Gość: Krzysiek IP: 62.111.139.* 11.10.05, 00:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: morfeusz Re: Polska nie pęka przed Anglią IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.10.05, 00:45 Ty Krzysiek nie łykaj już bielunia,bo ci na mózg szkodzi i miesza się tobie forum sportowe z politycznym. Jesteś jak 80% społeczeństwa przesiąknięty tym gównem którym jest polityka. Załóż lepiej trampki i pobiegaj na wf-ie z dziewczynami,albo wieczorem przed blokiem,bo za długo siedzisz w tym kiosku,to chociaż te pokręcone zwoje w główce się tobie wyprostują i dotlenią tak,że następnym razem nie zabłądzisz. Może nawet okażesz się patriotą i pokibicujesz naszym chłopakom w środę, o ile nie będziesz na haju. Polecam refren z piosenki Jacka Kleyffa; w odniesieniu do twojej kochanej polityki; - Na nazwy i na znaki sram. - Nie fetysz granic mnie tu trzyma. - Lecz miejsca i w tych miejscach przyjażń,... - I w Polsce z tym,nie jestem sam. Przyjdź kiedyś na mecz,to może zrozumiesz o czym piszę. Wielkie Pozdro dla Wszystkich,którzy trzymać będą kciuki w środę za naszych chłopaków. Bo Polska to My. Popatrz może spodoba się tobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dread bezdyskusyjnie...po samobóju...co za pajace IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.05, 11:12 dejcie se spokój Odpowiedz Link Zgłoś
mohika Re: Polska nie pęka przed Anglią 11.10.05, 11:28 I po co te wynurzenia? Cud będzie jak chłopaki wygrają, a teraz nie ma co unosić się 2 metry nad chodnikami. Pojedźmy, dostańmy w tyłek i nie płaczmy, bo to już tradycja... Jak wyjdziemy z grupy w Niemczech (jakiejkolwiek!!!nawet słabej!!!) to dopiero będzie cud i będziemy mogli się cieszyć, że mamy dobrą drużynę!!! hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borek a moze bedzie dobrze IP: *.aster.pl 11.10.05, 13:01 dlaczego zawsze mamy przegrywac, dla odmiany mozna wygrac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Jak ktos mowi ze nie peka to peka IP: *.taub.dhcp.bcm.tmc.edu 11.10.05, 00:46 jak ktos nic nie mowi tak jak Anglia to nie peka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WoRaS ...a jak mówi, że pęka, to też pęka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 07:26 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: essie Anglicy zwyczajnie jojcza, tak na wszelki wypadek. IP: *.34.221.203.acc14-dryb-mel.comindico.com.au 11.10.05, 11:09 Angole biora tylko pod uwage wygrsnie MISTRZOSTW SWIATA,tylko to ich interesuje,a to znowu jest BARDZIEJ ZBOCZONE, niz polskie potrzasywanie szabelka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woj Re: Anglicy zwyczajnie jojcza, tak na wszelki wyp IP: *.publicis.pl / 157.25.204.* 11.10.05, 11:34 nieprawda, jak ktos jedzie na zawody i nie mysli o tym zeby wygrac, to nie wygra i nawet nie zajmie dobrego miejsca. jechac na MS i mazyc o tym, zeby wyjsc z grupy? to slabe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: essie ALE ANGOLE tylko w kolko gadaja ' 6 6' i ... IP: *.34.221.203.acc14-dryb-mel.comindico.com.au 11.10.05, 11:46 wspominaja, jak to oszukali NIEMCOW i jak to Elucha wreczyla im statuetke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lew Pełna zgoda, woj! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.10.05, 13:19 Naturalnie woj, masz 100% racji. Wczoraj na portalu wyjcie z grupy tylko ok 10% uznało za podejście minimalistyczne! A tu trzeba marzyć o tym by wygrać, śnić, wiedzieć że się jest urodzonym zwycięzcą, mieć zacięcie i serce do treningów. Trzeba zarażać optymizmem i żądzą zwycięstwa. Trzeba po prostu qrewsko tego chcieć, a u nas to się ogranicza do wypowiedzi dla prasy "jak bardzo chcemy" i "zobaczymy może się uda" lub ewentualnie "mam nadzieję że to nam będzie sprzyjało szczęście". Tu trzeba mieć pomysł, wolę walki. Rzucić wszystko i pojeździć po klubach w Ameryce Południowej. Podnosić swoje umiejętności wszędzie i za wszelką cenę. Piłka musi być wszystkim a nie tylko sposobem zarabiania pieniędzy, naprawdę na to ostatnie są lepsze sposoby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaco Re: Pełna zgoda, woj! IP: 81.210.125.* 11.10.05, 16:06 Nie wydaje mi się do końca, Niemczyk na mistrzostwach europy jako cel wyznaczył podobno wejście do 4-ki, a jak pięknie się skończyło... Wiem, że polska piłka nożna nijak się nie ma do kobiecej siatkówki, ale może na początek lepiej pomarzyć o czymś mniejszym, z niższego konia się spadnie, mniej będzie bolało jak się nie uda ;) Co nie zmienia faktu, że przed każdym meczem trzeba wierzyć w zwycięstwo, co niechybnie prowadzi do wygrania mistrzostwa :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barton Re: Polska nie pęka przed Anglią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 00:55 Anglia też nie pęka. Anglia właściwie to drużyna, która przed nikim nie pęka, ale też nikogo nie lekceważy. I to jedyne co mi się w ich piłce podoba, bo sama gra zupełnie nie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don King Tytul moglby byc skromniejszy IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 11.10.05, 01:53 Wypowiedzi naszych pilkarzy tez. Na przechwalki zawsze jest miejsce po wygranym meczu. Po co tyle przedmeczowej bonczucznosci? Anglia to trudny przeciwnik. Nie dzielmy skory na niedzwiedziu ktory ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Tytul moglby byc skromniejszy IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.05, 02:40 gw to trybuna ludu naszych czasów.... a miało być tak pieknie, he, he... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pierre Doliński Re: Tytul moglby byc skromniejszy IP: *.asko / 82.177.183.* 11.10.05, 06:00 to po kiego czytasz?przerzuć sie na biblię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale jaja Re: Tytul moglby byc skromniejszy IP: *.asko / 82.177.183.* 11.10.05, 06:01 SILNI-ZWARCI-I GOTOWI !!!!!!!!!!!!hehehee!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borek nawolywacz do skromnosci IP: *.aster.pl 11.10.05, 13:07 ty nawolywacz, ta skromnoscia to my sobie zawsze poprzeczne obnizalismy. bo jak sie nic nie obiecalo to nic nie trzeba robic, jak nic nie trzeba robic to nic nie robimy i wszystko jest ok. ale jak sie nawet bunczucznie naobiecuje to potem troche trzeba po boisku pobiegac bo innaczej bedzie glupio. a skromne sierotki maryski niech sie ciesza tym co maja i niech nie chca wiecej bo to takie nie skromne i ksiadz sie bedzie zloscil, bo to grzech. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przewidujący Re: Polska nie pęka przed Anglią IP: *.asko / 82.177.183.* 11.10.05, 05:59 Hehehe!!!!A co ma pękać.Dostajemy w dupciu cztery do koła i z płaczem wracamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajco Re: Polska nie pęka przed Anglią IP: *.hsd1.ca.comcast.net 11.10.05, 06:17 Ile razy mozna powtarzac ta bzdure "My sie Anglii nie boimy"!! I oczywiscie jak tylko wyjda na boisko widac ze sie boja. I pozniej znow czytamy ze "strach im spetal nogi". To juz bylo dziesiatki razy (wliczajac innye zespoly tez). Zupelnie jak ten lachmaniarz Golota przed walka (?) z Tysonem tez mowil ze sie nie boi. Oczywiscie ze sie boja lub beda sie bac gdy wyjda na boisko. Boja sie duzych stadionow i wielkich tlumow, maja kompleksy nizszosci wobec slawnych pilkarzy, itp. Bardzo bym chcial zeby sie naprawde nie bali i zeby Polska wygrala ale to tylko marzenia. jajco Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaca Re: Polska nie pęka przed Anglią IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.05, 08:05 pomijam fakt pewności siebie naszych kopaczy bo zastanawia mnie na jakiuej podstawie są liczone szanse na zwycięstwo w mistrzostwach drużyn które jeszcze nawet nie awansowały. Czechy, Chorwacja, Szwecja, Rosja, Turcja mają jeszcze długa drogę do awansu a szanse Danii oceniam na iluzoryczne - po co takie zestawienie???? co ono pokazuje?? Czesi nigdy nie wygrali barazy a przeciez jeszcze muszą sobie zapewnić w nich udział, Słowacja jest w stanie zremisować z Rosją u siebie i wtedy Rosjanie obejrzą mundila w TV. połowa wymienionych faworytów może nie awansować p.s. Francja i Hiszpania też jeszzcze nie awansowały Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PolskiCukier A kto rozszyfrował Enigmę? IP: 80.68.236.* 11.10.05, 08:16 cyt: Eriksson ma osiem miesięcy, by wybrać najlepszą jedenastkę. Wciąż gramy poniżej możliwości, nie ma wątpliwości" - komentuje "The Times" i porównuje reprezentację Anglii do Enigmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rasti Re: A kto rozszyfrował Enigmę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.05, 09:13 enigma (łac.) - zagadka. asie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: A kto rozszyfrował Enigmę? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 11.10.05, 09:29 Ale bufoni z tych polskich kiboli. Ja co prawda wyjezdzam dzis sluzbowo na pare dni do Dojczow , ale postaram sie z hotelu tutaj po meczu zameldowac.Poczytam sobie znowu te narzekania na caly swiat.Polaczki, dastanieta w d_upe od Angoli ,i to gladko.Wybija wam pilke nozna na pare miesiecy z glowek tych waszych.Ale to dopiero bedzie przedsmak tego ,co sie z ta wasza zbieranina stanie u Dojczow na mistrzowstwach. A propos mistrzowstw. Doping dla waszych kopaczy powinien byc mizerny , bo , jestem tego pewny , niewielu u was tam bedzie stac kupic bilety i zakwaterowac sie w hotelu.No ,z tym hotelem to moze sie pomylilem .Sa jeszcze rozne pola namiotowe i lawki na dworcach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniek Re: A kto rozszyfrował Enigmę? IP: 217.153.82.* 11.10.05, 10:05 lepiej Ci folksdojczu? ojcowie sie sprzedali za wojny za wiadro gruszek i teraz juz niemcem jestes? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: A kto rozszyfrował Enigmę? IP: *.dip.t-dialin.net 11.10.05, 10:25 Ojejku, znowu te prochy zadzialaly! Luuudzie,zjadlem wczoraj pierogi slaskie,popilem polska wodeczka (jak to u mnie na Slasku we zwyczaju bywalo) no i... Majty mokre.A tu na zlewozmywak, ktory obrabiam w trakcie ferii kartoflanych, wpada szef-Turas, no i afera. Poprawie sie, ale te lapska tak mi jakos po tym kompie nasuwaja..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Subyello Re: A kto rozszyfrował Enigmę? IP: *.lmt.com.au / 218.185.0.* 11.10.05, 10:32 Nie martw sie jest duzo Polakow w Polsce i za granicami Polski ktorzy sie zjada do Dojczow. Tak jak ja, sobie podjade z Asutralii, daj mi adres to cie odwiedze to porozmawjamy, mysle ze pare osob z teego forum by z toba porozmawialo. No i dobre teraz idz i zbieraj kartofle na polu dla swego szkopa, zeby znow ci pozwolil w oborze ze swiniami spac. Apropo,w srode bedzie dobry mecz, mysle ze bedzie remis i Polska wygra grupe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: A kto rozszyfrował Enigmę? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 11.10.05, 11:37 Jestem jeszcze(ten prawdziwy), ten prawdziwy a nie ten zakompleksiony mlot polacki, podszywajacy sie pod moj nick.Poniewaz jestem fanem Hollendrow ,mozez mnie spotkac na ich meczach. Postanowilem na okres MS zrobic sobie wolne. Firma mi nie upadnie przez ten czas. Bedziesz mnie mogl latwo w TV rozpoznac.Wsrod koloru POMARANCZOWEGO zobaczysz NIEBIESKI balonik .To moj znak rozpoznawczy. I wcale sie polactwa nie boje.U Dojczow panuje porzadek i bezpieczenstwo , w przeciwienstwie do was.Ajakby juz jakies polskie matoly probowaly podskakiwac , dostana po prostu od dojczowskiej Polizei ladnie lagami w du_pska.W polskie du_pska. Oni ,mam nadzieje jeszcze nie zapomnieli ,jak trzeba z polactwem postepowac. A w srode dostana Polaczki w du_ska od Angoli.To bedzie ZALICZKA na rugularne lanie u Dojczow , na stadionie waszym kopaczom i na zywa du_pe wam ,Polaczkom. Do jutra Subyello. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zatroskany silezja IP: 195.20.110.* 11.10.05, 11:41 schuja przyznaj się, że z ciebie ani luksemburczyk, ani niemiec ani polak tylko w mordę kopany silezjanin taki bask środkowoeuropejski podziwiam cię za twoją wyrwałość piewco bezsensownego krytykanctwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: silezja IP: *.dip0.t-ipconnect.de 11.10.05, 11:53 Zatroskany , przyjdz w habicie to ci wszystko o mnie wyznam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zatroskany Re: silezja IP: 195.20.110.* 11.10.05, 12:23 pragnę wiedzieć tylko co myślisz o żydach, czarnych, arabach, homo, bo polacy nawet dla monty pythona dla którego jesteś maleńki wymieniali nas na samym końcu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: silezja IP: *.dip0.t-ipconnect.de 11.10.05, 12:54 Poczytaj dokladnie ,troskliwy.Ja piszac krytycznie o was zawsze wymieniam o kogo mi chodzi.O Polaczkow , polactwo i dalej z tej sorty.Mam kilkunastu znajomych Polakow ,ktorych bardzo szanuje, bo mieszcza sie w pojeciu "Polak" ,ktorego kryteria pojemnosci sam okreslilem.Sa to surowe kryteria .Te kryteria stosuje tez do znajomych innych nacji , czy tez jak totu napisales , Zydow , czarnych, Arabow i homo.Kolejnosc przejalem twoja. Mam tez wsrod tych polskich znajomych przyjaciol , z ktorymi ja jak i oni ze mna ,nie mamy problemow.Poniewaz jednak znajduje sie na tym tutaj , waszym, polskim forum , zajmuje sie , przyznaje ze z przyjemnoscia , tylko wami. Tylko u was spotykam takie typowe ,wasze , polackie reakcje.Jak wejde do Dojczow , u nas , o Galijczykach nie wspomne, to mnie wszyscy olewaja.Jak tak mysle i pisze , moja sprawa.Przypuszczam ,ze sedno tej zagadki tkwi w tym , ze oni nie maja ,a jezeli juz to minimalnie, tyle kompeksow co wy , Polacy.I oczywiscie tyle przywar narodowych. Ot i cala zagadka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja -podszywacz Re: silezja IP: 212.106.191.* 11.10.05, 14:28 czesc padalcu. niebieski balonik? buahaaa w niemczech pozadek? buahaha!bandy neonazistow na ulicach buahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zatroskany Re: silezja IP: 195.20.110.* 11.10.05, 17:27 nie wiem co myśleć bo z jednej strony wypowiadasz się pogardliwie na maxa, z drugiej przemawia przez Ciebie jednak duża troskliwość.. mówiąc wszyscy Polacy wszyscy Niemcy weź pod uwagę historię naszego narodu i to jak zachowywali się niemcy kiedy byliśmy potęgą ( hołd pruski - pokojowo chcielśmy to załatwić) a jak kiedy byli oni.. niemcy to ludzie prości a tacy przy odrobinie kasy nie mają problemów.. jak mniemam ty też nie masz większych, ale doceniam cię A W WALCE OCZYSTE ULICE BEZ GÓWIEN NA TRAWNIKACH I ZACHLANYCH DRESÓW NA KLATKACH SCHODOWYCH TO CIĘ NAWET POPIERAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tasman69 Re: silezja IP: *.bielsko.dialog.net.pl 11.10.05, 22:10 No nie chłopie... Nie wiem czyś Ty Szuja czyś Ty Z Ch..a, ale lustereczko by Ci się przydało. Większość Twoich wypowiedzi to wyraz OOOOOOOgromnych polskich kompleksów. Nikt przecież nie zabrania Ci wylewać żalów i przemyśleń - wszak od tego forum - ale Ty nie możesz nikogo obrażać z powodu tego, że nie zgadza się z Twoimi - kontrowersyjnymi - poglądami. Od mojego dziadka i ojca którzy stracili zdrowie walcząc o Polskę i swoje "Polaczkowstwo" dostałbyś po prostu w ryło a ja Cię tylko olewam (jak większość Dojczów, Gallów i innych) P.S. A co do pomarańczowych... to od tych których znam też dostałbyś w ryło... bo oni mają jakiś wielki uraz do Niemców, kompleks jakiś czy cós... Bez pzdr bo to był pierszy i ostatni raz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacal jak tam Schuja, wybierasz się na mecze LUX IP: *.bg.am.poznan.pl 11.10.05, 12:49 w następnych eliminacjach? trafią do jednej grupy z Maltą, Liechtensteinem i Andorrą i skończą z 1 punktem (remis z Andorrą 1:1 po zaciętym meczu i samobójczej bramce przeciwników w 90 minucie)i stosunkiem bramek 1-49... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: essie Kto to je takie swinstwo ?.... IP: *.34.221.203.acc14-dryb-mel.comindico.com.au 11.10.05, 11:34 Pierogi SCHLONSKIE ?...TO RUSKIE juz ci nie wystarczaja?...Dupsko ci sie powiekszy i je nie udzwigniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: essie Schujo, tylko szybko wracaj z dojczlandu!!!! IP: *.34.221.203.acc14-dryb-mel.comindico.com.au 11.10.05, 11:22 Uwazaj na siebie jak bedziesz handlowal tymi dragami.Nie oszczedzaj tak bardzo,zdrowie wazniejsze od pieniedzy,DOBRZE SIE ODZYWIAJ I IDZ SPAC DO HOTELU, A NIE ZEBRAJ O NOCLEG w przytulkach dla bezdomnych.Nie przynos sobie wstydu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomeks Re: A kto rozszyfrował Enigmę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 13:01 Jeśli do Anglii wyjeżdza na mecz 6,5 tysiąca kibiców z Polski a chętnych było 28 tysięcy to wyobraź sobie teraz ile będzie ludzi w tych twoich dojczach kmiotku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek221 mecz POL-ANG IP: 82.177.16.* 11.10.05, 11:23 bedzie jak zawsze. do meczu zawodnicy podejda tak jak zawsze w takich sytuacjach: jezeli przegramy to nic sie nie stanie a jak wygramy to bedzie cud. i pewnie znow przegraja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zibi Chichester BĘDĘ NA OLD TRAFFORD IP: *.range81-158.btcentralplus.com 11.10.05, 12:34 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z Re: BĘDĘ NA OLD TRAFFORD IP: *.range81-158.btcentralplus.com 11.10.05, 12:36 Jadę na maecz, może jest ktoś, kto ma bilety na East stand, trybunę, na której angole stworzyli własnę flagę podczas ostatniego meczu, czuję się trochę jak zdrajaca, ale z drugiej strony będę w oku cyklonu. Pozdrawiam. Kurcze my naprawde mamy szanse tym razem, oby tylko nie było tak jak zawsze. Od czasu 3 bramek Linekera na mundialu w meksyku, miałem wtedy 9 lat, czekam na rewanż. Nie ta stawka, i nie te emocje, ale prestiż ten sam pokonać Anglię. Boże jak byłoby piękne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: mecz POL-ANG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.05, 14:05 Jutro okaże się, co warte są te wszystkie wypowiedzi naszych zawodników o meczu z Anglią. Nie wiem, jaki będzie wynik, ale myślę, że nie przegrają tego meczu. Aby jednak stworzyć nową legendę, to mecz ten trzeba wygrać! To nie prawda, że niema w nim stawki. Jest i to wielka! Pokonać Anglię na ich terenie - to jest coś! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gupikaowiec LEPIEJ MIEC AGENTA JUSKA NIZLI PREZYDENTA TUSKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 13:15 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q bezdyskusyjnie IP: *.pl / *.smsnet.pl 11.10.05, 13:55 jak to przegralismy bezdyskusyjnie z anglia w chorzowie co wy wypisujecie..1-2 to rzeczywiscie pogrom chyba meczu nieoglaales cwoku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARCIN BIELAS Polska nie pęka przed Anglią IP: *.range86-129.btcentralplus.com 11.10.05, 15:38 PRZESTANCIE UBOLEWAC i ZACZNIJCIE MYSLEC O WYGRANIU TEGO MECZU !!!!!!!! POPROSTU TO SIE NALEZY LUDZIOM W POLSCE i WAM PILKARZOM !!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tasman69 Re: Polska nie pęka przed Anglią IP: *.bielsko.dialog.net.pl 11.10.05, 22:18 Tak trzymać, myśleć o zwycięstwie. Mam szczęście )albo i nie) pamiętać takie eliminacje do ME w których Polska wygrała w Chorzowie z Holandią i do gry w mistrzostwach wystarczał nam remis. Z takim założeniem i nastawieniem pojechaliśmy do Holendii i .... przegraliśmy 0:3 MYŚLEĆ O ZWYCIĘSTWIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WYGRAMY Polska nie pęka przed Anglią IP: *.range86-129.btcentralplus.com 11.10.05, 15:44 WYGRAMY , WYGRAMY , WYGRAMY , WYGRAMY , WYGRAMY z TOMASZEM FRANKOWSKIM w SKLADZIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a gdzie GLOWACKI ? Polska nie pęka przed Anglią IP: *.range86-129.btcentralplus.com 11.10.05, 15:47 DLACZEGO NIE DOSTAL POWOLANIA w MECZU Z REALEM MADRYT RADZIL SOBIE SWIETNIE , Chyba Anglia , nie jest porownywalna do Realu ?! POWINIEN ZNALESC SIE CHOCIAZ NA LAWCE !!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGNIESZKA i DOROTA Polska nie pęka przed Anglią IP: *.range86-129.btcentralplus.com 11.10.05, 15:54 WY GLUPI CHRZESCIJANIE POTRAFICIE TYLKO ZEBRAC , NIE LEPIEJ LICZYC NA SIEBIE I WYGRAC MECZ , A NIE WYMODLIC , CO WY W 21 WIEKU W BAJKI WIERZYCIE ?!!! ANGLICY SIE SMIEJA Z MODLARZY !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POLSKA FANATYK Polska nie pęka przed Anglią IP: *.range86-129.btcentralplus.com 11.10.05, 15:58 TAK POLSKA JAK WYGRA WOJNE TO ZAWSZE JEST CUD !!!!! CO Z TYMI LUDZMI KTORZY WALCZYLI , ALBO ZGINELI ?!! DOSC MAM WASZEJ RELIGIJNEJ PROPAGANDY . DO BOJU POSKA !!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Treborski Ktos ma link na mecz w internecie? IP: 205.161.11.* 11.10.05, 16:41 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciapek Znów pąpują balon, który pęknie przed 23... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.05, 21:19 Ludzie, bądzcie realistami. Jak nasi wyjda na stadion to popuszcza w gacie ze strachu. U nas nie ma takich stadionow i takiej atmosfery. Bedzie 2:0 dla Anglików. Wezcie jeszcze pod uwage, ze zabraknie prawdopodobnie Zurawskiego, na pewno nie zagra Dudek i Szymkowiak. Krzynowek jest bez formy. A ci zawodnicy stanowia trzon naszej reprezentacji. Odpowiedz Link Zgłoś