Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

lubanski+szpakowski=????

IP: *.ict.pwr.wroc.pl 08.10.01, 18:42
    niby takie proste rownanie, a jaka jest odpowiedz??? ja nie wiem, ale ta para
    komentatorow ostatnimi czasy regularnie komentuje mecze naszej kadry i niewazne
    jaka jest stawka meczu wydaje mi sie ze oni komentuja mecz LKS Kozia Wolka z
    Huraganem Pobiedziska {nie obrazajac nikogo}, ludzie, jak nie umiecie na
    trzezwo to walnijcie sobie po setce przed meczem i lepiej wam pojdzie!
    Obserwuj wątek
      • Gość: LakerFan Re: lubanski+szpakowski=???? IP: *.chello.pl 08.10.01, 22:02
        swoją drogą to ciekawe rozwiązanie, żeby menadżer komentował grę swoich
        zawodników. proponuję jeszcze Marka Profusa na komentatora meczów Ruchu Chorzów
        • Gość: jurek Re: lubanski+szpakowski=???? IP: 10.63.101.* / *.dhl.com 09.10.01, 13:53
          Generalnie mam bardzo slabe zdanie o tym duecie. Nie trzymaja w napieciu,
          zamiast komentowac gadaja o jakis bzdurach, mecz swoje oni swoje. Jeszcze gdyby
          te ciekawostki z pilkarskich boisk o ktorych gadaja byly tylko ciekawymi
          wstawkami w komentarz byloby OK, a tak potrafia przegadac niemal kilkanascie
          minut na jakis temat. Poza tym mnostwo pomylek i tych jezykowych i tych czysto
          merytorycznych. ja rozumiem, ze jak pada taki potok slow z ust komentatora to
          niewyobrazalne jest nie robienie bledow... to oczywiste, natomiast tej dwojce
          zdarza sie wyjatkowo czesto. Wtedy nieraz jest smiesznie, a nieraz wrecz
          zenujaco. Ogolna ocena lubanski + Szpakowski = 3 z dwoma minusami w
          szesciostopniowej skali ocen

pozdrawiam

jurek
      • Gość: Baca Re: lubanski+szpakowski=???? IP: *.gda-wrz.leased-e.ids.pl 09.10.01, 14:08
        Ci dwaj panowie sa po prostu kiepscy,ale Szpakowski i tak bedzie mial dozywotni
        staz w TVP (jak Zydorowicz).TVP nie ma nikogo takiego jak Borek czy Iwanow,no
        bo przeciez Jonca czy Banasikowski sa jeszcze gorsi.Mam pomysl mecze
        reprezentacji powinny byc prowadzone przez Babiarza i D.Rebiszewska :)
        • Gość: Wiktor Re: lubanski+szpakowski=???? IP: *.stok.bial.pl 09.10.01, 14:59
          slyszeliscie w sobotni meczu jak szpakowski powiedzial " niesmaczy karwan " :))
          moze to i dobrze ze polsat kupil prawa do transmisji z MŚ
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka