Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Legia - będzie dobrze

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.08.02, 21:15
    Mam takie przeczucie.
    Obserwuj wątek
      • int Re: Legia - będzie dobrze 14.08.02, 21:17
        ...pod warunkiem, że nie będą latały nietoperze, bo one przynoszą warszawiakom
        pecha.
        pzdr.
      • Gość: wrozbita Bedzie źle!!! IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.08.02, 21:17
        Masz zle przeczucie.
      • Gość: Piotrek Re: Legia - będzie dobrze IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.08.02, 22:29
        Na razie to Twoje przeczucie się niestety nie sprawdza. Oglądając ten mecz mam
        takie wrażenie, że legioniści maja kłopot z rozpoznawaniem, kto do której
        drużyny należy, bo ich podania rozkładają się zgodnie z rachunkiem
        prawdopodobieństwa - co drugie podanie legionisty trafia do piłkarza Barcy.

Cóż, jak zwykle Polacy nie wyrabiaja nie tylko umiejętnościami i przygotowaniem
        fizycznym, ale i psychicznie. Nogi im się po prostu trzęsą, boją się
        przytrzymać piłkę, jak któryś ją dostanie to od razu ja odkopuje byle gdzie. I
        jak tu zrobić jakąś akcję?

A zwłaszcza pierwsze dziesięć minut to był obraz czystego strachu. Mam
        przeczucie, że na początku drugiej połowy będzie podobnie - i stracimy od razu
        drugiego gola. Ale to oczywiście tylko przeczucie, więc mam nadzieję, że - tak
        jak Twoje - się nie sprawdzi.

Choć na razie rokowania sa niepomyslne. Pozdrawiam

• Gość: m04 Re: Legia - będzie dobrze IP: *.lublin.mm.pl 15.08.02, 01:27
        Duzo postawilas na to swoje przeczucie, Kataryno? ;p Tak po prawdzie to jak
        mozna dawac chocby 0,5% jak nasi baliby sie nawet lezacej Barcelony??? Jak
        mozna miec nadzieje na awans do LM polskiej druzyny jak wszyscy graja
        antyfutbol???

Juz tylko na Wisle w puefa licze (chyba z przyzwyczajenia) ale pewnie znowu
        bedzie to samo :(
        • Gość: kataryna Re: Legia - będzie dobrze IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.02, 09:11
          Gość portalu: m04 napisał(a):

> Duzo postawilas na to swoje przeczucie, Kataryno? ;p Tak po prawdzie to jak
          > mozna dawac chocby 0,5% jak nasi baliby sie nawet lezacej Barcelony??? Jak
          > mozna miec nadzieje na awans do LM polskiej druzyny jak wszyscy graja
          > antyfutbol???
          >
          > Juz tylko na Wisle w puefa licze (chyba z przyzwyczajenia) ale pewnie znowu
          > bedzie to samo :(

Nic nie postawiłam. Ale serio miałam takie przeczucie, zresztą zanim zobaczyłam
          jak grają myślałam, że jest cień szansy (Barcelona przed sezonem, nowy trener,
          nowa taktyka, może zlekceważą Legię, debiutant w bramce itp.) ale po pierwszej
          połowie było wiadomo, że nic z tego. Nie powiem, żebym rozpaczała, bo kibicem
          Legii nie jestem, ale trudno nie być rozczarowanym widząc po raz kolejny jaka
          przepaść dzieli polskie drużyny od najlepszych, nawet gdy najlepsi nie u
          szczytu formy.

Mam nadzieję, że w Pucharze UEFA będzie lepiej, tu rzeczywiście chyba tylko z
          Wisłą można wiązać jakieś większe nadzieje. Trzeba przyznać, że Wisła ma
          charakter, nie zapomnę jak odrobiła te 4-1 z Saragossą przegrywając w rewanżu
          do przerwy 1-0 po samobóju.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka