pawulon212 24.07.05, 23:32 czy dobrze ze w TVN sa pokazywane mecze???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gocek3 Re: LIGA ODKODOWANA !!!!!!! WYRAZCIE OPINIE !!!! 24.07.05, 23:43 nie mecze tylko bramki no wiesz beznadziejnie że gole są pokazywane w tvn to psuje reputacje ligi,piłkarzy i działaczy to wielka chańba ze odkdowana stacja to pokazuje [ironia] Odpowiedz Link Zgłoś
pawulon212 Re: LIGA ODKODOWANA !!!!!!! WYRAZCIE OPINIE !!!! 25.07.05, 11:37 niezgodze sie z toba gdyz TVN jest OK choscby z tego wzgledu ze bezposrednio grupa ITI inwestuje w futbol czyli Legie Warszawe!! i bedzie coraz lepszy magazyn!!! a TVN tzn grupa ITI zaniedługo ponoc otwiera swój nowy kanał!!! TVN Sport !!! a oni maja!!!KASE!!! i bedzie ok ( wiadomosc ze źródła wirtualnemedia.pl) Odpowiedz Link Zgłoś
mr.marm Wreszcie zobaczę bramki!!! :D 25.07.05, 01:30 Od lat już nie miałem okazji widzieć bramek, skrótów, lub czegokolwiek z polskiej ligi więc BARDZO się cieszę!!! W dodatku jak na "redakcję piłkarską" TVN to całkiem nieźle wygląda ten magazyn, bo obawiałem się, żebędzie straszna lipa i kicz... Ale na razie jestem zadowolony :) Szczególnie że Pana Wdowczyka znam z komentarzy w Polsacie Sport (najlepiej komentowana piłka jaką widziałem - Borek + Kołtoń + Kowalczyk + Wdowczyk) i bardzo go cenię! Odpowiedz Link Zgłoś
miko.buda Re: LIGA ODKODOWANA !!!!!!! WYRAZCIE OPINIE !!!! 25.07.05, 11:42 Bardzo dobrze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wiem_co_mowie Fajne to było,ale.... 25.07.05, 11:45 No nawet oprawa fajna ale w sumie z samego meczu ARKA:LEGIA było pokazanych pięc akcji które zajęły 30 sekund. Nawet nie dali powtórek. To troche za mało z takiego meczu, nawet jak sie nic nie działo. Tak jak bym oglądał Teleexpress. W sumie to samo jest na: magazynligowy.interia.pl/ Co do prowadzących to nawet spoko tylko ten kolo w okularach z TVN za bardzo sie podniecał. W sumie fajnie że w końcu coś puścili, fajne statystyki na fajne tematy, ale wiecej z meczy a mniej o Jóźwiaku. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mario86 Re: Fajne to było,ale.... 25.07.05, 11:50 Wreszcie widać chociaż coś z ligi polskiej. Lecz niestety program, który widziałem w niedzielę był strasznie tendencyjny. Zero obiektywizmu. Może bez Bereta nie będzie takiego faworyzowania Legii w magazynie. Odpowiedz Link Zgłoś
szczur16 Re: Fajne to było,ale.... 25.07.05, 12:28 fajnie bylo ale ten herb pogoni byl do niczego wcale nie PODOBNY!!! do naszego szczecinskiego niech ida gdzies z takim herbem Odpowiedz Link Zgłoś
pawulon212 Re: Fajne to było,ale.... 25.07.05, 12:31 liga w tvn z penoscia sie robuja bo przeciez w niedziele była tylko jedna kolejka !!! dopiero sie zacznie granie na ekranie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
p_jam Re: LIGA ODKODOWANA !!!!!!! WYRAZCIE OPINIE !!!! 25.07.05, 15:28 magazyn ligowy w TVN24 był wczoraj zajebisty:) jezeli mozna uzyc takiego słowa:) ale wydaje mi sie ze mozna:) i bedzie lepszy bo robią go ludzie z TVN-u a oni jak cos robiom o robiom na 100% do końca ! widać nawet po takim szczególe jak dobrze zrobili studio :) wczoraj:) jest dobrze bedzie lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
graviz Re: LIGA ODKODOWANA !!!!!!! WYRAZCIE OPINIE !!!! 25.07.05, 15:36 Program był spoko, trwał godzine z tego 30 sekund akcji z meczu:) Ale to niewazne bo tylko jeden mecz był, i to nie za ciekawy. W środe program ruszy pełną parą... i mam nadzieje ze więcej nie będą takich kabaretów robić jak z Włodarczykiem i jego rozmową kontraktową:D Nie wiedziałem czy śmiać się czy płakac. Ale jedno jest pewne taki program jest potrzebny i cieszmy się że w końcu cośsię ruszyło w TV Odpowiedz Link Zgłoś
pawulon212 Re: LIGA ODKODOWANA !!!!!!! WYRAZCIE OPINIE !!!! 25.07.05, 16:40 dłusze momenty z meczu arka - legia pokaza w srode !! mówili przeciez w programie o tym:) Odpowiedz Link Zgłoś
miteo Re: LIGA ODKODOWANA !!!!!!! WYRAZCIE OPINIE !!!! 27.07.05, 19:41 pawulon212 napisał: > dłusze momenty z meczu arka - legia pokaza w srode !! mówili przeciez w > programie o tym:) widocznie ludzie maja tylko oczy... a o uszach zapomnieli.. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
p_jam Re: LIGA ODKODOWANA !!!!!!! WYRAZCIE OPINIE !!!! 25.07.05, 18:20 pawulon212 napisał: > czy dobrze ze w TVN sa pokazywane mecze???? odpowiedz bardzo dobrze gdyz to pomoze polskiej piłce wypromuje ją liga jest pokazywana w najwiekszym polskim serwisie inforamcyjnym!!! TVN24 byc moze stanie sie tak iz bedzie a nusz ogladac ptrogram ligowy jakis inwestor , polityk badx dobry człowiek !! i ZAINWESTUJE W STRUKTURE PIŁKARSKA ( INFRASTRUKTURE) KIBIC Odpowiedz Link Zgłoś
p_jam Re: LIGA ODKODOWANA !!!!!!! WYRAZCIE OPINIE !!!! 26.07.05, 19:48 własnie widac co odkodowali zame remisy!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś