99krecik 08.08.05, 13:00 1- 3 puntkty odejmuja tylko za sprzedaz, czy za sprzedaz no i kupno drugiego w to miejsce? 2- i czy bedzie jakies okinko tranferowe w zimie? 3- i kiedy zmieni sie cena (wartosc) zawodnika, bo caly czas tyle samo kosztuje! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marwi75 Re: mam 3 pytania !!! 08.08.05, 13:31 Och ludzie... :) czasem to ręce opadają aż so samej ziemi. 1 - a co to za różnica ? przecież jeśli sprzedasz to żeby zagrać dalej musisz kupić na jego miejsce kogoś innego !!! I odwrotnie - żeby kogoś kupić musisz kogoś sprzedać. 2 - gra trwa tylko 1 rundę ekstraklasy. Czyli na wiosne będzie nowa edycja Piłkarzyków. Kasuje sie wszystkie drużyny i zaczynamy od nowa (radze zajrzeć do regulaminu). 3 - miała być po 3 kolejce... czekamy Odpowiedz Link Zgłoś
patrax Re: mam 3 pytania !!! 09.08.05, 01:29 marwi ty masz cierpliwosc odpowiadajac w taki spokojny sposob na dwa pierwsze pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
mks124 Re: mam 3 pytania !!! 10.08.05, 16:44 1-marwi on pytał czy za kupno i sprzedaż czy za samą sprzedaż więc różnica wynosi 3 pkt. Odpowiedz Link Zgłoś