pepe293 10.11.05, 18:32 mam problem z kupowaniem piłkarzy. NAciskam KUPUJ... ,i wyskakuje osobne okno.... i po chwili mi gaśnie!! NIE wiecie co moze byc przyczyną?? z góry dzęki.!! P.s zapraszam do mojej ligi(prywatnej):P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dobrek40 Re: problem z kupowaniem piłkarzy 10.11.05, 18:38 Jeśli masz kasę i wolne miejsca w składzie, to nie ma wytłumaczenia. Spróbuj kupić z poziomu klubu. Jeśli to nic nie da, to napisz list do Austrii. On w takiej sytuacji już niejednemu pomógł. Pozdrawiam. P.S. A to "wyskakujace" okno nie minimalizuje sie tylko? Odpowiedz Link Zgłoś
pepe293 Re: problem z kupowaniem piłkarzy 10.11.05, 20:09 nie rozumiem. Zjakiego poziomu klubu>> a okno sie nie minimalizuje,ale zamyka na cacy:P Odpowiedz Link Zgłoś
t-clapek Re: problem z kupowaniem piłkarzy 10.11.05, 20:44 myślę, że masz poprostu włączonego pop-up'a (czasem jest on wbudowany w przeglądarce, czasem jest oddzielnym programem) (jeśli używasz explorera czy opery i nie masz żadnego programu blokującego wyskakujące okienka to musisz mieć jakiegoś robaka, lub coś robakopodobnego, jeśli zaś używasz nakładki na explorera - avant browsera to takie blokowanie okienek może nastąpić [lecz nie musi], jeśli zaś używasz jeszcze innej przeglądarki to ci nie powiem bo się w nie nie bawie)... jeśli się okaże że masz pop-up'a no to go poprostu wyłącz Odpowiedz Link Zgłoś
pepe293 Re: problem z kupowaniem piłkarzy 11.11.05, 14:57 aha. A gdzie sie wyłącza tego pop-up'a?? A nikt inny nie wie dlaczego sie tak dzieje?? Odpowiedz Link Zgłoś