Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Polska nie pęka przed Anglią

IP: 62.111.139.* 11.10.05, 00:19
    Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    Obserwuj wątek
      • Gość: morfeusz Re: Polska nie pęka przed Anglią IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.10.05, 00:45

Ty Krzysiek nie łykaj już bielunia,bo ci na mózg szkodzi i miesza się tobie
        forum sportowe z politycznym. Jesteś jak 80% społeczeństwa przesiąknięty tym
        gównem którym jest polityka.
        Załóż lepiej trampki i pobiegaj na wf-ie z dziewczynami,albo wieczorem przed
        blokiem,bo za długo siedzisz w tym kiosku,to chociaż te pokręcone zwoje
        w główce się tobie wyprostują i dotlenią tak,że następnym razem nie zabłądzisz.
        Może nawet okażesz się patriotą i pokibicujesz naszym chłopakom w środę,
        o ile nie będziesz na haju.
        Polecam refren z piosenki Jacka Kleyffa; w odniesieniu do twojej kochanej
        polityki;
        - Na nazwy i na znaki sram.
        - Nie fetysz granic mnie tu trzyma.
        - Lecz miejsca i w tych miejscach przyjażń,...
        - I w Polsce z tym,nie jestem sam.

Przyjdź kiedyś na mecz,to może zrozumiesz o czym piszę.

Wielkie Pozdro dla Wszystkich,którzy trzymać będą kciuki w środę za naszych
        chłopaków.
        Bo Polska to My.

Popatrz może spodoba się tobie
        • Gość: dread bezdyskusyjnie...po samobóju...co za pajace IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.05, 11:12
          dejcie se spokój
          • psotnyslon Anglia wygra 2:0 lub 3:0, nie ma siły na brytolów 11.10.05, 16:04
        • mohika Re: Polska nie pęka przed Anglią 11.10.05, 11:28
          I po co te wynurzenia? Cud będzie jak chłopaki wygrają, a teraz nie ma co
          unosić się 2 metry nad chodnikami. Pojedźmy, dostańmy w tyłek i nie płaczmy, bo
          to już tradycja... Jak wyjdziemy z grupy w Niemczech (jakiejkolwiek!!!nawet
          słabej!!!) to dopiero będzie cud i będziemy mogli się cieszyć, że mamy dobrą
          drużynę!!!

hehehehe
          • Gość: borek a moze bedzie dobrze IP: *.aster.pl 11.10.05, 13:01
            dlaczego zawsze mamy przegrywac, dla odmiany mozna wygrac!
      • Gość: g Jak ktos mowi ze nie peka to peka IP: *.taub.dhcp.bcm.tmc.edu 11.10.05, 00:46
        jak ktos nic nie mowi tak jak Anglia to nie peka
        • Gość: WoRaS ...a jak mówi, że pęka, to też pęka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 07:26
        • Gość: essie Anglicy zwyczajnie jojcza, tak na wszelki wypadek. IP: *.34.221.203.acc14-dryb-mel.comindico.com.au 11.10.05, 11:09
          Angole biora tylko pod uwage wygrsnie MISTRZOSTW SWIATA,tylko to ich
          interesuje,a to znowu jest BARDZIEJ ZBOCZONE, niz polskie potrzasywanie
          szabelka.
          • Gość: woj Re: Anglicy zwyczajnie jojcza, tak na wszelki wyp IP: *.publicis.pl / 157.25.204.* 11.10.05, 11:34
            nieprawda, jak ktos jedzie na zawody i nie mysli o tym zeby wygrac, to nie wygra
            i nawet nie zajmie dobrego miejsca. jechac na MS i mazyc o tym, zeby wyjsc z
            grupy? to slabe.
            • Gość: essie ALE ANGOLE tylko w kolko gadaja ' 6 6' i ... IP: *.34.221.203.acc14-dryb-mel.comindico.com.au 11.10.05, 11:46
              wspominaja, jak to oszukali NIEMCOW i jak to Elucha wreczyla im statuetke.
            • Gość: Lew Pełna zgoda, woj! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.10.05, 13:19
              Naturalnie woj, masz 100% racji. Wczoraj na portalu wyjcie z grupy tylko ok 10%
              uznało za podejście minimalistyczne! A tu trzeba marzyć o tym by wygrać, śnić,
              wiedzieć że się jest urodzonym zwycięzcą, mieć zacięcie i serce do treningów.
              Trzeba zarażać optymizmem i żądzą zwycięstwa. Trzeba po prostu qrewsko tego
              chcieć, a u nas to się ogranicza do wypowiedzi dla prasy "jak bardzo chcemy"
              i "zobaczymy może się uda" lub ewentualnie "mam nadzieję że to nam będzie
              sprzyjało szczęście". Tu trzeba mieć pomysł, wolę walki. Rzucić wszystko i
              pojeździć po klubach w Ameryce Południowej. Podnosić swoje umiejętności
              wszędzie i za wszelką cenę. Piłka musi być wszystkim a nie tylko sposobem
              zarabiania pieniędzy, naprawdę na to ostatnie są lepsze sposoby.
              • Gość: jaco Re: Pełna zgoda, woj! IP: 81.210.125.* 11.10.05, 16:06
                Nie wydaje mi się do końca, Niemczyk na mistrzostwach europy jako cel wyznaczył
                podobno wejście do 4-ki, a jak pięknie się skończyło...

Wiem, że polska piłka nożna nijak się nie ma do kobiecej siatkówki, ale może na
                początek lepiej pomarzyć o czymś mniejszym, z niższego konia się spadnie, mniej
                będzie bolało jak się nie uda ;)

Co nie zmienia faktu, że przed każdym meczem trzeba wierzyć w zwycięstwo, co
                niechybnie prowadzi do wygrania mistrzostwa :]
      • Gość: barton Re: Polska nie pęka przed Anglią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 00:55
        Anglia też nie pęka. Anglia właściwie to drużyna, która przed nikim nie pęka, ale też nikogo nie lekceważy. I to jedyne co mi się w ich piłce podoba, bo sama gra zupełnie nie...
      • Gość: Don King Tytul moglby byc skromniejszy IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 11.10.05, 01:53
        Wypowiedzi naszych pilkarzy tez. Na przechwalki zawsze jest miejsce po
        wygranym meczu. Po co tyle przedmeczowej bonczucznosci? Anglia to trudny
        przeciwnik. Nie dzielmy skory na niedzwiedziu ktory .....
        • Gość: mk Re: Tytul moglby byc skromniejszy IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.05, 02:40
          gw to trybuna ludu naszych czasów....
          a miało być tak pieknie, he, he...
          • Gość: Pierre Doliński Re: Tytul moglby byc skromniejszy IP: *.asko / 82.177.183.* 11.10.05, 06:00
            to po kiego czytasz?przerzuć sie na biblię
          • Gość: ale jaja Re: Tytul moglby byc skromniejszy IP: *.asko / 82.177.183.* 11.10.05, 06:01
            SILNI-ZWARCI-I GOTOWI !!!!!!!!!!!!hehehee!!!
          • Gość: bore Re: Tytul moglby byc skromniejszy IP: *.aster.pl 11.10.05, 13:08
        • Gość: borek nawolywacz do skromnosci IP: *.aster.pl 11.10.05, 13:07
          ty nawolywacz, ta skromnoscia to my sobie zawsze poprzeczne obnizalismy. bo jak
          sie nic nie obiecalo to nic nie trzeba robic, jak nic nie trzeba robic to nic
          nie robimy i wszystko jest ok. ale jak sie nawet bunczucznie naobiecuje to
          potem troche trzeba po boisku pobiegac bo innaczej bedzie glupio. a skromne
          sierotki maryski niech sie ciesza tym co maja i niech nie chca wiecej bo to
          takie nie skromne i ksiadz sie bedzie zloscil, bo to grzech.
      • Gość: przewidujący Re: Polska nie pęka przed Anglią IP: *.asko / 82.177.183.* 11.10.05, 05:59
        Hehehe!!!!A co ma pękać.Dostajemy w dupciu cztery do koła i z płaczem wracamy.
        • Gość: jajco Re: Polska nie pęka przed Anglią IP: *.hsd1.ca.comcast.net 11.10.05, 06:17
          Ile razy mozna powtarzac ta bzdure "My sie Anglii nie boimy"!!

I oczywiscie jak tylko wyjda na boisko widac ze sie boja. I pozniej znow
          czytamy ze "strach im spetal nogi". To juz bylo dziesiatki razy (wliczajac
          innye zespoly tez).
          Zupelnie jak ten lachmaniarz Golota przed walka (?) z Tysonem tez mowil ze sie
          nie boi.
          Oczywiscie ze sie boja lub beda sie bac gdy wyjda na boisko. Boja sie duzych
          stadionow i wielkich tlumow, maja kompleksy nizszosci wobec slawnych pilkarzy,
          itp.

Bardzo bym chcial zeby sie naprawde nie bali i zeby Polska wygrala ale to tylko
          marzenia.

jajco
          • Gość: jaca Re: Polska nie pęka przed Anglią IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.05, 08:05
            pomijam fakt pewności siebie naszych kopaczy bo zastanawia mnie na jakiuej
            podstawie są liczone szanse na zwycięstwo w mistrzostwach drużyn które jeszcze
            nawet nie awansowały.
            Czechy, Chorwacja, Szwecja, Rosja, Turcja mają jeszcze długa drogę do awansu a
            szanse Danii oceniam na iluzoryczne - po co takie zestawienie???? co ono
            pokazuje?? Czesi nigdy nie wygrali barazy a przeciez jeszcze muszą sobie
            zapewnić w nich udział, Słowacja jest w stanie zremisować z Rosją u siebie i
            wtedy Rosjanie obejrzą mundila w TV. połowa wymienionych faworytów może nie
            awansować
            p.s. Francja i Hiszpania też jeszzcze nie awansowały
      • Gość: PolskiCukier A kto rozszyfrował Enigmę? IP: 80.68.236.* 11.10.05, 08:16
        cyt: Eriksson ma osiem miesięcy, by wybrać najlepszą jedenastkę. Wciąż gramy
        poniżej możliwości, nie ma wątpliwości" - komentuje "The Times" i porównuje
        reprezentację Anglii do Enigmy.
        • Gość: rasti Re: A kto rozszyfrował Enigmę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.05, 09:13
          enigma (łac.) - zagadka. asie
          • Gość: Schuja Re: A kto rozszyfrował Enigmę? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 11.10.05, 09:29
            Ale bufoni z tych polskich kiboli. Ja co prawda wyjezdzam dzis sluzbowo na pare
            dni do Dojczow , ale postaram sie z hotelu tutaj po meczu zameldowac.Poczytam
            sobie znowu te narzekania na caly swiat.Polaczki, dastanieta w d_upe od
            Angoli ,i to gladko.Wybija wam pilke nozna na pare miesiecy z glowek tych
            waszych.Ale to dopiero bedzie przedsmak tego ,co sie z ta wasza zbieranina
            stanie u Dojczow na mistrzowstwach. A propos mistrzowstw. Doping dla waszych
            kopaczy powinien byc mizerny , bo , jestem tego pewny , niewielu u was tam
            bedzie stac kupic bilety i zakwaterowac sie w hotelu.No ,z tym hotelem to moze
            sie pomylilem .Sa jeszcze rozne pola namiotowe i lawki na dworcach.
            • Gość: maniek Re: A kto rozszyfrował Enigmę? IP: 217.153.82.* 11.10.05, 10:05
              lepiej Ci folksdojczu? ojcowie sie sprzedali za wojny za wiadro gruszek i teraz
              juz niemcem jestes?
            • Gość: Schuja Re: A kto rozszyfrował Enigmę? IP: *.dip.t-dialin.net 11.10.05, 10:25
              Ojejku, znowu te prochy zadzialaly!
              Luuudzie,zjadlem wczoraj pierogi slaskie,popilem polska wodeczka (jak to u mnie
              na Slasku we zwyczaju bywalo) no i...
              Majty mokre.A tu na zlewozmywak, ktory obrabiam w trakcie ferii kartoflanych,
              wpada szef-Turas, no i afera.
              Poprawie sie, ale te lapska tak mi jakos po tym kompie nasuwaja.....
              • Gość: Subyello Re: A kto rozszyfrował Enigmę? IP: *.lmt.com.au / 218.185.0.* 11.10.05, 10:32
                Nie martw sie jest duzo Polakow w Polsce i za granicami Polski ktorzy sie zjada
                do Dojczow. Tak jak ja, sobie podjade z Asutralii, daj mi adres to cie odwiedze
                to porozmawjamy, mysle ze pare osob z teego forum by z toba porozmawialo. No i
                dobre teraz idz i zbieraj kartofle na polu dla swego szkopa, zeby znow ci
                pozwolil w oborze ze swiniami spac.
                Apropo,w srode bedzie dobry mecz, mysle ze bedzie remis i Polska wygra grupe.
                • Gość: Schuja Re: A kto rozszyfrował Enigmę? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 11.10.05, 11:37
                  Jestem jeszcze(ten prawdziwy), ten prawdziwy a nie ten zakompleksiony mlot
                  polacki, podszywajacy sie pod moj nick.Poniewaz jestem fanem Hollendrow ,mozez
                  mnie spotkac na ich meczach. Postanowilem na okres MS zrobic sobie wolne. Firma
                  mi nie upadnie przez ten czas. Bedziesz mnie mogl latwo w TV rozpoznac.Wsrod
                  koloru POMARANCZOWEGO zobaczysz NIEBIESKI balonik .To moj znak rozpoznawczy. I
                  wcale sie polactwa nie boje.U Dojczow panuje porzadek i bezpieczenstwo , w
                  przeciwienstwie do was.Ajakby juz jakies polskie matoly probowaly podskakiwac ,
                  dostana po prostu od dojczowskiej Polizei ladnie lagami w du_pska.W polskie
                  du_pska. Oni ,mam nadzieje jeszcze nie zapomnieli ,jak trzeba z polactwem
                  postepowac. A w srode dostana Polaczki w du_ska od Angoli.To bedzie ZALICZKA na
