Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Wisła - Inter przy świeczkach...

IP: *.unregistered.formus.pl 28.09.01, 13:26
    ... akurat wypada 1 listopada. Chyba, że zaczną mecz w samo południe. Wstyd, że
    mistrza Polski nie stać na oświetlenie.
    Obserwuj wątek
      • Gość: tommasi Re: Wisła - Inter przy świeczkach... IP: 1.1.2.* 28.09.01, 13:28
        a swoja droga, Franzzz chyba ma pecha. Wspolczuje mu po trosze - wciaz Italia i
        Italia... Ktory to juz raz il macaroni na drodze, panie Smuda?
        tschao
        • Gość: Ass Re: Wisła - Inter przy świeczkach... IP: *.kra.warszawa.supermedia.pl 28.09.01, 15:53
          Trzeba zrobić zrzutkę na żarówki. Bo kable dostarczyć powinna Telefonika.
          Chyba, że drugim sponsorem zostanie OSRAM. Wtedy może będzie można pograć po
          zmroku...
          ASS
          • Gość: CInek_ok Re: Wisła - Inter przy świeczkach... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.01, 16:30
            Gość portalu: Ass napisał(a):

> Trzeba zrobić zrzutkę na żarówki. Bo kable dostarczyć powinna Telefonika.
            > Chyba, że drugim sponsorem zostanie OSRAM. Wtedy może będzie można pograć po
            > zmroku...
            > ASS

Czy sugerujesz powstanie nowego klubu - Wisla OSRAM Krakow? ;)

• Gość: kajo95 Re: Wisła - Inter przy świeczkach... IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 28.09.01, 13:36
        to jeszcze nic. najbardziej zajebisty to jest na wiśle doping. jak słucham tej
        przyśpiewki "jak długo nasza wisła" (czy coś takiego) puszczaną z magnetofonu
        przed meczem na reymonta to jestem poskładany ze smiechu. na wiśle to potrafią
        zaśpiewać albo raczej wykrzyczeć tylko 3 rzeczy:
        1. wisłaaaaa, wiasłaaaaa
        2. jescze jeden, jeszcze jeden
        albo
        3. mistrzem polski jest wisła ... (tak a propos to legijna przyśpiewka ale
        zmałpowana przez wiślaków
        aha i jesze potrafią ubliżać innym drużynom - szególnie legii.
        z takim dopingiem na salony piłkarskiej europy??? wstyd !!!
        • Gość: wak Re: Wisła - Inter przy świeczkach... IP: 165.222.186.* 28.09.01, 14:13
          Kajo,
          Czy to 95 w Twoim nicku oznacza rok Twoich urodzin? Pytam bo Twoje posty o
          Wisle, wlasnie na to by wskazywaly. Ciagle narzekasz i wieszasz psy na tej
          druzynie. Cala liga polska jest slaba, wszystkie stadiony sa do dupy, na mecze
          przychodzi srednio po 3 tys widzow, a Ty notorycznie przyczepiasz sie do klubu,
          ktory akurat jako tako sobie radzi i swoja gra wstydu (poki co) Polsce nie
          przynosi. Nie chce rozpoczynac kolejnej wojny, ale to mi wyglada na jakies
          kompleksy albo chorobliwa nienawisc.
          • Gość: Cinek_ok Re: Wisła - Inter przy świeczkach... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.01, 14:23
            Czepia sie bo ma racje. W krakowie jest zero dopingu, wszystko na co was stac to pare
            okrzykow i najezdzanie na Legie. Nawet jak kiedys przyjechala reprezentacja to nie
            potrafiliscie sie zmobilizowac... Dno!
            • Gość: kristos Re: Wisła - Inter przy świeczkach... IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 28.09.01, 14:40
              Co do q..y interesuje was nasz doping,dopingujcie sobie jak chcecie i
              od.......cie się od naszego dopingu.Nam wystarczy taki doping, by w ciągu 3 lat
              zdobyć dwa razy mistrzostwo Polski.
          • Gość: kajo95 Re: Wisła - Inter przy świeczkach... IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 28.09.01, 14:35
            oceniłem tylko doping jaki jest na wiśle. gdy porównasz go go tego co jest na
            lechu, legii albo pogoni to rzeczywiście jest do d... . czy zaprzeczysz, że jest
            inaczej?
            słyszałeś kiedyś na legii - "wisła to stara k..."?, gdy legia gra np. z
            groclinem, ruchem lub kimś innym? - bo ja nie. a wczoraj akurat na wiśle
            słyszałem m.in. "legia to stara k...". wytłumacz mi jak to możliwe, że grając z
            hajdukiem, zamiast dopingować swój zespół rzucacie mięsem w legie?
            a co do czepiania się drużyny - uwierz mi, życze wiślakom jak najlepiej ale po
            tym co pokazali na camp nou trudno być optymistą
            • Gość: kristos Re: Wisła - Inter przy świeczkach... IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 28.09.01, 14:47
              Jeśli myślisz że 40 zakompleksionych k...sów to kibice Wisły,to się mylisz to
              są tacy sami b..e ,jak ci którzy wyrywali krzesełka na Legii i rzucili
              kamieniem w Nawałkę.
              • Gość: kajo95 Re: Wisła - Inter przy świeczkach... IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 28.09.01, 14:58
                Gość portalu: kristos napisał(a):

> Jeśli myślisz że 40 zakompleksionych k...sów to kibice Wisły,to się mylisz to
                > są tacy sami b..e ,jak ci którzy wyrywali krzesełka na Legii i rzucili
                > kamieniem w Nawałkę.

owszem, niestety wszędzie mogą znaleźć się depile rzucający w trenerów lub
                zawodników kamieniami, nożami lub dewastujący swój stadion ale wybacz... 40
                kiboli jest wstanie przekrzyczeć 8 tys. kibiców?! to jeszcze jeden argument jak
                jest u was z dopingiem.
                a tak na marginesie - za niecałe 3 tygodnie będziesz miał okazję zobaczyć i
                usłyszeć w tv jak można dopingować swój zespół na łazienkowskiej i zaręczam ci,
                że nie usłyszysz ani jednej wulgarnej przyśpiewki na temat wisły lub
                jakiejkolwiek innej polskiej drużyny. jesteś w stanie zaręczyć, że 1 listopada w
                krakowie będzie podobnie? bardzo chciałbym ale w to wątpię.
                • Gość: wak Re: Wisła - Inter przy świeczkach... IP: 165.222.186.* 28.09.01, 15:29
                  Ja tez ogladalem ten mecz w TV, ale okrzykow na Legie nie slyszalem zadnych.
                  Albo Ty jestes wyczulony, albo ja mam slaby sluch.
                  Co do dopingu zgoda, wszystkie gazety pisza, ze najlepiej jest w Poznaniu,
                  Szczecinie i wlasnie w W-wie. Sam tego nie moge stwierdzic, bo ostatnio nie
                  bylem na zadnym z tych stadionow. Telewizja natomiast nie oddaje atmosfery
                  stadionu, wiec nie sadze abym mogl docenic sile warszawskich gardel w meczu z
                  Valencia.
                  Wole tez slabszy doping i mistrzostwo Polski niz porazki z jakimis Fakirem albo
                  druga lige przy najlepszym w kraju dopingu.

pzdr.
            • Gość: macias Re: Wisła - Inter przy świeczkach... IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 28.09.01, 15:23
              Gość portalu: kajo95 napisał(a):

> słyszałeś kiedyś na legii - "wisła to stara k..."?, gdy legia gra np. z
              > groclinem, ruchem lub kimś innym? - bo ja nie.

No offence i w ogole, ale gdyby grala z Wisla to czy wg Ciebie "Wisla to stara
              kurwa" na trybunach jest powodem do dumy? Wybacz... jesli tak, to chyba... ehhh...
              • Gość: kajo95 Re: Wisła - Inter przy świeczkach... IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 28.09.01, 15:37
                widzisz macias, problem w tym, że słyszałem na legii rzucanie mięsem w wisłę
                ale tylko podczas meczu legii z krakusami. nie oznacza to, że to popieram ale
                co zrobić...? co innego jednak, gdy grasz np. z odrą wodzisław i drzesz sie na
                zespół, który gra kilkaset kilometrów dalej.
                • Gość: macias Re: Wisła - Inter przy świeczkach... IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 28.09.01, 16:39
                  Jakos malo mnie rusza, na kogo sie akurat dra - bardziej to, ze w ogole
                  bluzgaja - bo co niby oznacza ten tekst uzyty nawet do pilkarzy, ktorzy
                  sa 20 metow dalej na murawie? Ze sie sprzedaja pod latarniami?

Wybacz, ale Ciebie razi raczej co innego niz mnie :(
                • Gość: Mis__ Re: Wisła - Inter przy świeczkach... IP: *.rednet.krakow.pl 28.09.01, 16:55
                  Nie wiem w jaki sposob mogles słyszeć na tym meczu "Legia to stara k..wa". Ja
                  byłem na meczu i niz takiego nie było, z reszta w telewizji tez ogladalem.
                  Jestes po prostu przeczulony na tym punkcie. Może masz jakies kompleksy...
                  • Gość: macias LOL! IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 28.09.01, 18:44
                    LOL! To ciekawe jest...
                    Sugerujesz, ze na mecze zabierasz ze soba telewizor? ;)

PS. Przez mgle przypomina mi sie, ze z braku laku chyba
                    raz wlasnie zdarzyla im sie taka przyspiewka. Gdzie miedzy
                    n-tym "Wisla!" a k-tym "Wisla!", gdzie k = n + 1 :)
                    • Gość: kristos Re: LOL! IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 02.10.01, 13:37
                      Gość portalu: macias napisał(a):

> LOL! To ciekawe jest...
                      > Sugerujesz, ze na mecze zabierasz ze soba telewizor? ;)
                      >
                      > PS. Przez mgle przypomina mi sie, ze z braku laku chyba
                      > raz wlasnie zdarzyla im sie taka przyspiewka. Gdzie miedzy
                      > n-tym "Wisla!" a k-tym "Wisla!", gdzie k = n + 1 :)

Cyfra+(niebieski)powtórki
                    • Gość: Mis__ Re: LOL! IP: *.rednet.krakow.pl 03.10.01, 00:13
                      Może o tym nie wiesz, ale istnieje pewne urządzenie o nazwie MAGNETOWID.
        • Gość: kibic Re: Wisła - Inter przy świeczkach... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.01, 18:23
          Gość portalu: kajo95 napisał(a):

> to jeszcze nic. najbardziej zajebisty to jest na wiśle doping. jak słucham tej
          > przyśpiewki "jak długo nasza wisła" (czy coś takiego) puszczaną z magnetofonu
          > przed meczem na reymonta to jestem poskładany ze smiechu. na wiśle to potrafią
          > zaśpiewać albo raczej wykrzyczeć tylko 3 rzeczy:
          > 1. wisłaaaaa, wiasłaaaaa
          > 2. jescze jeden, jeszcze jeden
          > albo
          > 3. mistrzem polski jest wisła ... (tak a propos to legijna przyśpiewka ale
          > zmałpowana przez wiślaków
          > aha i jesze potrafią ubliżać innym drużynom - szególnie legii.
          > z takim dopingiem na salony piłkarskiej europy??? wstyd !!!

Po pierwsze to przyjmij do wiadomości, że stadion Wisły nie ma akustyki i choć
          tysiące ludzi krzyczy i śpiewa to nic w TV nie słychać. Po drugie to nie ma
          żadnych mikrofonów co by ten śpiew wyłapały. A po trzecie to na taj twojej cwelce
          to orkiestra robi doping.
          • Gość: WISLAK Re: Wisła - Inter przy świeczkach... IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.01, 21:15
            Gość portalu: kibic napisał(a):

> Gość portalu: kajo95 napisał(a):
            >
            > > to jeszcze nic. najbardziej zajebisty to jest na wiśle doping. jak słucham
            > tej
            > > przyśpiewki "jak długo nasza wisła" (czy coś takiego) puszczaną z magnetof
            > onu
            > > przed meczem na reymonta to jestem poskładany ze smiechu. na wiśle to potr
            > afią
            > > zaśpiewać albo raczej wykrzyczeć tylko 3 rzeczy:
            > > 1. wisłaaaaa, wiasłaaaaa
            > > 2. jescze jeden, jeszcze jeden
            > > albo
            > > 3. mistrzem polski jest wisła ... (tak a propos to legijna przyśpiewka ale
            >
            > > zmałpowana przez wiślaków
            > > aha i jesze potrafią ubliżać innym drużynom - szególnie legii.
            > > z takim dopingiem na salony piłkarskiej europy??? wstyd !!!
            >
            > Po pierwsze to przyjmij do wiadomości, że stadion Wisły nie ma akustyki i choć
            > tysiące ludzi krzyczy i śpiewa to nic w TV nie słychać. Po drugie to nie ma
            > żadnych mikrofonów co by ten śpiew wyłapały. A po trzecie to na taj twojej cwel
            > ce
            > to orkiestra robi doping.

po 1: Sam bylem 2 razy na meczach Wisly i moge zagwarantowac ze jest o wiele
            glosniej niz by sie wydawalo ogladajac mecz w TV.
            po 2: kibic ma racje: Stadion Wisly ma tylko z 2 stron trybuny (no i mala dla
            gosci ale to sie nie liczy) wiec caly halas sie rozprasza!!!
            po 3: Na legii jak pislal kibic jest orkiestra (a na stadionie Wisly [uklon dla
            UKFiS-u,bo Cupial chce wylozyc 60 % (!!!) calego kosztu a Legia doslownie nic!A
            co rusz sie slyszy o sfinansowaniu jej stadionu] nie ma nawet takich warunkow
            zeby byla orkiestra) i akustyka dzieki czemu jest 3 razy glosniej!!!!
            po4:gdyby nie ta orkiestra bylo by na Legii duuuuzo ciszej
            po5: Legia ma bardzoooo slabe te swiatla (o mocy mniej niz 1000 lux)
            po6:UKFiS nie chce nawet wylozyc ok. 2 mln (drugie tyle dalby Cupial,a tak na
            marginesie to Cupial jest bardzo w porzadku a nie taki jak Bekdas co tylko o
            wlasnych interesach mysli) zeby dofinansowac oswietlenie!!!!!!!
            po7: JAK SIE NIE ZNA SYTUACJI(ze stadionem Wisly) TO SIE NIE UDZIELAC!!!

pzdr. dla normalnych,WISLAK

• Gość: krzysiek Re: Wisła - Inter przy świeczkach... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.01, 18:26
        Gość portalu: Un - J napisał(a):

> ... akurat wypada 1 listopada. Chyba, że zaczną mecz w samo południe. Wstyd, że
        >
        > mistrza Polski nie stać na oświetlenie.

Mistrza Polski stać na duży piękny stadion, ale jaki kretyn będzie filantropem co
        wykłada 80 mln zł. na coś co do niego nie należy. Jakby warszawka wciąż nie
        blokowała tej budowy i urząd dał trochę forsy to byście pękali z zazdrości.
        • Gość: Luxc Re: Wisła - Inter przy świeczkach... IP: *.waw.cdp.pl 28.09.01, 18:43
          Inter chce grać w Chorzowie, właśnie przez brak oświetlenia w Krakowie - co wy
          na to Krakusy? Moim zdaniem pomysł jest dobry - więcej osób obejrzy transmisje
          na żywo, a i widowisko może być ciekawsze, przy większym dopingu. Informację
          wziąłem z Onetu.
          Pozdrawiam
          • Gość: kristos Re: Wisła - Inter przy świeczkach... IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 02.10.01, 13:46
            Gość portalu: Luxc napisał(a):

> Inter chce grać w Chorzowie, właśnie przez brak oświetlenia w Krakowie - co wy
            > na to Krakusy? Moim zdaniem pomysł jest dobry - więcej osób obejrzy transmisje
            > na żywo, a i widowisko może być ciekawsze, przy większym dopingu. Informację
            > wziąłem z Onetu.
            > Pozdrawiam
            Myślę że w normalnym kraju byłoby to możliwe(np.Italia,złożę się że na stadionie
            w Triescie będzie dopingowany tylko Inter)natomiast w Chorzowie dopingowany byłby:
            Ruch,GKS,Gornik i niewiadomo kto jeszcze tylko nie Wisła.
          • Gość: woojtus Re: Wisła - Inter przy świeczkach... IP: *.waw.cdp.pl 02.10.01, 13:50
            Skoro Inter chce grać w Chorzowie to tym bardziej mecz powinien odbyć (i
            odbedzie) sie w Krakowie. Nie widzę powodu, żeby im cokolwiek ułatwiać.
            pzdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka