Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

DOWCIP O MAŁYSZU

IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.01, 13:51
    Jaka jest różnica między Małyszem a blądynką?
    Blądynkę da się przelecieć.
    Obserwuj wątek
      • nathan Re: DOWCIP O MAŁYSZU 01.03.01, 14:24
        Dobre!
        • Gość: blondyna Re: DOWCIP O MAŁYSZU IP: 10.10.22.19, 212.160.188.* 01.03.01, 19:44
          Dobre. A moze ktos zna jeszcze jakies inne kawaly o
          Malyszu?
          • Gość: dowcipas Re: DOWCIP O MAŁYSZU IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 01.03.01, 19:55
            Małysza zamkneli dziś za obrazę moralności! Dlaczego? Bo wszystkich
            przeleciał...
            • Gość: hakuna Re: DOWCIP O MAŁYSZU IP: 10.10.22.19, 212.160.188.* 01.03.01, 20:05
              Super. Slyszalam jak Malysz mowil, ze dowcipy o nim
              sa smieszne, ale dopiero teraz wiem o co mu chodzilo.
              • Gość: Zyggi Re: DOWCIP O MAŁYSZU IP: *.chicago-20rh16rt.il.dial-access.att.net 02.03.01, 04:45
                Małe chude i bardzo daleko skacze skacze
              • Gość: PannaA Re: DOWCIP O MAŁYSZU IP: 62.153.128.* 02.03.01, 12:22
                te dowcipy wcale nie so smieszne...
          • Gość: Julek Re: DOWCIP O MAŁYSZU IP: 62.137.113.189, 195.92.168.* 04.03.01, 22:00
            Ja znam !!!
          • Gość: andy Re: DOWCIP O MAŁYSZU IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.01, 17:24
            Gość portalu: blondyna napisał(a):

> Dobre. A moze ktos zna jeszcze jakies inne kawaly o
            > Malyszu?

• Gość: Andy Re: DOWCIP O MAŁYSZU IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.01, 17:26
            Gość portalu: blondyna napisał(a):

> Dobre. A moze ktos zna jeszcze jakies inne kawaly o
            > Malyszu?

• Gość: MG Re: DOWCIP O MAŁYSZU - Andy IP: 193.41.230.* 06.03.01, 13:57
              Masz kłopoty z klawiaturą?
            • Gość: krzychu Re: DOWCIP O MAŁYSZU IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.03.01, 07:50
              Kawał

Wiesz że Małysza przyłapali na braniu niedozwolonych środków
              na braniu karmy dla ptaków
          • Gość: ktoś Re: DOWCIP O MAŁYSZU IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.03.01, 22:04
            dlaczego małysz tak wysoko lata?
            bo szuka zasięgu idei
          • Gość: WALDEK Re: DOWCIP O MAŁYSZU IP: *.proxy.aol.com 19.03.01, 21:41
            MALYSZ ZOSTAL ZDYSKFALIFIKOWANY!!!PODOBNO WE KRWI ZNALEZIONO POKARM DLA PTAKÖW
            • Gość: bano Re: DOWCIP O MAŁYSZU IP: 10.109.1.1, 212.184.123.* 04.04.01, 05:13
              Gość portalu: WALDEK napisał(a):

> MALYSZ ZOSTAL ZDYSKFALIFIKOWANY!!!PODOBNO WE KRWI ZNALEZIONO POKARM DLA PTAKÖW

i po co od razu krzyczeć?
      • Gość: tommasi Re: DOWCIP O MAŁYSZU IP: 1.1.2.91, 195.117.143.* 02.03.01, 11:46
        gluptasku, moze od czasu do czasu looknij do slowniczka
        so long.
        • nathan Re: do PannyA 02.03.01, 12:43
          A właśnie, że so śmieszne... blondynko?
          • Gość: PannaA Re: do PannyA IP: 62.153.128.* 02.03.01, 13:00
            co jest smieszne?90 % polskich kobiet sa blond...
            • Gość: kaowiec Re: do PannyA IP: 144.173.75.72, 144.173.6.80, 194.82.103.* 04.03.01, 22:12
              Gość portalu: PannaA napisał(a):

> co jest smieszne?90 % polskich kobiet sa blond...

A gdzie ty znalazlas takie statystyki? Bzdura gigantyczna.

• nathan Re: do PannyA 04.03.01, 23:55
              No to co? Moja dziewczyna też jest blondynką. A co ma jedno z drugim wspólnego?
      • Gość: Dupek Re: DOWCIP O MAŁYSZU IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.03.01, 15:03
        Małysz wraca po zawodach do domu. W drzwiach stoi żona i mówi do męża: No to
        skocz teraz do sklepu po ziemniaki!
        • Gość: Asen Re: DOWCIP O MAŁYSZU IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 06.03.01, 02:05
          Gość portalu: Dupek napisał(a):

> Małysz wraca po zawodach do domu. W drzwiach stoi
          żona i mówi do męża: No to
          > skocz teraz do sklepu po ziemniaki!

A Adam na to: eee to za blisko, niech skoczy Schmidt.
          Asen
      • Gość: zbyszko Re: DOWCIP O MAŁYSZU IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.03.01, 15:19
        Ty Vega też chybą jesteś blondynka a raczej "blądynka", aby opowiadać kawały
        (nawet takie, które już wszyscy znają) powinno się najpierw poznać język w którym
        ma się zamiar to robić

Gość portalu: Vega napisał(a):

> Jaka jest różnica między Małyszem a blądynką?
        > Blądynkę da się przelecieć.

• Gość: Olo Re: DOWCIP O MAŁYSZU IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 02.03.01, 16:31
          Małysz to milenijny znak zesłany Polakom.Adam Małysz czytany wspak daje "ZSYŁAM
          MADA".Wystarczy jeszcze do tego dorobić jakąś kosmiczną ideologię i mamy kult
          MAŁYSZA.
          • Gość: Laura Re: DOWCIP O MAŁYSZU IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.01, 19:14
            Malysz jest THE BEST!!!!!!!!
            Dzieki Adasiowi mamy po co ogladac sporty zimowe!!!!!!
            On jest po prostu KOCHANY!!!!!!
            • Gość: Paweł Re: DOWCIP O MAŁYSZU IP: *.phils.uj.edu.pl 12.03.01, 13:43
              > Malysz jest THE BEST!!!!!!!!
              > Dzieki Adasiowi mamy po co ogladac sporty zimowe!!!!!!
              > On jest po prostu KOCHANY!!!!!!

To ma być dowcip?
      • Gość: king Re: DOWCIP O MAŁYSZU IP: *.alfanet.silesianet.pl 05.03.01, 15:35
        Do żony Małysza przychodzi sąsiadka :
        - gdzie Adam ?
        - wyskoczył do sklepu...
      • Gość: FRODO Re: DOWCIP O MAŁYSZU IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.01, 16:18
        Dlaczego Malysz jest smutny?
        Bo nikt go jeszcze nie przelecial.
      • Gość: Ewa Re: DOWCIP O MAŁYSZU IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.01, 18:04
        Proponuję zajrzeć do słownika ortograficznego.
      • Gość: MS Re: DOWCIP O MAŁYSZU IP: *.ok.ae.wroc.pl 06.03.01, 09:25
        Całkowita prawda!!!
        • Gość: Dzidzia Re: DOWCIP O MAŁYSZU? IP: 192.168.0.1, 217.96.197.* 12.03.01, 17:36
          Ale wieie co?
          Tak naprawdę to te wszystkie dowcipy są po prostu nuuuuudne...
      • Gość: PannaA Re: do Ewy IP: 62.153.128.* 06.03.01, 10:29
        nienawidze ludzi , ktörzy wchodza do forum i poprawiaja bledy ortograficzne
        innych.my nie jestesmy tutaj w szkole, fajnie ewo ze mialas zawsze bdb z
        dyktand, ale szukasz tutaj kollektywnego podziwu? Internet jest platforma
        cosmopliczna, tu rozmawiaja ludzie z calego swiata
        • Gość: maja Re: do PannaA IP: 172.17.16.238, 195.117.243.* 06.03.01, 10:50
          A ja nie cierpię ludzi, którzy wciąż wyrzekają na Polaków, choć sami nimi są. Polacy to, Polacy
          tamto... Sami siebie stawiamy na przegranej pozycji. A może by tak cos pozytywnego?
          Komunistyczna mentalnosć, że lepiej być gorszym niż się wyróżniać na plus już dawno wyszła z
          mody. Jak inni mają być o nas dobrego zdania, skoro sami o sobie takiego zdania nie mamy?!
          A tak na marginesie, to nigdzie nie jest powiedziane, że internet znosi zasady poprawnej
          polszczyzny. A Włochów, czy Rusków na razie tutaj nie widzę.
          • Gość: PannaA Re: do Majka IP: 62.153.128.* 06.03.01, 11:31
            majko... jestem polka i nie pokazuje palcem na polaköw tylko na ten glupi
            zwyczaj poprawiania. co druga wypowiedz dotyczy poprawnego pisania.. ja wiem
            polak nie ges... ale to so drobiazgi..chodzi przeciez o sens wypowiedzi a nie o
            to czy ortografia sie zgadza...nie ma tu moze obcokrajowcöw ale takze
            frysjerki, sprzataczki czy inni maja prawo sie wypowiedziec...
            • Gość: maja Re: do PannaA IP: 172.17.16.238, 195.117.243.* 06.03.01, 12:42
              OK, OK. Swoją rację masz.
              Nikt tu nie chce nikogo dyskryminować, więc jesli jedni mogą do bólu pisać "który" przez "u", to
              innym niech będzie wolno do bólu zwracać uwagę.
              Pozdrawiam
              • nathan Re: do PannaA 06.03.01, 18:56
                Panienko A zupełnie się z tobą zgadzam!
                • Gość: PannaA Re: do Nathana IP: 62.153.128.* 07.03.01, 11:56
                  nathan... :)) ja zawsze mam racje...
                  • Gość: Picasso Re: do kobiet IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 07.03.01, 12:35
                    Dajcie już spokój z tą ortografią. Jak baby wejdą na
                    sportowy temat, to załamać się można. Znjdźcie sobie
                    inne forum.
                    • Gość: osa Re: do kobiet IP: 172.17.16.238, 195.117.243.* 07.03.01, 12:51
                      zalamac to mozna rece nad toba, meski szowinisto!
                      • Gość: saper Re: do kobiet IP: 156.17.212.* 08.03.01, 01:25
                        e wy leszcze wara mi stąd. chcecie dyskutować to na
                        jakiś tam czat zapraszam, a nie będziecie mi tu
                        spamować. podajcie sobie numery icq lub gg i nie
                        róbcie tego publicznie. pliz!
        • Gość: calvo Re: do Ewy i pannyA IP: 195.205.248.* 07.03.01, 12:12
          PannoA,
          co innego skróty a co innego byki ortograficzne.
          jak ktoś pisze "pozdrufka" to wiadomo, że robi to celowo.A Ty nie wiem co
          chciałaś udowodnić pisząc "oprucz".
          I nie tlumacz sie szybkim transferem czy otwarciem na świat.
          Po prostu nie znasz ortografii i musisz się pogodzić z tym , że raz na jakiś
          czas ktoś cie będzie poprawiał.

cze/calvo
          • Gość: PannaA Re: do tego mezczyzny IP: 62.153.128.* 07.03.01, 12:59
            no dobrze..poddaje sie... nie umie ortografi,wstydze sie za to,zajuje do tej
            pory ,ze mnie rodzice mimo woli w wieku 10 lat z polski wywlekli, ale mam teraz
            co innego na glowie niz latanie ze slownikiem ...a polska ortografia jest
            OKROPNA..
            • nathan Re: do PannyA 07.03.01, 15:39
              Zawszę masz rację? he!.... ciekawe, ciekawe. No, ale
              skoro tak mówisz to pewnie tak jest. Hi hi hi.
              Pozdrawiam
              • nathan Re: do calvo 07.03.01, 15:43
                Wyluzuj staruszku! Od poprawiania to są nauczyciele.
                Chyba, że nim jesteś. Co za czasy w szkole
                poprawiają, po szkole też poprawiają.....
                brrrrr....... Pozdrawiam
                • Gość: calvo Re: do nathana IP: 195.205.248.* 08.03.01, 10:27
                  przeca ja nie poprawiam. Nie ma sie co przejmowac ale
                  i rowniez obrazac na poprawiajacych.
                  JAK WOLNOSC TO WOLNOSC

pozdrawiam
                  • Gość: Squ Re: do calvo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.03.01, 16:50
                    Niby racja ale jaki sens ma wypowiedz w stylu "ty gluptasku patrz jakie byki
                    robisz" w topicu Dowcip o Malyszu, zwlaszcza kiedy autor ogranicza sie jedynie
                    do takiej uwagi? Ten tekst nie tylko nic nie wnosi do tematu ale jest tez
                    potencjalnie niegrzeczny (osoba ktora sie poprawia moze byc duzo starsza...
                    wogole mogla skonczyc szkole 50 lat temu i nie miec kontaktu ze slowem pisanym
                    i ortografia... :>). Dla mnie osobiscie kojarzy sie to z dosyc prymitywna
                    reakcja wzieta zywcem ze szkoly podstawowej: "patrzcie jaki Jasio jest glupi a
                    ja madra, napisal rzeka przez "z" z kropka a ja potrafie go poprawic..."
              • Gość: PannaA Re: do Nathana IP: 62.153.128.* 08.03.01, 10:18
                nathan, wazne jest ze sie wierzy w swoja racje :-))
            • Gość: WALDEK Re: do tego mezczyzny IP: *.proxy.aol.com 19.03.01, 22:04
              Gość portalu: PannaA napisał(a):

> no dobrze..poddaje sie... nie umie ortografi,wstydze sie za to,zajuje do tej
              > pory ,ze mnie rodzice mimo woli w wieku 10 lat z polski wywlekli, ale mam teraz
              >
              > co innego na glowie niz latanie ze slownikiem ...a polska ortografia jest
              > OKROPNA..
              -dziekuj BOGU gdyby ciebie nie wywlekli nie byloby komputera w domu TSCHÜß
          • Gość: Kibic Re: do Ewy i pannyA IP: 195.94.201.* 04.04.01, 09:16
            W pelni sie zgadzam. Wiecie na czym polega problem? Na tym, ze zaczniemy sie
            przyzwyczajac do niepoprawnych form, jesli bedziemy tak latwo je akceptowali w
            Internecie. Za pare lat polowa Polakow bedzie pisala "oprucz", czy inne takie
            kwiatki i nikogo to nie bedzie razic. Znizymy sie do poziomu debilnych
            Amerykanow, ktorzy nie potrafia pokazac na globusie Kanady... (to nie jest
            zart, ponad 54% doroslych amerykanow nie potrafi pokazac na globusie Kanady)
        • Gość: milek Re: do Ewy IP: *.lublin.ppp.tpnet.pl 11.03.01, 13:21
          A propos ortografii. Język polski ma to do siebie, że
          sens zdań złożonych zależy od znaków
          interpunkcyjnych. Powszechne w komunikatach
          sieciowych ignorowanie interpunkcji prowadzi do
          nonsensownych rezultatów. Kolega używa akurat
          przecinków ale duże litery - już za ciężko wciskać.
          Hm... może być i tak.
          Inna sprawa, że posługiwanie się dziesięciopalcowym
          pisaniem w Polsce jest uważane chyba (w internecie)
          za zbrodnię...
          • Gość: the_n-e- Re: do Ewy IP: *.zsme.tarnow.pl 14.05.01, 10:13
            miały być kawały o małyszu, były 4 na 76 mailów, oprócz tego wszystkie znałem,
            a wy pieprzycie o jakiejś gramatyce !!!

Puknijcie się w czoło !!!
      • Gość: -5 Re: DOWCIP O MAŁYSZU IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.03.01, 22:28
        >Wiecie, że małysz został postawiony w stan oskarżenia za gwałt zbirowy?
        >A dlaczego?
        >Bo wszystkich przeleciał.
        • Gość: Picasso Re: Do osy IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 07.03.01, 23:39
          Nie jestem męskim szowinistą. Po prostu mam rację. Jako szanujący się facet
          nie wtrącam się w kobiece sprawy. Ale baby wszędzie wlezą. Ciekawe, czy
          załamałaś ręce, o przepraszam, skrzydełka ???
          • Gość: Picasso Re: Dowcip o Małyszu IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 07.03.01, 23:42
            Dlaczego Małysz ma długi nos?
            Bo kłamie mówiąc, że nie podoba mu się popularność.
          • Gość: osa Re: Do Picasso IP: 172.17.16.238, 195.117.243.* 09.03.01, 08:38
            gratuluje pewnosci siebie i dobrego samopoczucia.
            żyj dalej zludzeniami!
        • Gość: uwazny Re: DOWCIP O MAŁYSZU IP: 194.145.143.* 08.03.01, 20:53
          ha, ha! smieszne! ale inaczej!

tym razem nie sam dowcip jest zabawny, ale ten kto go wymyslil i 50% procent
          tych, co go przeczytali (tzn. Ci, co go przeczytali, nie zrozumieli i smiali do
          rozpuku... to zreszta Ci sami, co jesienia zaglosuja na SLD)

rzadko miewam okazje uczestniczyc w gwaltach zbiorowych, ale o ile mi wiadomo, to
          taka sytuacja ma miejsce gdy n-osob "przelatuje" jedna... to jak to sie ma do
          adasia?
          • Gość: Basik Re: DOWCIP O MAŁYSZU IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 11.03.01, 22:13
            Dlaczego Małysz wygrywa ze Schmidtem?
            Bo to byk przelatuje krowę, a nie odwrotnie.
            • Gość: Julek Re: DOWCIP O MAŁYSZU IP: 62.137.153.152, 195.92.168.* 11.03.01, 23:15
              Przeczytalem wszystkie wypowiedzi w "Dowcipach o Malyszu" i ciagle mam nadzieje
              ze w koncu ktos napisze cos dowcipnego o naszym Adamie.
              Czytajac Dowcipy o Malyszu, poprosilem sasiadke zeby mnie laskotala w
              najbardziej czule miejsca, ale nawet i to nie wywolalo prawdziwego smiechu.
              Pozdrawiam wszystkich.
      • Gość: Kazik Malysz zdyskwalifikowany za doping !!!! IP: *.szczecin.ppp.tpnet.pl 11.03.01, 23:41
        Malysz zdyskwalifikowany za doping !!!!
        żywił się karmą dla ptaków...
        • Gość: piotrek Re: dowcip IP: *.hist.uni.wroc.pl 12.03.01, 11:18
          Wraca Adam do domu a żona: " Adaś wiem , że jesteś zmęczony ale trzeba skoczyć
          na pocztę" . Odpowiada Małysz : " Tak blisko ? Wyślij Schmita nie skoczy to
          odległość dla niego "
          • Gość: GM Re: dowcip o Małyszu IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 12.03.01, 12:16
            Miały tu być dowcipy o Małyszu, anie jakieś bzdurne dyskusje.
            Oto dowcip któty ostatnio słyszałem:

Czym się różni Małysz od Gołoty?
            Małysz jest dłużej w powietrzu niż Gołota na ringu!

Czekam na nowe dowcipy. Pozdrawiam.
            • Gość: NFN Re: dowcip o Ma?yszu IP: *.ppp.get2net.dk 12.03.01, 13:24
              Nareszcie ktos napisal dowcip zamiast klocic sie o pierdoly. Ludzie dajcie se siana !!!!!
            • Gość: RafaelRR Re: dowcip o Małyszu IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 14.05.01, 11:25
              > Czym się różni Małysz od Gołoty?
              > Małysz jest dłużej w powietrzu niż Gołota na ringu!
              >
              A w czym Małysz podobny jest do Gołoty?
              - Obaj lądują na deskach.
      • Gość: Julo Re: DOWCIP O MAŁYSZU IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 14.03.01, 22:58
        Dla czego Małysz ma kolczyk w uchu ?
        Bo zainteresowali sie nim ornitolodzy.
        • Gość: bart Re: DOWCIP O MAŁYSZU IP: *.ii.uni.wroc.pl 19.03.01, 14:45
          Po co Małyszowi komórka na skoczni?
          Żeby w czasie lotu mógł zadzwonić do trenera i zapytać kiedy lądować.
      • Gość: Jacek Re: DOWCIP O MAŁYSZU IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 19.03.01, 21:22
        Gość portalu: Vega napisał(a):

> Jaka jest różnica między Małyszem a blądynką?
        > Blądynkę da się przelecieć.

Tej! Ty jesteś chyba sam/a "bląąąąądynka"!!

• Gość: scott Re: DOWCIP O MAŁYSZU IP: *.proxy.aol.com 31.03.01, 23:10
          Konkurs na duzej skoczni.Shmitt skacze jako ostatni przed nim Malysz.Bierze
          rozbieg rusza i jedzie w dol nie wie ze shmitt poluzowal Mu wiazania odbil sie
          i leci.Kiedy sobie tak leci odpada Mu pierwsza narta wkurwil sie troche i mowi
          do siebie -Jebany Shmitt poluzowal Mi wiazania jak Ja teraz wyladuje najednej
          narcie?Po chwili odpada Mu druga narta - No to juz calkiem chujowo zaraz zaryje
          ryjem w glebe ! Nagle w powietrzu pojawia sie zloty slowik i mowi-Hej Malysz
          dzisiaj jest twoj szczesliwy dzien.Moge spelnic Twoje trzy zyczenia musisz
          tylko skoczyc dla mnie na poczte ! Malysz mowi -Nie ma sprawy pospiesz sie
          tylko bo zaraz bede ryl glebe !!!!No wiec jakie sa Twoje trzy zyczenia?-zloty
          slowik na to-Pierwsze to chce zeby shmitt zlamal noge Drugie to chce aby zlamal
          druga noge a trzecie to juz jak zaryje w ladowisko to zeby tak w morde nie
          szczypalo !!!!!!! Buhahahahahahahahahaaaa!!!!!!
          • Gość: koles Re: DOWCIP O MAŁYSZU IP: *.proxy.aol.com 31.03.01, 23:30
            adam skocz na poczte mowi zona a on na to Aco ja kurwa kangur????
            • Gość: jan Re: DOWCIP O MAŁYSZU IP: *.proxy.aol.com 04.04.01, 03:23
              Litosci!!!
          • Gość: gelu Re: DOWCIP O MAŁYSZU IP: 195.94.222.* 04.04.01, 10:36
            To było dobre!

Kolejny kawał: dlaczego w drugiej połowie sezone Małysz rzadziej wygrywał?
            Bo przeszedł do Idei i stracił zasięg!
      • Gość: deyna Re: DOWCIP O MAŁYSZU IP: *.pl 12.04.01, 22:33
        Z czego składa sie Adam Malysz??????
        Adam Malysz sklada sie z Malysza wlasciwego i wasow lotnych
        • Gość: mar Re: DOWCIP O MAŁYSZU IP: 195.94.206.* 13.04.01, 13:20
          Żona do Małysza:
          -Adam trzeba iść na pocztę opłacić rachunki!!
          Adam:
          -A daleko to????
          -Nie blisko. -odpowiada żona
          -A jak blisko to wyślij Schimtta.
          :)))
          • Gość: tomeq Re: DOWCIP O MAŁYSZU IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.04.01, 18:41
            Małysz rano budzi się w domu. Żony nie ma i biedny myśli:
            - Cholera co ja miałem dzisiaj zrobić? Co ta żona mi mówiła żebym zrobił.
            Wziął odkurzacz i zaczął sprzątać. Posprzątał, ale tak sobie myśli: - Nie nie,
            to nie to nie to miałem zrobić!- Wziął kubeł na śmieci i poszedł je wyrzucuć na
            podwórko. Po skończonej pracy tak siedzi i myśli - Nie to też nie było chyba
            to, co ona mogła ode mnie chcieć!- Nagle przychodzi żona i mówi: - No przecież
            cię tak bardzo prosiłam, czemu tego nie zrobiłeś!?- Na to Małysz: - Poprostu
            zapomniałem .Nie wiem czego ode mnie chciałaś! - Ona na to : ZDEJMIJ W KOŃCU TE
            NARTY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)))))))))))))))))))
            • Gość: katka Re: DOWCIP O MAŁYSZU IP: 195.117.134.* 13.04.01, 22:18
              dlaczego Małysz tak długo lata?
              żeby kibice zdążyli przeczytać wszystkie reklamy na kombinezonie
        • Gość: Geezoos Re: DOWCIP O MAŁYSZU IP: *.pl 14.04.01, 18:43
          ZAJEBIOZA!!!!!!!!!!!! :))))))))))))
          Pierwszy dowcip o Malyszu, ktory naprawde mnie ubawil.
          Pozdrowienia
      • Gość: skyscrap Re: DOWCIP O MAŁYSZU IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.01, 18:03
        byłoby lepsze bez błędu. Blondynka pisze się troche inaczej.
        • Gość: Picasso Re: DOWCIP O MAŁYSZU IP: *.bci.net.pl 30.04.01, 20:51
          Co Małysz ma w kuchni?

Ma łyżki.
          • Gość: staccu Re: DOWCIP O MAŁYSZU IP: *.weia.po.opole.pl 14.05.01, 13:44
            Gość portalu: Picasso napisał(a):

> Co Małysz ma w kuchni?
            >
            >
            > Ma łyżki.

Co Małysz ma w kuchni ?
            MaŁyszkę.
        • Gość: J.Miodek Re: DOWCIP O MAŁYSZU IP: *.unknown.be.uu.net 01.05.01, 18:10
          Gość portalu: skyscrap napisał(a):

> byłoby lepsze bez błędu. Blondynka pisze się troche inaczej.
          Zgadzam się z przedmówcą - Jan Miodek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka