Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Fruwając pod koszem: Gruby jest chudszy

IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 27.11.05, 18:45
    co by bylo an temat..
    BVB uber alles uber alles in der Welt :)
    Obserwuj wątek
      • Gość: slimmy Re: Fruwając pod koszem: Gruby jest chudszy IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 28.11.05, 01:22
        Panowie redaktorzy, należy się małe sprostowanie: Kemp ma siednioro dzieci z sześcioma kobietami :)))
        • Gość: qaz KEMP RZĄDZ!!!!!!!!!kolo byl krolem dunkow IP: *.gl.digi.pl 28.11.05, 14:28
          z paytonem to byl duet. pamietam jak w '96 miazdzyli stocktona i drewnianego
          karla..... to byly czasy
          • Gość: Radkez Re: KEMP RZĄDZ!!!!!!!!!kolo byl krolem dunkow IP: *.kosa.net.pl 29.11.05, 11:07
            A ja pamietam jak w 92 lub 94 w konkursie dunków pieknie pakował w 1 wszej
            rundzie ale niestety w drugiej dał du....y... Wspaniały gracz... ale przegrał
            ze sobą... Dlatego tak szanuje Alonzo Mourninga... gość ciężko chory (po
            przeszczepie w naszym kraju idzie się na wieczny LAY-OFF) potrafil wrocic i gra
            na poziomie, dzieki ktoremu po raz 8 bedzie All-Star... To jest zawodowiec...
            • Gość: melan Re: KEMP RZĄDZ!!!!!!!!!kolo byl krolem dunkow IP: *.os1.kn.pl 29.11.05, 18:08
              pojedynki z Rodmanem. to było coś! jeden z lepszych finałów.
          • Gość: johnnie rep Re: KEMP RZĄDZ!!!!!!!!!kolo byl krolem dunkow IP: *.16.102-84.rev.gaoland.net 01.12.05, 05:07
            jestes kolejnym jekspertem dla ktorego wazne jest tylko kto ile razy da z gory
            otoz ten twoj kepus stocktonowi sznurowek wiazac niegodny
            i wszystko w temacie
      • Gość: mLV Jakis zastój. od kilku lat ciągle 7 dzieci. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.05, 07:24
        Moze w USA tez by sie przydało becikowe. Kemp miałby motywacje do robienia
        nastepnych :D
      • Gość: fly guy NBA Fantasy- dołącz się! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 12:36
        Hej!wspólnie z kumplem założyliśmy private league w NBA Fantasy na stronce
        NBA-brakuje nam osób do ligi-cały regulamin można przeczytać na www.nba.com i
        klikając na nba fantasy league manager. Podaję opcje ligi-draft live 9.00 czasu
        polskiego 2 grudnia 2005-10 drużyn,rotisserie,5 kategorii.Kto chce sie dołączyć
        to jest private league- ID 45152,hasło: starks. Zapraszamy tylko
        zapaleńców,którzy nie olewają tematu jak niektórzy w ligach publicznych!W razie
        wątliwości piszcie na mój mail teleman@pt.onet.pl .Join us!
      • Gość: fly guy NBA Fantasydołącz się! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 12:37
        Hej!wspólnie z kumplem założyliśmy private league w NBA Fantasy na stronce
        NBA-brakuje nam osób do ligi-cały regulamin można przeczytać na www.nba.com i
        klikając na nba fantasy league manager. Podaję opcje ligi-draft live 9.00 czasu
        polskiego 2 grudnia 2005-10 drużyn,rotisserie,5 kategorii.Kto chce sie dołączyć
        to jest private league- ID 45152,hasło: starks. Zapraszamy tylko
        zapaleńców,którzy nie olewają tematu jak niektórzy w ligach publicznych!W razie
        wątliwości piszcie na mój mail teleman@pt.onet.pl .Join us!
        • Gość: tomaaas@wp.pl Re: NBA Fantasydołącz się! IP: 213.77.112.* 30.11.05, 15:14
          ja juz mam 5 ekip w lidze publicznej i nie mam czas na wiecej, przeciez trzeba
          jeszcze pracowac itp
      • Gość: kibic2323 znalazlem cos lepszego! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 10:39
        fajny i zgrabny tekst METROKOSZ na www.probasket.pl

ciekawie napisany i jest tam wiecej ciekawostek zamiast tej dlugiej nudnej
        historii

pozdrawiam fanow basketu!
        Marcin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka