Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kim jest Dave Watt??

IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 13.07.05, 14:46
    Czy ktoś z was może mi przybliżyć sylwetkę tego żuzlowca?? Znalazłem krótkie
    wzmianki bo swojej oficjalnej strony chyba nie ma. Widze,że chłopak ma
    papiery na dobrego żużlowca, został nawet zgłoszony do kadry Australii na
    DPŚ, jego średnia w lidze angielskiej to 2.058, może by warto go wpróbować w
    przyszłym roku w Apatorze, Sullivana też wypromowaliśmy jako klub.:))Co o tym
    myślicie?
    www.elite-eagles.com/modules.php?name=watt
    Obserwuj wątek
      • Gość: MAVERICK PL Re: Kim jest Dave Watt?? IP: *.man.bydgoszcz.pl 13.07.05, 16:22
        hmm... Ja bym go jednak widział bardziej w Bydgoszczy. (-;
        Aczkolwiek, może i nie będzie mistrzem świata [nie wiem, ani razu go nie
        widziałem] ale przecież może być solidnym zawodnikiem e-ligi.
      • Gość: kibic Re: Kim jest Dave Watt?? IP: 83.238.70.* 13.07.05, 20:38
        a pamiętam :) bodajże jakoś w 96 Apator zabrał Sullivana chyba na mecz do
        Rzeszowa i wtedy zaczeła się wielka kariera Ryana :) wtedy też on startował w
        finale IMŚJ i chyba z poważną kontuzją nogi, bo kojarzę Ryana stojącego o kuli...

ale masz rację Chris :) to działacze Apatora zaufali młodemu chłopakowi, a on
        zaczął wtedy nieżle wymiatać :)
        • Gość: Iviiiii;] Re: Kim jest Dave Watt?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 21:43
          szczerze mówiąc, pierwszy raz się z nim "spotykam". obiecujący;] w sumie to
          uważam, iż nie powinno się prawie w środku jednego seoznu zaczynać mówić o
          składzie na następny rok. uważam, że Crump ciągle pozostaje jednym z lepszych
          żużlowców świata, w końcu to aktualny mistrz;] poza tym, przyszły rok to chyba
          jedna wielka niewiadoma, więc kto wie...;];];]
          • salmiok Re: Kim jest Dave Watt?? 14.07.05, 08:48
            Praktyka pokazuje, że w naszej e-lidze najlepszymi stranieri od lat są właśnie
            Australijczycy - spójrzcie choćby na statystyki w bieżącym sezonie. Rickardsson
            przy Adamsie, Crumpie czy w tym roku najlepszym - Sullivanie wypada mizernie.
            Nie wiem w czym jest rzecz, ale mam wrażenie że to kwestia charakteru, oni po
            prostu nie odpuszczają i starannie przygotowują się do zawodów. Z tego wniosek,
            że spróbować zakontraktować młodego zawsze warto, tylko trzeba mu dać szansę
            pojeździć w kilku meczach a ja nie sądzę by działacze Apatora zdecydowali się
            zastąpić nim Crumpa. Może dla młodego na przetarcie lepsza będzie I liga - może
            więc Grudziądz?
          • Gość: Eryk Re: Kim jest Dave Watt?? IP: *.tvgawex.pl 14.07.05, 18:46
            > szczerze mówiąc, pierwszy raz się z nim "spotykam". obiecujący;] w sumie to
            > uważam, iż nie powinno się prawie w środku jednego seoznu zaczynać mówić o
            > składzie na następny rok. uważam, że Crump ciągle pozostaje jednym z lepszych
            > żużlowców świata, w końcu to aktualny mistrz;] poza tym, przyszły rok to chyba
            > jedna wielka niewiadoma, więc kto wie...;];];]

dokladnie ale co wymysla "prezesi" to jest jeszcze pikus, ale jestem ciekaw kiedy jakiś zagraniczny zawodnik zaskarży polską ligie "casus Bosmana" że tylko moze startowąc jeden zawodnik zagraniczny, bo jakoś nie widzę przeszkód natury prawnej (UE) aby jeździlo wiecej stranierii.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka