Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Wisła-Inter w Chorzowie PLS!!!

IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 28.09.01, 19:43
    Cholernie chciałbym aby mecz Wisła - Inter odbył się w Chorzowie.Przyjazd tak
    klasowego zespołu jak Inter Mediolan powinno oglądać jak najwięcej osób, wszak
    okazja to u nas dość rzadka.Taki mecz musi miec odpowiednia oprawę,którą
    stadion Śląski niewątpliwie zapewni.Kocham stadion na Reymonta ,(Boże ten widok
    na wieże kościoła Mariackiego i Wawel...), ale taki mecz nie powinien odbyć się
    o tak egzotycznej porze jak 14.30 czy 15.00...
    Sam,choć nie jestem fanem Ruchu z sentymentem wspominam wizytę niebiesko -
    czarnych na "Śląskim" - dla człowieka żyjącego na co dzień przaśną polską ligą
    wizyta TAKIEGO ZESPOŁU I TAKICH ASÓW musi stać się wydarzeniem!
    A co do terminu - proponuję środę 31.10. - wtedy odprężeni przed dniem wolnego
    będziemy mogli zasiąść na stadionie i dopingować "Wisełkę"
    Obserwuj wątek
      • Gość: aero Re: Wisła-Inter w Chorzowie PLS!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.09.01, 21:59
        Ale co bedzie jak kibice miejscowi beda dopingowac Inter?
        Co bedzie jak przyjada kibice wisly i slaska ze swoimi szalikami?
        Obawiam sie, ze moglyby byc jakies incydenty. Sam chetnie bym pojechal na mecz
        gdyby byl w Chorzowie, ale jak widac jestem z wrocka i nie wiem czy to dobry
        pomysl heh
      • Gość: bandit Re: Wisła-Inter w Chorzowie PLS!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.01, 23:54
        Koleś, chyba nie wiesz o czym mówisz!!!
        Jak mecz z Barca byl w Krakowie, to tym bardziej z Interem nikt nie przeniesie
        do Chorzowa. Zwroc uwage ze w Krakowie jest 80% kibiców Wisly. To marketingowo
        sie nie oplaca. Byle pozatym na meczu ruchu z Interem i przyszlo niecale 20
        tys. osob, i w rezultacie stadion byl martwy :))
        Wierze ze w przyszlym roku bedziemy miec juz swiatla.
        • Gość: Rouen Re: Wisła-Inter w Chorzowie PLS!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.01, 15:02
          Gość portalu: bandit napisał(a):

> Koleś, chyba nie wiesz o czym mówisz!!!
          > Jak mecz z Barca byl w Krakowie, to tym bardziej z Interem nikt nie przeniesie
          > do Chorzowa. Zwroc uwage ze w Krakowie jest 80% kibiców Wisly. To marketingowo
          > sie nie oplaca. Byle pozatym na meczu ruchu z Interem i przyszlo niecale 20
          > tys. osob, i w rezultacie stadion byl martwy :))
          > Wierze ze w przyszlym roku bedziemy miec juz swiatla.

Wiem o czym mówię - kibice Wisły są nie tylko w Krakowie- wystarczy spojrzeć na
          flagi wokół stadionu...,kibicuje im cała tzw."Małpolska Zach." i granicząca z nią
          część Śląska. A jak mówisz o marketingu - to b.się opłaca sprzedać te choćby
          30.000 biletów niż 9.000?!
          A może, kurwa, najlepiej zrobić mecz o 14.30 1 listopada - ci co będą wracać z
          cmentarza na Salwatorze wpadną na chwilkę...

• Gość: bandit Re: Wisła-Inter w Chorzowie PLS!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.01, 16:56
            Jest jeszcze taki problem. Wiadomo, że 10 tys. napealencow przyjdzie zobaczyc
            Inter za 120 zł za bilet. Ale nie więcej. I jesli bilety beda nawet polowe
            tansze, to i tak przyjdzie mniej niz 20 tys. (60 zl to i tak duzo). A
            widocznosc boiska w Chorzowie i Krakowie jest zupelnie inna. Na Slaskim
            pilkarze sa malutcy jak mroweczki. Pozatym mecz ma byc 31 pazdziernika.
            Pozdrawiam mam nadzieje ze przyjedziesz do Krakowa na mecz.
            A pozatym nie wiesz jaki stadion jest w Trescie. Chcialbym sie wybrac na
            pierwszy mecz ale nie wiem czy warto!!!
            • Gość: Rouen Re: Wisła-Inter w Chorzowie PLS!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 01.10.01, 19:00
              Gość portalu: bandit napisał(a):

> Jest jeszcze taki problem. Wiadomo, że 10 tys. napealencow przyjdzie zobaczyc
              > Inter za 120 zł za bilet. Ale nie więcej. I jesli bilety beda nawet polowe
              > tansze, to i tak przyjdzie mniej niz 20 tys. (60 zl to i tak duzo). A
              > widocznosc boiska w Chorzowie i Krakowie jest zupelnie inna. Na Slaskim
              > pilkarze sa malutcy jak mroweczki. Pozatym mecz ma byc 31 pazdziernika.
              > Pozdrawiam mam nadzieje ze przyjedziesz do Krakowa na mecz.
              > A pozatym nie wiesz jaki stadion jest w Trescie. Chcialbym sie wybrac na
              > pierwszy mecz ale nie wiem czy warto!!!

Postaram się biorąc jeden z 2 dni urlopu.
              Też serdecznie pozdrawiam - Wiślacy wszystkich miast łączcie się!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka