Gość: bobi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.05, 10:19 dzięki temu przypadkowemu półfinałowi strata 80 punktów w rankingu (w następnym turnieju w Korei - bo nie wierzę, że znowu dojdzie do finału) nie będzie taka dotkliwa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mosso ojojoj IP: *.gl.digi.pl 24.09.05, 10:21 a to pech... przeciwniczka juz nie zalapala kontuzji :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MENDA Re: Domachowska przegrała w półfinale w Pekinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.05, 10:37 Marta za turniej w Pekinie dostanie 106 punktów, a do obrony w Seulu ma 85!!! Więc już na pewno z 7 dziesiątki rankingu nie wyleci! Co prawda musi obronić 69 punktów za ubiegłoroczny Linz i 10 za Kremlin Cup. Jednak myślę, że Marta powinna zakończyć sezon na ok 48 pozycji:), bo przecież jakieś punkty do końca roku zdobędzie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Domachowska przegrała w półfinale w Pekinie IP: *.patmedia.net 24.09.05, 21:04 Jesli ktos sadzi, ze Domachowska gra dobrze, to sie myli - w tym sezonie jest beznadziejna, zamiast postepow i rozwoju obserwujemy cofanie sie do tylu, tak samo jak z wieloma poprzednimi talentami juz bylo w polskim tenisie. By podnosic swoje kwalifikacje i umiejetnosci, trzeba bardzo ciezko i wytrwale pracowac, to robia najlepsi i dlatego sa najlepsi, a o tym "polskie gwiazdy" kortow tenisowych szybko zapominaja i dlatego doluja - liczenie punktow i kalkulacja, ze sie bedzie w 7 dziesiatce jest smiechu warta. Pytanie - z kim z pierwszej 10-20 w tym roku Domachowska wygrala mecz na glownych turniejach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xi Re: Domachowska przegrała w półfinale w Pekinie IP: *.wroclaw.mm.pl 25.09.05, 14:20 a jak wyobrażasz sobie cofanie sie do przodu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enforcer Re: Domachowska przegrała w półfinale w Pekinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.05, 15:24 Spie..j mendo Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: Domachowska przegrała w półfinale w Pekinie 26.09.05, 15:28 Czesc ksiezniczko, co to argumentow i nickow zalogowanych zabraklo ksiezniczce? Prosze tylko nie popusc:) Buhahahahaha M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.Chmela Re: Domachowska - znakomity wynik w Pekinie!!! IP: *.itpp.pl 24.09.05, 11:09 Marta, gratuluje bardzo dobrego wyniku! I jeszcze sprostowanie - to nie M.Chmela tylko jakis "palant" wypisal kilka dni temu bzdury o Tobie i podpisal sie moim nazwiskiem!!Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sadek Re: Domachowska - znakomity wynik w Pekinie!!! IP: *.13-218-195.catv.internet.lu 24.09.05, 12:22 Nie oddala zwyciestwa latwo :) Znaczy sie bedzie tylko lepiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: Domachowska dostala od NIEMKI lanie IP: *.dip0.t-ipconnect.de 24.09.05, 12:57 Musiale wpasc do firmy dzisiaj w waznej sprawie i co czytam .Ano Ta Dojczka zlala waszej melonownie du psko rowno.Tak jak to wczoraj trafnie prognozowalem.Melonowna byla niczym w tenisie i nigdy czyms nie bedzie.Tzw. polska normalka.A te palanty o przerosnietych ambicjach nacjonalistycznych niech wreszcie pomysla tymi kapuchami, ktore oni uwazaja za swoje glowy, na to Polakow w tej dziedzinie nie stac.Sa za malo ambitni i wytrwali w treningach. Trzeba by taki polski narybek oddac w szkoleniowy jasyr jakiemus amerykanskiemu a jeszcze lepiej niemieckiemu trenerowi ( bo przeciez akurat od Niemki dostala Polka srogie baty), ktory by przyswoil tym mlodym zachodnia tzn . amerykanska albo jeszcze lepiej niemiecka dyscypline pracy w treningach. Inaczej z tego nic nie bedzie , a raczej bedzie; polska lipa i miernota i 60,70 albo i 99 miejsce. No to tyle slow moich na niedziele Panska.Zegnam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :O) schuja...ty do firmy??? IP: *.server.ntli.net 24.09.05, 14:16 Juz ci wczoraj lajzo powiedzialem co ty robisz w niemczech... albo myjesz gary, albo pracujesz fizycznie na budowie! Czlowiek o takim poziomie inteligencji (twoje idiotyczne, prostackie wypowiedzi i kompletnie debilny nick) nie moze pracopwac w firmie, no chyba ze jest to firma sprzataczy! ta jak mowilem - oszczedzasz na tanim jedzeniu w Tesco, nie placisz za autobusy miejskie, zywisz sie za darmo w swojej restauracji resztkami, itd... jestes zwyczajna polska szmata, ktora mozna latwo rozpoznac za granica po ciuchach i plaskiej glowie. Ale pamietaj gnoju jeszcze trafisz na chlopakow z niemiec, ktorzy spowoduja ze dasz zarobic dentyscie... Schuja to ty nei jestes, ale jestes spisdy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja [...] IP: *.dip0.t-ipconnect.de 24.09.05, 15:58 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :O) Re: schuja...ty do firmy??? IP: *.server.ntli.net 24.09.05, 17:25 Czlowieku, powiedzialem ci - plaska glowe wszedzie mozna rozpoznac, Luksemburczyk... sweter z napisem "boys", tluste wlosy i pewno nigdy nawet nie miales panienki, a jak miales to nie wiesz co to znaczy posuwac od tylu... jestes zwyczajna szmata, ktora msyli ze ma ciagle racje. Ilu masz znajomych? Jednego? Nikogo? Jestes pewno obrazonym na swiat palantem z duzym nosem albo malym fiutem. :O) Ja sie pienie ze zlosci? Czlkowieku mi sparwia przyjemnosc jechanie takim szmaciarzom jak ty! :O) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja [...] IP: *.dip0.t-ipconnect.de 24.09.05, 18:11 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doktór Re: Domachowska dostala od NIEMKI lanie IP: *.chello.pl 24.09.05, 19:27 Gość portalu: Schuja napisał(a): > Musiale wpasc do firmy dzisiaj w waznej sprawie Bez przesady panie Schuja. Poradziliby sobie z wybieraniem szamba sami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dexter Szkoda, wielka szkoda IP: *.c205.msk.pl 24.09.05, 12:55 Szkoda, bo ja myślałem, że będzie miała szansę na ostrą walkę z Marią Szarapową, która dla mnie jes wielką mistrzynią. Tą ostatnią po prostu uwielbiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: Szkoda, wielka szkoda IP: *.dip0.t-ipconnect.de 24.09.05, 13:30 Dexter. Brat mi jestes(prawie). Tez fascynuje mnie ta utalentowana , pracowita i piekna Rosjanka , Maria. Jak mogles natomiast myslec , ze ta sredniowa z Polski , jak to niektorzy mowia ta meloniara , moglaby wygrac z ta Dojczka.Byla bez szans od poczatku. Ta Niemka , tez przeciez nie mistrzyni , pokazala tej slabej Polce , gdzie raki zimuja. Niech ta meloniara najlepiej da sobie z tenisem spokoj. Niech wstydu oszczedz , gdy ja ppo koleji w PIERWSZEJ rundzie koncza rozne waszmosciny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ORMOwiec Re: Domachowska przegrała w półfinale w Pekinie IP: 209.183.23.* 24.09.05, 14:31 Schuja, piszesz obraźliwie "wy polaczki". A ty do jakiej grupy sam siebie zaliczasz? Do volksdojczów, wygnańców czy hanysów? Rozumiem,że z polaczkami nie masz nic wspólnego chociaż językiem polskim się posługujesz (nie bez pewnych trudności i błędów) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carlo Czy ktoś powie co się stało z Marią SZ???... IP: *.aster.pl 24.09.05, 14:41 wyszedłem na chwilę z psem , a jak wróciłem było po meczu:( Widziałem jeszcze jak Tatuś Szarapow się wydzierał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: Domachowska przegrała w półfinale w Pekinie IP: *.dip0.t-ipconnect.de 24.09.05, 16:04 Tobie jeszcze raz wytlumacze.Pisze wy polaczki, bo sam do waszej nacji nie naleze.Z urodznia i obywatelstwa jestem poddanym Wielkiego Ksiestwa Luxemburg.To , ze robie bledy zaluje , ale mysle , ze po dalszych cwiczeniach na tych stronach poprawie sie. ORMOwiec zrozumial?.No mam nadzieje , mimo tego co czytalem o waszych mozliwosciach percepcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polak [...] IP: *.server.ntli.net 24.09.05, 17:27 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dlugi Re: Domachowska przegrała w półfinale w Pekinie IP: *.dip.t-dialin.net 26.09.05, 13:09 Schuja,Schlonski pieronie na chlebku niemieckim,ty przeca nie pracujesz w Deutschlandzie, tylko siedzisz na HARTZ IV. Moze troche nam opowiesz jak to jest na tym zasilku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Domachowska przegrała w półfinale w Pekinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.05, 17:48 A Ty może lepszy jesteś ? Co z tą dyskusją,zresztą kretyńską, mają wspólnego Ślązacy ? / hanysy, wygnańcy/ do LPR-U marsz ksenofobie jeden !!!!!!!!!!! Pewne jest tylko to, że Domachowska przegrała z Niemką i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niemców nienawidzę [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.05, 19:35 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Domachowska przegrała w półfinale w Pekinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.05, 19:39 Ludzie, idzcie sie leczyc! Raz przegrala, nastepnym razem wygra. To tylko sport. Szkoda, ze nie wygrala, bylby ciekawy final z Kirilenko, z ktora czesto gra debla. A pan ekspert szuja jak jest taki madry to niech obstawia u bukmacherow te swoje monety na porazki Domachowskiej. Albo jeszcze lepiej na wygrane swoich rodakow, w Luksemburgu przeciez tylu dobrych sportowcow, prawdziwa potega:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Domachowska przegrała w półfinale w Pekinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 21:07 luxemburg ma mocarną reprezentację piłkarską Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enforcer Re: Domachowska przegrała w półfinale w Pekinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.05, 15:42 Ha !!!!!!! To się nazywa spie..ć życiową szansę !!!!! Raz się podniosła, coś tam wygrała, trafiła na Williams, jedyny w życiu fart się trafił i zrządzenie losu, cud z nieba że się wycofała, szansę dostała jedyną w życiu i kolejną jeszcze większą że w półfinale dostała jakąś byle Niemkę do ogrania w pół godziny, świat się dla niej otworzył i Bóg dał może jedyną w życiu szansę, w finale jeszcze miała by szansę wygrać bo też inni zawiedli, a ta spie..ła to przegrywając w dwóch setach, ha, ha... Zrobiła coś, dostała szansę jedną na milion, a potem spie..ła tak żałośnie. I grała fatalnie. W jednym gemie TRZY BŁĘDY SERWISOWE. I kompletna AMATORSZCZYZNA. Wywala dwa metry w out piłkę nad siatką do skończenia. Zero mierzenia siły zagrania, wszystko tylko pełną siłą. Zero techniki, żadnego wyczucia, kardynalne podręcznikowe błędy. Rok treningu bez występów radzę i ćwiczenia podstawowych zagrań radzę, bo z tym "warsztatem" nie ma co się do tenisa wybierać. Odpowiedz Link Zgłoś