Gość: Westfalczyk IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 27.11.05, 18:45 co by bylo an temat.. BVB uber alles uber alles in der Welt :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: slimmy Re: Fruwając pod koszem: Gruby jest chudszy IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 28.11.05, 01:22 Panowie redaktorzy, należy się małe sprostowanie: Kemp ma siednioro dzieci z sześcioma kobietami :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qaz KEMP RZĄDZ!!!!!!!!!kolo byl krolem dunkow IP: *.gl.digi.pl 28.11.05, 14:28 z paytonem to byl duet. pamietam jak w '96 miazdzyli stocktona i drewnianego karla..... to byly czasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radkez Re: KEMP RZĄDZ!!!!!!!!!kolo byl krolem dunkow IP: *.kosa.net.pl 29.11.05, 11:07 A ja pamietam jak w 92 lub 94 w konkursie dunków pieknie pakował w 1 wszej rundzie ale niestety w drugiej dał du....y... Wspaniały gracz... ale przegrał ze sobą... Dlatego tak szanuje Alonzo Mourninga... gość ciężko chory (po przeszczepie w naszym kraju idzie się na wieczny LAY-OFF) potrafil wrocic i gra na poziomie, dzieki ktoremu po raz 8 bedzie All-Star... To jest zawodowiec... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melan Re: KEMP RZĄDZ!!!!!!!!!kolo byl krolem dunkow IP: *.os1.kn.pl 29.11.05, 18:08 pojedynki z Rodmanem. to było coś! jeden z lepszych finałów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johnnie rep Re: KEMP RZĄDZ!!!!!!!!!kolo byl krolem dunkow IP: *.16.102-84.rev.gaoland.net 01.12.05, 05:07 jestes kolejnym jekspertem dla ktorego wazne jest tylko kto ile razy da z gory otoz ten twoj kepus stocktonowi sznurowek wiazac niegodny i wszystko w temacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mLV Jakis zastój. od kilku lat ciągle 7 dzieci. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.05, 07:24 Moze w USA tez by sie przydało becikowe. Kemp miałby motywacje do robienia nastepnych :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fly guy NBA Fantasy- dołącz się! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 12:36 Hej!wspólnie z kumplem założyliśmy private league w NBA Fantasy na stronce NBA-brakuje nam osób do ligi-cały regulamin można przeczytać na www.nba.com i klikając na nba fantasy league manager. Podaję opcje ligi-draft live 9.00 czasu polskiego 2 grudnia 2005-10 drużyn,rotisserie,5 kategorii.Kto chce sie dołączyć to jest private league- ID 45152,hasło: starks. Zapraszamy tylko zapaleńców,którzy nie olewają tematu jak niektórzy w ligach publicznych!W razie wątliwości piszcie na mój mail teleman@pt.onet.pl .Join us! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fly guy NBA Fantasydołącz się! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 12:37 Hej!wspólnie z kumplem założyliśmy private league w NBA Fantasy na stronce NBA-brakuje nam osób do ligi-cały regulamin można przeczytać na www.nba.com i klikając na nba fantasy league manager. Podaję opcje ligi-draft live 9.00 czasu polskiego 2 grudnia 2005-10 drużyn,rotisserie,5 kategorii.Kto chce sie dołączyć to jest private league- ID 45152,hasło: starks. Zapraszamy tylko zapaleńców,którzy nie olewają tematu jak niektórzy w ligach publicznych!W razie wątliwości piszcie na mój mail teleman@pt.onet.pl .Join us! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomaaas@wp.pl Re: NBA Fantasydołącz się! IP: 213.77.112.* 30.11.05, 15:14 ja juz mam 5 ekip w lidze publicznej i nie mam czas na wiecej, przeciez trzeba jeszcze pracowac itp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic2323 znalazlem cos lepszego! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 10:39 fajny i zgrabny tekst METROKOSZ na www.probasket.pl ciekawie napisany i jest tam wiecej ciekawostek zamiast tej dlugiej nudnej historii pozdrawiam fanow basketu! Marcin Odpowiedz Link Zgłoś