                  rugularne lanie u Dojczow , na stadionie waszym kopaczom i na zywa du_pe
                  wam ,Polaczkom. Do jutra Subyello.
                  • Gość: zatroskany silezja IP: 195.20.110.* 11.10.05, 11:41
                    schuja przyznaj się, że z ciebie ani luksemburczyk,
                    ani niemiec ani polak tylko w mordę kopany silezjanin
                    taki bask środkowoeuropejski
                    podziwiam cię za twoją wyrwałość piewco bezsensownego
                    krytykanctwa
                    • Gość: Schuja Re: silezja IP: *.dip0.t-ipconnect.de 11.10.05, 11:53
                      Zatroskany , przyjdz w habicie to ci wszystko o mnie wyznam.
                      • Gość: zatroskany Re: silezja IP: 195.20.110.* 11.10.05, 12:23
                        pragnę wiedzieć tylko co myślisz o żydach, czarnych,
                        arabach, homo, bo polacy nawet dla monty pythona dla
                        którego jesteś maleńki wymieniali nas na samym końcu
                        • Gość: Schuja Re: silezja IP: *.dip0.t-ipconnect.de 11.10.05, 12:54
                          Poczytaj dokladnie ,troskliwy.Ja piszac krytycznie o was zawsze wymieniam o
                          kogo mi chodzi.O Polaczkow , polactwo i dalej z tej sorty.Mam kilkunastu
                          znajomych Polakow ,ktorych bardzo szanuje, bo mieszcza sie w
                          pojeciu "Polak" ,ktorego kryteria pojemnosci sam okreslilem.Sa to surowe
                          kryteria .Te kryteria stosuje tez do znajomych innych nacji , czy tez jak totu
                          napisales , Zydow , czarnych, Arabow i homo.Kolejnosc przejalem twoja. Mam tez
                          wsrod tych polskich znajomych przyjaciol , z ktorymi ja jak i oni ze mna ,nie
                          mamy problemow.Poniewaz jednak znajduje sie na tym tutaj , waszym, polskim
                          forum , zajmuje sie , przyznaje ze z przyjemnoscia , tylko wami. Tylko u was
                          spotykam takie typowe ,wasze , polackie reakcje.Jak wejde do Dojczow , u nas ,
                          o Galijczykach nie wspomne, to mnie wszyscy olewaja.Jak tak mysle i pisze ,
                          moja sprawa.Przypuszczam ,ze sedno tej zagadki tkwi w tym , ze oni nie maja ,a
                          jezeli juz to minimalnie, tyle kompeksow co wy , Polacy.I oczywiscie tyle
                          przywar narodowych. Ot i cala zagadka.
                          • Gość: Schuja -podszywacz Re: silezja IP: 212.106.191.* 11.10.05, 14:28
                            czesc padalcu. niebieski balonik? buahaaa w niemczech pozadek? buahaha!bandy
                            neonazistow na ulicach buahaha
                          • Gość: zatroskany Re: silezja IP: 195.20.110.* 11.10.05, 17:27
                            nie wiem co myśleć bo z jednej strony wypowiadasz się
                            pogardliwie na maxa, z drugiej przemawia przez Ciebie jednak
                            duża troskliwość..
                            mówiąc wszyscy Polacy wszyscy Niemcy weź pod uwagę
                            historię naszego narodu i to jak zachowywali się niemcy
                            kiedy byliśmy potęgą ( hołd pruski - pokojowo chcielśmy
                            to załatwić) a jak kiedy byli oni.. niemcy to ludzie
                            prości a tacy przy odrobinie kasy nie mają problemów..
                            jak mniemam ty też nie masz większych, ale doceniam cię
                            A W WALCE OCZYSTE ULICE BEZ GÓWIEN NA TRAWNIKACH I ZACHLANYCH
                            DRESÓW NA KLATKACH SCHODOWYCH TO CIĘ NAWET POPIERAM
                          • Gość: tasman69 Re: silezja IP: *.bielsko.dialog.net.pl 11.10.05, 22:10
                            No nie chłopie... Nie wiem czyś Ty Szuja czyś Ty Z Ch..a, ale lustereczko by Ci
                            się przydało. Większość Twoich wypowiedzi to wyraz OOOOOOOgromnych polskich
                            kompleksów. Nikt przecież nie zabrania Ci wylewać żalów i przemyśleń - wszak od
                            tego forum - ale Ty nie możesz nikogo obrażać z powodu tego, że nie zgadza się
                            z Twoimi - kontrowersyjnymi - poglądami. Od mojego dziadka i ojca którzy
                            stracili zdrowie walcząc o Polskę i swoje "Polaczkowstwo" dostałbyś po prostu w
                            ryło a ja Cię tylko olewam (jak większość Dojczów, Gallów i innych)
                            P.S. A co do pomarańczowych... to od tych których znam też dostałbyś w ryło...
                            bo oni mają jakiś wielki uraz do Niemców, kompleks jakiś czy cós...

Bez pzdr bo to był pierszy i ostatni raz
                  • Gość: pacal jak tam Schuja, wybierasz się na mecze LUX IP: *.bg.am.poznan.pl 11.10.05, 12:49
                    w następnych eliminacjach? trafią do jednej grupy z Maltą, Liechtensteinem i
                    Andorrą i skończą z 1 punktem (remis z Andorrą 1:1 po zaciętym meczu i
                    samobójczej bramce przeciwników w 90 minucie)i stosunkiem bramek 1-49...
              • Gość: essie Kto to je takie swinstwo ?.... IP: *.34.221.203.acc14-dryb-mel.comindico.com.au 11.10.05, 11:34
                Pierogi SCHLONSKIE ?...TO RUSKIE juz ci nie wystarczaja?...Dupsko ci sie
                powiekszy i je nie udzwigniesz.
            • Gość: essie Schujo, tylko szybko wracaj z dojczlandu!!!! IP: *.34.221.203.acc14-dryb-mel.comindico.com.au 11.10.05, 11:22
              Uwazaj na siebie jak bedziesz handlowal tymi dragami.Nie oszczedzaj tak
              bardzo,zdrowie wazniejsze od pieniedzy,DOBRZE SIE ODZYWIAJ I IDZ SPAC DO
              HOTELU, A NIE ZEBRAJ O NOCLEG w przytulkach dla bezdomnych.Nie przynos sobie
              wstydu.
            • Gość: Tomeks Re: A kto rozszyfrował Enigmę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 13:01
              Jeśli do Anglii wyjeżdza na mecz 6,5 tysiąca kibiców z Polski a chętnych było
              28 tysięcy to wyobraź sobie teraz ile będzie ludzi w tych twoich dojczach
              kmiotku.
          • Gość: Zibi Chichester B IP: *.range81-158.btcentralplus.com 11.10.05, 12:34
      • Gość: maciek221 mecz POL-ANG IP: 82.177.16.* 11.10.05, 11:23
        bedzie jak zawsze. do meczu zawodnicy podejda tak jak zawsze w takich
        sytuacjach: jezeli przegramy to nic sie nie stanie a jak wygramy to bedzie cud.
        i pewnie znow przegraja...
        • Gość: Zibi Chichester BĘDĘ NA OLD TRAFFORD IP: *.range81-158.btcentralplus.com 11.10.05, 12:34
          • Gość: Z Re: BĘDĘ NA OLD TRAFFORD IP: *.range81-158.btcentralplus.com 11.10.05, 12:36
            Jadę na maecz, może jest ktoś, kto ma bilety na East stand, trybunę, na której
            angole stworzyli własnę flagę podczas ostatniego meczu, czuję się trochę jak
            zdrajaca, ale z drugiej strony będę w oku cyklonu. Pozdrawiam. Kurcze my
            naprawde mamy szanse tym razem, oby tylko nie było tak jak zawsze. Od czasu 3
            bramek Linekera na mundialu w meksyku, miałem wtedy 9 lat, czekam na rewanż. Nie
            ta stawka, i nie te emocje, ale prestiż ten sam pokonać Anglię. Boże jak
            byłoby piękne!
        • Gość: maz Re: mecz POL-ANG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.05, 14:05
          Jutro okaże się, co warte są te wszystkie wypowiedzi naszych zawodników o meczu
          z Anglią. Nie wiem, jaki będzie wynik, ale myślę, że nie przegrają tego meczu.
          Aby jednak stworzyć nową legendę, to mecz ten trzeba wygrać! To nie prawda, że
          niema w nim stawki. Jest i to wielka! Pokonać Anglię na ich terenie - to jest
          coś!
      • Gość: gupikaowiec LEPIEJ MIEC AGENTA JUSKA NIZLI PREZYDENTA TUSKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 13:15
      • Gość: q bezdyskusyjnie IP: *.pl / *.smsnet.pl 11.10.05, 13:55
        jak to przegralismy bezdyskusyjnie z anglia w chorzowie co wy wypisujecie..1-2
        to rzeczywiscie pogrom chyba meczu nieoglaales cwoku
      • Gość: MARCIN BIELAS Polska nie pęka przed Anglią IP: *.range86-129.btcentralplus.com 11.10.05, 15:38
        PRZESTANCIE UBOLEWAC i ZACZNIJCIE MYSLEC O WYGRANIU TEGO MECZU !!!!!!!!
        POPROSTU TO SIE NALEZY LUDZIOM W POLSCE i WAM PILKARZOM !!!!!!!!!!!!!
        • Gość: tasman69 Re: Polska nie pęka przed Anglią IP: *.bielsko.dialog.net.pl 11.10.05, 22:18
          Tak trzymać, myśleć o zwycięstwie. Mam szczęście )albo i nie) pamiętać takie
          eliminacje do ME w których Polska wygrała w Chorzowie z Holandią i do gry w
          mistrzostwach wystarczał nam remis. Z takim założeniem i nastawieniem
          pojechaliśmy do Holendii i .... przegraliśmy 0:3

MYŚLEĆ O ZWYCIĘSTWIE
      • Gość: WYGRAMY Polska nie pęka przed Anglią IP: *.range86-129.btcentralplus.com 11.10.05, 15:44
        WYGRAMY , WYGRAMY , WYGRAMY , WYGRAMY , WYGRAMY z TOMASZEM FRANKOWSKIM w
        SKLADZIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: a gdzie GLOWACKI ? Polska nie pęka przed Anglią IP: *.range86-129.btcentralplus.com 11.10.05, 15:47
        DLACZEGO NIE DOSTAL POWOLANIA w MECZU Z REALEM MADRYT RADZIL SOBIE SWIETNIE ,
        Chyba Anglia , nie jest porownywalna do Realu ?! POWINIEN ZNALESC SIE CHOCIAZ
        NA LAWCE !!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: AGNIESZKA i DOROTA Polska nie pęka przed Anglią IP: *.range86-129.btcentralplus.com 11.10.05, 15:54
        WY GLUPI CHRZESCIJANIE POTRAFICIE TYLKO ZEBRAC , NIE LEPIEJ LICZYC NA SIEBIE I
        WYGRAC MECZ , A NIE WYMODLIC , CO WY W 21 WIEKU W BAJKI WIERZYCIE ?!!! ANGLICY
        SIE SMIEJA Z MODLARZY !!!!
      • Gość: POLSKA FANATYK Polska nie pęka przed Anglią IP: *.range86-129.btcentralplus.com 11.10.05, 15:58
        TAK POLSKA JAK WYGRA WOJNE TO ZAWSZE JEST CUD !!!!! CO Z TYMI LUDZMI KTORZY
        WALCZYLI , ALBO ZGINELI ?!! DOSC MAM WASZEJ RELIGIJNEJ PROPAGANDY . DO BOJU
        POSKA !!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: Treborski Ktos ma link na mecz w internecie? IP: 205.161.11.* 11.10.05, 16:41
      • Gość: Ciapek Znów pąpują balon, który pęknie przed 23... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.05, 21:19
        Ludzie, bądzcie realistami. Jak nasi wyjda na stadion to popuszcza w gacie ze strachu. U nas nie ma takich stadionow i takiej atmosfery. Bedzie 2:0 dla Anglików. Wezcie jeszcze pod uwage, ze zabraknie prawdopodobnie Zurawskiego, na pewno nie zagra Dudek i Szymkowiak. Krzynowek jest bez formy. A ci zawodnicy stanowia trzon naszej reprezentacji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka