Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

POLSAT + LIGA MISTRZOW = PORAZKA

26.09.01, 17:17
    Czy nie macie juz powoli dosc tegorocznej Ligi Mistrzow w Polsacie?? Ja rowniez
    lubie Hajte i jego zespol i tez chetnie obejrze Oliego w swojej druzynie, ale
    nie sa to wiodace druzyny tego kontynentu!!! Rozumiem ze Polsat chce zarobic na
    osiolkach kupujacych dekodery ale mogliby wreszcie nadac jakis mecz Realu,
    Barcelony, Manchesteru czy chocby Bayernu w pasmie bezplatnym!!! Czy na taka
    szanse bedziemy czekac tak dlugo az ostatni Polak nie odpadnie z LM??? A od
    transmisji wieje tandeta!!!!
    Hala Madrid!
    Obserwuj wątek
      • Gość: Obi Re: POLSAT + LIGA MISTRZOW = PORAZKA IP: *.interklub.pl 26.09.01, 17:34
        Tak,TAk???Znudziła się Ci liga mistrzów to sobie zrób nową ,ciekawszą
        cwaniaczku.
        • Gość: javier Re: POLSAT + LIGA MISTRZOW = PORAZKA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.09.01, 22:38
          Gość portalu: Obi napisał(a):

> Tak,TAk???Znudziła się Ci liga mistrzów to sobie zrób nową ,ciekawszą
          > cwaniaczku.
          Ten to na pewno głosował na Ligę Polskich Rodzin. Ponad milion durnych Polaków zagłosowało na nich
          a więc mamy inną Ligę!
        • Gość: Obi Zostaw mój nick w spokoju IP: *.pl 26.09.01, 23:30
          Przestań się, baranie, pode mnie podszywać. Pod moim nickiem tryskasz jadem -
          nie wiem, co chcesz w ten sposób osiągnąć. Do wszystkich - w moim adresie
          zawsze macie acn. Proszę, nie miejcie do mnie pretensji, jeśli obrazi Was jakiś
          kretyn, który się pode mnie podszywa, ale pisze spod innego adresu.
          • Gość: Obi Re: Zostaw mój nick w spokoju IP: 10.129.131.* / *.acn.pl 26.09.01, 23:50
            No i kiszka, zawsze było "acn", a teraz się nie pokazuje (przynajmniej u mnie)
            :(
            • Gość: Obi Re: Zostaw mój nick w spokoju IP: 10.129.131.* / *.acn.pl 26.09.01, 23:50
              Znowu jest "acn"! To ja :)))
              • Gość: Kan Do obu Obi IP: 157.25.84.* 27.09.01, 10:01
                Mam was obu dość.
                Jeden prawdziwy (chyba) ciągle ma kłopoty z logowaniem i uparcie chce abyśmy
                szukali "acn".
                Człowieku na moim ekranie przy twoich postach pojawia sie adres albo
                *.pl albo *.129.131.233/prosie1.acn.p. Loguj się żesz poprawnie.

Drugi (psychopata ?) podszywa się pod pierwszego. Nie przebiera w słowach,
                każdemu chce dowalić, tylko on ma rację.
                Może byś się przestał wstydzić swojego prawdziwego "ja" i zaczął pisać
                poprawnie i kulturalnie pod swoim nickiem.
                • Gość: Obi Re: Do obu Obi IP: 10.129.131.* / *.acn.pl 27.09.01, 14:26
                  Gość portalu: Kan napisał(a):

> Mam was obu dość.

Bardzo mi przykro.

> Jeden prawdziwy (chyba) ciągle ma kłopoty z logowaniem i uparcie chce abyśmy
                  > szukali "acn".
                  > Człowieku na moim ekranie przy twoich postach pojawia sie adres albo
                  > *.pl albo *.129.131.233/prosie1.acn.p.

No właśnie. W tym drugim jest "acn", co oznacza Aster City Net. "prosie" nie ja
                  wymyśliłem. To śmieszne (w zamyśle autorów) oznaczenie proxy.

> Loguj się żesz poprawnie.

A jak się logować poprawnie?
                  • Gość: Kan Re: Do obu Obi IP: 157.25.84.* 27.09.01, 15:25
                    Loguj się tak, by wyświetlany adres zawsze zawierał "acn".
                    Jeśli jest to niezależne od Ciebie, skontaktuj się z Aster i wyjaśnij im
                    problem.
                    Poza tym może zmień nick bo do tego drugiego może nic nie dociera i facet nie
                    da Ci spokoju.
                    Pozdr.
      • campo Re: POLSAT + LIGA MISTRZOW = PORAZKA 26.09.01, 17:43
        Racja Hejira!
        Polsatowskie transmisje to niestety straszne g...o!!!
        A poza tym to dla kogo są przeznaczone skróty z pozostałych spotkań Ligi
        Mistrzów??? Nie dość ze rozpoczynają się po północy to jeszcze są przerywane
        nudnymi wywodami "Małpy w Kąpieli"...tego nie da się wytrzymać.
        I niech się Polsat nie tłumaczy że nie mogą wczesniej pokazać bo nie dostali
        jeszcze przekazu.
        W TVCzeskiej a dokładnie w CT2 zaraz po meczu Sparty czyli ok.godz.22.30
        rozpoczynają relacje z pozostalych meczów,...o 23.30 jest już po zawodach.

Pozdr.

• Gość: tomeq Re: POLSAT + LIGA MISTRZOW = PORAZKA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.09.01, 19:54
          Co wam się nie podoba w transmisjach z LM w Polsacie? Jakby Polsat zakodował
          mecze to byście psioczyli, że nie możecie oglądać. A to nie pokazują mojej
          ulubionej drużyny. No cóż... nie każdemu można dogodzić. Bardzo dobrze, że nie
          pokazują ciągle jednej drużyny (wyjątek Schalke). W TVP ciągle był Manchester.
          Nie wiem czego wy chcecie. Poproszę o konkretne wypowiedzi , co w relacjach
          Polsatu jest nie tak.
          • Gość: Mario Re: POLSAT + LIGA MISTRZOW = PORAZKA IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 26.09.01, 21:51
            Go�ć portalu: tomeq napisał(a):

> Poproszę o konkretne wypowiedzi , co w relacjach
            > Polsatu jest nie tak.

Wła�nie to, że cišgle pokazujš jednš drużynę Schalke. A jak nie gra Schalke, to innych Niemców. Powód? Do Niemiec jest blisko i najtaniej wychodzi wysłac komentatorów.
            • hejira Re: POLSAT + LIGA MISTRZOW = PORAZKA 26.09.01, 22:39
              Milo mi bardzo ze takie osobowosci sie ze mna zgadzaja - Zbyszko - nie pajacuj -
              poogladaj sobie transmisje na stacjach zachodnich to zobaczysz co znaczy dobry
              komentator + wywiady przed i po meczu, ceremonia przed meczem a nie wejscie na
              antene z opoznieniem 3 minut bo byla reklama proszku!! Chetnie poogladam kazdy
              zespol - najchetniej REAL bo to moi faworyci i graja ciekawy futbol - moze byc
              nawet FC NANTES ale cos innego niz nasi sasiedzi zza Odry!!!
              Mistrzostwa beda porazka!!!
      • Gość: zbyszko Re: POLSAT + LIGA MISTRZOW = PORAZKA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.09.01, 22:16
        ja tam nie wiem bo bojkotujĘ polsat :P

... A WY JESTEŚCIE ZDRAJCY :) skoro to oglądacie...

no ale mogę sobie wyobrazić , że to dno...
        no i campo tak powiedział.. a on zazwyczaj pisze to co myślę ;)
        wyobraźcie sobie co to będzie na MŚ...
        :....(((((((

POZDRO!
        • hejira zbyszko sorry 26.09.01, 22:43
          zbyszko sorry stary pochrzaniles mi sie z OBI - no offence - niech on nie
          pajacuje!!!
          Nasi gora!!
          • zbyszko Re: zbyszko sorry 26.09.01, 23:55
            okejos!
            wspaniałomyślnie wybaczam..
            ;)

a na marginesie:
            weź pod uwagę.. że obich jest dwóch
            -jeden z nich się podszywa i to raczej ten fałszywy obi atakuje niewinnych ludzi
            pozdro!
            • hejira Re: zbyszko sorry 27.09.01, 10:11
              jasne- widze ze obi ma klopoty - za czesto tu nie pisywalem wiec nie
              wiedzialem - urazonych lub nieszczesliwych przepraszam!!
        • campo Do zbyszko!:)) 27.09.01, 09:24
          Ja nie jestem zdrajcą!!!:)))
          Odbieram czeska CT2 i tam oglądam wszystkie mecze i skróty:)))
          A w Polsacie nie oglądam Ligi Mistrzów,......no może czasami popodglądam:))
          Pozdrawiam
      • Gość: zibi Re: POLSAT + LIGA MISTRZOW = PORAZKA IP: *.ltl.pl 27.09.01, 11:07
        Super przygotowane transmisje są w RTL, niestety tylko niemieckich drużyn. A ja
        jestem zmuszony oglądać Polsat i TV4, najczęściej przerzucając z kanału RTL.
        Komentarz w stacji Solorza jest kiepski a czasami nawet żenujący. Wkurza mnie
        kibicowanie komentatorów za drużynami z Polakami w składzie i mówienie w kółko,
        że grają dobrze, bo przecież każdy sam może ocenić jak grają zawodnicy.
        Ale tak naprawdę ciekawe mecze będą dopiero od następnej rundy.

A co do bojkotu, dla mnie ta stacja od początku była chora, nastawiona na kasę
        i do tego pokazująca w przeważającej ilości programy i filmy zawierające
        przemoc.Sport niestety stał się kolejnym pionkiem w grze. mam nadzieję, że
        ostatnim.

Pzdr
        • pc Re: POLSAT + LIGA MISTRZOW = PORAZKA 27.09.01, 13:27
          Gość portalu: zibi napisał(a):

> Super przygotowane transmisje są w RTL, niestety tylko niemieckich drużyn. A ja

No sorry, a w Polsacie to niby jakich? :-(
      • Gość: kuba Re: POLSAT + LIGA MISTRZOW = PORAZKA IP: *.pik.gliwice.pl 27.09.01, 12:15
        Wczoraj pokazali dwa razy klasę (pełny profesjonalizm)
        1. Po skrócie z meczu Schalke wywiad z piłkarzami i tam wspaniały Borek mówi że
        Panatinajkos ma już 9 punktów. Nie ma to jak bez napięcia obejżeć relację z
        tego meczu.
        2. A po meczu Dudka pokazali planszę(wyniki i tabelę) z uwzględnionym meczem
        Boavisty a dopiero potem skrót. Brak komentarza.

Partacze, prostaki, amatorzy ...... itd. Każde słowo obraźliwe na polsat samo
        wychodzi.
        • lhp Re: POLSAT + LIGA MISTRZOW = PORAZKA 27.09.01, 12:26
          Czy gmoch nie byl na bani???

Pzdr
          • hejira Re: POLSAT + LIGA MISTRZOW = PORAZKA 27.09.01, 18:42
            byl na gigantycznej bani - chyba ze facet tak mowi naokraglo - az milo bylo
            posluchac!!
            Co do bledow to podczas skrotu meczu Realu komentator bez przerwy podkreslal ze
            Raul jeszcze bramki w tym sezonie nie strzelil - a zrobil to w meczu z
            Espanolem - momentami mysle ze to my kibice wiemy wiecej od prowadzacych
            programy - zwlaszcza polsatu!!!
            • Gość: capulet Re: POLSAT + LIGA MISTRZOW = PORAZKA IP: *.starosielce.sdi.tpnet.pl 27.09.01, 19:18
              a czy Gmoch kiedykolwiek nie był na bani?
              a co do polsatu (rozmyślnie pisanego małą literą) obiema rękami i nogami się
              podpisuję
              u mnie nie odbiera czeska TV, ale i tak bym nie oglądał, bo podsłuchuję sobie
              co tydzień angielskiego komentarza meczów MU w internecie i muszę przyznać, że
              komentatorzy angielscy są naprawdę dobrzy (podobnie jak na Eurosporcie, bo mam
              angielską wersję - i chwała Bogu, bo z tego co słyszę na forum to Polacy w
              Eurosporcie są kiepskawi)
              ale nie mamy się co martwić, bo Schalke raczej do drugiej rundy nie awansuje, i
              (my zdrajcy:)) pooglądamy sobie PRAWDZIWE MECZE
              • hejira Re: POLSAT + LIGA MISTRZOW = PORAZKA 27.09.01, 19:23
                najchetniej poogladalbym LM na jekims hiszpanskim kanale - bo maja potwornie
                zywiolowych komentatorow - nasi sa dramatyczni w porownaniu z nimi!!!
                Na TVE czesto podczas spotkan premiera division reklamy byly puszczane podczas
                meczu na malym - 5 cm pasku na dole ekranu - a to sie samochod pojawil a to
                nazwa jogurtu a nie tak jak na polsacie ze sie opozniaja transmisje ze wzgledu
                na Rame na dzialkach!!!
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka