Gość: Fan Grzesia IP: *.t17.ds.pwr.wroc.pl 11.01.06, 00:20 Kto To jest Malysz? Pierwsze slysze. Ja kojarze tylko Grzesia Rasiaka, to jest prawdziwy tytan wspolczesnego futbolu... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: PawełS Jakiego futbolu??? Rasiak skacze!!!!! IP: *.aster.pl 11.01.06, 00:56 I Ty się nazywasz znawcą? Nie wiesz że Rasiak to nasz główny skoczek? Odpowiedz Link Zgłoś
looney1 Re: Jakiego futbolu??? Rasiak skacze!!!!! 11.01.06, 16:51 Polaków kręci w sporcie możliwość bezpiecznego komentowania. Kto zresztą nie lubi usiąść przed telewizorem i emocjonować się igrzyskami? -- gdzie spotkasz się z konstruktywną krytyką swoich zdjęć? obiektywni.pl Odpowiedz Link Zgłoś
heartpumper Re: Jakiego futbolu??? Rasiak skacze!!!!! 12.01.06, 11:55 Gość portalu: PawełS napisał(a): > I Ty się nazywasz znawcą? Nie wiesz że Rasiak to nasz główny skoczek? ZAROBISTE ZDJECIE na indexie!!!To dlatego zeby tylko zaintersowac czytelnikow!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fradi Skacze Malysz, skacze Rasiak... wszyscy mi skacza IP: *.nucleus.com 11.01.06, 01:19 ... na pukiel... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarooo Jak Małysz olimpiadę wygra, Faktu i tak nie kupię IP: *.spray.net.pl 11.01.06, 01:45 ani redbóla. markieting - śmarketing. znieczul się na reklamę. kupuj to, co dobre i tanie a nie to, co te marketingowo-reklamowe cw..w próbują ci wcisnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAROOO Re: Jak Małysz olimpiadę wygra, Faktu i tak nie k IP: *.spray.net.pl 11.01.06, 01:47 MIAŁO BYĆ: marketingowo-reklamowe C_W_E_L_E. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyro Żużel Wiecie co to??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 15:45 Najpopularniejszą dyscypliną sportU na którą chodzi najwięsza rzesza kibiców (także kobiety i dzieci) w Polsce to ŻUŻEL. Nie dziwie się, że nie ujęto tej dyscypliny w sondażu bo Warszawa nie ma tradycju żużlowych. I pomyśleć, że na prowincji na spotaknia nawet I ligi chodzi więcej ludzi niż na śmieszną legie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyro Żużel Warszawioki. Wiecie co to??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 15:44 Najpopularniejszą dyscypliną sportU na którą chodzi najwięsza rzesza kibiców (także kobiety i dzieci) w Polsce to ŻUŻEL. Nie dziwie się, że nie ujęto tej dyscypliny w sondażu bo Warszawa nie ma tradycju żużlowych. I pomyśleć, że na prowincji na spotaknia nawet I ligi chodzi więcej ludzi niż na śmieszną legie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic żużel? to taka odmiana gry w bierki? tak? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.06, 15:50 Odpowiedz Link Zgłoś
manhu Re: żużel? to taka odmiana gry w bierki? tak? 12.01.06, 13:53 Nie. Żużel to produkt uboczny procesów hutniczych w formie spieczonego popiołu; także spieczony popiół pozostający po spaleniu węgla lub koksu. Nie wiem jak można się tym interesować, ja rozumiem wyścigami, ale samym żużlem. A całkiem serio, to zaskoczyło mnie 2-gie miejsce LA i bardzo dobrze. A co do Poczty to wiadomo, że się skacze na pocztę i się utrwaliło tym lepiej z Małyszem. Odpowiedz Link Zgłoś
vonl 90 procent 11.01.06, 03:11 90 procent Polaków gra w brydża!!! To potwierdza, że nie ma takiej bzdury, której nie 'wyprodukują' badania tzw. opinii publicznej. Jakieś jelenie jeszcze w to wierzą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ostry zawodnik Re: 90 procent IP: *.infovide.pl 11.01.06, 06:50 90% jest możliwe jeśli przy tzw. "brydżyku" spotkają się dwie półlitrówki :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Typer Wtedy to nawet ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 07:36 ... karty nie są potrzebne. ___ Postaw 100zł bez ry(d)zyka! Promocja w Expekt! Do 140 zł w Betandwin dla nowych graczy! 100zł na start w Sportingbet plus 10Euro za każdą bramkę! Sprawdź na bukmacherzy.250free.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcu Brydż i aerobik, no, no! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 16:48 89% "brydzystów" nie rozróżnia kart, a 89% otłuszczonych "interesujących" się aerobikiem słyszało kiedyś o sali ćwiczeń, z czego 47% przechodziło obok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jeleń Re: 90 procent IP: *.stacje.agora.pl 11.01.06, 14:10 Problem nie jest z sondażami, tylko z osobami, które ich nie rozumieją. We fragmencie o brydżu chodzi o to, że spośród osób, które grają w brydża prawie 90% to mężczyźni. Kto jest jeleniem, łosiu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: 90 procent IP: *.sti.net.pl 11.01.06, 23:41 Ale nie ma co ukrywać, że statystyki zawsze zakłamują rzeczywistość. Podaje przykład: jeżeli jeden facet bije żone codziennie, a drugi wcale to statystycznie obaj biją żonę co drugi dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: behemot Re: Kibic sponsora nie widzi IP: *.promax.media.pl 11.01.06, 08:03 "Mężczyźni grają w brydża (89,7 proc. męskich wskazań)" no to spróbujcie zebrać "4" tak ad hoc. Pewnie łatwo się pochwalić, bo to taka mądra gra. A jak gra 5% to dużo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tut. Re: Kibic sponsora nie widzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.06, 09:24 badania sa badaniami a na siatkowkę do Spodka przychodzi 12 tys wspaniałych kibiców a Złoty Medal Złotek ogladało w TVP 5 mln telewidzów.Siatkówka górą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zatroskany Re: warto zwrócić uwagę na markę Lech IP: 195.20.110.* 11.01.06, 13:12 kojarzona jest z piłką w Polsce w Poznaniu to w ogóle nie ma o czym mówić.. a KP zamiast to wykorzystać reklamuje się umcyumcy Chopina albo chociaż Floydów... Amica nie głupio inwestuje panowie z KP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BERET Zawsze wiedziałem że w tym kraju mieszkająsame cio IP: 193.238.14.* 11.01.06, 14:10 ty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyro Re: Kibic sponsora nie widzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 14:57 Najpopularniejszą dyscypliną sportU na którą chodzi najwięsza rzesza kibiców (także kobiety i dzieci) w Polsce to ŻUŻEL. Nie dziwie się, że nie ujęto tej dyscypliny w sondażu bo Warszawa nie ma tradycju żużlowych. I pomyśleć, że na prowincji na spotaknia nawet I ligi chodzi więcej ludzi niż na śmieszną legie. Odpowiedz Link Zgłoś
mich.z speedway 11.01.06, 15:48 Najpopularniejszą dyscypliną sportU na którą chodzi najwięsza rzesza kibiców (także kobiety i dzieci) w Polsce to ŻUŻEL. Nie dziwie się, że nie ujęto tej dyscypliny w sondażu bo Warszawa nie ma tradycju żużlowych. I pomyśleć, że na prowincji na spotaknia nawet I ligi chodzi więcej ludzi niż na śmieszną legie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Zwiastun artykułu - wypięty tyłek > prymitywizm GW IP: *.rybnet.pl 11.01.06, 14:57 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcu Fajny tyłek zawsze kręci, eunuchu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 16:49 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicuś Rossi the best!! IP: *.gorzow.mm.pl 11.01.06, 15:22 malys who is it? Rossi... the best woodenplayer! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paczek Co Polaków w sporcie kręci IP: *.zicom.pl / *.zicom.pl 11.01.06, 15:27 Najbardziej interessuje mnie Snowboard wiec w sadzie udzialu nie wziolem. nie pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gigi Areobik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 19:36 wstydzę się, ze należe do płci której ulubionym sportem jest areobik!!! Trzba skończyć z tym odrentwiajacym wymachiwaniem kończynami. Jak mozna areobik do sportu zaliczać???? Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_bonda Re: Kibic sponsora nie widzi 11.01.06, 15:37 Jeśli chodzi o zainteresowanie pań głównie aerobikiem, to moze chodzi po prostu o największą dostępność tej "dyscypliny" (he he), spotkania fitness są organizowane w prawie każdej osiedlowej świetlicy. A spróbujcie zebrać kilka babeczek do cotygodniowej gry zespołowej :( Porażka. PS Ja też pierwsze słyszę o Małyszu... A Rasiak to chyba raczej łyżwiarz figurowy?? Zdaje mi się, że tańczy w parze z jakąś Otylią... Pozdrawiam wszystkich fanów sportu posiadających minimalną dawkę poczucia humoru:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podpowiadacz Małysz to kolega Stocha tego od skoków narciarski IP: *.adsl.inetia.pl 11.01.06, 15:38 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psiakrew! Owsiki? (nt. zdjęcia w portalu) IP: 217.153.26.* 11.01.06, 15:47 _ Rok Psa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Autor małyszowi coś ciąży w tym sezonie. to fakt. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.06, 15:48 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: speedway fan Re: małyszowi coś ciąży w tym sezonie. to fakt. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 16:00 A gdzie żużel w ankiecie?Nie no durna worszawa nawet nie wie na czym ten sport polega.Poczekajcie tylko jak u nich zlepią drużyne, wtedy może coś się ruszy, bo jak na razie to im tylko piłka nożna (beznadziejna w naszym kraju) w głowach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Basketa Dobra oprawa to polowa sukcesu.Lotki na bbc-super IP: 62.254.165.* 11.01.06, 16:16 to samo snooker. na bbc pelno tego a w eurosporcie w polsce jak jest, to na forum jest pelno pytan i taka wiazana transmisja powinna byc chlebem powszenim bo jak autor pisze polski kibic to ten w kapciach przed tv. moze uczestniczyc w widowisku dzieki netowi i moze go to wciagnie i w koncu sie wybierze na jakis mecz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PeQ- A gdzie zuzel??!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 16:24 Wszystko ladnie pieknie sonda jest tylko... gdzie zuzel??? Dane wg. "Tygodnika Zuzlowego": W tym roku na mecze ekstraligi zuzlowej przyszlo lacznie 666.500 osob w tym: Tarnow 115.000 srednio: 11.500 na mecz Bydgoszcz 100.000 srednio 11.111 na mecz Leszno 92.500 srednio 10.278 na mecz Zielona Gora 75.500 srednio 9.438 na mecz Czestochowa 91.500 srednio 9.150 na mecz Torun 79.500 srednio 8.833 na mecz Gdansk 69.000 srednio 8.625 na mecz Wroclaw 43.500 srednio 4.778 na mecz 72 mecze w Ekstralidze obejrzalo 666,500 widzow, co daje srednia na jeden mecz 9.257 widzow. 16 meczow rundy play-off obejrzalo 156.000 widzow, co daje srednia na jeden mecz tego etapu rozgrywek 9.750/ Najwiecej kibicow obejrzalo derbowy pojedynek rundy zasadniczej w Bydgoszczy, pomiedzy Polonia a Apatorem 20.000 Na 30 meczach zanotowana liczbe kibicow rowna lub wyzsza niz 10.000 osob! Nie zapominajmy, ze w Polsce mamy 3 ligi zuzlowe. Niech mi ktos powie teraz czy zuzel to taki zasciankowy sport... I dlaczego jak zwykle zostal pominiety?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szalikowiec pedzio Mnie kręcą pupcie piłkarzy kręcące się po boisku . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 16:36 Nie przyznaję sie kolegom ,że jestem gejem ,bo by mnie jeszcze zgwałcili . Odpowiedz Link Zgłoś
zewszad_i_znikad ŻENUJĄCE zdjęcie ("Co kręci Polaków w sporcie") 11.01.06, 16:51 Droga Gazeto! Ja Cię szanuję, bo TAK, bliski jest mi "michnikowski" projekt Polski. Ale zdjęcie jest po prostu żenujące. Co się dziwić, że kobiety się mało interesują sportem, jeżeli próbuje się przyciągać ludzi takimi obrazkami?! Sport nie jest tylko dla śliniących się samców (przepraszam mądrych mężczyzn - ale tacy, którzy np. po aferze z prześwitującymi kostiumami pływaczek pisali "Dajcie więcej zdjęć", na inne miano nie zasługują). Musi być w nim miejsce i sposób identyfikacji także dla kobiet, a nie każda gotowa jest identyfikować się z ciałkiem najpierw seksownym, a dopiero potem wysportowanym, zawsze gotowym wystawić się na męskie spojrzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selinka tylko "pustaki" interesują sie sportem IP: *.olsztyn.net.pl 11.01.06, 17:12 nie bardzo pojmuję, jak osoba średnio inteligentna wolałaby poświęcić 1,5 godz. swojego życia na oglądanie kopiących piłkę, niż chociażby spędzic ten czas z rodziną czy ksiązką. Odpowiedz Link Zgłoś
zewszad_i_znikad Re: tylko "pustaki" interesują sie sportem 11.01.06, 19:40 No faktycznie piłki nożnej nie cierpię, w ogóle nudzą mnie gry zespołowe... niemniej uważam się za osobę inteligentną, nie mogę żyć bez literatury, ale nie wyobrażam też sobie życia bez obejrzenia czasem skoków narciarskich (kocham ten sport, ale NIE jestem fanką Miszcza), narciarstwa alpejskiego, lekkiej atletyki... Bez uprawiania sportu też nie wytrzymałabym; latem byłam kontuzjowana, nie wiedziałam, kiedy wrócę do pełnej sprawności i śniły mi się biegi narciarskie... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
viator Re: tylko "pustaki" interesują sie sportem 12.01.06, 08:56 Gość portalu: selinka napisał(a): > nie bardzo pojmuję, jak osoba średnio inteligentna wolałaby poświęcić 1,5 godz. > > swojego życia na oglądanie kopiących piłkę, niż chociażby spędzic ten czas z > rodziną czy ksiązką. ech, tekst taki że az szkoda słów :-( moim zdaniem średnio inteligenty to ten kto nie dostrzega wartości sportu w wychowaniu. na wszystko jest czas. a nazywanie kogos "pustakiem" tylko dlatego że ma inne zdanie od twojego tylko świadczy o tym, iż twoja inteligencja nawet nie otarła się o średnią. wyrazy współczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonek Śląsk Wrocław IP: *.e-wro.net.pl 11.01.06, 16:55 A kto teraz sponsoruje koszykarzy Śląska? Tak często sie to zmienia że juz nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprytny_rolnik Pudzianowski - fenomen IP: *.net136.okay.pl 11.01.06, 17:11 Pudzianowski powinien zostać człowiekiem roku 2004 i 2005 w sporcie w tych głupkowatych plebiscytach. Wymiata w skali światowej - jest po prostu fenomenem. Oczywiste używanie przez niego dopingu farmakologicznego absolutnie go nie dyskwalifikuje, ponieważ używają go wszyscy liczący się w tej dyscyplinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cromi Re: Kibic sponsora nie widzi IP: 217.153.82.* 11.01.06, 17:20 w sporcie kreci mnie tylko ta babeczka ze zdjecia nie moge jednak zrozumiec co takiego chce mi powiedziec pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
stopan Re: Kibic sponsora nie widzi 11.01.06, 17:48 A ja szczerze mowiac nie mialem pojecia kto to jest Pudzianowski, dopiero jak wszedlem na google to wszystko stale sie jasne. No coz, chyba rzeczywiscie lubujemy sie w dyscyplinach "niszowych". Odpowiedz Link Zgłoś