na meczu w Sosnowcu??? Zreszta
                popytaj troche ludzi z waszych grup dominujacych na Zylecie Teddy Boys czy
                Turysci(jesli jescze istnieja) ewentualnie pare osob od grupy Molesty -
                wiekszosc z was pala zadza zdobycie jej.... acha jescze jedno staconej flagi
                nie robi sie jeszce raz (wyjatek stanowia tu kibice Orlenu). A moze odpiszesz
                mi co oznaczal flaga Wisla z nappisem Wisla szmato co ty na to ...najpiew ja
                zaj... a pozniej popaliliscie!! A brawa z trybuny krytej kiedy A.Nawalka zostal
                trafiony kamieniem?? A flaga WHITE LEGION SS??? Tak lubice skinow??????
                P.S Nie odpowiedziales mi tez co robila flaga dwoch postaci jedna w barwach
                ARki druga Lecha robiacego "loda"?? Tak wyglad kibicowania swojej druzynie ???
                Coz byla fatalnie wykonan nasza jest widocczna ale celem obu jest obrazanie!!
                tyle ze ta powastal akurarat za konkreten wydarzenie ktora prawie minuta po
                minucie opisalem zdaje sie dwwa posty wyzej..
                • Gość: Yonk Re:Spoko Radost IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.06.01, 18:17
                  Flaga Wisły została przez nas zdobyta, a nie uszyta....
                  Zapewniam Cię też, że ani Teddy Boys, ani Turyści nie czają się specjalnie na
                  te flagi (no chyba, że znasz ich lepiej ode mnie)
                  Co do flagi Lecha i Arki nie kojarzę, ale popytam. A co się teraz z nią stało?
                  W każdym razie ja jej nie widziałem nigdy.
                  Co do braw dla kibiców którzy trafili Nawałkę......
                  Odpowiem pytaniem na pytanie.
                  Dlaczego piłkarze Legii po ostatnim meczu na Lechu musieli schodzić przez
                  wysuwany tunel i w asyście ochroniarzy, przecież poczciwi kibice Lecha chcieli
                  im tylko podziękowac......
                  Dla mnie to jest proste. Legia nie jest jedynym klubem w POlsce, nie jest
                  najstarsza, nie ma największego stadionu, ale kibiców ma najwięcej i wzbudza
                  największe emocje....
                  Wzbudza też niestety największe kompleksy......
                • Gość: Yonk Re:To jeszcze raz ja Radost. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.06.01, 18:24
                  W kwestii formalnej: na fladze jest napisane: WHITE LEGION (bez SS). Nie wiem
                  mylisz się celowo czy przypadkiem?
                  Co do wydarzenia opisanego przez Ciebie szczegółowo:
                  Waszą porażką było to, że daliście sobie tą flagę ściągnąć z płotu (a możee
                  policja to zrobiła). Według Ciebie to że psy nie wpuściły ochroniarzy Lecha
                  (czyt. kibiców) na nasz sektor to była ich pomoc. Stary gdzie w Polsce
                  dopuszcza się kibiców gospodarzy na sektor gości, nawet gdy tamci ściągnęli im
                  flagę. Przecież policja zatrzymała goniących kibiców (byłem na meczu, widziałem
                  z bliska) dopiero tuż przed naszym sektorem. Czy Wy naprawdę nigdy nie
                  potraficie przyznać się do porażki?
                  • Gość: Radost Re:To jeszcze raz ja Radost. IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.01, 21:55
                    Ok. Odpowiadam tez pytaniem na pytanie! Byles w Sosonowcu???? Wlasnie tam Teddy
                    Boys 95 wszczeli awaanture pragnac zdobyc owa flage o ktorej mowi caly watek!No
                    chyba ze fotoreportaze ze Sosnowac na wszych stronach to fotomontaz ..zreszta
                    mam pare fotek sciagnietych z tego meczu(podaj mejla chetnie przesle!) OOOO
                    piszesz ze na ostatnim meczu Legi wbiegala do tunelu bo czyms w nia
                    rzucalismy!! Oj kolego ostatni mecz byl w TVP i nikt niczym w schodzaca Legie
                    nie rzucal (to jesli chodzi o ostatni mecz ! co do poprzednich zgoda)
                    Nastepna kwestia to flaga WHITE LEGION hmmmm mowisz ze nie SS no coz nie sa to
                    litery moze i fakt sa to 2 blyskawice w ksztalcie litery S a wiec przeslanie
                    flagi jest jasne...
                    Do porazki owszem mozemy sie przyznac i tak na pewno jest zarowno Waszew
                    zdobycie flagi ale piszesz ze ochrony nie wpuszcza sie do sektora gosci
                    Oczywiscie!! ale dla mmnie wymowne sa fakty ze Policja wypuscila grupe
                    partyzantow bez przeszkod i bez przeszkod ja wwpuscila!Zreszta sami sie
                    przyznaliscie Kaczy i zdaje sie Rouen(?) albo Gucio..o czym pisalem j
                    Co do porazke zaliczamy rowniez wyjazd na Dolcan kiedy w centrum zatakowali na
                    Teddy Boys choc sa rozne opinie jednak to Wy byliscie strona atakujac i
                    wyszlisccie z niej bez wiekszych strat co prawda zabawe przerwala policja no
                    ale przyznjae sie do porazki.
                    Kolejan porazjka byl wyjazd Triady na kadre kiedy to faktycznie Legia i pare
                    innych ekip nas przegonila (co prawda Cracovie zescie molotowem obrzucili ale
                    oni mili noze wiec 1:1) tto tez nie bylo naze zwyciestow p czym zreszta mowila
                    Flaga z napisem WOJNA PRZEGRAN BITWA TRWA!
                    Widzisz ..........
                    P.S Naprawde popytaj sie wsrod znajomych ale z tych grup co wyminilem TB TU czy
                    Molesta .....czy naprawde nie macie nic do flagi . Yonka moge Cie zapewnic ze
                    ekipa TB95 po to byla w Sosnowcu...... A flaga Wisly owszem nie uszyliscie ale
                    WY NIENAWIDZICIE WISLY bo w takim razie po co owe flage paliliscie??!!! W
                    grunice rzeczy widzisz ani Legia ani LEchi i nne zespoly nie sa od
                    siebie "lepsze" te co sie nienawidza zawsze chca sobie dopiec co w tym
                    dziwnego ....acha nie wspomne juz o flagach na reprezentacj kiedy jedziecie z
                    Listkiem czy Polonia (byly takie - same napisy zero grafiki) acha jest jeszcze
                    flaga kiedy RTS robi loda Legii (prosta grafika - ludzika z paru kresek)
                    Przyznac do porazek sie potrafimy!!ale za to WY oj nie oprocz moze Wodzislawia
                    to fakt ale juz co do Olsztynka , Sochaczewa , Chorzowa , Wembley negujecie
                    negujecie i jeszcze raz negujecie....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka