Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Włókniarz-Polonia

IP: *.trustnet.pl / 83.16.16.* 13.07.05, 14:13
    Zapraszamy kibiców z Bydgoszczy,u nas dostaniecie brawa za przyjazd a nie
    kamieniem jak w niektórych miasteczkach,
    mój typ :52-38
    Pozdro z Częstochowy
    Obserwuj wątek
      • czawez Re: Włókniarz-Polonia 13.07.05, 14:22
        A co z Holtą? Podobno ma jakieś złamania? W Pradze ktoś z Cze-wy mówił, że nie
        pojedzie.
        Jeśli Holta nie pojedzie, a Drabik się nie obudzi to mój typ to:
        46:44 dla Polonii :-))
        Ale jeśli pojedzie do 49-41 dla Włókniarza ( też optymistycznie z bonusem):-))
      • wchodzi Re: Włókniarz-Polonia 13.07.05, 14:27
        Mam taki zamiar.
        Będę wiec mógł razem rodziną, siedzieć z szalikiem w barwach Polonii w każdym
        miejscu na stadionie?
        • Gość: ckm fan Re: Włókniarz-Polonia IP: *.trustnet.pl / 83.16.16.* 13.07.05, 14:43
          pewnie,prawie na każdym meczu siedzą koło mnie kibice przyjezdni,tyle
          tylko,,,,,,,,,,,,,że jak będziesz w szliku ochrona może cię skierować do sektora
          dla gości
        • rok1978 Re: Włókniarz-Polonia 13.07.05, 14:44
          oj tak tak czestochowianie zapewne goraco pozdrawia Krzyzaniaka...
          --
          • Gość: ckm fan Re: Włókniarz-Polonia IP: *.trustnet.pl / 83.16.16.* 13.07.05, 14:47
            niestety to u nas taka świecka tradycja,tak samo jak "miłe"powitanie Golloba,a
            teraz dojdzie kolejna-aplauz na cześć kasprzaków
            • Gość: zaka Re: Włókniarz-Polonia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 08:06
              Jak oglądałem to w tv i komentarz Dobruckiego, to powiem szczerze
              przegięcie. Chłopcy zdecydowanie powinni wziąć na wstrzymanie, Holta
              może i nie głaszcze po główkach rywali, co nie oznacza iż można
              jego w głowę kopać. No, a w Czewie możemy pokusić się o bonus,
              warunek Krzyżak z Robakiem muszą zrobić parę oczek, że o Andreasie,
              Pepe i Sawinie nie wspomnę.
              • Gość: Szrek Re: Włókniarz-Polonia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 08:11
                No Zaka, naprawde błysnałeś geniuszem! Jak wpadłeś na to, że podstawowym
                warunkiem osiągnięcia w Czewie dobrego rezultatu jest zdobycie odpowiedniej
                ilości punktów przez Krzyżaniaka, Robackiego, Protasiewicza, Jonssona i Sawinę?
                A my tu miesiącami się zastanawiamy nad tym i nic. Forumowicze: czapki z głów
                przez Zaka!
                • Gość: Apsik Re: Włókniarz-Polonia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 20:45
                  hahahaha... no to było dobre
        • Gość: ckm fan Re: Włókniarz-Polonia IP: *.trustnet.pl / 83.16.16.* 13.07.05, 14:53
          polecam miejsca z lewej strony wieży-najlepszy widok , pod warunkiem,ze zjawisz
          się 45 minut przed meczem,potem to już raczej nisko się siada,albo bliżej
          łuku,na bydgoszcz zawsze dużo ludzi przychodzi,a teraz będą chcieli zobaczyć bandy
          • Gość: hau hau Bydgoszcz nie pozdrawia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 15:07
            Ludzie Czestochowa czestochowa szale ten włokniarz
            • Gość: ckm fan Re: Bydgoszcz nie pozdrawia IP: *.trustnet.pl / 83.16.16.* 13.07.05, 22:29
              a co to znaczy?-nie wiem czy się obrazić,czy śmiać?
          • wchodzi Re: Włókniarz-Polonia 13.07.05, 23:15
            Ok. dzieki za radę.będe godzinę przed i będę próbował usiąść tak jak radzisz.
            pozdrowienia
      • Gość: kibic Re: Włókniarz-Polonia IP: 83.238.70.* 13.07.05, 20:41
        a ja mam cały czas w pamięci "butelkowy" finał IMPu z 97 roku i gorąco
        gestykulującego Cieślaka jeżdzącego w polewaczce :)))
        • Gość: Szrek Re: Włókniarz-Polonia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 21:57
          I najważniejsze byśmy zdrowi byli. Amen
        • Gość: kibic NO I BUTELKI LATAŁY.... IP: 83.238.70.* 18.07.05, 13:45
          PRYNMITYWNE CZĘSTOCHOWSKIE BYDŁO...
      • Gość: koko Re: Włókniarz-Polonia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 20:19
        ckm fan................no to zes chlopie wytypowal.....hihihiih
        • Gość: ckm fan [...] IP: *.trustnet.pl / 83.16.16.* 18.07.05, 15:31
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka