Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Granice ludzkich mozliwosci

IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.02, 18:53
    ...no wlasnie jak myslicie, gdyby takiego Greena czy kogos innego w
    przyszlosci nafaszerowac jakimis sterydami to jaka jest dolna granica w biegu
    na 100 m, albo jaki bedzie czas na setke za 100 lat ???
    Prosze o powaze wypowiedzi
    Obserwuj wątek
      • Gość: Remwil Re: Granice ludzkich mozliwosci IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 15.07.02, 19:10
        Wydaje mi sie, że poniżej 9,50 sek nikt nie zejdzie!!!
      • ugugunana Re: Granice ludzkich mozliwosci 15.07.02, 19:22
        Witam!

Sądzę, że za sto lat jakiś nafaszerowany medykamentami brojler osiągnie na
        setkę czas: 6,66 sekundy... Czy jak ktoś woli 7,06 sekundy...

Tylko czy to coś będzie jeszcze można nazwać człowiekiem? Sądze, że granice
        możliwości Homo Sapiens zostały już dawno przekroczone przez Homo Sterydusa...

*-)
        • ugugunana The number of the Homo Sterydus... 15.07.02, 19:24
          ugugunana napisał:

> Witam!
          >
          > Sądzę, że za sto lat jakiś nafaszerowany medykamentami brojler osiągnie na
          > setkę czas: 6,66 sekundy... Czy jak ktoś woli 7,06 sekundy...
          >
          > Tylko czy to coś będzie jeszcze można nazwać człowiekiem? Sądze, że granice
          > możliwości Homo Sapiens zostały już dawno przekroczone przez Homo Sterydusa...
          >
          > *-)

Ojej co ja napisałem?! Pozostaję przy wyniku 6,66 sek. *-)
        • Gość: Remwil Re: Granice ludzkich mozliwosci IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 15.07.02, 19:26
          O ile sie nie myle ugugunana Maad prosil o powazne wypowiedzi!!!
          • ugugunana Serio! 15.07.02, 19:34
            Gość portalu: Remwil napisał(a):

> O ile sie nie myle ugugunana Maad prosil o powazne wypowiedzi!!!

Poważnie uważam, że wynik który podałeś (9,50) pęknie w ciągu 5-ciu lat...
            Ludzie związani z lekkoatletyką zaczną przymykać oko na doping - kasa misiu,
            kasa... Mój wynik nie jest wcale taki nierealny. Żyjemy w swiecie postępu
            geometrycznego... Poczekaj 100 lat a sam zobaczysz...

Ja jestem zwolennikiem dopuszczenia w wyczynowym sporcie wszelkich możliwych
            środków - to byłoby sprawiedliwe...

PZDR.
            • kshyhooad1 Re: Serio! 15.07.02, 21:12
              Sprawiedliwość! srodki dopingujace nie moga zdopingowac zawodowego sportu!
              Wtedy to nie bedzie sport tylko zawody robotow. dlatego tez 9,2-9,3 to
              maksimum na 100 m!
              • Gość: ugugunan Czego się nie robi dla pieniędzy? IP: *.mrzezyno.sdi.tpnet.pl 16.07.02, 18:39
                kshyhooad1 napisał:

> Sprawiedliwość! srodki dopingujace nie moga zdopingowac zawodowego sportu!
                > Wtedy to nie bedzie sport tylko zawody robotow.

No właśnie - nie mylmy sportu z zawodowym sportem, który z założenia jest
                siedliskiem syfu...

Co to za równość, gdy koksują prawie wszyscy... Różnią się tylko środkami,
                które łykają oraz mniejszym lub większym fartem przy kontrolach antydopingowych
                (czytaj: lepsi/gorsi specjaliści od wspomagania w ekipach; wiecej/mniej
                pieniędzy na sterydy)...

Dlatego niech grzeją wszyscy równo - wyniki będą coraz lepsze i emocje coraz
                większe... Niech się pozagryzają...

CHLEBA I IGRZYSK!!!! *-)

• Gość: Maad Re: Czego się nie robi dla pieniędzy? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 17.07.02, 07:26
                  Mi nie chodzilo o to czy sport jest czysty czy nie, to bylo tylko takie moje
                  gdybanie, jak daleko moze dojsc czlowiek,
                  Jednak 100 m to co innego tutaj czas dazy do 0 ktorego i tak nigdy nie
                  osiagnie, ale np. w skoku w dal odleglasc dazy do nieskonczonosci i tu
                  wszystko moze sie zdazyc

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka