Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

zmiany w Lechu przed Legią

IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.02, 17:42
    Słyszałem że dzisiaj odsunięci od pierwszego zespołu po ostatnich słabych
    występach zostali Matlak,Miklosik,Mowlik,Michalski,Nuckowski,Szmatuła i
    Luncik.Czy wie ktoś może więcej na ten temat?
    Obserwuj wątek
      • Gość: Radost Re: zmiany w Lechu przed Legią IP: *.icpnet.pl 31.10.02, 18:56
        Gość portalu: Michał napisał(a):

> Słyszałem że dzisiaj odsunięci od pierwszego zespołu po ostatnich słabych
        > występach zostali Matlak,Miklosik,Mowlik,Michalski,Nuckowski,Szmatuła i
        > Luncik.Czy wie ktoś może więcej na ten temat?

Szczegolnie ostatnio duzo gral Nuckowski , Szmatula i Luncik. Skad takie
        nonsensowne info?
        • feelgood Re: zmiany w Lechu przed Legią 31.10.02, 19:07
          Gość portalu: Radost napisał(a):

> Gość portalu: Michał napisał(a):
          >
          > > Słyszałem że dzisiaj odsunięci od pierwszego zespołu po ostatnich słabych
          > > występach zostali Matlak,Miklosik,Mowlik,Michalski,Nuckowski,Szmatuła i
          > > Luncik.Czy wie ktoś może więcej na ten temat?
          >
          >
          > Szczegolnie ostatnio duzo gral Nuckowski , Szmatula i Luncik. Skad takie
          > nonsensowne info?

Nuckowskiego pewno awansem :)))
          Albo za Dyskobolię :))) A co, niech ma!!!

Nie ma to jak dobre info od sąsiadki, kiedy magiel furczy, aż bielizna
          czernieje.
      • jacniew Re: zmiany w Lechu przed Legią 31.10.02, 19:15
        Za co niby mieli by być odsunięci Mowlik, Szmatuła, Luncik i Nuckowski???
      • Gość: Michal Re: zmiany w Lechu przed Legią IP: *.piastlan.net 31.10.02, 19:55
        Michał który napisał ten temat to nie Ja, ja bym takich bzdór nie napisał

Podzro.
      • Gość: kiki Re: zmiany w Lechu przed Legią IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.02, 10:59
        Niestety to co mówi Michał jest prawdą!Spotkałem wczoraj Mowlaja.Mówił że
        zrobiło się po Ceramice bardzo nerwowo.Nie chciał powiedzieć dlaczego,ale do
        rezerw odsunięto jego,Michalskiego,Zawadzkiego,Miklosika,Matlaka i
        Nuckowskiego.Niestety,moim zdaniem szukali winnych i wybrali nie tych co trzeba.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka