Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Hannawald,Schmitt,Malysz - swieta trojca

IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 22.02.01, 10:28
    zawsze bede tak uwazala...
    to sa najlepsi ludzie pod sloncem
    pod kazdym wzgledem sa the best!!!!
    od kilku lat jestem razem z Schmittem i Hannawaldem a
    i Malysz do nich dolaczyl
    szkoda tylko ze media zaczely Malyszem sie interesowac
    po tym jak zacza wygrywac...( normalka ) jak nie ma nic ciekawego to media sie ulatniaja
    Obserwuj wątek
      • Gość: eva Re: Hannawald,Schmitt,Malysz - swieta trojca IP: *.lodz.ppp.tpnet.pl 22.02.01, 11:52
        Małysz Małysz,Małysz...
        • Gość: moler Re: Hannawald,Schmitt,Malysz - swieta trojca IP: unknown, 193.150.166.* 22.02.01, 11:55
          zgadzam sie z dagna. Tak nalezy podchodzic do sportu: uczciwie, godnie i sprawiedliwie. Bardzo zaluje, ze Malysz nie jest jeszcze mistrzem swiata, ale Schitt to przeciez fantasyczny skoczek...
        • Gość: ola Re: Hannawald,Schmitt,Malysz - swieta trojca IP: *.KA1.srv.t-online.de 22.02.01, 13:52
          Swieta Trojca!Zgadzam sie,ale kto jest tym Bogiem?.......Malysz???????
      • Gość: Wojtek Re: Hannawald,Schmitt,Malysz - swieta trojca IP: *.gunb.gov.pl 22.02.01, 14:34
        Kolejność powinna być odwrotna. Hannawald ?
        • Gość: ola Re: Hannawald,Schmitt,Malysz - swieta trojca IP: *.KA1.srv.t-online.de 22.02.01, 14:51
          Hannawald w tym przypadku moze byc tylko Duchem Sw.
      • Gość: Paweł A Ahonen? IP: *.phils.uj.edu.pl 22.02.01, 17:58
        Smutno mi, ze wszyscy zapominacie o Ahonenie, który jest jednym z kilku najlepszych na swiecie jakies dwa razy dluzej niz np. Schmitt. Klopot w tym, ze jest wiecznie drugi albo trzeci. Bardzo rzadko wygrywa, ale rownie rzadko spada ponizej pierwszej piatki. Dla mnie Wielka (moze nie Swieta, bez przesady) Trojca to Ahonen, Schmitt i Malysz.
        • Gość: moler Re: A Ahonen? IP: unknown, 193.150.166.* 23.02.01, 08:58
          I tu absolutnie sie zgadzam (do Pawla)
          • Gość: dagna Re: A Ahonen? IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 24.02.01, 11:46
            ja tez sie nei zgadzam z Pawlem
            Ahonen nei umie przegrywac ( wygrywac zreszto tez )
            nigdy sie nie usmiechnie,zawsze jest naburmuszony
            i nic dziwnego ze wszyscy o nim zapomnieli
            trzeba takze sie pokazac od innej strony a nie tylko od sportowej.Najlepszy na to przyklad to Malysz Schmitt i Hannawald
            zawsze usmiechnieci i zadowoleni... wszyscy ich sznuja i podziwiaja...a Ahonen..... co tu duzo mowic....
            • Gość: ola Re: A Ahonen? IP: *.KA1.srv.t-online.de 24.02.01, 12:49
              Tak!Tak! Wlasnie!Ahonen to naburmuszony zarozumialec!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka