Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Do Jazona...

IP: 212.122.214.* 14.08.05, 15:05
    Chyba się lekko pomyliłeś przy typowaniu wyników. Popraw błąd jeśli to
    jeszcze (wg.regulaminu) możliwe. Co prawda wciąż mam chrapkę na Twoje 6
    miejsce ale...po sportowej walce. Pozdrawiam. I jeszcze jedno! Spokojnie
    możesz usunąć ten wątek :).
    Obserwuj wątek
      • Gość: Mario Re: Do Jazona... IP: *.inferno2.dyndns.org / *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.05, 15:36
        I teraz nie wiemy jak chciał typować Jazon - czy 59:31 czy też 49:41.
        Oczywiscie bliższy jestem uznania, że miał na myśli ten drugi wynik. Jazon sam
        napisal ze nie ma dostepu do komputera wiec niewykluczone iz nie zdazy zmienic
        tego wyniku.
        • Gość: Krzysztof Re: Do Jazona... IP: 212.122.214.* 14.08.05, 16:09
          Wszystko się zgadza ale co bedzie jak Czewa wygra np.56:34? Na razie wynik
          chyba nie powinien być w ogóle uwzględniany.
          • Gość: kolabor Re: Do Jazona... IP: *.torun.mm.pl 15.08.05, 01:01
            no właśnie... jak ja mam klasyfikację zrobić ? :P JazOnie, jak to było z tym
            wynikiem ? :P
            • Gość: Mario Re: Do Jazona... IP: *.inferno2.dyndns.org / *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.05, 01:05
              Typując 59:31 Jazon uzyskałby 6 punktów, natomiast 49:41 - 4 punkty. Proponuję
              aby policzyć mu 6+4/2 = 5 punktów :) To chyba jest salomonowe rozwiązanie. Po
              prostu potraktujmy błąd Jazona jako oczywistą omyłkę pisarską. Tak ja to widzę.
              • Gość: kolabor Re: Do Jazona... IP: *.torun.mm.pl 15.08.05, 09:43
                Też tak sobie myślałem. Jazon napisał, że nie ma kompa, więc nie wiadomo, kiedy
                nam odpowie. Więc pomysł "5 punktów" wprowadzam w życie. Jak coś to wszystko na
                Mario :PPPP
                pozdrawiam
                • Gość: Jazon Re: Do Jazona... IP: *.torun.mm.pl 16.08.05, 10:52
                  Uczciwie muszę przyznac że miało to być 49:41- niestety. Przepraszam z
                  zamieszanie- udało mi się dorwać do kompa tylko na kilka chwil (tak jak teraz
                  zreszta). Pozdrawiam wszystkich- niedługo powinieniem odzyskac komputer:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka