Gość: Tugi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 09:48 I znowu pierwszy!! Oczywiście pozdrawiam eqipę i życze wytrwałości!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
radko3 Re: Igrzyska na żywo - dzień 14. 24.02.06, 09:54 bolą mnie te igrzyska z wielu powodów, a głownie z powodu durnej TeFałPe. Czy szanowne Pany redaktory mają zamiar napisać jakiś artykuł interwencyjny z tego, co Nasza Publiczna Telewizja zrobiła z emocjami sportowymi na żywo podczas tej Olimpiady? Będziemy wdzięczni. Tewlwidzowie płacący abonament (ciekawe jak długo jeszcze?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tugi Re: Igrzyska na żywo - dzień 14. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 10:03 Swoją droga narzekacie tak strasznie na TVP. Mogę się założyć, że Ci co wypisuja posty na tym forum posiadają w domu coś takiego jak satelita lub telewizja kablowa, gdzie można wybrać co się ogląda. Olać TVP i tyle! Niedługo ze względów politycznych na takich imprezach nawet hokeja w TVP nie będa pokazywać, bo to brutalny sport i przeczy prawom boskim: bo się bija i w ogóle ;] A np. takie łyżwiarstwo figurowe. Niby wszystko OK, ale takie sytuacje jak z Tonya Harding też się zdarzają. I TVP bedzie mieć bana na łyżwiastwo ;] NIedlugo nam tylko O.Rydz zostanie :/ Odpowiedz Link Zgłoś
halfoat Re: Igrzyska na żywo - dzień 14. 24.02.06, 10:14 ja nie posiadam i jestem wqu..ony, ot co Odpowiedz Link Zgłoś
radko3 Re: Igrzyska na żywo - dzień 14. 24.02.06, 10:15 dokładnie! jestem zależny od chu...ej tefałpe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tugi Re: Igrzyska na żywo - dzień 14. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 10:17 Straszna bułka faktycznie w takiej sytuacji :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pav Re: Igrzyska na żywo - dzień 14. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 09:59 zawsze przy okazji oimpiady przyznaje się medale w kategorii kultury, może tam mamy jakieś szanse ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kadinho A ja jestem CZWARTY!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.06, 10:02 ot co!;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zafascynowany Polka przejechala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 10:05 o dziwo nie upadla, nie ominela zadnej bramki i jest... 28 hurrrrrraaaaaa! Odpowiedz Link Zgłoś
grazia78 Re: Igrzyska na żywo - dzień 14. 24.02.06, 10:09 czy możecie podać link do strony z bolero w wykonaniu torvill i deana?? dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kadinho Re: Igrzyska na żywo - dzień 14. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.06, 10:15 przyłączam się do prośby jw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tugi Re: Igrzyska na żywo - dzień 14. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 10:17 A ja polecam to: www.metacafe.com/watch/77082/sex_bomb/ Lyżwiastwo byłoby naprawde ciekawe jakby ludzie mieli więcej inwencji, a sędziowie nie byli zatwardziałymi pierdzielami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kadinho Re: Igrzyska na żywo - dzień 14. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.06, 10:29 niezłe,showman!!:)A te mieśnie;))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
halfoat Re: Igrzyska na żywo - dzień 14. 24.02.06, 10:30 mogłaby jakaś łyżwiarka coś podobnego zaprezentować Odpowiedz Link Zgłoś
halfoat Re: Igrzyska na żywo - dzień 14. 24.02.06, 10:29 fajne, ale to jakieś pokazy były a nie zawody Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr H. Re: Igrzyska na żywo - dzień 14. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 11:35 jest na emułku jak by co .. wpiszcie tam Bolero /Film/ na www nie mogłem nigdie znaleźć :( pozdrawiam Piotr Odpowiedz Link Zgłoś
kubok Jeszcze o TVP 24.02.06, 10:20 Wczoraj byl final curlingu, niestety Eurosport przelaczyl sie na jazde figurowa. Trudno. Patrze TVP2 nadaje curling huura, tylko hmmm kurde przeciez to pierwszy end!!! A wlasnie trwa na ostatni decydujacy!!!! Szkoda slow. Pozniej z nudow patrzylem na jazde figurowa(na Eurosporcie, bo jakos naszych komentatorow z publicznej nie trawie)Pomijam wyniki. Jakie bylo moje zdziwienie gdy przelaczylem kanal, a w TVP jedzie Słucka. Niby nic dziwnego. Tyle, ze na Eurosporcie byla dekoracja. Moze ktos mnie oswieci co sie stalo??? Pan Babiarz zaslab czy co? Dlaczego przerwali transmisje. Dwa finaly a nasza piekna TVP nie pokazywala tego na zywo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julobubi Re: Jeszcze o TVP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 10:25 Ano wczoraj to bylo tak,ze skonczyla sie relacja na zywo w tvp2 i potem po 20 minutach miala byc relacja w tvp1,ale wczesniej na jedynce byl program "Forum" i n sie rpzedluzyl o ok 8 minut,wiec chyba doszli do wniosku,ze im sie nie oplaca pokazywac na zywo, szczegolnie,ze akurat jechac miala Cohen.. no i sie przesunelo wszystko sporo,bo jeszcze walneli z 5 minut reklam.. I jak tu sie nie wkurzyc!? Odpowiedz Link Zgłoś
kubok Re: Jeszcze o TVP 24.02.06, 10:33 To jest najciekawsze. Jedynka ZAWSZE jest spozniona. Rozumiem jak sa relacje na zywo, ale jeszcze nigdy np. serial w czwatek nie zaczal sie o godzinie podanej w programie TV....A czemu nie dali calej transmisji w jednym programie. Znaczy wiem czemu. Przeciez trzeba puscic reklamy, tylko czemu placimy abonament... TVP nie gratulujemy niczego.... Odpowiedz Link Zgłoś
radko3 Re: Jeszcze o TVP 24.02.06, 10:58 z tymi reklamami to dla mnie też nie do końca takie jasne, bo przecież można w przerwach transmisji nadawć krótkie bloki reklamowe. Pomysł z puszczeniem igrzysk w jednym programie (niech to będzie nawet regionalne wspólne pasmo!) jest naturalny, eurosport jest jeden i daje radę. wtedy wiadomo, że są igrzyska, jest święto sportu i zadowolenie kibice, którzy nie klną na TVP, nie obrażają się, nie szukają innej telewizji do oglądania. I reklamodwacy widzą, że teraz można wepchnąc reklamę dla fana sportu (czyli browar :P i czipsy). To wszytsko jest takie proste czy mi się wydaje? Domagam się odpowiedzi od TeFałPe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sand A dzisiaj ciekawe zdarzenia to? IP: *.cl.ad / 193.108.34.* 24.02.06, 10:24 Co ciekawego sie ma zdarzyc? Jest jakies 3,5 minuty nadzie rzewidziane w programie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julobubi Re: Bolero IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 10:43 a skad, a gdzie???:) Odpowiedz Link Zgłoś
halfoat Re: Bolero 24.02.06, 10:46 na płytce o zimowych igrzyskach, do gazety była kiedyś dorzucona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julobubi Re: Bolero IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 10:48 A nie pamietasz kiedy(tak okolo)?Bo ja chyba to kiedys mialam..:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julobubi Re: Bolero IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 11:06 Hmm..no niestety nie mam tego..:(szkoda.. Odpowiedz Link Zgłoś
p_rzecinek Re: Bolero 24.02.06, 11:09 czy chodzi o tą płytę www.allegro.pl/show_item.php?item=86860794 Odpowiedz Link Zgłoś
tuure Re: Bolero 24.02.06, 12:36 w calosci bolero 5:58 ;) www.megaupload.com/?d=K5HPX0MK Odpowiedz Link Zgłoś
sirjarowit Re: Bolero 24.02.06, 12:38 ludzie co wy z tym bolero ????!!!! mam ktos final hokeja ? albo jakiegos SPORTU nie paranoji ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolek alpejskie i Polka IP: *.aster.pl 24.02.06, 10:32 sukces. Polka wystartuje jako pierwsźa w 2 prźejeźdźie. toź to wydaźenie porownywalne do źdobycia medalu. Cźemu TVN24 nie prźerwal programu??? skandal... Odpowiedz Link Zgłoś
marek.k72 jesteście SUPER!!!!!! 24.02.06, 10:37 NIE MAM W DOMU TELEWIZORA A DZIĘKI WAM WIEM JESZCZE WIĘCEJ NIŻ GDYBYM OGLĄDAŁ :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tugi Re: jesteście SUPER!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 10:41 Może i tak, ale nie słyszysz tego erotycznego tembru głosy redaktora Szaranowicza ;] Odpowiedz Link Zgłoś
marek.k72 Re: jesteście SUPER!!!!!! 24.02.06, 11:10 W SUMIE TO ONI SĄ DLA POLSKICH KIBICÓW NAJWIĘKSZĄ ATRAKCJĄ IGRZYSK. MOŻE ZAŁOŻYC FANKLUB? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sołtys Sportowcy którzy mnie nie zawiedli to: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.06, 10:42 1.Paweł Zygmunt 2.Dariusz Kulesza 3.Rafał Skarbek-Malczewski 4.Mateusz Ligocki 5.Krzysztof Piecha 6.Robert Mateja Odpowiedz Link Zgłoś
radko3 Re: Sportowcy którzy mnie nie zawiedli to: 24.02.06, 10:44 bo pewnie niczego się po nich nie spodziewałes, dlatego nie zawiedli Odpowiedz Link Zgłoś
marek.k72 Re: Sportowcy którzy mnie nie zawiedli to: 24.02.06, 11:16 A ten łyżwiarz co się wywrócił to co???? jego zdjęcie jak kończy wyścig jest wielekim symbolem polskigo sportu. co robia nasi czempioni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ConeZonen Re: Sportowcy którzy mnie nie zawiedli to: IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 24.02.06, 11:49 Ja wymieniać nie będę, bo łatwiej byłoby mi wskazać tych, którzy nie zawiedli. Choć nie, to też nie takie proste... Odpowiedz Link Zgłoś
ph29 Re: Sportowcy którzy mnie nie zawiedli to: 24.02.06, 11:52 > 1.Paweł Zygmunt > 2.Dariusz Kulesza > 3.Rafał Skarbek-Malczewski > 4.Mateusz Ligocki > 5.Krzysztof Piecha > 6.Robert Mateja Wiem, że fajnie się jeździ po Matei, ale jednak umieszczenie go w takim zestawie jest trochę niesmaczne - w końcu to w dużej mierze dzięki niemu mamy najwyższe miejsce na tej olimpiadzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Whipporwill Premia IP: *.welnowiec.net / 217.153.80.* 24.02.06, 10:45 Podobno Roman Abramowicz złożył intratną propozycję mistrzyniom olimpijskim w curlingu. Za 50 tys $ tygodniowo mają zamiatać schody w jego posiadłościach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafal cos na rzeczy IP: *.chello.pl 24.02.06, 10:53 no to teraz wiadomo, ze brak sukcesow Ligockich to tylko i wylacznie wina dziennikarzy! nie wypili z tata Mc Klanu za przyszly sukces w barze w Bardonecchi to niech sie potem nie dziwia, ze klapa... co tam za malo profesjonalni abstynenci pojechali? ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziodzio Posłowie w Turynie?! IP: 213.199.198.* 24.02.06, 10:59 Wyczytałem dzisiaj w szanownej gazecie pt. "Fakt", że w trybie pilno-awaryjnym do Turyną jadą Lepper z Wójcikiem przesłuchać prezesunia Nurowskiego w sprawie wydanych lekką rączką 30 milionów złotych (30.000.000,00 PLN) na przygotowania olimpijskie naszych kadrowiczów-wycieczkowiczów (ale zdanie mnie się udało). Te 30 milionów są z naszych podatków. A wycieczka obu byłych sportowców za czyje pieniądze? A może to nieprawda? Ktoś coś wie? Odpowiedz Link Zgłoś
kubok Re: Posłowie w Turynie?! 24.02.06, 11:05 Ja bym tam wyslal caly Sejm. Nawet za pieniadze podatnikow. Postawilbym pod jakas gora i kazal ze prowadzic obrady. Pewnie zaraz doszloby do klotni i moze jakas lawin by zeszla???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafal Re: Posłowie w Turynie?! IP: *.chello.pl 24.02.06, 11:08 O kurde, dlaczego dopiero teraz posel Wojcik jedzie? Moze on dalby sie namowic - dla dobra sportu oczywiscie - na drinka za sukcesy... A tak znowu na smutno... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 111 To jakies jaja sa? Z Finlandczykami??? IP: 85.219.140.* 24.02.06, 11:10 Chyba z Finami zagraja Kanadyjczycy final curlingu! Odpowiedz Link Zgłoś
klapounio Re: To jakies jaja sa? Z Finlandczykami??? 24.02.06, 11:15 o, jeszcze jeden... Odpowiedz Link Zgłoś
radko3 Re: To jakies jaja sa? Z Finlandczykami??? 24.02.06, 11:18 ja już nawet nie zwracam na to uwagi :> ale redaktory mają ubaw pewnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
klapounio Re: To jakies jaja sa? Z Finlandczykami??? 24.02.06, 11:21 Ulzymy im? :) so.pwn.pl/slowo.php?co=fin so.pwn.pl/slowo.php?co=finlandczyk Odpowiedz Link Zgłoś
klapounio Nic sie nie dzieje 24.02.06, 11:18 Ale za to wesole zawody sa na Wiejskiej. Sledze z wypiekami :) Odpowiedz Link Zgłoś
maclaren Kurde nie ma aż tak źle. 24.02.06, 11:29 Ludzie! Nigdy nie byliśmy potęgą w sportach zimowych. Nasza reprezentacja jechała do Turynu bez wielkich nadziei. W medal trzeba wierzyć, ale sami sportowcy bardziej nastawiali się na niespodzianki. Ja również bardziej liczyłem na niespodziankę, niż na jakiś pewny wynik. Ale dziennikarze tak nakręcali atmosferę, że teraz wszscy kibice sa wkurzeni, bo dali sobie wmówić, ze mamy jakieś sznase. Szansę na niespodziankę, nie na medale. I wszscy pisza, ze sa rozczarowani, że jest im wstyd. Dajcie se luz, bo tak jest od 1928 roku!(no moze trochę póxniej się zjawilismy na IO). Trzeba było do tego podejść spokojnie, ogladać najlepszych, liczyć na miłe zaskoczenie i tyle. I patrząc na ansz dorobek medlowy w tych 20 zimowych IO nie mamy co płakać. W przeciwieństwie do np. Norwegii, która wygrała ponad połowę klasyfikacji medlaowych we wszystkich zimowych IO (włącznie z ostatnimi IO w Salt Lake City). A teraz mają coprawda 18 medali, ale tylko 2 złote! Totalna porażka. Do tego jeden z tych dwóch złotych medali zdobył "staruszek" Aamodt. 12. miejsce w klasyfikacji to tragedia anrodowa. A Finowie? 18. miejsce, 6 medlai, 0 złotych. Nawet Australia ich wyprzedza. A my? A my powinniśmy wyluzować i spokojnie jutro oglądnąć bieg masowy w biathlonie. Zawsze będe wierzył w Sikorę. Odpowiedz Link Zgłoś
klapounio Re: Kurde nie ma aż tak źle. 24.02.06, 11:47 W sumie prawda. Nigdy nie bylismy potega w zadnym ze sportow. Ale na Igrzyska jedzie sie nie tylko po medale. Idea olimpijska to udzial i satysfakcja. Przyjemnie jest patrzec i przezywac, gdy (jak) nasi walcza o czolowe miejsca. Swiadomosc wlasnej niemocy nie powinna jednak odbierac pozytywnych doznan w trakcie zmagan najlepszych. Raz na cztery lata. I tyle. A dopoki najwazniejsi beda dzialacze, realizujacy swe watpliwe etycznie ambicje i chciejstwo przez pryzmat chociazby punktow, stolkow i czego tam jeszcze (tu wpisac...) - lezymy jak neptki. Zeby byly wyniki, podstawa tej sportowo-zawodowej gory musi byc sport radosny. U nas jak zwykle - wszyscy smutni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julobubi Droga ekipo! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 11:18 Halo halo!Moze byscie zapytali sie kolegow z redakcji czy maja jeszcze gdzies materialy, ktore wrzucili na te plyte kilka lat temu na te plytke? www.allegro.pl/show_item.php?item=86860794 Podobno tam jest wystep Torvill i Deana:) Odpowiedz Link Zgłoś
kubok Re: Droga ekipo! 24.02.06, 11:44 hmmm. a jakbys sprobowal emulem czy jakims tam podobnym programem???? Odpowiedz Link Zgłoś
marcini Re: Igrzyska na żywo - dzień 14. 24.02.06, 11:26 Pozdrawiam ekipę prowadzącą :D Proponuję wprowadzenie godziny ciszy na znak sprzeciwu przeciwko "popisom" Polaków w Turynie. Dacie radę nie napisać przez 60 minut ani słowa :P ? Odpowiedz Link Zgłoś
radko3 Re: Igrzyska na żywo - dzień 14. 24.02.06, 11:28 daj sposób człowieku, siedze w pracy i jedyne co mam fajnego to relacja na żywo :> może inny sposób protestu - nie chodzenie do MakKnajpy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: layyla Re: Igrzyska na żywo - dzień 14. IP: *.dashnet.lublin.pl 24.02.06, 11:50 Będziecie, Pracusie, szukac nowego sensu życia, tak? :) a ja myslalam,że pojdziecie na urlop albo zrobicie tak, jak moj znajomy po miesiacu jedzenie kurczakow: "jak upiekę takiego pięknego, złotego, w przyprawach, z chrupiącą skórką, jak wezme, jak wyp********* za okno!!" - analogicznie z telewizorem i TVP - "jak wlacze sport w tvp, jak wezme telewizor, jak...." :) a co do nowego sensu życia - jest tyle niepowtarzalnych szans i pomyslow! na przyklad: zrozumienie polskiej ligi pilkarskiej, przygotowania polskiej kadry skoczkow do zdobycia 19 miejsca w pucharze swiata,przygotowania do mundialu etc :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olimpijczyk Wiewiorcza znasz lepsza okolice na bieg? moze w pl IP: *.unknown.uunet.be 24.02.06, 12:01 buahhaahaha, co to za pajace komentuja. Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Jestem szczęśliwą posiadaczką rzeczonej płytki... 24.02.06, 12:10 ...często sobie oglądam "Bolero". Dzisiejsze "tańce" na lodzie niech czmychają gdzie pieprz rośnie, ot co. Pozdrawiam Szanowną Ekipę i nie mniej Szanownych Forumowiczów z mego anginowego łoża boleści. Ale "dzięki" chorobie w końcu cokolwiek olimpiady obejrzę w telewizorni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcy A Miklas niewidomy?! IP: 193.192.62.* 24.02.06, 12:12 Jakiś gościu wywalił Majdic, a ten na śnieg na poboczu zrzuca winę! Co za looser, gogle mu zaparowały, czy jak? "Kristina Smigun nam tu śmignęła" - niezłe, niezłe panie Miklas... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ConeZonen Re: A to zdaje się nie jest biathlon? IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 24.02.06, 12:17 Odpowiedz Link Zgłoś
halfoat Re: A Miklas niewidomy?! 24.02.06, 12:17 nie ma na to logicznego wyjaśnienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzych dajesz dajesz Justyna!!!1 IP: *.texasnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.06, 12:48 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcy Ato nie Miklas jednak... :P IP: 193.192.62.* 24.02.06, 13:03 Tylko niezastąpiony red. Marek Jóźwik. Sorx. Odpowiedz Link Zgłoś
halfoat bolero 24.02.06, 12:23 jeśli komuś bardzo zależy, to bolero z rzeczonej płytki wrzuciłem tutaj: rapidshare.de/files/14012581/AVSEQ11.avi.html plik ma 50MB Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julobubi Re: bolero IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 12:31 jak sie z tego sciaga? Odpowiedz Link Zgłoś
halfoat Re: bolero 24.02.06, 12:40 Klikasz na link który podałem, następnie na tej stronce na przycisk free, otwiera się nowa stronka, trzeba chwilę poczekać (ze 30 s) i otwiera się stronka z której można zassać, na tej stronce wpisujesz w okienku kod, który jest obok (takie duże kolorowe literki i cyfry) i klikasz "download from". Mam nadzieję, że w miarę jasno wytłumaczyłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kadinho Re: bolero IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.06, 13:30 DZIĘKI CI wielkie dobry człowieku!!Miałem własnie prosić,czy ktoś nie dałby rade wrzucić tego na jaki serwer. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ucel Re: Igrzyska na żywo - dzień 14. IP: *.services.datev.de / 193.27.50.* 24.02.06, 12:25 Kowalczyk trzecia - dobrze ze nie musi strzelac :) Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Czarno widzę... 24.02.06, 12:27 ...w biegu łączonym też się Kowalczyk trzymała w czołówce i wystarczyła chwila- moment, żeby "odstała". Dobrze przynajmniej, że już się nie pcha na prowadzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
droch Re: Igrzyska na żywo - dzień 14. 24.02.06, 12:29 Przynajmniej dziś zjadła podwójne śniadanie... :-) Mam nadzieję, że da radę! Odpowiedz Link Zgłoś
klapounio Re: Igrzyska na żywo - dzień 14. 24.02.06, 12:38 Publiczny, nieukryty wizerunek popijajacej plyn Justyny K. podoba mnie sie! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcy "Oj, Kowalczyk miała kłopoty, ale na szczęście... IP: 193.192.62.* 24.02.06, 12:37 ...Czepałowa też!" Czy ten człowiek nie słyszy własnych słów?! Ja rozumiem, że można chlapnąć w emocjach jakąś głupotę, ale chyba jakaś refleksja potem człowiekowi przychodzi? Czy przeceniam Miklasa? Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Ależ się redaktor M. nakręca... 24.02.06, 12:46 ...no ale w sumie taka jego rola, jak by nie patrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś