jan_stereo 18.05.13, 12:50 ...naprawde pachna jak kupa ;D taka piosenka urocza: www.youtube.com/watch?v=zY4IPlBFnXs Link Obserwuj wątek
a_iii_ty Re: Roze... 18.05.13, 16:00 piosenka podoba mi sie ... a na marginesie, skad wiesz jak kupa pachnie ? Link
a_iii_ty Re: Roze... 18.05.13, 16:26 nie spotkalem jeszcze real guys ... to jakas odmiana czlowieka ? Link
krytyk2 Re: Roze... 18.05.13, 16:41 kiedys mialem 17 lat i dziewczyne,ktorej matka miala bzika na punkcie róż.Wokół ich domu był dosyc duzy teren, na ktorym w plackach klombów rosly sobie te piekne kwiaty.Niektore z roz w ogole nie mialy zapachu,niektore mialy boski zapach ,ktory pamietam do dzis.Nigdy nie spotkalem róż o zapachu kupy. Link
a_iii_ty Re: Roze... 18.05.13, 16:51 to jest ( w tej piosence) szukanie taniego odbiorcy poslugujac sie razacymi kontrastami ... to moze miec swe uzasadnienie w sztuce i takich przykladow moznaby mnozyc, chocby malarstwo Salvadora Dali ... co przyswiecalo tym muzykantom, nie wiem, podobal mi sie rytm tej piosenki ... gdyby spiewali o niebianskim zapachu roz, efekt bylby ten sam ... Link