Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Igrzyska na żywo - dzień 14.

• Gość: kibol1 Katarina udawała raczej że nie żyje-w filmie Ronin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 20:31
      • Gość: ksur Re: Igrzyska na żywo - dzień 14. IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 24.02.06, 20:32
        Blagam. Piszcie FINAMI nie FINLANDCZYKAMI. Na litosc boska!
        • Gość: snake Re: Igrzyska na żywo - dzień 14. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 20:36
          czemu pokazy mistrzow sa tylko w tancach na lodzie? czemu w shorttracku albo
          skokach nie ma? albo w bobslejach...? nie zebym chcial to ogladac. tak tylko
          zapytuje...
      • Gość: ClydeBarrow Re: Igrzyska na żywo - dzień 14., Finlandczycy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.02.06, 20:33
        Panowie dziennikarze...

"W meczu Finlandia - Rosja serce będzie za Rosjanami, a rozum za
        Finlandczykami. W niedzielnym finale serce będzie za Szwedami, a rozum pójdzie
        na spacer."

a wcześniej...

"19:30: Fatalny szósty end w wykonaniu Finlandczyków - przegrali aż 0:6. W cały
        meczu Kanadyjczycy prowadzą 10:3."

Mam propozycję, skoro

"Relacją nam się trudno zajmować, bo nic się nie dzieje. Nudzi nam się. Część
        odpowiedzi znalazła się także o 19.30."

to może tak do słownika byście rzucili okiem???

Z pozdrowieniami
        ClydeBarrow
      • lukas-cycle Re: Igrzyska na żywo - dzień 14. 24.02.06, 20:34
        miałem do dyspozycji do tej chwili jedynie tvp... i jak Justyna wygrała zaczął
        się dramat w relacji igrzysk... gratuluję Justynie, tvp i jej komentatorzy to
        niestety wielkie dno.
      • Gość: Oort Re: Igrzyska na żywo - dzień 14. IP: *.elblag.dialog.net.pl 24.02.06, 20:35
        Hmmmm, zdziwił mnie zapis na temat udającej Katariny Witt.... Wydaje mi się, że
        to była raczej jakaś amerykanka która z nią przegrała walkę o złoto, nie
        pamiętam nazwiska i chyba była to afroamerykanka ;), ale mam pytanie do
        internautów bo być może źle pamiętam, jak to rzeczywiście było?
      • Gość: mariu Re: Igrzyska na żywo - dzień 14. IP: *.dsl.sndg02.pacbell.net 24.02.06, 20:39
        E no czlowieku, nie myl faktow. To nie Katarina Witt udawala w pokazach ze nie
        umie jezdzic, a czekolada z Ameryki - Debbie Thomas, bylo to w okolicach
        Olimpiady w Calgary 1988, tylko nie pamietam juz czy na samej olimpiadzie, czy
        na ktorys Mistrzostwach Swiata, przed albo po.
        • Gość: Oort Re: Igrzyska na żywo - dzień 14. IP: *.elblag.dialog.net.pl 24.02.06, 20:46
          Brawo brachu!!!
          Nie pasowało mi to, tymbardziej, że jak pamiętamy K. Witt była zawodniczką z
          NRD. A tam działacze byli nieziemsko poważni i raczej nie pozwoliliby robić jaj
          z pogrzebu. No cóż... chyba powinno być sprostowanie w tej sprawie na pierwszej
          stronie. Sport to poważna sprawa i tutaj z NRDowcami się zgadzamy ;)))
          • Gość: kibol1 Film Ronin powstał po zjednoczeniu Niemiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 20:57
        • paulanowicka Pokaz 24.02.06, 21:00
          Ten wystep o ktorym wszyscy myslimy , najslynniejszy pokaz udawania jazdy na
          lyzwach prezentowany byl przez Debbie Thomas Amerykanke w 1988r. w Calgary.
          Amerykanka przegrala wtedy z KataRINA WALKE O ZLOTY MEDAL. Po bledach w
          programie dowolnym spadla na trzecie miejsce przegrywajac takze z Kanadyjka
          Elizabeth Manley. Ja podobnego pokazu w wykonaniu Katariny osobiscie nie
          widzialam. Byc moze mial miejsce w jej rewiowych wystepach. Niestety nie wiem
          gdzie redakcja ten pokaz widziala, na pewno musialo to byc sporo czasu od
          wystepu Amrykanki.
          • Gość: mariu Re: Pokaz IP: *.dsl.sndg02.pacbell.net 24.02.06, 21:17
            Wiesz, nie wiem czy nie bylo tak, ze po Olimpiadzie Calgary 1988 Katarina Witt
            nie przeszla do rewii. Jesli tak bylo, to taki wystep Katariny w pokazach
            mistrzow bylby wykluczony. Jesli juz to w pokazach w rewii, ale to przeciez nie
            pokazy mistrzow po oficjalnej mistrzowskiej imprezie. Takze argument redakcji
            ze gdzies widzieli nie ma racji bytu. Co innego gdybysmy rozmawiali o rewiach.
            • Gość: paulanowicka Re: Pokaz IP: *.chello.pl 24.02.06, 21:25
              Katarina Witt przeszla do lyzwiarstwa zawodowego po Mistrzostwach Świata, ktore
              odbyly sie miesiac po Olimpiadzie w Calgary. Przez conajmniej dwa, trzy sezony
              nie mogla znalezc zatrudnienia w amerykanskich rewiach glownie takie istnieja)
              ze wzgledu na swoje powiazania polityczne w NRD. Wiec sadze ze ten wystep
              wspomniany przez redakcje mogl miec miejsce w latach 90-tych w rewii. Na pewno
              nie na pokazach mistrzow.
      • paulanowicka Katarina Witt i Debbie Thomas 24.02.06, 20:46
        Wystepowala w rozowej spodniczce i czrej gorze a buzi miala GUME DO ZUCIA. To
        byl jeden z bardziej znanych pokazow w historii lyzwiarstwa. Dlatego ciekawa
        jestem kiedy redakcja widziala podobny pokaz w wykonaniu Katariny , bo az
        trudno mi uwierzyc zeby Katarina kopiowala swoja wielka rywalke.
        • paulanowicka Re: Katarina Witt i Debbie Thomas 24.02.06, 20:49
          Ok. Moglo tak byc , natomiast wystepu Katariny nie widzialam , rozumiem ze bylo
          to juz po zakonczeniu amatorskiej kariery. No nie, pomylic ich nie sposob...
        • Gość: kibol1 Katarina była w Stasi gdzie kopiowała różne rzeczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 20:51
      • Gość: Oort Re: Igrzyska na żywo - dzień 14. IP: *.elblag.dialog.net.pl 24.02.06, 20:49
        Gratulujemy autorom szybkiej reakcji, szybszej chyba niż podawanie wyników z
        meczu Szwcja - Czechy. Tym czasem czekamy na następny półfinał.
        • Gość: Kate.g Re: Igrzyska na żywo - dzień 14. IP: *.198.171.66.subscriber.vzavenue.net 24.02.06, 20:56
          Gdzie oczywiscie wygra Finlandia!!!
        • lukas-cycle Re: Igrzyska na żywo - dzień 14. 24.02.06, 20:57
          jestem spokojny o wynik hokeja... igrzyska wygrają Rosjanie bo najładniej
          grają.. a tvp będzie pokazywać Justynę.. kto zgadnie w jakiej reklamie wystąpi
          po igrzyskach.. owsianki?
          • Gość: Kate.g Re: Igrzyska na żywo - dzień 14. IP: *.198.171.66.subscriber.vzavenue.net 24.02.06, 20:59
            A potem sie obudziles.
      • Gość: krzych kurde chyba nie bedzie od poczatku hokeja :-/// IP: *.texasnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.06, 20:56
        • Gość: krzych bedzie bedzie , Babiarz wlaśnie oddał głos IP: *.texasnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.06, 21:01
          • Gość: Kate.g Re: bedzie bedzie , Babiarz wlaśnie oddał głos IP: *.198.171.66.subscriber.vzavenue.net 24.02.06, 21:04
            Kibice hokeja musza byc gleboko wzruszeni. Az im odebralo glos.
            • Gość: kibol1 Szajbu! Szajbu! Szajbu!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 21:06
          • ashton U mnie w domu hokej wygrywa z Matrixem :-) 24.02.06, 21:06
            Udało mi się domownika przekonać i dumna z siebie jestem!
            • Gość: Kate.g Re: U mnie w domu hokej wygrywa z Matrixem :-) IP: *.198.171.66.subscriber.vzavenue.net 24.02.06, 21:09
              Prawie wszyscy forumowicze poczuli sie teraz blogo.
      • Gość: oort Re: Igrzyska na żywo - dzień 14. IP: *.elblag.dialog.net.pl 24.02.06, 21:09
        Tia... Piękana Katarina po przejściu na zawodostwo musiała stać się mniej
        poważna. Niepoważne jest niestety, podejście telewizji do hokeja :(((
      • Gość: krzych ktoś ma jakiś problem do hokeja :>:> IP: *.texasnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.06, 21:13
        • Gość: julobubi Re: ktoś ma jakiś problem do hokeja :>:> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 21:15
          Hmm.. No ja ogolnie nie mam problemu do hokeja,ale mogliby juz wszystkich
          zwyciezcow pokazac w pokazach mistrzow,a takto musze czekac na przerwe..Ale mam
          nadzie,ze chociaz dobrze beda grali i przetrzymam to:):)
        • Gość: mix Re: ktoś ma jakiś problem do hokeja :>:> IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.02.06, 21:15
          jeżeli na tvn jest program o przygotowaniach polskiej reprezentacji to moż
          trzeba im powiedzieć ze igrzyska sa w realu ( i to nie w madrycie) a oni w tym
          matrixie pozostali....
      • Gość: Oort Re: Igrzyska na żywo - dzień 14. IP: *.elblag.dialog.net.pl 24.02.06, 21:14
        Jednak dali meczyk :))))
        • klapounio Re: Igrzyska na żywo - dzień 14. 24.02.06, 21:17
          Suomi!
      • Gość: Oort Re: Igrzyska na żywo - dzień 14. IP: *.elblag.dialog.net.pl 24.02.06, 21:17
        1-0 :))) hejaa finskaa!!!
        • klapounio Re: Igrzyska na żywo - dzień 14. 24.02.06, 21:30
          Ach zeby tak Niittymäki gral w poprzednim meczu...
      • Gość: Oort Re: Igrzyska na żywo - dzień 14. IP: *.elblag.dialog.net.pl 24.02.06, 21:23
        I komentarz jakby lepszy ;) Czyżby pan Sz. wymiękał??
        • Gość: ConeZonen Re: Igrzyska na żywo - dzień 14. IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 24.02.06, 21:30
          A jeszcze lepszy jest na Eurosporcie, gdzie można posłuchać Przemka Pełki,
          który komentuje wszystkie turnieje pokazywane w polsacie sport i robi to
          zdecydowanie najlepiej w naszym kraju.
          • morfeusz_1 Jestem pod wrażeniem - komentatorów tvp 24.02.06, 21:41

Świetnie się uzupełniają i naprawdę uważam że ta para powinna komentować finał.
            Nie przeszkadzają sobie,tonacja głosowa też dobrana na zasadzie dobrej konwencji
            wogóle od kiedy darek poszedł do hotelu poziom na tafli też się podniósł i
            meczyk jest wyrównany - czego chcieć więcej :)

Bramek!!!
            Finowie będą mieć złoty medal,Rosjanie brązowy -/ to gest w stronę Miszki ;)/
      • Gość: as Re: Igrzyska na żywo - dzień 14. IP: *.sanetja.pl 24.02.06, 21:34
        Polacy w bobie mają 13 miejsce(nie 15).A wiecie że kapitan Kanadyjczyków w
        curlingu ma już 50 lat.
      • Gość: oort Re: Igrzyska na żywo - dzień 14. IP: *.elblag.dialog.net.pl 24.02.06, 21:44
        :) Nie mówili że pomiędzy tercjami będzie na lodzie jeździła czirliderka ;)))
      • Gość: marcin Re: Igrzyska na żywo - dzień 14. IP: *.141-81-70.mc.videotron.ca 24.02.06, 21:44
        Hej komentatorzy co to spicie? Wiem ze wam juz pewnie ciezko i macie dosc
        olimpiady ale obudzcie sie!!!! Finlandja prowadzi i wyglada na to ze Rosjanie
        moga miec problem chociaz jeszcze dwie tercje przed nami. Swoja droga Rosjanie
        jakos dzis "ciezko" jezdza po po lowisku jakby sil nie mieli czy co? Moze
        jestem stronniczy ale co tam kibicuje Finlandczykom niech zdobeda zloto.
      • Gość: kibol1 Arakawa jedzie do muzyki Katariny z Ronina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 21:48
      • Gość: jazz Finlandczycy nie Finowie IP: *.pptp.stw-bonn.de 24.02.06, 21:53
        w zespole Finlandii graja na pewno Szwedzi. Znaczy sie ze Finlandczycy to
        poprawna nazwa druzyny hokejowej Finlandii
      • Gość: Bartek Re: Igrzyska na żywo - dzień 14. IP: *.nat.Uni-Magdeburg.DE 24.02.06, 21:57
        Matko!!! Pan komentator na iTVP przechodzi sam siebie takich kretynskich gadek
        to w zyciu nie zlyszlem No moze jak inny Pan komentator krzyczal na Sikore w
        trakcie sztafety biathlonowej... Wogole to kometatorzy RULEZ
      • kubok Zona wygrala wojne o telewizor. 24.02.06, 21:57
      • Gość: Bartek Re: Igrzyska na żywo - dzień 14. IP: *.nat.Uni-Magdeburg.DE 24.02.06, 22:05
        A swoja droga nasuwa mi sie pytanie... Czy Panowie komentatorowie to duzo pija
        albo cpaja zeby takie glupoty opowiadac???
        • Gość: Bartek Re: Igrzyska na żywo - dzień 14. IP: *.nat.Uni-Magdeburg.DE 24.02.06, 22:08
          Oczywiscie PAnowie komentatorowie z TVP bo Wy jestescie bomba...
      • halfoat Suomiiiiii :)) 24.02.06, 22:09

• Gość: Oort Re: Igrzyska na żywo - dzień 14. IP: *.elblag.dialog.net.pl 24.02.06, 22:10
        Faktycznie, komentarz na Eurosporcie jest o niebo albo i więcej lepszy niż na
        TVP, z zapowiedzi pana Korzeniowskiego pozostał chyba na Woronicza tylko kac.
        Może to i dobrze, że nie wystartowali z kanałem sportowym na igrzyska,
        amatorzy.... 2-0 :))) hejaa finskaa
      • morfeusz_1 Re: Igrzyska na żywo - dzień 14. 24.02.06, 22:10

No to 2 do Zera trafili Suomi frajera ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka