Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Jurek Dudek - najlepszym bramkarzem

IP: unknown, 193.150.166.* 27.02.01, 12:32
    Uwazam, ze jednym z najlepszych bramkarzy na swiecie jest Dudek. Co Wy o nim myslicie?
    Obserwuj wątek
      • Gość: S04 Re: Jurek Dudek - najlepszym bramkarzem IP: *.proxy.aol.com 27.02.01, 12:45
        Pewnie, ze Dudek jest jednym z najlepszych, obecnie grajacych bramkarzy. Dlatego powinien przejsc do jednej z najlepszych druzyn na swiecie - Schalke 04!
        In diesem Sinne
        Glueck Auf!
        • Gość: Lechita Re: Jurek Dudek - najlepszym bramkarzem IP: *.netinc.ca 02.03.01, 07:47
          Schalke to dobry klub. Podbno chcieli kupic Swierczewskiego. Wyobrazam sobie
          Schalke z Waldochem, Swierczewskim, Hajta i Dudkiem:) Niezly sklad.

Denerwuje mnie glupie gadanie paru pesymistow na grupie. Kogo mamy sie bac?
          Mamy Dudka, Waldocha, Hajte, Swierczewskiego, Kaluznego, Oliego, Juskowiaka,
          wszyscy graja bardzo dobrze, w bardzo dobrych klubach, sa w czolowce pilkarzy w
          najlepszych ligach europejskich (wyjatek to Kaluzny, ale tylko chwilowo bo ten
          zawodnik przejdzie niedlugo do dobrego klubu, ponoc chca go pozyskac kluby z
          Seria A)a jacys pesymisci gadaja ze mamy sie bac Norwegow i Ukraincow. Hah.
          Ogramy wszystkich a pesymisci nagle beda supe kibicami. I powtorzy sie sytuacja
          z Malyszem. Wszyscy nagle beda super fanami, oczywiscie od zawsze.
      • Gość: Kedziore Re: Jurek Dudek - najlepszym bramkarzem IP: *.toya.net.pl 27.02.01, 13:33
        Ja także tak uważam mam Wizję TV i często oglądam naszego Jurka. Mam nadzieje że w końcu Barca go kupi oby się tak stało.
      • Gość: Romek Re: Jurek Dudek - najlepszym bramkarzem IP: *.eds.com 27.02.01, 15:14
        Zgadzam się z Tobą bo gość jest z Knurowa, a ja też tam mieszkam.
        • Gość: Focus Re: Jurek Dudek - najlepszym bramkarzem IP: unknown, 193.150.166.* 15.03.01, 11:37
          ...ale ostatnio nasz Jureczek nie w formie...puscil 4 bramki...mam nadzieje, ze to wypadek przy
          pracy....Norwegia tuz, tuz....
          • Gość: Kirk Re: Jurek Dudek - najlepszym bramkarzem IP: *.tele2.pl 15.03.01, 11:55
            Dudek jest super, i Barca niepotrzebnie zwleka bo cena rosnie i rosnie, chyba
            ze Manchester bedzie pierwszy. Obawiam sie jednak ze sam Dudi nie powstrzyma
            Flo i spolki, ostrzegam przed nadmiernym optymizmem, podobnie bylo przed Anglia
            i Szwecja a chlopaki ostatecznie wymiekli...Od lat ulegami iluzji
            podtrzymywanej wiara ze moze teraz...sie uda. Mam przeczycie ze po 16 znowy
            bedzie o nas glosno w swiecie...choc nie widze jeszcze gwiazdy mlodego
            pokolenia takiej jaka byl Zibi, moze Frankowski albo Klimek, o ile nie uderzy
            im woda sodowa?

Pozdrawiam,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka