Gość: marcin IP: *.netrun.cytanet.com.cy 22.07.07, 13:42 czy ktos wie gdzie ew. znajde transmisje radiowa wyscigu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: konik Re: Grand Prix Europy na żywo IP: 89.174.33.* 22.07.07, 13:53 Dajesz gazu KUBUŚ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: niemiecka k...a nie odpuści IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.07, 14:19 Hujfeld podjechał Kubka... Niemieckie chamstwo wyszło na wierzch. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagiello Re: niemiecka k...a nie odpuści IP: 85.186.2.* 22.07.07, 14:22 Wlasnie tak! Kubica mial prawo trzymac swoja pozycje. To Heidfeld musial zwolnic, bo nie mogl jak go wyprzedzic. Ale wredny Kraut sie zemscil i chcial Kubice zdemolowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trol Re: niemiecka k...a nie odpuści IP: *.dhcp.bluecom.no 22.07.07, 14:30 za coś takiego normalnie myślący team surowo by ukarał sk...syna ale szybki nikt będzie sie tylko głupkowato uśmiechać, bydlak zaj...ny Odpowiedz Link Zgłoś
elibre Re: niemiecka k...a nie odpuści 22.07.07, 14:41 dlaczego Hamilton dalej jedzie? Jego bolid SAM nie powinien wyjechać z tego żwiru czy czymkolwiek są te kamyczki! dziwne faworyzowanie Anglika. Odpowiedz Link Zgłoś
tekameka Kubica będzie 3 - w końcu należy się mu 22.07.07, 14:59 za niemieckie chamstwo i nie tylko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: Kubica będzie 3 - w końcu należy się mu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.07, 15:07 Hujfeld załatwił R.Schumachera. Przynajmniej nie jest antypolonusem:) Odpowiedz Link Zgłoś
tekameka heidfeld i truli to zagrożenie dla f1 22.07.07, 15:07 a w dodatku jedzie za robertem ta niemiecka świnia Odpowiedz Link Zgłoś
elibre Re: heidfeld i truli to zagrożenie dla f1 22.07.07, 15:16 Robert powinien go (Heidfelda) przepuscic, żeby staranował Coultharda!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gizmoj Re: niemiecka k...a nie odpuści IP: *.dsl.bell.ca 22.07.07, 15:18 Jesli Kubica by to zrobil ...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomcat raczej niemiecki p....s a nie k...a IP: *.aster.pl 22.07.07, 16:29 Co tu mówić o odpuszczaniu to było zwykłe staranowanie był juz dwoma kołami na poboczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zniesmaczony Heidfeld-gnidowate beztalencie :/ IP: *.toya.net.pl 22.07.07, 16:25 Szkoda toru i samochodu dla tej wszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re Re: Grand Prix Europy na żywo IP: *.eu.org 22.07.07, 13:54 dlaczego hamilton startuje z 10msc a nie ostatniego ? Odpowiedz Link Zgłoś
alvaro_1987 Re: Grand Prix Europy na żywo 22.07.07, 14:04 Bo używa ten sam silnik który miał wczoraj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Grand Prix Europy na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.07, 14:19 Ale niezły ubaw mam :) Słuchając tych komentatorów można na prawdę uwierzyć, że to wina Heidfelda, ale panowie przypatrzcie się powtórce. Ewidentnie Kubica Heidfeldowi drogę zajeżdża. Do tego fajnie popadało :D Jest na co popatrzeć. Dawno w żadnym wyścigu nie działo się tak WIELE :D. Odpowiedz Link Zgłoś
tq12 Re: Grand Prix Europy na żywo 22.07.07, 14:21 Nawet gdyby byla ewidentna wina Polaka to nigdy tego nie powiedzą, przeciez zawsze i we wszystkich dyscyplinach wszyscy i wszystko jest przeciwko nam.Tajny układ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagiello Nie znasz sie na F1 IP: 85.186.2.* 22.07.07, 14:25 Kierowca ma prawo zaslonic pozycje, i Kubica byl juz daleko przed Heidfeldem.Heidfeld tylko mogl zwolnic i przepuscic Kubice, ale to nie zrobil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Nie znasz sie na F1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.07, 14:45 Człowieku wiesz o czym piszesz chociaż? Kubica powinien swojej zasranej pozycji pilnować :/. A że się wpieprzył przed Heidfelda to jego wina. Jestem fanem Kubicy, ale też myślę racjonalnie. Kubica mu drogę od wewnętrznej zajechał, Heidfeld musiałby więc na trawę zjechać... No ale tak jak już ktoś wyżej napisał, wszystko jest przeciwko nam. Zawsze i wszędzie zawsze nam Polakom wiatr w twarz wieje ;f. Ehhh typowo polskie myślenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cwir Re: Nie znasz sie na F1 IP: 89.243.141.* 22.07.07, 16:49 Co ty bredzisz! Robert szwaba wyprzedzil a szwab zamiast wychamowac wpakowal mu sie w bok. Odpowiedz Link Zgłoś
zgryzliwy1 g..... sie znasz !!!!!!!!!!!!!!! 22.07.07, 17:12 > Człowieku wiesz o czym piszesz chociaż? Kubica powinien swojej zasranej > pozycji pilnować :/. A że się wpieprzył przed Heidfelda to jego wina. Wsciekly Mario Theissen stwierdzil w TV ze to wina Heidfelda ,ale Ty oczywiscie znasz sie na F1 lepiej niz on !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: schumifan Re: Nie znasz sie na F1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.07, 18:58 Ty chyba nie widziales jak jezdzil star szumi? buraku Kubica byl pzed nikiem i mial PRAWO jechac swoim torem nie zajezdzal nikomu drogi, lagodnie blokowal jadacego za nim po pierwszym zakerecie nicka, WSZYSCY i ZAWSZE TAK ROBIA!!!! a ten duren nick po postu przegiął, najpierw raz jak zalatwil Kubicy tylna os a potem zamiast normalnie jechac to jeszcze poprawil na nastepnym zakrecie mimo ze nie mial szans o wyprzedzic.caly wyscig Kubica zmagal sie z uszkodzona tylna osia co potwierdzil willy Rampf( czy jak to sie pisze?)co powodowalo ogromne klopoty szczególnie na sliskim torze. wiec ze tak dlugo jechal szósty to super ale nick sie przechwalal jaki to on byl super szybki i jak wykorzystal blad roberta którego auto jechalo caly czas jak krowa po lodzie. frajer nick Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gazeta.ru Re: Nie znasz sie na F1 IP: *.aster.pl 22.07.07, 16:39 > Kierowca ma prawo zaslonic pozycje, i Kubica byl juz daleko przed > Heidfeldem.Heidfeld tylko mogl zwolnic i przepuscic Kubice, ale to nie zrobil. dokładnie heidfelf juz poza torem na tarce jechał , cham jeden! Odpowiedz Link Zgłoś
kocisz Re: Grand Prix Europy na żywo 22.07.07, 14:22 Widok 5 samochodów wypadających na torze jeden za drugim... bezcenne :) Odpowiedz Link Zgłoś
alvaro_1987 Re: Grand Prix Europy na żywo 22.07.07, 14:25 Bezcenne :) Wypadek to wina Heidfelda. Kubica niczego mu nie zajechał, co za bajki opowiadacie. Kubica będąc przed Nickiem nie ma obowiązku go puszcząc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Grand Prix Europy na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.07, 14:46 Zajechał mu drogę od wewnętrznej. Heidfeld musiał się ratować wyjazdem na trawę;/ Takie są fakty. Kubica pokazał chamstwo i waleczność Shummiego tutaj :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzidzio Re: Grand Prix Europy na żywo IP: *.gprspla.plusgsm.pl 22.07.07, 16:10 lol jesteś tak durny jak twój nick. Nie masz zielonego pojęcia o czym piszesz. Ewidentna wina Heidfelda w starciu z Kubicą. Od kiedy zawodnik będący z przodu ma przepuszczać kierowcę jadącego za nim? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tatah Re: Grand Prix Europy na żywo IP: *.chello.pl 22.07.07, 17:04 Akurat. Nie miał miejsca to powinien zwolnić a niemu się w tył auta wpieprzać. Kto był z przodu? Odpowiedz Link Zgłoś
zgryzliwy1 g....o sie znasz !!!!!!!!!!!!!!!! 22.07.07, 17:15 Wsciekly Mario Theissen stwierdzil w TV ze to wina Heidfelda ,ale Ty oczywiscie znasz sie na F1 lepiej niz on !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: schumifan Re: Grand Prix Europy na żywo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.07, 19:03 banialuki opowiadasz , kazdy po starcie tak broni swojej pozycji bez wyjatku lagodnie sie bronil i tyle nick nie mial szans na wyprzedzenie Kubicy. przypomnij sobie jak nick raptownie zajechal kubicy droge na you tube wszystko jest a jak dzisiaj jechal kubica porownaj sobie a nie pisz bredni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: schumifan Re: Grand Prix Europy na żywo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.07, 19:04 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: schumi fan Re: Grand Prix Europy na żywo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.07, 19:04 mialem na mysli malezje 07 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucek Re: Grand Prix Europy na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.07, 14:23 co za wyścig. Ewidentny błąd Heidfelda. Nie wiem czy zamierzony gdyż mógł tam stracić kontrolę wpadając w piasek i w ten sposób uderzył Kubicę. Ale Kubica i tak ma farta potem co sięstało na torze. Normalnie takich parkowań na pierwszym zakręcie jeszcze nie widziałem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: Grand Prix Europy na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.07, 14:23 Idź paść krowy, bo na F1 to się nie znasz. Ewidentna wina Niemca. Miał zamknięte drzwi a pchał się po wewnętrznej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Grand Prix Europy na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.07, 14:47 po wewnętrznej cieciu jechał Kubica!! :/ Od zewnętrznej jechał Heidfeld, więc o czym gadasz? :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: Grand Prix Europy na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.07, 15:01 Myślałem, że prowokator, ale jednak jesteś chłopie najprawdziwszy gamoń. Przeczytaj sobie w słowniku co to jest wewnętrzna i zewnętrzna zakrętu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gizmoj Re: Grand Prix Europy na żywo IP: *.dsl.bell.ca 22.07.07, 15:21 Ja mysle ze ty ogladasz inny wyscig. Odpowiedz Link Zgłoś
zgryzliwy1 g...o sie znasz !!!!!!!!!!!! 22.07.07, 17:21 Gość portalu: lol napisał(a): > po wewnętrznej cieciu jechał Kubica!! :/ Od zewnętrznej jechał Heidfeld,więc o > czym gadasz? zakret w lewo ,Heidfeld po lewej Kubicy i to niby jest zewnetrzna ????? dziubus pusc sobie wlasciwa tasme z nagraniem wyscigu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: schumian Re: Grand Prix Europy na żywo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.07, 19:06 ale kubica byl o cale lata przed nim i wybral lepszy tor jazdy!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zrob_se_dobrze ???????????? IP: *.c29.msk.pl 22.07.07, 17:07 Gość portalu: lol napisał(a): > Ale niezły ubaw mam :) > Słuchając tych komentatorów można na prawdę uwierzyć, że to wina Heidfelda, > ale panowie przypatrzcie się powtórce. Ewidentnie Kubica Heidfeldowi drogę > zajeżdża MARIO THEISSEN w niemieckiej TV : " Już na początku wyścigu doszło do kolizji obu zawodników, co zaważyło na tym, że żaden z nich nie stanął w niedzielę na podium. Nie dziwi zatem wściekłość Mario Theissena, szefa BMW Sauber. - Dzisiaj byłem bardziej zadowolony z pracy ekipy w boksie niż z kierowców. Nasz wynik tłumaczy kolizja do jakiej doszło zaraz na starcie - powiedział Theissen. - Kierowca, KTÓRY JEDZIE Z TYŁU, MUSI UWAŻAĆ - DODAŁ, KIERUJ AC TE SŁOWA DO HEIDFELDA , który właśnie doprowadził do kolizji obu kierowców BMW Sauber, wjeżdżając w Kubicę, kiedy Polak juz go wyprzedził. " mozesz dziubus rechotac dalej - sam z siebie hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Drwal Re: Grand Prix Europy na żywo IP: *.net-89-3-48.rev.numericable.fr 22.07.07, 14:24 A jesli sie nie przejasni to zwyciezca bedzie... Winkelhock :D To by byly dopiero jaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyskaty Heitfeld ty świnio ! IP: *.multimo.gtsenergis.pl 22.07.07, 14:30 Germańska natura się odezwała w prosiaku zafajdanym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjj Grand Prix Europy na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.07, 14:30 raikonen nie zjechał bo nie mogli załatwić obu kierowców...wolał pojechac całe kólko ze stratą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trol Re: niemiecka k...a nie odpuści IP: *.dhcp.bluecom.no 22.07.07, 14:30 spadaj koleś na inne forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meloman Heidfeld z Metallicą skończyli się po Kill'em All IP: *.chello.pl 22.07.07, 14:31 James Heidfeld i Metallica skończyli się po Killem All. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: simondemon Re: Heidfeld z Metallicą skończyli się po Kill'em IP: 57.66.193.* 23.07.07, 15:07 James Hetfield i Metallica raczej skończyli się po "..and Justice for All" Taką mam koncepcję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kabat Jak nie znasz przepisów to milcz. IP: *.multimo.gtsenergis.pl 22.07.07, 14:32 jw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maczomen Wydymali Winkelhocka !!! IP: *.chello.pl 22.07.07, 14:38 Z jakiej paki niby przerwali wyścig? Bo nieudacznicy wypadali z toru? Mogli jechać 20 km/h i znów zjechać do pitstopu na zmianę, a tak Winkelhock został ordynarniw wydymany. Wygrać by i tak nie wygrał, ale może byłoby przynajmniej punktowane miejsce przy sprej przewadze czasowej jaką by uzyskał gdyby nie restart. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trol Re: Wydymali Winkelhocka !!! IP: *.dhcp.bluecom.no 22.07.07, 14:40 za duże pieniądze żądzą tym sportem , przy takiej liczbie kolizji bezpieczeństwo reszty jest ważniejsze niż udany debiut młodego niemca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Drwal Re: Wydymali Winkelhocka !!! IP: *.net-89-3-48.rev.numericable.fr 22.07.07, 14:43 dlaczego niby wydymali? jakby po prostu wyjechal safety car bez przerwania wyscigu wyszloby na to samo, wszystkie przewagi by sie zniwelowaly. a tak przynajmniej nie ryzykowali jazdy w potokach. wez rowniez pod uwage ze gdyby lalo caly czas i nie wznowiono by wyscigu to Winkelhock wlasnie by WYGRAL! czyli nawet wiecej niz upragnione przez ciebie punktowane miejsce :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Azz Hamilton - nadrobienie okrążenia IP: 195.205.189.* 22.07.07, 14:45 Mam pytanie, bo nie do końca zrozumiałem uzasadnienie. Hamiltonowi pozwolono wyprzedzić SC i nadrobić stracone okrążenie. Dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Hamilton - nadrobienie okrążenia IP: *.chello.pl 22.07.07, 18:07 Bo taka jest zasada, wolniejsze samochody (te zdublowane) mogą nadrabiać przy SC pozycję, żeby nie przeszkadzać. Takie są zasady, z tym że w tym przypadku bez sensu, bo: - hamilton był zdublowany i ostatni, więc tak i tak nie miał komu przeszkadzać - hamilton nie był wolniejszy, tylko miał pecha, więc to było mu wyjątkowo na rękę (bo dla większości dublowanych to okrążenie jest i tak bez znaczenia). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagiello Teraz Heidfeld Zdemolowal Schumachera! IP: 85.186.2.* 22.07.07, 15:07 To naprawde zlosliwy Szwab, nawet swoich rodakow nie szanuje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagiello FIA moze ukara Heidfelda za to! IP: 85.186.2.* 22.07.07, 15:14 Pisze ze po wyscigu beda patrzyc na to co sie stalo miedzy Heidfeld i Schumacher. Szkoda ze po tym co zrobil do Kubicy go od razy nie wywalili. Moze jak kare dostanie to sie uspokoi i jak Kubica go wyprzedzi to go zostawi w spokoju! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gizmoj Re: FIA moze ukara Heidfelda za to! IP: *.dsl.bell.ca 22.07.07, 15:16 Ja mysle ze on Kubice jeszcze raz stuknie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagiello Ja tez, widze jak juz to prawie zrowil! IP: 85.186.2.* 22.07.07, 15:22 Cos mu w mozgu peklo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagiello Re: Ja tez, widze jak juz to prawie zrobil! IP: 85.186.2.* 22.07.07, 15:23 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagiello Sie powies ch---ju! IP: 85.186.2.* 22.07.07, 15:29 Ja ogladam F1 od 1996 roku, to zadne Polskie kompleksy, Heidfeld nie raz dzisiaj pokazal jaki kierowca jest, i co moze zrobic zeby byc jak najwyzej, nawiet jak nielegalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S Re: polskie kopleksy! IP: *.bb.sky.com 22.07.07, 15:31 A ty kim jestes niby burku? Chocbys mieszkal tam z 50 lat dla bauera zawsze bedziesz Polakiem cwiercniemcu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaaaaaaaaaaa!!! Borowczyka nie da się po prostu słuchać IP: *.forweb.pl 22.07.07, 15:35 Ściszyłem głos bo lepsze to niż wyrzucenie TV przez okno. Jeeeezu jak ten facet przynudza. Powinni wołać na niego "dubel" bo bez przerwy powtarza to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: Borowczyka nie da się po prostu słuchać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.07, 15:39 Zniknął przekaz już nie tylko z toru, ale i ze studia! Co się dzieje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomcat Czy Borowczyk to ten starszy debil z dwóch w IP: *.aster.pl 22.07.07, 16:34 czasie transmisji? Nie chodzi o nudzenie ale wygadywanie głupot. Polsat powinien nam płacić odszkodowanie za oglądanie transmisji z udziałem tego osobnika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek_lub Re: który kubica? bo polsat zdechł mi IP: *.ghnet.pl 22.07.07, 15:39 ogladam eurosport niemiecki, kubica wypadl z toru po zderzeniu z wyprzedzajacym go heidfeldem, obecnie jest 14 Odpowiedz Link Zgłoś
tekameka thx - poszukam na żywo na necie - jakas awaria w 22.07.07, 15:41 kablówce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Azz Re: który kubica? bo polsat zdechł mi IP: 195.205.189.* 22.07.07, 15:45 Kubica nadal 7, z boksu wyjechal tuz przed Heitfeldem. Webber 3. Coulthard po boksie szósty. Massa po boksie nadal pierwszy. Hamilton wyprzedza Barichello, jest 10. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tajemnica mojego s Re: Grand Prix Europy na żywo IP: *.icm.edu.pl 22.07.07, 15:44 ukcesu.Prawdopodobnie jakby kubica z drugiej strony kasku wymalował sobie Beniu XVI, to wyniki bylyby nieco lepsze HaHaHaHaaaaaaaaaHaaHaHAhahaahaHAAAAHAHAHAHAaaaHaaaaahaAHaahaaAHaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: equal Re: Grand Prix Europy na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.07, 17:49 Onetowskie dziecko neostrady... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michalee Re: Grand Prix Europy na żywo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.07, 15:50 gazeta.pl nadaje nowego znaczenia słowom "na żywo", co to za transmisja? podajecie wynik okrążenia z 6-7 minutowym opóźnieniem, klasa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gk Re: niemiecka k...a nie odpuści IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.07, 15:52 uwaga... jakieś małe ścierwko z onetu przyszło! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hande hoh szkopek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.07, 15:55 idiota heidfeld pozbawil kubicy 3 miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gk Re: Kubica zwykły pirat "drogowy" zajechał Heidfe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.07, 15:55 ale biedny ten Nickuś... takie to niewinne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HUBERT Grand Prix Europy na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.07, 16:06 Kto wygra Massa czy Alonso? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KaMi Re: Grand Prix Europy na żywo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.07, 16:17 A czy to, k-urwa, ważne, kto wygra? Robert dał dupy i tyle! Teraz będą go tłumaczyć, że deszcz, że problemy itp. Prawda jest taka, że Kubica nie nadaje się na takie wyścigi. Wlókł się jak dziad na odpust! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagiello Szkoda, Kubica bylby na podium! IP: 85.186.2.* 22.07.07, 16:10 naprawde beznadziejny Szkop! Niech Theissen sie zemsci na niego bo BMW bylby 3 i 4! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KaMi Re: Szkoda, Kubica bylby na podium! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.07, 16:13 Ty, Jagiello, przestań z tymi uprzedzeniami! To Kubica jest pi-zda, nie kierowca, bo dał się Heidfeldowi wyprzedzić na ostatnim okrążeniu! Żenada! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagiello Dal sie wyprzedzic bo chyba Theissen to mowil IP: 85.186.2.* 22.07.07, 16:19 Nie widziales jak wsciekle sie bronil przed Massa przez 14 okrazen ostatnio? To by mogl normalnie tu sie bronic tez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KaMi Re: Dal sie wyprzedzic bo chyba Theissen to mowil IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.07, 16:27 Widocznie nie mógł, w deszczu Kubica jeździ fatalnie. Poza tym Heidfeld jest po prostu lepszy, co pokazuje klasyfikacja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KaMi Jestem kretynem. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.07, 16:31 Jestem Volksdeutchem i brak mi obiektywizmu. Przepraszam za moje kretyńskie wpisy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagiello Wlasnie tak myslalem IP: 85.186.2.* 22.07.07, 16:35 Dobrze ze przeprosiles :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gizmoj Re: Grand Prix Europy na żywo IP: *.dsl.bell.ca 22.07.07, 16:14 Jak Heidfeld wyprzedzil Kubice? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagiello Na dodatek jeszcze Heidfeld skonczyl wyzej! IP: 85.186.2.* 22.07.07, 16:14 Chyba Kubica sie bal ze Heidfeld go zwali i zgubi nawet pare punktow i dal sie wyminac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paker Jakim cudem ta ruda szwabska świnia wyprzedził? IP: *.multimo.gtsenergis.pl 22.07.07, 16:17 Nalali kubicy na max paliwo na koniec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagiello Musial przepuscic SSmana na Nurburgring! IP: 85.186.2.* 22.07.07, 16:22 Bronil sie przed Massa przez 14 okrazen, a tu dal sie na koncu wyprzedzic. To musial ustapic 'wiekiego' Heidfelda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trol Re: Na dodatek jeszcze Heidfeld skonczyl wyzej! IP: *.dhcp.bluecom.no 22.07.07, 16:21 Kubica miał jakieś problemy techniczne stracił ponad dwie sekundy na ostatnim okrążeniu , pytanie co sędziowie zrobią z Nickiem za jego zachowanie (wypadek z Ralfem S.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomcat Ciemna pało oglądałeś transmisję? IP: *.aster.pl 22.07.07, 16:38 A skąd wiesz czy nie było polecenia , żeby puścić i dlatego puścił w ostatniej chwili. Odpowiedz Link Zgłoś