Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Po 18 tytuł :)))

30.09.02, 23:01
    I znowu jest tak,jak było zawsze na początku nowego sezonu , kibice z Sopotu
    czy Włocławka wypisywali wręcz (jak dla mnie) żenujące rzeczy typu :
    "w tym sezonie Anwil zdobedzie mistrzostwo i pokaże gdzie jest miejsce dla
    Śląska..." albo " 17 /1 koniec ery idei" ... "najlepiszą koszykówke pokazuje
    Sopot, to on bedzie górą "
    Rozumie że kazdy ma prawo do własnego zdania ale ludzie bez przesady! Jak
    można oceniać zespół po zaledwie 3 meczach?! Sląsk jest świetnym zespołem (w
    tym sezonie nawet silniejszym jak w ubiegłym:)) i razem ( Slask + kibice)
    pokazemy , jak zawsze zresztą ,że 18 gwiazdka bedzie nasza...Choć napewno
    bedzie trudno ale mając takich graczy jak Maciek Zieliński czy Miglinieks
    niemożliwe jest przegrywać,bo Ci ludzie to chodzące legendy, oni wiedzą jak
    wygrywać i jestem przekonana,że i w tym roku to my znów bedziemy sie cieszyć
    z tytułu mistrza Polski...:)
    I nie martwcie sie kibice z Włocławka czy Sopotu...wiem że cieżko jest sie do
    tego przyzwyczaić , pogodzić z tą myślą dlatego brawo za upór i wytrwałość i
    przedewszystkim za to, że choć to nie wasz zespół jest najlepszy w Polsce to
    i tak jak myśle bardzo ich kochacie;) a to chyba jest najważniejsze..?
    Ps. Jeśli są tu jakieś błędy to zostawcie je w spokoju, to przecież nie
    spr.czy dyktando , niech sobie bedą....
    Pozdr. Karolinka buzka;))))))
    Obserwuj wątek
      • Gość: Pablo Re: Po 18 tytuł :))) IP: 2.4.STABLE* / 192.168.1.* 01.10.02, 09:45
        karolinka7 napisała:

"pokazemy , jak zawsze zresztą ,że 18 gwiazdka bedzie nasza"
        "niemożliwe jest przegrywać,bo Ci ludzie to chodzące legendy"
        "to my znów bedziemy sie cieszyć z tytułu mistrza Polski"

Argumenty nie do zbicia... Z czym tu dyskutowac? A najzabawniejsze ze zaczynasz
        swoj list od "Rozumiem że kazdy ma prawo do własnego zdania ale ludzie bez
        przesady! Jak można oceniać zespół po zaledwie 3 meczach?!"

Jak mam kiepski humor to wchodze na jakies forum i szukam listow takich jak
        ten... Od razu mi sie poprawia. Pozdrowienia dla wszystkich kibicow Slaska
        ktorzy rozumieja ze zespol koszykowki to nie boysband...
        • karolinka7 Re: Po 18 tytuł :))) 01.10.02, 15:58
          Masz bardzo małe poczucie humoru, skoro żeby sie rozweselić musisz wchodzić na
          forum:)A tak pozatym to nie jest wcale zadufanie kibiców tylko ogromna miłosc
          do to dego sportu i tej drózyny...Nara
          • Gość: Pablo Re: Po 18 tytuł :))) IP: *.netten.pl 01.10.02, 22:23
            karolinka7 napisała:

Czegos tutaj nie rozumiem... Twoje slowa "pokazemy , jak zawsze zresztą ,że 18
            gwiazdka bedzie nasza" to dla Ciebie wyraz ogromnej milosci do klubu,
            natomist "w tym sezonie Anwil zdobedzie mistrzostwo" lub "najlepiszą koszykówke
            pokazuje Sopot, to on bedzie górą" to juz "żenujące rzeczy".
            Milosc do klubu jest pelna gdy popiera sie ja rozumem. A w slowach "mając
            takich graczy jak Maciek Zieliński czy Miglinieks niemożliwe jest przegrywać,bo
            Ci ludzie to chodzące legendy" itp. tego rozumu jak dla mnie jest niewiele.
            Dlatego moim zdaniem to zadna milosc, tylko raczej fanatyzm...
            PS. Jestes pewna ze zamiast "drózyny" nie mialas na mysli "drezyny"? Bo jesli
            chodzi o drezyne to ja sie wycofuje, o kolojnictwie mam niewielkie pojecie...;)
            • karolinka7 Re: Po 18 tytuł :))) 02.10.02, 18:29
              Nie ma sensu z tobą dyskutować bo widze, że i tak mnie nie
              zrozumiesz...Fanatyzm? O nie mój drogi, to nie fanatyzm ani też nie wielkie
              zadufanie...Przystaje w dalszym ciągu że to wielka miłość do Sląska,którą
              wszczepił we mnie tatuś jak miałam niecałe 4 latka...i już od tamtego czasu
              chodze na każdy mecz Sląska we Wrocławiu (i nietylko) i tak przez ostatnie 13
              lat, wiec nie dziw sie ,że ta miłość jest taka wielka...Sląsk to połowa mojego
              życia...mimo,że jestem dziewczyną;)
              Aha , a co do tego że teksty typu" to Sopot bedzie w tym sezonie
              górą..ble,ble,ble.." sa zenujące dla mnie - to fakt ale nie z powodu samej ich
              tresci bo to , żaden powód ale dlatego,że te teksty słysze już od jakiś 4 lat
              od kibiców Anwilu i od roku od kibiców Sopotu...Tobie by sie nie znudziło???
              Odpowiedz sobie szczerze:)))
              Pozdr.Karolina
              • Gość: Pablo Re: Po 18 tytuł :))) IP: 2.4.STABLE* / 192.168.1.* 03.10.02, 10:05
                Masz absolutna racje. Nie ma sensu z tobą dyskutować bo widze, że i tak mnie
                nie zrozumiesz...
                • karolinka7 Re: Po 18 tytuł :))) 03.10.02, 18:05
                  No popatrz, chociaz w jednym sie zgadzamy:)- ty mnie też nie rozumiesz!
                  To juz jakiś postęp...:)
                  Pozdr.
      • Gość: inny pablo Re: Po 18 tytuł :))) IP: *.firma / 192.168.20.* 01.10.02, 11:52
        i dobrze...
        im bardziej teraz kibice "CPWCS" beda zadufani, przekonani o nieuchronnosci
        mistrzostwa, tym nizej im szczeki opadna na koniec sezonu.
        szkoda tylko, ze sami zawodnicy Slaska nie sa tak pewni siebie jak ich kibice,
        bo wtedy zdobycie mistrzostwa byloby spacerkiem dla Anwilu lub Trefla.
        • Gość: CPWCS Re: Po 18 tytuł :))) IP: *.verizone.com.pl / 10.1.17.* 06.10.02, 17:01
          Slask bedzie miec majstra w tym sezonie i juz. wszyscy wiedza ze tak bedzie ale
          ludza sie ze moze ich klubik cos zdziala...
          • Gość: inny pablo Re: Po 18 tytuł :))) IP: *.firma / 192.168.20.* 07.10.02, 10:08
            O, ja cie..
            Przekonales mnie.
            Cala Polska W Cieniu Slaska!!!
          • Gość: Pablo Re: Po 18 tytuł :))) IP: *.netten.pl 07.10.02, 12:17
            Mnie tez! Krzyczmy zatem razem: Cala Polska W Cieniu Slaska!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka