fle_xx 06.08.02, 13:18 Marcin Żewłakow, golem na 3:0 z USA wpisał sie do Historii występów Polaków na MŚ. Jakim wyczynem?:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fle_xx Re: Zagadka flexxa 06.08.02, 13:21 fle_xx napisaý: > Marcin Żewłakow, golem na 3:0 z USA wpisał sie do Historii występów Polaków > na MŚ. Jakim wyczynem?:) Sorry troche źle sformułowane:) Sam fakt strzelenia gola nie był tym wyczynem oczywiscie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kataryna Re: Zagadka flexxa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.02, 13:45 fle_xx napisaý: > Sorry troche źle sformułowane:) Sam fakt strzelenia gola nie był tym wyczynem > oczywiscie:) Gol ten zaczął piątą dziesiątkę bramek zdobytych przez Polaków na MŚ? A może chodzi o to, że był to równo czterdziesty gol strzelony przez białego Polaka? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryjek Re: Zagadka flexxa IP: *.datastar.pl 06.08.02, 13:53 Zdobył bramkę w najkrótszym czasie od momentu wejście na boisko jako zmiennik? Odpowiedz Link Zgłoś
fle_xx Re: Zagadka flexxa 06.08.02, 14:04 Gość portalu: ryjek napisaý(a): > Zdobył bramkę w najkrótszym czasie od momentu wejście na boisko jako zmiennik? Kataryna nie. Ryjek raczej tak, nie pomyślałem o tym, ale nie o to mi chdodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
amelia25 Re: Zagadka flexxa 06.08.02, 14:10 Strzał do bramki był jego pierwszym kontaktem z piłką po wejściu na boisko ? Mam nadzieję, ze wiesz o co mi chodzi bo jakoś nie umiem tego zgrabniej sformułować. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
fle_xx Re: Zagadka flexxa 06.08.02, 14:25 amelia25 napisaýa: > > Strzał do bramki był jego pierwszym kontaktem z piłką po wejściu na boisko ? > Mam nadzieję, ze wiesz o co mi chodzi bo jakoś nie umiem tego zgrabniej > sformułować. > Pzdr Nie o to. Moja podpowiedź: był pierwszym Polskim strzelcem bramki na MŚ który... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: united32 Re: Zagadka flexxa IP: *.chorzow.um.gov.pl / 172.16.5.* 06.08.02, 14:28 ma brata bliźniaka ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
fle_xx Re: Zagadka flexxa 06.08.02, 14:30 Gość portalu: united32 napisaý(a): > ma brata bliźniaka ? :) Heheheh... NIEEEE...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kataryna Re: Zagadka flexxa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.02, 14:40 fle_xx napisaý: > Nie o to. Moja podpowiedź: był pierwszym Polskim strzelcem bramki na MŚ który.. ma tatuaż? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kataryna Re: Zagadka flexxa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.02, 14:41 fle_xx napisaý: > Nie o to. Moja podpowiedź: był pierwszym Polskim strzelcem bramki na MŚ który.. strzelił bramkę głową? Odpowiedz Link Zgłoś
fle_xx Re: Zagadka flexxa 06.08.02, 14:43 Ma tatuaż?:) Nie... dobra jeszcze 2odpowiedzi i koniec Odpowiedz Link Zgłoś
fle_xx Re: Zagadka flexxa 06.08.02, 14:45 Gość portalu: kataryna napisaý(a): > fle_xx napisaý: > > > Nie o to. Moja podpowiedź: był pierwszym Polskim strzelcem bramki na MŚ > który.. > > strzelił bramkę głową? A głową to chyba strzelił Majewski z Francją Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol Re: Zagadka flexxa IP: *.acn.pl / 10.134.131.* 06.08.02, 14:30 ...nazywa się Marcin Żewłakow. TO NIEPODWAŻALNE. Odpowiedz Link Zgłoś
fle_xx Re: Zagadka flexxa 06.08.02, 14:31 Gość portalu: kol napisaý(a): > ...nazywa się Marcin Żewłakow. TO NIEPODWAŻALNE. Uhahaha:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryjek Re: Zagadka flexxa IP: *.datastar.pl 06.08.02, 14:37 strzelił po dośrodkowaniu z kornera? strzelił głową? strzelił jako zmiennik? gra w lidze belgijskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
fle_xx Re: Zagadka flexxa 06.08.02, 14:40 Gość portalu: ryjek napisaý(a): > strzelił po dośrodkowaniu z kornera? > strzelił głową? > strzelił jako zmiennik? > gra w lidze belgijskiej? Nie nie nie nie. Dać odpowiedź? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol Re: Zagadka flexxa IP: *.acn.pl / 10.134.131.* 06.08.02, 14:52 miał nażelowane włosy . jak nie to daj odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
fle_xx Re: Zagadka flexxa 06.08.02, 14:58 Gość portalu: kol napisał(a): > miał nażelowane włosy . > jak nie to daj odpowiedź Nie pierwszy był Mięciel ale to mu sie śniło:P Czekam na ostatni strzał rozpaczy ( jest tu jakiś Omeljańczuk?;) ) Odpowiedz Link Zgłoś
campo Re: Zagadka flexxa 06.08.02, 15:23 ...byl pierwszym polskim strzelcem bramki na MS ktory gral wczesniej w Polonii Warszawa?...;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
fle_xx Re: Zagadka flexxa 06.08.02, 15:24 campo napisał: > ...byl pierwszym polskim strzelcem bramki na MS ktory gral wczesniej w Polonii > Warszawa?...;-))) Campo z nieba mi spadłeś;) Coprawda nie to ale ciepło...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kataryna Re: Zagadka flexxa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.02, 15:27 fle_xx napisał: > Campo z nieba mi spadłeś;) Coprawda nie to ale ciepło...:) to może był pierwszym Warszawiakiem? A może chodzi o konkretną dzielnicę? Może o blok? Odpowiedz Link Zgłoś
fle_xx Re: Zagadka flexxa 06.08.02, 15:30 Gość portalu: kataryna napisał(a): > fle_xx napisał: > > > Campo z nieba mi spadłeś;) Coprawda nie to ale ciepło...:) > > > to może był pierwszym Warszawiakiem? A może chodzi o konkretną dzielnicę? Może > o blok?] TAAAAAAAK! Qrcze:) Znaleźliscie wiele ciekawych szczegółow, szczególnie ten z strzeleniem bramki po wejściu jest ciekawy (może wogóle jest najszybciej strzelonym po wejsciu na całych Mistzrostwach, albo w histori??). Ale chodziło o to że jest to 1strzelec urodzony w Warszawie i wychowanek klubu Warszawskiego:) pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
campo Brawo Kataryna!:-))) 06.08.02, 15:41 Moje gratulacje, brawo!:-))) Fle_xx a to ciekawe...:-))) W zyciu bym nie pomyslal ze Zewlakow jest pierwszym warszawiakiem ktory strzelil gola na MS....hmmm...:-) Thx za zagadke, naprawde dobra!:-) Czekamy na kolejne;-))) Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryjek Re: Brawo Kataryna!:-))) IP: *.datastar.pl 06.08.02, 16:03 Nieeee no stary.... Formułuj jakoś sensowniej te zagadki. Pytasz się, jakim WYCZYNEM zapisał sie Żewłak w hitorii. No to nie ma co - niezły wyczyn...urodzić się w Warszawie! Wyczyn to jest urodzić sie tu i mieszkać, wiedząc, że wszędzie w Polsce żyje się lepiej, a z tego co wiem to Marcinek jak tylko miał okazję uciekł do Belgii :) Sorry za ciężki dowcip ale własnie ukradli mi radio poraz trzeci w tym roku a prze wybitą szybę wczorajsza nocna ulewa zrobiła mi z auta kupę gnoju. pozdrawiam i czekam na następne zagadki ryjek... z Warszawy...:) Odpowiedz Link Zgłoś
fle_xx Re: Brawo Kataryna!:-))) 06.08.02, 21:12 Gość portalu: ryjek napisał(a): > Nieeee no stary.... Formułuj jakoś sensowniej te zagadki. Pytasz się, jakim > WYCZYNEM zapisał sie Żewłak w hitorii. No to nie ma co - niezły > wyczyn...urodzić się w Warszawie! Wyczyn to jest urodzić sie tu i mieszkać, > wiedząc, że wszędzie w Polsce żyje się lepiej, a z tego co wiem to Marcinek jak > > tylko miał okazję uciekł do Belgii :) Sorry za ciężki dowcip ale własnie > ukradli mi radio poraz trzeci w tym roku a prze wybitą szybę wczorajsza nocna > ulewa zrobiła mi z auta kupę gnoju. > > pozdrawiam i czekam na następne zagadki > > ryjek... > z Warszawy...:) Sorry sądziłem poprostu że nie będe miał tyle czasu i pisałem to w pośpiechu troche, powinien być cudzysłów, chociaż jak by sie zastanowić to w koncu jest wyczyn że był tym 1 Warszawiakiem:) Heh co do Samochodu to współczuje:) pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
fle_xx Re: Brawo Kataryna!:-))) 06.08.02, 21:03 campo napisał: > Moje gratulacje, brawo!:-))) > > > Fle_xx a to ciekawe...:-))) > W zyciu bym nie pomyslal ze Zewlakow jest pierwszym warszawiakiem ktory > strzelil gola na MS....hmmm...:-) Hm mam nadzieje że to nie ironia. > Thx za zagadke, naprawde dobra!:-) > Czekamy na kolejne;-))) Jw:) > > Pzdr. ja też Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chm... Re: Zagadka flexxa IP: RPWPRX* / *.zreo.compaq.com 08.08.02, 10:31 Hmmm, Olisadebe jest teoretycznie Polakiem i gral w Polonii. Z tego co pamietam, strzelil chyba wczesniej. Odpada. Nochyba, ze pierwszym polakiem urodzonym w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś