Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    04.10.05, 23:52
    Podrzucam drabinkę: www.worldsnooker.com/latest_drawsheet-39.htm
    Od której rundy obstawiamy?
    Obserwuj wątek
      • dorota_snooker Re: Preston 04.10.05, 23:56
        A jak było w zeszłym roku ? 1/8 czy 1/16 ? Musimy sami sobie dać radę. Gawronia
        bardzo zajęta pracuje i nie wiem czy znajdzie czas na zabawę.
        Ale my to my prawda ;)
        Postaram się w tym roku jakąś fajną nagrodę dla zwycięzcy ufundować :)
        • marcia.back Re: Preston 05.10.05, 00:51
          Moim zdaniem powinno być od 1/8...bo komu by się chciało liczyc od 1/16 :))
          • karunaa Re: Preston 05.10.05, 10:37
            również jestem za 1/8 :) i chętnie pomoge w pozniejszym podliczaniu ;)))
            Dorota, nagroda? no no.... 8)
            • mackal21 Re: Preston 05.10.05, 12:26
              Również jestem za tym,aby typować od 1/8 finału.
              Ułatwi to znacznie pracę.
              • kooniczyna Re: Preston 05.10.05, 15:48
                Mnie się wydaje że zawsze było od 1/8. Pytanie: czy konta wszystkich od nowego
                sezonu są równe 0, czy też punkty będą się dopisywać do starych? A może zacząć
                od 0, a potem końcowy wynik się dopisze do starych punktów?
                pozdrawiam.
                • zamek Re: Preston 05.10.05, 21:56
                  Też jestem za obstawianiem od 1/8. Pytanie do znawców (w kontekście pytania
                  Kooniczyny): czy istnieje jakaś "klasyfikacja wszechczasów", czy też konta
                  graczy zerują się na początku sezonu? Jak to było dotąd?
                  • karunaa Re: Preston 05.10.05, 22:14
                    CHYBA zerujemy.. a jak wy uważacie?
                    tak czy inaczej, tak jak mowila kooni, mozemy teraz normalnie liczyć, a na końcu
                    jesli się zdecydujemy doliczyc do punktów z "zeszłego sezonu" ;)
                  • elenath Re: Preston 05.10.05, 22:22
                    Jestem za obstawianiem od 1/8 na zasadach: 1 pkt za prawidłowy wynik meczu + 5
                    punktów za wytypowanie zwycięzcy turnieju. Mistrzostwa Świata liczyłbym
                    podwójnie (czyli 2 pkt za prawidłowy wynik meczu + 10 za Mistrza Świata)
                    Zwycięzcę sezonu bym zostawił w spokoju, bo już chyba trochę późno na
                    obstawianie (początek sezonu SOBOTA :)), ale to tylko moje skromne zdanie ;)
                    Uważam też, że liczniki powinny zostać wyzerowane. W końcu jakie szanse na fajną
                    zabawę mają ludzie, z dolnej części tabelki. Myślałem już nad tym kiedyś i
                    doszedłem do wniosku, że przechodzenie punktów ma sens tylko przy rozstawianiu
                    zawodników w turniejach snookerowych, a nie u nas.. szkoda ale cóż.. To chyba na
                    tyle jeśli o mnie chodzi :)

Dorota jako wiceszef tego forum decyduje :)
                    • dorota_snooker Re: Preston 05.10.05, 23:04
                      Zgadzam się z przedmówcą, nie będziemy tu tworzyć polskiego rankingu snookera :P
                      Starujemy od zera.
                      Mogę zakładać wątki ale innych też prosze o wpółpracę (róznie bywa z czasem).
                      Liczenia się nie podejmę - ale widzę że są już chętni :).
                      Acha ważne - zwycięzcę danego turnieju obstawiamy do momentu rozpoczęcia
                      pierwszego meczu 1/8.
                      Udanej zabawy.
                      • karunaa Re: Preston 05.10.05, 23:14
                        niech tak będzie :)
                    • nastka_demon Re: Preston 06.10.05, 22:39
                      też jestem za obstawianiem od 1/8 i wyzerowaniem konta ewentualnie pod koniec
                      sezonu mozna dodac wyniki z poprzedniego sezonu ;) każdy bedzie miał równe
                      szanse :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka