Gość: lukasz IP: *.sympatico.ca 26.10.05, 06:08 Nie rosumiem dlaczedo kobiety chca za wselka cene byc facetami? Czy my naprawde mamy tak duzo lepiej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lukasz Z taka mozna isc na maisto IP: *.sympatico.ca 26.10.05, 06:10 Nie rozumiem dlaczedo kobiety chca za wszelka cene byc facetami? Czy my naprawde mamy tak duzo lepiej? A tak na marginesie to gdyby ta dziewczyna miala urode bardziej w ogolnie przyjetym kanonie to by na pewno nie grala w football amarykanski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnes Re: Z taka mozna isc na maisto IP: *.krak / *.crowley.pl 26.10.05, 17:30 no i po co ten jad?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puzon Gramy w futbol amerykański w Warszawie. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.10.05, 08:45 Co niedziela (oprócz 30 listopada) 09:30, AWF Marymoncka, północne boisko. www.warsaweagles.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moso WIDAĆ ŻE PASZTET!!!dlatego sie pcha do footballu IP: *.gl.digi.pl 30.10.05, 20:10 j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thorez Oby w pilce noznej to tego nigdy nie doszlo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 12:42 Mam nadzieje ze nie dozyje takiej chwili w ktorej w pilce kobiety beda grac z lub przeciwko druzyna meskim. Nie jestem szowinista, nie mam nic do kobiet ale uwazam ze jesli chca grac w pilke nozna czy football to niech graja przeciwko rywalowi tej samej plci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: don Pedro Kobiety, łapy precz od piłki nożnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 18:10 Nie dość, że nie pozwalają nam oglądać meczów w telewizji, to jeszcze miałyby zbeszcześcić swoją obecnością świątynię męskości - o nie! tego byloby za wiele. Wiem jedno, w dniu, w którym kobieta zagra w jednej drużynie z mężczyznami, ja przestanę oglądać transmisje piłkarskie i dopełnię zniewieścienia na spektaklu baletu męskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mara Re: Kobiety, łapy precz od piłki nożnej IP: *.017-141-73746f3.cust.bredbandsbolaget.se 26.10.05, 19:12 No to juz wskakuj w baletki! Chyba nigdy nie slyszales o Marcie da Silva - nominowana wlasnie do "FIFA World Player 2005". A footbol to znasz chyba tylko z migawek, ale twardziela udajesz! heheh Dla zainteresowanych - women.soccerway.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: don Pedro Re: Kobiety, łapy precz od piłki nożnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 19:56 Na piłce nożnej znam się bardzo dobrze. Gdyby kobiece szamotanie z futbolówką można zaliczyć do tej dyscypliny, zapewne o pani Marcie bym słyszał, a tak... Ewentualnie mógłbym się zgodzić na udział kobiet w męskich rozgrywkach piłkarskich, gdyby niewiasty te postąpiły jak pewna Nigeryjka: Dzięki operacji chirurgicznej piłkarka Nigerii Iyabo Abade będzie mogła być powołana do młodzieżowej reprezentacji mężczyzn. Będzie występować pod nazwiskiem James Johnson - poinformowała gazeta "Punch". Operacja zmiany płci, przeprowadzona w klinice w Los Angeles powiodła się i nic nie stoi na przeszkodzie, by byłą piłkarkę powołać do młodzieżowej reprezentacji kraju. Koszt operacji, niemal 45 000 dolarów, pokryły władze miasta Abudży, ponieważ w stołecznym klubie grała Iyabo. Dobrze wiesz, że tylko się z tobą droczę Maro? pozdrowiam twardy don Pedro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mara Re: Kobiety, łapy precz od piłki nożnej IP: *.017-141-73746f3.cust.bredbandsbolaget.se 27.10.05, 21:59 Wyglada na to, ze faceci w Polsce sa bardzo zakompleksieni.. Szkoda... A tak wygladaja kobiety, ktore sa aktywne, a nie jak wy, moi mili, za sport uwazacie ogladanie meczu przed telewizorem - z piwem w reku! Umeå Girls Team: www.uikfans.se/UIKgalleri/ovrigt/portratt/portratt.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: troll Re: Oby w pilce noznej to tego nigdy nie doszlo IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 27.10.05, 09:21 Masz racje tez jestem tego zdania , bo przeceż wydało by sie wtedy ze kobiety maja jaja i potrafia grać i to o wiele lepiej niż nasi chłopcy i ze to nie oni potrafia strzelać gole i walczyć na boisku. To była by dla nas tragedia !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Dlaczego Nie?? IP: *.chello.pl 26.10.05, 18:07 W sumie czemu nie moze grać ja akurat jestem przeciwko seksizmowi Odpowiedz Link Zgłoś
midwesterner Re: Dlaczego Nie?? 26.10.05, 18:33 No wlasnie. Moja corka do futballu nie pasuje, bo jest bardzo drobna i w dodatku amerykanski futball ja nudzi. Ale za to ma czarny pas i drugi dan w Tae Kwon Do i drobnymi raczkami rozwala cegly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daro Re: Dlaczego Nie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 21:26 Te wszystkie pasy i stopnie oraz cegly mozna o kant d* potluc. Wszystko weryfikuje ulica, a tutaj zakapiory tluka sie dlatego, bo zwyczajnie to lubia. Wiekszosc dalekowschodnich sztuk walki to zwykly balet z elementami pozornej walki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chudy Alice Blair Witch Project?!! IP: *.home / 83.238.160.* 26.10.05, 20:49 j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tajmech Re: Dziewczyna w amerykańskim futbolu IP: *.parkowe.pol / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 21:10 Co za ograniczone stworzenie,najlepiej się sprawdza w amerykańskich więzieniach dla irakijczyków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Re: Dziewczyna w amerykańskim futbolu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.05, 23:17 Skoro zaszla tak daleko to znaczy ze idzie jej to tak dobrze jak facetom. Czepiacie sie dla zasady. Wstyd panowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmkn Re: Dziewczyna w amerykańskim futbolu IP: 144.30.0.* 27.10.05, 00:01 nie dziewczyna tylko babo-chlop, (jak wiekszosc amerykanek) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klusek Re: Dziewczyna w amerykańskim futbolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 01:14 No, jak to jest dziewczyna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolotko strong women IP: *.otenet.gr 27.10.05, 07:30 takiej dziewczyny to ja niehcial bym miec niewiadomo co takiej odpali w lurzku pomysli ze jest na boisku i co dalej musicie zami do tego dojsc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rooger Moor Re: Dziewczyna w amerykańskim futbolu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.05, 08:31 Głupia idiotka powybija sobie zęby to się nauczy!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: momo Dziewczyna w amerykańskim futbolu IP: 62.233.249.* 27.10.05, 12:18 Ciekawe czy kąpie się razem z chłopakami w jednej łaźni!? Odpowiedz Link Zgłoś