Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Nota w THE SUN?

26.05.05, 00:15
    Mój typ: 7
    Obserwuj wątek
      • aasiek Re: Nota w THE SUN? 26.05.05, 00:31
        Coś Ty..? 7? Tak dużo? ;) Przecież to The Sun.
      • Gość: bazyliszek Re: Nota w THE SUN? IP: *.chello.pl 26.05.05, 00:47
        pewnie napiszą, że był nerwowy i niepewny. a świadectwem tego będzie "dziwne
        zachowanie Dudka na linii" przy karnych Milanu...
      • mihal_04 STAR MAN 26.05.05, 02:58
        BBC: 9/10, najlepszy na boisku.

Jerzy Dudek (STAR MAN) - 9: Unsure at times but emerged the hero of the night
        with vital saves, including a wonder stop to deny Shevchenko in dying stages
        and two saves in the shoot-out.
      • Gość: m04 UEFA MAN OF THE MATCH - J. DUDEK IP: *.lublin.mm.pl 26.05.05, 16:05
        www.uefa.com/competitions/UCL/FixturesResults/MD=13/Match=1086988/MOTM.html
      • Gość: LOL Re: Nota w THE SUN? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 20:07
        www.thesun.co.uk/article/0,,2002390000-2005240319,00.html
        dudek 7 hahaha
        • whiteopen Re: Nota w THE SUN? 26.05.05, 21:23
          7 co najwyżej. Wpuscił 3 gole "z gry", a komentatorzy jak zwykle swoje: "Dudek
          bez szans..., Dudek nie zawinił..." . Może nie zawinił, ale wcale nie był bez
          szans, poza tym kilka kiksów...
          • berserk75 Re: Nota w THE SUN? 26.05.05, 22:19
            no tak, przecież kiksy są ważniejsze niż jakieś tam obronione karne i
            doprowadenie do nich
            • Gość: Porter Re: Nota w THE SUN? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 22:43
              No, ale w takim razie noty obrońców powinny być jeszcze niższe, bo oni mieli
              jeszcze więcej kiksów, niż Dudek, a nie wykazali się niemożliwymi
              interwencjami, ani przy obronie karnych.
              • Gość: Razorfan Re: Nota w THE SUN? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.05, 23:03
                To jest nieomal rozwazanie filozoficzne. Czy interwencja na granicy arcydziela
                niweluje kilka srednioudanych? Czy na super note zasluguje tylko pilkarz ktory
                mial udane wszystkie zagrania czy tez taki ktory mimo bledow wzniosl sie na
                koniec na abosolutne wyzyny pilkarskich mozliwosci i zapewnil swojej druzynie
                sukces?
                Ja podchodze do futbolu emocjonalnie i teksty w stylu szczescie sprzyja lepszym
                albo to niewazne ze grali bardzo brzydko wazne ze udalo im sie wywiezc cenny
                remis, bardzo mnie denerwuja. Tak samo oceniam pilkarzy i moim zdaniem Dudek
                zasluzyl na najwyzsze noty i tyle bo ja nie licze procentow udanych
                interwencji, udanych wykopow itd liczy sie to ze Dudek przyszedl do historii.
                • Gość: Porter Re: Nota w THE SUN? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 23:38
                  Niezupełnie o to mi chodzi: niweluje, albo i nie niweluje. Ale jeśli u Dudka
                  nie zniwelowało, to dlaczego zniwelowało u obrońców? To, oczywiście też
                  filozoficzne rozważania.
                  • Gość: Razorfan Re: Nota w THE SUN? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.05, 00:05
                    Nie odnosilem sie konkretnie do twojego posta tylko tak ogolnie. Zgadzam sie ze
                    na pewno Dudek zasluzyl na wyroznienie bo z posrod bloku obronnego tylko
                    Caragher stanal na wysokosci zadania. Hyypia a szczegolnie Traore mieli zbyt
                    duzo kompromitukacych zagran.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka