Gość: Vega IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.01, 13:51 Jaka jest różnica między Małyszem a blądynką? Blądynkę da się przelecieć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: blondyna Re: DOWCIP O MAŁYSZU IP: 10.10.22.19, 212.160.188.* 01.03.01, 19:44 Dobre. A moze ktos zna jeszcze jakies inne kawaly o Malyszu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dowcipas Re: DOWCIP O MAŁYSZU IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 01.03.01, 19:55 Małysza zamkneli dziś za obrazę moralności! Dlaczego? Bo wszystkich przeleciał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hakuna Re: DOWCIP O MAŁYSZU IP: 10.10.22.19, 212.160.188.* 01.03.01, 20:05 Super. Slyszalam jak Malysz mowil, ze dowcipy o nim sa smieszne, ale dopiero teraz wiem o co mu chodzilo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyggi Re: DOWCIP O MAŁYSZU IP: *.chicago-20rh16rt.il.dial-access.att.net 02.03.01, 04:45 Małe chude i bardzo daleko skacze skacze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PannaA Re: DOWCIP O MAŁYSZU IP: 62.153.128.* 02.03.01, 12:22 te dowcipy wcale nie so smieszne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julek Re: DOWCIP O MAŁYSZU IP: 62.137.113.189, 195.92.168.* 04.03.01, 22:00 Ja znam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: DOWCIP O MAŁYSZU IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.01, 17:24 Gość portalu: blondyna napisał(a): > Dobre. A moze ktos zna jeszcze jakies inne kawaly o > Malyszu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: DOWCIP O MAŁYSZU IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.01, 17:26 Gość portalu: blondyna napisał(a): > Dobre. A moze ktos zna jeszcze jakies inne kawaly o > Malyszu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MG Re: DOWCIP O MAŁYSZU - Andy IP: 193.41.230.* 06.03.01, 13:57 Masz kłopoty z klawiaturą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzychu Re: DOWCIP O MAŁYSZU IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.03.01, 07:50 Kawał Wiesz że Małysza przyłapali na braniu niedozwolonych środków na braniu karmy dla ptaków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: DOWCIP O MAŁYSZU IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.03.01, 22:04 dlaczego małysz tak wysoko lata? bo szuka zasięgu idei Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WALDEK Re: DOWCIP O MAŁYSZU IP: *.proxy.aol.com 19.03.01, 21:41 MALYSZ ZOSTAL ZDYSKFALIFIKOWANY!!!PODOBNO WE KRWI ZNALEZIONO POKARM DLA PTAKÖW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bano Re: DOWCIP O MAŁYSZU IP: 10.109.1.1, 212.184.123.* 04.04.01, 05:13 Gość portalu: WALDEK napisał(a): > MALYSZ ZOSTAL ZDYSKFALIFIKOWANY!!!PODOBNO WE KRWI ZNALEZIONO POKARM DLA PTAKÖW i po co od razu krzyczeć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tommasi Re: DOWCIP O MAŁYSZU IP: 1.1.2.91, 195.117.143.* 02.03.01, 11:46 gluptasku, moze od czasu do czasu looknij do slowniczka so long. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PannaA Re: do PannyA IP: 62.153.128.* 02.03.01, 13:00 co jest smieszne?90 % polskich kobiet sa blond... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaowiec Re: do PannyA IP: 144.173.75.72, 144.173.6.80, 194.82.103.* 04.03.01, 22:12 Gość portalu: PannaA napisał(a): > co jest smieszne?90 % polskich kobiet sa blond... A gdzie ty znalazlas takie statystyki? Bzdura gigantyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
nathan Re: do PannyA 04.03.01, 23:55 No to co? Moja dziewczyna też jest blondynką. A co ma jedno z drugim wspólnego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dupek Re: DOWCIP O MAŁYSZU IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.03.01, 15:03 Małysz wraca po zawodach do domu. W drzwiach stoi żona i mówi do męża: No to skocz teraz do sklepu po ziemniaki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asen Re: DOWCIP O MAŁYSZU IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 06.03.01, 02:05 Gość portalu: Dupek napisał(a): > Małysz wraca po zawodach do domu. W drzwiach stoi żona i mówi do męża: No to > skocz teraz do sklepu po ziemniaki! A Adam na to: eee to za blisko, niech skoczy Schmidt. Asen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszko Re: DOWCIP O MAŁYSZU IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.03.01, 15:19 Ty Vega też chybą jesteś blondynka a raczej "blądynka", aby opowiadać kawały (nawet takie, które już wszyscy znają) powinno się najpierw poznać język w którym ma się zamiar to robić Gość portalu: Vega napisał(a): > Jaka jest różnica między Małyszem a blądynką? > Blądynkę da się przelecieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olo Re: DOWCIP O MAŁYSZU IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 02.03.01, 16:31 Małysz to milenijny znak zesłany Polakom.Adam Małysz czytany wspak daje "ZSYŁAM MADA".Wystarczy jeszcze do tego dorobić jakąś kosmiczną ideologię i mamy kult MAŁYSZA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laura Re: DOWCIP O MAŁYSZU IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.01, 19:14 Malysz jest THE BEST!!!!!!!! Dzieki Adasiowi mamy po co ogladac sporty zimowe!!!!!! On jest po prostu KOCHANY!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: DOWCIP O MAŁYSZU IP: *.phils.uj.edu.pl 12.03.01, 13:43 > Malysz jest THE BEST!!!!!!!! > Dzieki Adasiowi mamy po co ogladac sporty zimowe!!!!!! > On jest po prostu KOCHANY!!!!!! To ma być dowcip? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: king Re: DOWCIP O MAŁYSZU IP: *.alfanet.silesianet.pl 05.03.01, 15:35 Do żony Małysza przychodzi sąsiadka : - gdzie Adam ? - wyskoczył do sklepu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FRODO Re: DOWCIP O MAŁYSZU IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.01, 16:18 Dlaczego Malysz jest smutny? Bo nikt go jeszcze nie przelecial. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: DOWCIP O MAŁYSZU IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.01, 18:04 Proponuję zajrzeć do słownika ortograficznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MS Re: DOWCIP O MAŁYSZU IP: *.ok.ae.wroc.pl 06.03.01, 09:25 Całkowita prawda!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzidzia Re: DOWCIP O MAŁYSZU? IP: 192.168.0.1, 217.96.197.* 12.03.01, 17:36 Ale wieie co? Tak naprawdę to te wszystkie dowcipy są po prostu nuuuuudne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PannaA Re: do Ewy IP: 62.153.128.* 06.03.01, 10:29 nienawidze ludzi , ktörzy wchodza do forum i poprawiaja bledy ortograficzne innych.my nie jestesmy tutaj w szkole, fajnie ewo ze mialas zawsze bdb z dyktand, ale szukasz tutaj kollektywnego podziwu? Internet jest platforma cosmopliczna, tu rozmawiaja ludzie z calego swiata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: do PannaA IP: 172.17.16.238, 195.117.243.* 06.03.01, 10:50 A ja nie cierpię ludzi, którzy wciąż wyrzekają na Polaków, choć sami nimi są. Polacy to, Polacy tamto... Sami siebie stawiamy na przegranej pozycji. A może by tak cos pozytywnego? Komunistyczna mentalnosć, że lepiej być gorszym niż się wyróżniać na plus już dawno wyszła z mody. Jak inni mają być o nas dobrego zdania, skoro sami o sobie takiego zdania nie mamy?! A tak na marginesie, to nigdzie nie jest powiedziane, że internet znosi zasady poprawnej polszczyzny. A Włochów, czy Rusków na razie tutaj nie widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PannaA Re: do Majka IP: 62.153.128.* 06.03.01, 11:31 majko... jestem polka i nie pokazuje palcem na polaköw tylko na ten glupi zwyczaj poprawiania. co druga wypowiedz dotyczy poprawnego pisania.. ja wiem polak nie ges... ale to so drobiazgi..chodzi przeciez o sens wypowiedzi a nie o to czy ortografia sie zgadza...nie ma tu moze obcokrajowcöw ale takze frysjerki, sprzataczki czy inni maja prawo sie wypowiedziec... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: do PannaA IP: 172.17.16.238, 195.117.243.* 06.03.01, 12:42 OK, OK. Swoją rację masz. Nikt tu nie chce nikogo dyskryminować, więc jesli jedni mogą do bólu pisać "który" przez "u", to innym niech będzie wolno do bólu zwracać uwagę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PannaA Re: do Nathana IP: 62.153.128.* 07.03.01, 11:56 nathan... :)) ja zawsze mam racje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Picasso Re: do kobiet IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 07.03.01, 12:35 Dajcie już spokój z tą ortografią. Jak baby wejdą na sportowy temat, to załamać się można. Znjdźcie sobie inne forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osa Re: do kobiet IP: 172.17.16.238, 195.117.243.* 07.03.01, 12:51 zalamac to mozna rece nad toba, meski szowinisto! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saper Re: do kobiet IP: 156.17.212.* 08.03.01, 01:25 e wy leszcze wara mi stąd. chcecie dyskutować to na jakiś tam czat zapraszam, a nie będziecie mi tu spamować. podajcie sobie numery icq lub gg i nie róbcie tego publicznie. pliz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calvo Re: do Ewy i pannyA IP: 195.205.248.* 07.03.01, 12:12 PannoA, co innego skróty a co innego byki ortograficzne. jak ktoś pisze "pozdrufka" to wiadomo, że robi to celowo.A Ty nie wiem co chciałaś udowodnić pisząc "oprucz". I nie tlumacz sie szybkim transferem czy otwarciem na świat. Po prostu nie znasz ortografii i musisz się pogodzić z tym , że raz na jakiś czas ktoś cie będzie poprawiał. cze/calvo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PannaA Re: do tego mezczyzny IP: 62.153.128.* 07.03.01, 12:59 no dobrze..poddaje sie... nie umie ortografi,wstydze sie za to,zajuje do tej pory ,ze mnie rodzice mimo woli w wieku 10 lat z polski wywlekli, ale mam teraz co innego na glowie niz latanie ze slownikiem ...a polska ortografia jest OKROPNA.. Odpowiedz Link Zgłoś
nathan Re: do PannyA 07.03.01, 15:39 Zawszę masz rację? he!.... ciekawe, ciekawe. No, ale skoro tak mówisz to pewnie tak jest. Hi hi hi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nathan Re: do calvo 07.03.01, 15:43 Wyluzuj staruszku! Od poprawiania to są nauczyciele. Chyba, że nim jesteś. Co za czasy w szkole poprawiają, po szkole też poprawiają..... brrrrr....... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calvo Re: do nathana IP: 195.205.248.* 08.03.01, 10:27 przeca ja nie poprawiam. Nie ma sie co przejmowac ale i rowniez obrazac na poprawiajacych. JAK WOLNOSC TO WOLNOSC pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Squ Re: do calvo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.03.01, 16:50 Niby racja ale jaki sens ma wypowiedz w stylu "ty gluptasku patrz jakie byki robisz" w topicu Dowcip o Malyszu, zwlaszcza kiedy autor ogranicza sie jedynie do takiej uwagi? Ten tekst nie tylko nic nie wnosi do tematu ale jest tez potencjalnie niegrzeczny (osoba ktora sie poprawia moze byc duzo starsza... wogole mogla skonczyc szkole 50 lat temu i nie miec kontaktu ze slowem pisanym i ortografia... :>). Dla mnie osobiscie kojarzy sie to z dosyc prymitywna reakcja wzieta zywcem ze szkoly podstawowej: "patrzcie jaki Jasio jest glupi a ja madra, napisal rzeka przez "z" z kropka a ja potrafie go poprawic..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PannaA Re: do Nathana IP: 62.153.128.* 08.03.01, 10:18 nathan, wazne jest ze sie wierzy w swoja racje :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WALDEK Re: do tego mezczyzny IP: *.proxy.aol.com 19.03.01, 22:04 Gość portalu: PannaA napisał(a): > no dobrze..poddaje sie... nie umie ortografi,wstydze sie za to,zajuje do tej > pory ,ze mnie rodzice mimo woli w wieku 10 lat z polski wywlekli, ale mam teraz > > co innego na glowie niz latanie ze slownikiem ...a polska ortografia jest > OKROPNA.. -dziekuj BOGU gdyby ciebie nie wywlekli nie byloby komputera w domu TSCHÜß Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Re: do Ewy i pannyA IP: 195.94.201.* 04.04.01, 09:16 W pelni sie zgadzam. Wiecie na czym polega problem? Na tym, ze zaczniemy sie przyzwyczajac do niepoprawnych form, jesli bedziemy tak latwo je akceptowali w Internecie. Za pare lat polowa Polakow bedzie pisala "oprucz", czy inne takie kwiatki i nikogo to nie bedzie razic. Znizymy sie do poziomu debilnych Amerykanow, ktorzy nie potrafia pokazac na globusie Kanady... (to nie jest zart, ponad 54% doroslych amerykanow nie potrafi pokazac na globusie Kanady) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milek Re: do Ewy IP: *.lublin.ppp.tpnet.pl 11.03.01, 13:21 A propos ortografii. Język polski ma to do siebie, że sens zdań złożonych zależy od znaków interpunkcyjnych. Powszechne w komunikatach sieciowych ignorowanie interpunkcji prowadzi do nonsensownych rezultatów. Kolega używa akurat przecinków ale duże litery - już za ciężko wciskać. Hm... może być i tak. Inna sprawa, że posługiwanie się dziesięciopalcowym pisaniem w Polsce jest uważane chyba (w internecie) za zbrodnię... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the_n-e- Re: do Ewy IP: *.zsme.tarnow.pl 14.05.01, 10:13 miały być kawały o małyszu, były 4 na 76 mailów, oprócz tego wszystkie znałem, a wy pieprzycie o jakiejś gramatyce !!! Puknijcie się w czoło !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -5 Re: DOWCIP O MAŁYSZU IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.03.01, 22:28 >Wiecie, że małysz został postawiony w stan oskarżenia za gwałt zbirowy? >A dlaczego? >Bo wszystkich przeleciał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Picasso Re: Do osy IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 07.03.01, 23:39 Nie jestem męskim szowinistą. Po prostu mam rację. Jako szanujący się facet nie wtrącam się w kobiece sprawy. Ale baby wszędzie wlezą. Ciekawe, czy załamałaś ręce, o przepraszam, skrzydełka ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Picasso Re: Dowcip o Małyszu IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 07.03.01, 23:42 Dlaczego Małysz ma długi nos? Bo kłamie mówiąc, że nie podoba mu się popularność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osa Re: Do Picasso IP: 172.17.16.238, 195.117.243.* 09.03.01, 08:38 gratuluje pewnosci siebie i dobrego samopoczucia. żyj dalej zludzeniami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uwazny Re: DOWCIP O MAŁYSZU IP: 194.145.143.* 08.03.01, 20:53 ha, ha! smieszne! ale inaczej! tym razem nie sam dowcip jest zabawny, ale ten kto go wymyslil i 50% procent tych, co go przeczytali (tzn. Ci, co go przeczytali, nie zrozumieli i smiali do rozpuku... to zreszta Ci sami, co jesienia zaglosuja na SLD) rzadko miewam okazje uczestniczyc w gwaltach zbiorowych, ale o ile mi wiadomo, to taka sytuacja ma miejsce gdy n-osob "przelatuje" jedna... to jak to sie ma do adasia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basik Re: DOWCIP O MAŁYSZU IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 11.03.01, 22:13 Dlaczego Małysz wygrywa ze Schmidtem? Bo to byk przelatuje krowę, a nie odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julek Re: DOWCIP O MAŁYSZU IP: 62.137.153.152, 195.92.168.* 11.03.01, 23:15 Przeczytalem wszystkie wypowiedzi w "Dowcipach o Malyszu" i ciagle mam nadzieje ze w koncu ktos napisze cos dowcipnego o naszym Adamie. Czytajac Dowcipy o Malyszu, poprosilem sasiadke zeby mnie laskotala w najbardziej czule miejsca, ale nawet i to nie wywolalo prawdziwego smiechu. Pozdrawiam wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazik Malysz zdyskwalifikowany za doping !!!! IP: *.szczecin.ppp.tpnet.pl 11.03.01, 23:41 Malysz zdyskwalifikowany za doping !!!! żywił się karmą dla ptaków... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: dowcip IP: *.hist.uni.wroc.pl 12.03.01, 11:18 Wraca Adam do domu a żona: " Adaś wiem , że jesteś zmęczony ale trzeba skoczyć na pocztę" . Odpowiada Małysz : " Tak blisko ? Wyślij Schmita nie skoczy to odległość dla niego " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GM Re: dowcip o Małyszu IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 12.03.01, 12:16 Miały tu być dowcipy o Małyszu, anie jakieś bzdurne dyskusje. Oto dowcip któty ostatnio słyszałem: Czym się różni Małysz od Gołoty? Małysz jest dłużej w powietrzu niż Gołota na ringu! Czekam na nowe dowcipy. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NFN Re: dowcip o Ma?yszu IP: *.ppp.get2net.dk 12.03.01, 13:24 Nareszcie ktos napisal dowcip zamiast klocic sie o pierdoly. Ludzie dajcie se siana !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RafaelRR Re: dowcip o Małyszu IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 14.05.01, 11:25 > Czym się różni Małysz od Gołoty? > Małysz jest dłużej w powietrzu niż Gołota na ringu! > A w czym Małysz podobny jest do Gołoty? - Obaj lądują na deskach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julo Re: DOWCIP O MAŁYSZU IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 14.03.01, 22:58 Dla czego Małysz ma kolczyk w uchu ? Bo zainteresowali sie nim ornitolodzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart Re: DOWCIP O MAŁYSZU IP: *.ii.uni.wroc.pl 19.03.01, 14:45 Po co Małyszowi komórka na skoczni? Żeby w czasie lotu mógł zadzwonić do trenera i zapytać kiedy lądować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: DOWCIP O MAŁYSZU IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 19.03.01, 21:22 Gość portalu: Vega napisał(a): > Jaka jest różnica między Małyszem a blądynką? > Blądynkę da się przelecieć. Tej! Ty jesteś chyba sam/a "bląąąąądynka"!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scott Re: DOWCIP O MAŁYSZU IP: *.proxy.aol.com 31.03.01, 23:10 Konkurs na duzej skoczni.Shmitt skacze jako ostatni przed nim Malysz.Bierze rozbieg rusza i jedzie w dol nie wie ze shmitt poluzowal Mu wiazania odbil sie i leci.Kiedy sobie tak leci odpada Mu pierwsza narta wkurwil sie troche i mowi do siebie -Jebany Shmitt poluzowal Mi wiazania jak Ja teraz wyladuje najednej narcie?Po chwili odpada Mu druga narta - No to juz calkiem chujowo zaraz zaryje ryjem w glebe ! Nagle w powietrzu pojawia sie zloty slowik i mowi-Hej Malysz dzisiaj jest twoj szczesliwy dzien.Moge spelnic Twoje trzy zyczenia musisz tylko skoczyc dla mnie na poczte ! Malysz mowi -Nie ma sprawy pospiesz sie tylko bo zaraz bede ryl glebe !!!!No wiec jakie sa Twoje trzy zyczenia?-zloty slowik na to-Pierwsze to chce zeby shmitt zlamal noge Drugie to chce aby zlamal druga noge a trzecie to juz jak zaryje w ladowisko to zeby tak w morde nie szczypalo !!!!!!! Buhahahahahahahahahaaaa!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koles Re: DOWCIP O MAŁYSZU IP: *.proxy.aol.com 31.03.01, 23:30 adam skocz na poczte mowi zona a on na to Aco ja kurwa kangur???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gelu Re: DOWCIP O MAŁYSZU IP: 195.94.222.* 04.04.01, 10:36 To było dobre! Kolejny kawał: dlaczego w drugiej połowie sezone Małysz rzadziej wygrywał? Bo przeszedł do Idei i stracił zasięg! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deyna Re: DOWCIP O MAŁYSZU IP: *.pl 12.04.01, 22:33 Z czego składa sie Adam Malysz?????? Adam Malysz sklada sie z Malysza wlasciwego i wasow lotnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar Re: DOWCIP O MAŁYSZU IP: 195.94.206.* 13.04.01, 13:20 Żona do Małysza: -Adam trzeba iść na pocztę opłacić rachunki!! Adam: -A daleko to???? -Nie blisko. -odpowiada żona -A jak blisko to wyślij Schimtta. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomeq Re: DOWCIP O MAŁYSZU IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.04.01, 18:41 Małysz rano budzi się w domu. Żony nie ma i biedny myśli: - Cholera co ja miałem dzisiaj zrobić? Co ta żona mi mówiła żebym zrobił. Wziął odkurzacz i zaczął sprzątać. Posprzątał, ale tak sobie myśli: - Nie nie, to nie to nie to miałem zrobić!- Wziął kubeł na śmieci i poszedł je wyrzucuć na podwórko. Po skończonej pracy tak siedzi i myśli - Nie to też nie było chyba to, co ona mogła ode mnie chcieć!- Nagle przychodzi żona i mówi: - No przecież cię tak bardzo prosiłam, czemu tego nie zrobiłeś!?- Na to Małysz: - Poprostu zapomniałem .Nie wiem czego ode mnie chciałaś! - Ona na to : ZDEJMIJ W KOŃCU TE NARTY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katka Re: DOWCIP O MAŁYSZU IP: 195.117.134.* 13.04.01, 22:18 dlaczego Małysz tak długo lata? żeby kibice zdążyli przeczytać wszystkie reklamy na kombinezonie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Geezoos Re: DOWCIP O MAŁYSZU IP: *.pl 14.04.01, 18:43 ZAJEBIOZA!!!!!!!!!!!! :)))))))))))) Pierwszy dowcip o Malyszu, ktory naprawde mnie ubawil. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skyscrap Re: DOWCIP O MAŁYSZU IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.01, 18:03 byłoby lepsze bez błędu. Blondynka pisze się troche inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Picasso Re: DOWCIP O MAŁYSZU IP: *.bci.net.pl 30.04.01, 20:51 Co Małysz ma w kuchni? Ma łyżki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: staccu Re: DOWCIP O MAŁYSZU IP: *.weia.po.opole.pl 14.05.01, 13:44 Gość portalu: Picasso napisał(a): > Co Małysz ma w kuchni? > > > Ma łyżki. Co Małysz ma w kuchni ? MaŁyszkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.Miodek Re: DOWCIP O MAŁYSZU IP: *.unknown.be.uu.net 01.05.01, 18:10 Gość portalu: skyscrap napisał(a): > byłoby lepsze bez błędu. Blondynka pisze się troche inaczej. Zgadzam się z przedmówcą - Jan Miodek Odpowiedz Link Zgłoś