aasiek Re: Nota w THE SUN? 26.05.05, 00:31 Coś Ty..? 7? Tak dużo? ;) Przecież to The Sun. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazyliszek Re: Nota w THE SUN? IP: *.chello.pl 26.05.05, 00:47 pewnie napiszą, że był nerwowy i niepewny. a świadectwem tego będzie "dziwne zachowanie Dudka na linii" przy karnych Milanu... Odpowiedz Link Zgłoś
mihal_04 STAR MAN 26.05.05, 02:58 BBC: 9/10, najlepszy na boisku. Jerzy Dudek (STAR MAN) - 9: Unsure at times but emerged the hero of the night with vital saves, including a wonder stop to deny Shevchenko in dying stages and two saves in the shoot-out. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m04 UEFA MAN OF THE MATCH - J. DUDEK IP: *.lublin.mm.pl 26.05.05, 16:05 www.uefa.com/competitions/UCL/FixturesResults/MD=13/Match=1086988/MOTM.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOL Re: Nota w THE SUN? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 20:07 www.thesun.co.uk/article/0,,2002390000-2005240319,00.html dudek 7 hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
whiteopen Re: Nota w THE SUN? 26.05.05, 21:23 7 co najwyżej. Wpuscił 3 gole "z gry", a komentatorzy jak zwykle swoje: "Dudek bez szans..., Dudek nie zawinił..." . Może nie zawinił, ale wcale nie był bez szans, poza tym kilka kiksów... Odpowiedz Link Zgłoś
berserk75 Re: Nota w THE SUN? 26.05.05, 22:19 no tak, przecież kiksy są ważniejsze niż jakieś tam obronione karne i doprowadenie do nich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: Nota w THE SUN? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 22:43 No, ale w takim razie noty obrońców powinny być jeszcze niższe, bo oni mieli jeszcze więcej kiksów, niż Dudek, a nie wykazali się niemożliwymi interwencjami, ani przy obronie karnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Razorfan Re: Nota w THE SUN? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.05, 23:03 To jest nieomal rozwazanie filozoficzne. Czy interwencja na granicy arcydziela niweluje kilka srednioudanych? Czy na super note zasluguje tylko pilkarz ktory mial udane wszystkie zagrania czy tez taki ktory mimo bledow wzniosl sie na koniec na abosolutne wyzyny pilkarskich mozliwosci i zapewnil swojej druzynie sukces? Ja podchodze do futbolu emocjonalnie i teksty w stylu szczescie sprzyja lepszym albo to niewazne ze grali bardzo brzydko wazne ze udalo im sie wywiezc cenny remis, bardzo mnie denerwuja. Tak samo oceniam pilkarzy i moim zdaniem Dudek zasluzyl na najwyzsze noty i tyle bo ja nie licze procentow udanych interwencji, udanych wykopow itd liczy sie to ze Dudek przyszedl do historii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: Nota w THE SUN? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 23:38 Niezupełnie o to mi chodzi: niweluje, albo i nie niweluje. Ale jeśli u Dudka nie zniwelowało, to dlaczego zniwelowało u obrońców? To, oczywiście też filozoficzne rozważania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Razorfan Re: Nota w THE SUN? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.05, 00:05 Nie odnosilem sie konkretnie do twojego posta tylko tak ogolnie. Zgadzam sie ze na pewno Dudek zasluzyl na wyroznienie bo z posrod bloku obronnego tylko Caragher stanal na wysokosci zadania. Hyypia a szczegolnie Traore mieli zbyt duzo kompromitukacych zagran. Odpowiedz Link Zgłoś