Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

PŚ w skokach: Polacy słabo na pierwszym treningu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 17:14
    No to się zanosi ,że jutro same sukcesy...
    Obserwuj wątek
      • Gość: hejko Fotka MACIEJA SZCZESNEGO IP: *.ghnet.pl 02.12.05, 17:22
        MAciej? To ten MAciej jest autorem tej foty? No no juz wklejaja foty Pana
        Macieja do serwisu, to tak tylko z grzecznosci czy faktycznie jest co wklejac?
        Ocencie ludzie.
        • Gość: mammama Re: Fotka MACIEJA SZCZESNEGO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 17:28
          he he. dorabia sobie Maciuś;)
        • Gość: marcin Re: Fotka MACIEJA SZCZESNEGO IP: *.chello.pl 02.12.05, 17:37
          Tak, ten Szczęsny, pracuje w GW jako fotoreporter (czy raczej w Nowym Dniu, ale
          to jedna Agora)
        • Gość: ajuhcs Re: Fotka MACIEJA SZCZESNEGO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 17:37
          No nie wiem czy panowie wiecie, że Maciej Szczęsny jest obecnie zatrudniony w
          innym dzienniku Agory "Nowy Dzień" jako fotoreporter, więc pewnie użyczył zdjęć
          "Gazecie".
          A schuja nie przyjdzie, bo nie ma komputera(widać jego "firma" cienko przędzie)
          i pisze tylko w godzinach pracy.
          • Gość: Schuja Re: Fotka MACIEJA SZCZESNEGO IP: *.cable.mindspring.com 03.12.05, 11:01
            te mnie tu "od tylu" nie pisz, a tak w ogole, to moja firma przynosi mi kupe
            forsy, chociaz czasem tylko kupe.
        • Gość: Piotre Tak, to ten Maciej Szczęsny ... IP: *.telsten.com / *.telsten.com 02.12.05, 19:24
          ...; widziałem go w czasie robienia zdjęć podczas Grand Prix na żużlu w
          Bydgoszczy. Profesjonalny sprzęt, stanowisko na wieżyczce fotoreporterskiej,
          mówię wam full wypas.

I bardzo dobrze, lubię jak ktoś oprócz kopania piłki ma jakąś pasję.
      • Gość: anty zaraz wpadnie Schuja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 17:27
        i strzeli wykład jak to Małysz jako sportowiec się skończył
      • Gość: morfeusz Re: PŚ w skokach: Polacy słabo na pierwszym treni IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.12.05, 17:38

Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeć Adaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam Leeeeeeeeeeeeeeeeeeć!!!
      • johnny_p Najdłuższy Długo - polski (chyba logiczne) 02.12.05, 17:47
      • Gość: mammama w drugiej serii już lepiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 17:50
        chciałbym by się to utrzymało
      • Gość: jenzor A mnie wonsaty wisi po kolana IP: 192.139.221.* 02.12.05, 18:06
        o yes
      • Gość: jenzor "S ch..a" skad ty jestes? IP: 192.139.221.* 02.12.05, 18:08
        Dobre co ????
        • Gość: gosc.g Re: "S ch..a" skad ty jestes? IP: 83.168.106.* 02.12.05, 19:30
          Schuja czy z ch..a?
      • Gość: gromax Kwalifikacje: IP: *.gl.digi.pl 02.12.05, 18:56
        4 Malysz, Adam POL 132.5 137.0 Q
        46 Bachleda, Marcin POL 114.0 99.7 Q
        47 Stoch, Kamil POL 113.5 99.3 Q

czyli w piećdziesiątce 3 rodaków
        • Gość: Y_Sam Re: Kwalifikacje: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.05, 19:46
          Nie ma się co ekscytować - i Stoch i Bachleda prasną jutro o bulę i zajmą
          miejsca w końcówce piątej dziesiątki.
          Oby Małysz rósł nam w siłę - jutro powinno być podium :-)
      • Gość: Schuja Hurra! ze wszystkich Schujów jestem pierrwszy IP: *.devs.futuro.pl 02.12.05, 19:59
        i zaczynam: malysz to polactwo, tu w luksemburu sa najlepsi skoczkowie a ja
        jako hokeista oldboy wiem co mowie. no i:i ahonen king i kajzer
        • Gość: Y_Sam Re: Hurra! ze wszystkich Schujów jestem pierrwszy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.05, 20:04
          I profesor redaktor Zienkiewicz. I dziewucha z Polski.
        • Gość: ZZZ Re: Hurra! ze wszystkich Schujów jestem pierrwszy IP: 151.204.99.* 02.12.05, 20:10
          Gratuluje i pozdrawiam zastepy Schujow.
      • Gość: jankop ech wy ersatze to musi byc echte schuja IP: *.chello.pl 02.12.05, 20:14
      • estr Re: PŚ w skokach: Polacy słabo na pierwszym treni 02.12.05, 20:45
        A co to za żyłka tam na szyi taka napięta? Żeby tylko nie pękła.
      • Gość: ace Gazeto, zdecyduj się. IP: 193.192.62.* 02.12.05, 20:51
        Mylisz się w zeznaniach. Raz piszesz, że Małysz trzeci, a z tekstu wynika że,czwarty. No więc jak?

Oczywiście, że czwarty.
        • Gość: kubuś kto to za schuja ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.05, 21:18
          powiedzcie mi kto to jest, i skąd się wziął na naszym pols kim forum_____
          • Gość: Niebieski II Re: kto to za schuja ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 21:50
            Schuja to jest strasznie upierdliwy polski niemiec,który nie dość że jadł polski chleb to strasznie wybrzydza wszystko co polskie. Ale ten Schuja to falsyfikat drugi albo trzeci.Prawdziwy Schuja jest o wiele głubszy i bardziej arogancki.Pozdrawiam falsa .
            • Gość: SChuja Re: kto to za schuja ? IP: *.devs.futuro.pl 02.12.05, 22:22
              jestem falsem.a co! prawdziwemu Schuji mowie NIE!
              • Gość: Niebieski II Re: kto to za schuja ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 22:27
                Jeżeli Cię uraziłem to składam ubolewanie, ale do orginału trochę ci brakuje. Nie masz tej charyzmy i tupetu.pozdro
                • Gość: Niebieski II Re: kto to za schuja ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 22:28
                  Dla prawdziwka bym się nie poniżył
                • Gość: Schuja Re: kto to za schuja ? IP: *.devs.futuro.pl 02.12.05, 22:47
                  staram sie jak moge nie miec charyzmy i tupetu. mam nadzieje ze jestem w tym
                  dobry? Niebieski II pozdrawiam
                • Gość: hehe Re: kto to za schuja ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 00:33
                  to akurat dobrze świadczy i o to Tobie i o podróbce ;)
      • Gość: schuja Ciągnij Jane ciągnij !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 23:18
        Ałaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!! Nie tak mocno !!
        • Gość: aigel Re: Ciągnij Jane ciągnij !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 23:44
          hehe.. dobre!
        • Gość: anty jane ahonen i coś tam dalej ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 00:36
          jutro to ście*wo "prawdziwe" schuja wpadnie i zacznie mącić. nie dajmy się,
          panowie i panie. pozdrawiam
          • Gość: Schuja Re: jane ahonen i coś tam dalej ;) IP: *.devs.futuro.pl 03.12.05, 08:25
            czekam z niecierpliowoscia na mojego guru.
            • Gość: Schuja Re: jane ahonen i coś tam dalej ;) IP: *.cable.mindspring.com 03.12.05, 10:50
              No tak, jutro, po meczu hokeja oldbojow kiedy juz przykleje sobie zeby, bede je
              sobie zdzieral na polactwo.
      • Gość: 4bani A o TOMKU SIKORZE jak zwykle nic. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 08:46
        To, że Bachleda (nie potrafiący się nawet wysłowic)jest w 50-tce , i jemu
        podobni Matejowie,to media trąbią jako sukces.I tak jest rokrocznie.Szkoda.
        • Gość: miki Re: A o TOMKU SIKORZE jak zwykle nic. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 12:06
          a startuje?
      • Gość: Trener Jarząbek Grupa przedskoczków z Polski IP: *.autocom.pl 03.12.05, 13:12
        Polska "reprezentacja" w obecnym stadium rozpadu nadaje się jedynie w
        charakterze przedskoczków, a raczej myszoskoczków osiągających rezultaty
        porównywalne do wykastrowanych kangurów. Mał(am)ysz też kiepściutko. Możliwe,
        że pan M. będzie mógł sobie niedługo poskakać wyłącznie po piwko, bo poczta
        została zamknięta.
        • Gość: Schuja Re: Grupa przedskoczków z Polski IP: *.dip0.t-ipconnect.de 03.12.05, 13:33
          Witam pana trenera Jarzabka.Wpadlem do firmy ,mam jeszcze cos do napisania ,no
          i zagladnalem tez na strony, na ktorych sie polactwo lubi wyzywac i uzywac. I
          co widze i czytam ? Cos niesamowitego . Prawie 70 % wypowiedzi to bulgot
          polactwa ,podszywajacego sie pod moj skromny nick oraz polactwa ,ktore z tymi
          pierwszymi debilami usileje wymieniac krotkie , sila rzeczy ,uwagi. Krotkie, no
          bo nie stac ich na sformulowanie dluzszych i sensownych wypowiedzi.Takie
          wlasnie sobie polactwo. Jest pare glosow ,widzacych te przepasc miedzy tym co i
          jak JA ,Schuja ,pisze oraz tym bezrozumnym belkotem tej reszty mierzwy. Twoja
          wypowiedz , trenerze Jarzabek oceniam pozytywnie ,jako ze zgadzam sie z jej
          trescia i sensem , szczegolnie dotychacym Malej Myszy. Ha ha ha ha.
          Pozwolisz ,ze tego pojecia bede w przyszlosci uzywal w mojej korespondencji,(
          oczywiscie jej autorstwo pozostaje przy Tobie ), czyli ,ze zamelduje sie tutaj
          znowu po rozpoczeciu dzisiejszych zawodow.Jutro ,to w niedziele , bede
          towarzyszyl mojej dziewusze .Jedziemy do Dojczow ,do Düsseldorf ,na Targi
          Gwiazdkowe. Dziewucha od was to i bardzo religijna ,a ja bardzo tolerancyjny.
          • Gość: mammama Re: Grupa przedskoczków z Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 13:35
            ble ble ble
          • Gość: hehe Re: Grupa przedskoczków z Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 13:36
            pomyliłeś fora
            • Gość: Schuja "wpadlem do firmy cos napisac"buahaha IP: *.devs.futuro.pl 03.12.05, 14:43
              musiales pajacu podkreslic ze jest jakas firma, co? w domu neta i kompa niet?
              posprzatales juz kibel? to wypie45alaj mendo do domu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka