Gość: obiektywny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 17:40 www.zuzelend.com/php.php?akcja=czytaj&art=5995&wyswietl_komentarze=tak Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: greg to kiedy ten lincz??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 17:53 i ilu uczestników ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAVERICK PL Niesłuszna decyzja sedziego Wojaczka!! IP: *.wancom.pl 13.09.05, 19:11 hmm... no tak, nie wiem jak Wy, ale ja nie mam wątpliwości co do podjęcia złej decyzji przez sedziego Wojaczka! Pepe jechał sobie przy bandzie a Jacek sru w niego! Wcale sie nie dziwie ze Pepe wykonał to machnięcie. Patrząc na ten filmik, to i tak dobrze ze tylko! machnał, no bo bez przesady przy predkosci nawet 90km/h wjechac w kogos tak wrednie, ze gdybym to ja był na miejscu Piotrka to ja bym tak spokojnie nie odszedł, pewnie coś bym mu tam zaczął gadac, ale nie porównał bym tą sytuacje do tego jak Tomek Bajerski wjechal w Jacka Golloba. Tyle ze tym razem to Jacek był faulującym! Odpowiedz Link Zgłoś