Gość: Midasek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 17:14 No to się zanosi ,że jutro same sukcesy... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hejko Fotka MACIEJA SZCZESNEGO IP: *.ghnet.pl 02.12.05, 17:22 MAciej? To ten MAciej jest autorem tej foty? No no juz wklejaja foty Pana Macieja do serwisu, to tak tylko z grzecznosci czy faktycznie jest co wklejac? Ocencie ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mammama Re: Fotka MACIEJA SZCZESNEGO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 17:28 he he. dorabia sobie Maciuś;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Fotka MACIEJA SZCZESNEGO IP: *.chello.pl 02.12.05, 17:37 Tak, ten Szczęsny, pracuje w GW jako fotoreporter (czy raczej w Nowym Dniu, ale to jedna Agora) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajuhcs Re: Fotka MACIEJA SZCZESNEGO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 17:37 No nie wiem czy panowie wiecie, że Maciej Szczęsny jest obecnie zatrudniony w innym dzienniku Agory "Nowy Dzień" jako fotoreporter, więc pewnie użyczył zdjęć "Gazecie". A schuja nie przyjdzie, bo nie ma komputera(widać jego "firma" cienko przędzie) i pisze tylko w godzinach pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: Fotka MACIEJA SZCZESNEGO IP: *.cable.mindspring.com 03.12.05, 11:01 te mnie tu "od tylu" nie pisz, a tak w ogole, to moja firma przynosi mi kupe forsy, chociaz czasem tylko kupe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotre Tak, to ten Maciej Szczęsny ... IP: *.telsten.com / *.telsten.com 02.12.05, 19:24 ...; widziałem go w czasie robienia zdjęć podczas Grand Prix na żużlu w Bydgoszczy. Profesjonalny sprzęt, stanowisko na wieżyczce fotoreporterskiej, mówię wam full wypas. I bardzo dobrze, lubię jak ktoś oprócz kopania piłki ma jakąś pasję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty zaraz wpadnie Schuja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 17:27 i strzeli wykład jak to Małysz jako sportowiec się skończył Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morfeusz Re: PŚ w skokach: Polacy słabo na pierwszym treni IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.12.05, 17:38 Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeć Adaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam Leeeeeeeeeeeeeeeeeeć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mammama w drugiej serii już lepiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 17:50 chciałbym by się to utrzymało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jenzor A mnie wonsaty wisi po kolana IP: 192.139.221.* 02.12.05, 18:06 o yes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jenzor "S ch..a" skad ty jestes? IP: 192.139.221.* 02.12.05, 18:08 Dobre co ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc.g Re: "S ch..a" skad ty jestes? IP: 83.168.106.* 02.12.05, 19:30 Schuja czy z ch..a? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gromax Kwalifikacje: IP: *.gl.digi.pl 02.12.05, 18:56 4 Malysz, Adam POL 132.5 137.0 Q 46 Bachleda, Marcin POL 114.0 99.7 Q 47 Stoch, Kamil POL 113.5 99.3 Q czyli w piećdziesiątce 3 rodaków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Y_Sam Re: Kwalifikacje: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.05, 19:46 Nie ma się co ekscytować - i Stoch i Bachleda prasną jutro o bulę i zajmą miejsca w końcówce piątej dziesiątki. Oby Małysz rósł nam w siłę - jutro powinno być podium :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Hurra! ze wszystkich Schujów jestem pierrwszy IP: *.devs.futuro.pl 02.12.05, 19:59 i zaczynam: malysz to polactwo, tu w luksemburu sa najlepsi skoczkowie a ja jako hokeista oldboy wiem co mowie. no i:i ahonen king i kajzer Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Y_Sam Re: Hurra! ze wszystkich Schujów jestem pierrwszy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.05, 20:04 I profesor redaktor Zienkiewicz. I dziewucha z Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZZZ Re: Hurra! ze wszystkich Schujów jestem pierrwszy IP: 151.204.99.* 02.12.05, 20:10 Gratuluje i pozdrawiam zastepy Schujow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jankop ech wy ersatze to musi byc echte schuja IP: *.chello.pl 02.12.05, 20:14 Odpowiedz Link Zgłoś
estr Re: PŚ w skokach: Polacy słabo na pierwszym treni 02.12.05, 20:45 A co to za żyłka tam na szyi taka napięta? Żeby tylko nie pękła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ace Gazeto, zdecyduj się. IP: 193.192.62.* 02.12.05, 20:51 Mylisz się w zeznaniach. Raz piszesz, że Małysz trzeci, a z tekstu wynika że,czwarty. No więc jak? Oczywiście, że czwarty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubuś kto to za schuja ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.05, 21:18 powiedzcie mi kto to jest, i skąd się wziął na naszym pols kim forum_____ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niebieski II Re: kto to za schuja ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 21:50 Schuja to jest strasznie upierdliwy polski niemiec,który nie dość że jadł polski chleb to strasznie wybrzydza wszystko co polskie. Ale ten Schuja to falsyfikat drugi albo trzeci.Prawdziwy Schuja jest o wiele głubszy i bardziej arogancki.Pozdrawiam falsa . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SChuja Re: kto to za schuja ? IP: *.devs.futuro.pl 02.12.05, 22:22 jestem falsem.a co! prawdziwemu Schuji mowie NIE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niebieski II Re: kto to za schuja ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 22:27 Jeżeli Cię uraziłem to składam ubolewanie, ale do orginału trochę ci brakuje. Nie masz tej charyzmy i tupetu.pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niebieski II Re: kto to za schuja ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 22:28 Dla prawdziwka bym się nie poniżył Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: kto to za schuja ? IP: *.devs.futuro.pl 02.12.05, 22:47 staram sie jak moge nie miec charyzmy i tupetu. mam nadzieje ze jestem w tym dobry? Niebieski II pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: kto to za schuja ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 00:33 to akurat dobrze świadczy i o to Tobie i o podróbce ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: schuja Ciągnij Jane ciągnij !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 23:18 Ałaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!! Nie tak mocno !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aigel Re: Ciągnij Jane ciągnij !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 23:44 hehe.. dobre! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty jane ahonen i coś tam dalej ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 00:36 jutro to ście*wo "prawdziwe" schuja wpadnie i zacznie mącić. nie dajmy się, panowie i panie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: jane ahonen i coś tam dalej ;) IP: *.devs.futuro.pl 03.12.05, 08:25 czekam z niecierpliowoscia na mojego guru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: jane ahonen i coś tam dalej ;) IP: *.cable.mindspring.com 03.12.05, 10:50 No tak, jutro, po meczu hokeja oldbojow kiedy juz przykleje sobie zeby, bede je sobie zdzieral na polactwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4bani A o TOMKU SIKORZE jak zwykle nic. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 08:46 To, że Bachleda (nie potrafiący się nawet wysłowic)jest w 50-tce , i jemu podobni Matejowie,to media trąbią jako sukces.I tak jest rokrocznie.Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: A o TOMKU SIKORZE jak zwykle nic. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 12:06 a startuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trener Jarząbek Grupa przedskoczków z Polski IP: *.autocom.pl 03.12.05, 13:12 Polska "reprezentacja" w obecnym stadium rozpadu nadaje się jedynie w charakterze przedskoczków, a raczej myszoskoczków osiągających rezultaty porównywalne do wykastrowanych kangurów. Mał(am)ysz też kiepściutko. Możliwe, że pan M. będzie mógł sobie niedługo poskakać wyłącznie po piwko, bo poczta została zamknięta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: Grupa przedskoczków z Polski IP: *.dip0.t-ipconnect.de 03.12.05, 13:33 Witam pana trenera Jarzabka.Wpadlem do firmy ,mam jeszcze cos do napisania ,no i zagladnalem tez na strony, na ktorych sie polactwo lubi wyzywac i uzywac. I co widze i czytam ? Cos niesamowitego . Prawie 70 % wypowiedzi to bulgot polactwa ,podszywajacego sie pod moj skromny nick oraz polactwa ,ktore z tymi pierwszymi debilami usileje wymieniac krotkie , sila rzeczy ,uwagi. Krotkie, no bo nie stac ich na sformulowanie dluzszych i sensownych wypowiedzi.Takie wlasnie sobie polactwo. Jest pare glosow ,widzacych te przepasc miedzy tym co i jak JA ,Schuja ,pisze oraz tym bezrozumnym belkotem tej reszty mierzwy. Twoja wypowiedz , trenerze Jarzabek oceniam pozytywnie ,jako ze zgadzam sie z jej trescia i sensem , szczegolnie dotychacym Malej Myszy. Ha ha ha ha. Pozwolisz ,ze tego pojecia bede w przyszlosci uzywal w mojej korespondencji,( oczywiscie jej autorstwo pozostaje przy Tobie ), czyli ,ze zamelduje sie tutaj znowu po rozpoczeciu dzisiejszych zawodow.Jutro ,to w niedziele , bede towarzyszyl mojej dziewusze .Jedziemy do Dojczow ,do Düsseldorf ,na Targi Gwiazdkowe. Dziewucha od was to i bardzo religijna ,a ja bardzo tolerancyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mammama Re: Grupa przedskoczków z Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 13:35 ble ble ble Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Grupa przedskoczków z Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 13:36 pomyliłeś fora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja "wpadlem do firmy cos napisac"buahaha IP: *.devs.futuro.pl 03.12.05, 14:43 musiales pajacu podkreslic ze jest jakas firma, co? w domu neta i kompa niet? posprzatales juz kibel? to wypie45alaj mendo do domu. Odpowiedz Link Zgłoś