Gość: kataryna IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.08.02, 21:15 Mam takie przeczucie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
int Re: Legia - będzie dobrze 14.08.02, 21:17 ...pod warunkiem, że nie będą latały nietoperze, bo one przynoszą warszawiakom pecha. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrozbita Bedzie źle!!! IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.08.02, 21:17 Masz zle przeczucie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Legia - będzie dobrze IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.08.02, 22:29 Na razie to Twoje przeczucie się niestety nie sprawdza. Oglądając ten mecz mam takie wrażenie, że legioniści maja kłopot z rozpoznawaniem, kto do której drużyny należy, bo ich podania rozkładają się zgodnie z rachunkiem prawdopodobieństwa - co drugie podanie legionisty trafia do piłkarza Barcy. Cóż, jak zwykle Polacy nie wyrabiaja nie tylko umiejętnościami i przygotowaniem fizycznym, ale i psychicznie. Nogi im się po prostu trzęsą, boją się przytrzymać piłkę, jak któryś ją dostanie to od razu ja odkopuje byle gdzie. I jak tu zrobić jakąś akcję? A zwłaszcza pierwsze dziesięć minut to był obraz czystego strachu. Mam przeczucie, że na początku drugiej połowy będzie podobnie - i stracimy od razu drugiego gola. Ale to oczywiście tylko przeczucie, więc mam nadzieję, że - tak jak Twoje - się nie sprawdzi. Choć na razie rokowania sa niepomyslne. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m04 Re: Legia - będzie dobrze IP: *.lublin.mm.pl 15.08.02, 01:27 Duzo postawilas na to swoje przeczucie, Kataryno? ;p Tak po prawdzie to jak mozna dawac chocby 0,5% jak nasi baliby sie nawet lezacej Barcelony??? Jak mozna miec nadzieje na awans do LM polskiej druzyny jak wszyscy graja antyfutbol??? Juz tylko na Wisle w puefa licze (chyba z przyzwyczajenia) ale pewnie znowu bedzie to samo :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kataryna Re: Legia - będzie dobrze IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.02, 09:11 Gość portalu: m04 napisał(a): > Duzo postawilas na to swoje przeczucie, Kataryno? ;p Tak po prawdzie to jak > mozna dawac chocby 0,5% jak nasi baliby sie nawet lezacej Barcelony??? Jak > mozna miec nadzieje na awans do LM polskiej druzyny jak wszyscy graja > antyfutbol??? > > Juz tylko na Wisle w puefa licze (chyba z przyzwyczajenia) ale pewnie znowu > bedzie to samo :( Nic nie postawiłam. Ale serio miałam takie przeczucie, zresztą zanim zobaczyłam jak grają myślałam, że jest cień szansy (Barcelona przed sezonem, nowy trener, nowa taktyka, może zlekceważą Legię, debiutant w bramce itp.) ale po pierwszej połowie było wiadomo, że nic z tego. Nie powiem, żebym rozpaczała, bo kibicem Legii nie jestem, ale trudno nie być rozczarowanym widząc po raz kolejny jaka przepaść dzieli polskie drużyny od najlepszych, nawet gdy najlepsi nie u szczytu formy. Mam nadzieję, że w Pucharze UEFA będzie lepiej, tu rzeczywiście chyba tylko z Wisłą można wiązać jakieś większe nadzieje. Trzeba przyznać, że Wisła ma charakter, nie zapomnę jak odrobiła te 4-1 z Saragossą przegrywając w rewanżu do przerwy 1-0 po samobóju. Odpowiedz Link Zgłoś