Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Prosze, tylko nie Swist !!!

IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 29.11.02, 00:54
    Wezcie juz byle kogo z dowolnego klubu, nawet z tego Apatora jak juz musicie
    ale nie Swista. Nie przypominam sobie bardziej znienawidzonego zawodnika w
    Bydgoszczy, te wszystkie incydenty z Gollobami, Cieslewiczem, Protasem, ze o
    kibicach nie wspomne.Dziwie sie,ze po tym wszystkim on wogole rozwaza
    przejscie do Bydgoszczy. Chyba padne jak to sie stanie.
    Obserwuj wątek
      • reggie Re: Prosze, tylko nie Swist !!! 29.11.02, 11:14
        Gość portalu: MONK napisał(a):

> Wezcie juz byle kogo z dowolnego klubu, nawet z tego Apatora jak juz musicie
        > ale nie Swista. Nie przypominam sobie bardziej znienawidzonego zawodnika w
        > Bydgoszczy, te wszystkie incydenty z Gollobami, Cieslewiczem, Protasem, ze o
        > kibicach nie wspomne.Dziwie sie,ze po tym wszystkim on wogole rozwaza
        > przejscie do Bydgoszczy. Chyba padne jak to sie stanie.

Reggie: widzisz MONK, wykazujesz się krótkowzrocznością, wielką dodam. Aż
        dziwne, bo zawsze uważałem Cię za tzw. fachowca.
        Otóż, musisz zrozumieć naszych włodarzy...
        Swist jest jeszcze bardzo młodym, zdolnym i już bardzo dobrym zawodnikiem. A
        jak wiesz, na takich jest spory popyt.
        Po drugie, jego mocną strona są dobre kontakty ze środowiskiem bydgoskim, jest
        to zawodnik bezkonfliktowy, zawsze uczciwie walczący o punkty, a w którymś
        finale IMP we Wroclawiu przepuścił nawet kolegę, żeby zajał lepsze miejsce niż
        on sam. Widzisz, taki z niego dobry przyjaciel jest.
        Kiedy trzeba, potrafi stanąć w obronie drużyny, jak np. w Bydgoszczy podczas
        meczu play-offs kilka lat temu.
        Wszyscy w Bszczy jesteśmy wdzięczni panu Piotrowi Swistowi za całokształt
        kariery, dlatego winnismy przyjąć go z otwartymi ramionami.
        Nie rozumiem takich głosów, jak Twój MONK. Naprawdę.
        Swist zapewni nam jeszcze 10, 12 lat na poziomie 10-12 punktów w meczu.
        A Ty krytykujesz jeszcze działaczy...
        wstyd!

Nie pozdrawiam, bo mnie zawiodłeś MONK;-)
        • Gość: MONK Re: Prosze, tylko nie Swist !!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 29.11.02, 13:39
          Chyba nic dodac nic ujac. Pedze malowac powitalny plakat.
          • Gość: michu Re: Prosze, tylko nie Swist !!! IP: 158.75.5.* 29.11.02, 14:25
            z nieoficjalnie dowiedzialem sie z sponsorem bydgoskich zuzlowcow zostanie
            jedno z towarzystw emerytalnych; sponsor jest w stani wylozyc na dwojke z
            trzech zuzlowcow (swist, krzyzaniak, kowalik);
            informacje za portalem : www.glupie_zarty.pl

:)))))
            pzdr
            • Gość: + Re: dlaczego nie? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 29.11.02, 19:51
              panowie Monk i Reggie.Czy Wy przypadkiem nie przesadzacie?
              Przeciez, gdyby klub miał pieniądze kupiłby całą śmietane ,a tak? Dlatego
              prosze Panowie o utrzymanie emocji w cuglach.
              A Ty Monk nagle stałes sie małoobiektywny,nagle na bydgoska nutke naztwasz
              ich/naszych za Artihem apatorkami?
              Nie spodziewałem sie........
              • Gość: MONK Re: dlaczego nie? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 29.11.02, 23:36
                Nigdy nikogo z Torunia tak nie nazwalem. Predzej zaakceptuje Kowalika, ktorego
                zawsze uwazalem za rownego goscia niz Pana Ś. Natomiast przyznaje, ze wobec
                Swista nigdy nie bylem (i nie bede) obiektywny - zwyczajnie nie jestem w
                stanie go zaakceptowac. Przyznasz jednak, ze w polskiej lidze ciezej o
                bardziej kontrowersyjne zakupy dla Polonii. Pewnie, ze mozna ich sprowadzic
                ale jak potraktuja ich kibice to juz inna sprawa. pozdr.
                • niussia82 Re: dlaczego nie? 30.11.02, 00:26
                  Kontrowersyjne to właściwe okreslenie! :)

Pozdrawiam
                • Gość: + Re: dlaczego nie? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 30.11.02, 16:52

> Nigdy nikogo z Torunia tak nie nazwalem.
                  Prosze, tylko nie Swist !!!
                  Autor: Gość: MONK IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl
                  Data: 29-11-2002 00:54 + odpowiedz na list

+ odpowiedz cytując

--------------------------------------------------------------------------------
                  Wezcie juz byle kogo z dowolnego klubu, nawet z tego Apatora jak juz musicie

rzeczywiscie małe przejęzyczenie

Predzej zaakceptuje Kowalika, ktorego
                  > zawsze uwazalem za rownego goscia niz Pana Ś. Natomiast przyznaje, ze wobec
                  > Swista nigdy nie bylem (i nie bede) obiektywny - zwyczajnie nie jestem w
                  > stanie go zaakceptowac.

To tak jak ja protasia

Przyznasz jednak, ze w polskiej lidze ciezej o
                  > bardziej kontrowersyjne zakupy dla Polonii. Pewnie, ze mozna ich sprowadzic
                  > ale jak potraktuja ich kibice to juz inna sprawa. pozdr.

Przyznam ,ze masz racje,a z drugiej str. myślisz ,ze ktoś w klubie interesuje
                  sie tym jak potraktowaliby ich kibice? Myślisz ,ze <taki> kibic ma jakies
                  znaczenie dla klubu? Chyba nie.
      • Gość: Kamil Re: Prosze, tylko nie Swist !!! IP: 213.77.40.* 30.11.02, 21:51
        Panowie, a czy jesteście w stanie zakceptować żużlowca światowej klasy, kótry
        po pokonaniu klubowego kolegi w turnieju indywidualnym pokazuje mu obraźliwe
        gesty? Że niektóre kluby potrafią podpisywać umowy z braćmi znanych żużlowców,
        a na spłatę długów wobec zawodnika, który walnie przyczynił się do zdobycia
        tytułu mistrzowskiego nie ma pieniędzy???
        • reggie Re: Prosze, tylko nie Swist !!! 30.11.02, 22:08
          Gość portalu: Kamil napisał(a):

> Panowie, a czy jesteście w stanie zakceptować żużlowca światowej klasy, kótry
          > po pokonaniu klubowego kolegi w turnieju indywidualnym pokazuje mu obraźliwe
          > gesty? Że niektóre kluby potrafią podpisywać umowy z braćmi znanych
          żużlowców,
          > a na spłatę długów wobec zawodnika, który walnie przyczynił się do zdobycia
          > tytułu mistrzowskiego nie ma pieniędzy???

Reggie: no pewnie, że jesteśmy!
          • Gość: + Re: Prosze, tylko nie Swist !!! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 01.12.02, 00:02
            Kamilu ja w przeciwieństwie do R nie jestem tego taki pewny.Oczywiscie ten
            światowej sławy zawodnik nie powinien tego robic nigdy!
            Z drugiej strony obaj panowie G stanowili i stanowia brylanty w tej Ekstralidze
            i nie pokusiłbym się o oceny krytyczne pod ich adresem ,a protas,cóz uwazam ,ze
            wstepując do Polonii zdawał sobie sprawe ,ze wyżeranie Jacka na dobre mu nie
            wyjdzie.
            Co zostalo dowiedzione.
            • Gość: MONK Re: Prosze, tylko nie Swist !!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.12.02, 00:17
              Bracia Gollobowie to byla i bedzie podstawa Polonii i o ile bez pepe jestem w
              stanie sobie klub wyobrazic (ze sporym trudem) to bez nich w zyciu. Oni sa z
              Bydgoszczy i pewnie dlatego sa znacznie bardziej zwiazani z klubem. Stad
              pierwszenstwo przy negcjowaniu kontraktow.
              • Gość: + Re: Własnie (ntext) IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 01.12.02, 13:14
              • Gość: Kamil Re: Prosze, tylko nie Swist !!! IP: 213.77.40.* 01.12.02, 21:40
                To że Tomasz G. jest podstawą, nie neguję. Ale J.? Przypomnijcie sobie, ile
                razy wiwatowaliście na cześć Protasa, a ile razy nawalił Jacek. Zgoda, kiedyś
                był niezły. Ale nie można pół kariery "jechać" na wielkości brata. A Protasowi
                coś się od nas, kibiców, Polonii, należy. Szacunek mianowicie, nawet gdyby w
                kwietniu miał przyjechać do Bydgoszczy jako zawodnik innej drużyny. Pewnie, że
                i bez Niego Polonias będzie istnieć, ale chyba nie o to w tym wszystkim chodzi?
                • Gość: + Re: Prosze, tylko nie Swist !!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.12.02, 22:19
                  Gość portalu: Kamil napisał(a):

> To że Tomasz G. jest podstawą, nie neguję. Ale J.? Przypomnijcie sobie, ile
                  > razy wiwatowaliście na cześć Protasa, a ile razy nawalił Jacek. Zgoda, kiedyś
                  > był niezły. Ale nie można pół kariery "jechać" na wielkości brata. A
                  Protasowi
                  > coś się od nas, kibiców, Polonii, należy. Szacunek mianowicie, nawet gdyby w
                  > kwietniu miał przyjechać do Bydgoszczy jako zawodnik innej drużyny. Pewnie,
                  że
                  > i bez Niego Polonias będzie istnieć, ale chyba nie o to w tym wszystkim
                  chodzi?

Masz racje Kamil ze Polonia bedzie bez niego istniec.Ja osobiscie nigdy go nie
                  lubiłem czego nie mog ę powiedziec o Jacusiu.Był dla mnie zawsze super
                  zużlowcem i mimo ,ze jestem z torunia bardzo go lubiłem ,może nawet bardziej
                  jak tomka.Protas generalnie nic więcej nie pokazał jak tylko to z czym
                  przyszedł do Bydzi.O jego wystepach w GP szkoda mówic więc i nie będe.
                  Jezeli nioe zobacze go w skaładzie P to z pewnoscią płakac nie bedę.Bedę raczej
                  trzymał kciuki za jacentym ,zeby wreszcie zacząl jeżdzic na wyższym poziomie.
                  pozdr.
                  • reggie Re: Prosze, tylko nie Swist !!! 01.12.02, 22:47
                    Gość portalu: + napisał:

> Gość portalu: Kamil napisał:
                    >
                    > > To że Tomasz G. jest podstawą, nie neguję. Ale J.? Przypomnijcie sobie, il
                    > e
                    > > razy wiwatowaliście na cześć Protasa, a ile razy nawalił Jacek. Zgoda, kie
                    > dyś
                    > > był niezły. Ale nie można pół kariery "jechać" na wielkości brata. A
                    > Protasowi
                    > > coś się od nas, kibiców, Polonii, należy. Szacunek mianowicie, nawet gdyby
                    > w
                    > > kwietniu miał przyjechać do Bydgoszczy jako zawodnik innej drużyny. Pewnie
                    > ,
                    > że
                    > > i bez Niego Polonias będzie istnieć, ale chyba nie o to w tym wszystkim
                    > chodzi?

Reggie: pieprzysz kolego Kamil, "Jacek był niezły", co to w ogóle znaczy?
                    Tylko niezłe było wg ciebie zdobycie IMP czy Złotego Kasku? Tylko trochę był
                    wart jego najlepszy start w GP?(finał B dla przypomnienia).Naprawdę "tylko
                    niezłe"?
                    Jacek to bydgoszczanin z krwi i kości, jego nazwisko nosi znamiona legendy w
                    środowisku żuzlowym, zrobił dla Polonii bardzo, bardzo dużo.
                    Widzisz, śmieszysz mnie Kamilku, Jacek ma już podpisany kontrakt, może
                    spokojnie przygotowywac się do sezonu, a takie posty jak twój tylko zaogniają
                    konflikt miedzy kibicami klanu a Protasiewicza.
                    Jeśli chcesz zaszkodzić Protasiowi pisz tak dalej brachu.Jacek jest świętością,
                    a Piotruś może być, a może też go nie być.

>
                    > Masz racje Kamil ze Polonia bedzie bez niego istniec.Ja osobiscie nigdy go
                    nie
                    >
                    > lubiłem czego nie mog ę powiedziec o Jacusiu.Był dla mnie zawsze super
                    > zużlowcem i mimo ,ze jestem z torunia bardzo go lubiłem ,może nawet bardziej
                    > jak tomka.Protas generalnie nic więcej nie pokazał jak tylko to z czym
                    > przyszedł do Bydzi.O jego wystepach w GP szkoda mówic więc i nie będe.
                    > Jezeli nioe zobacze go w skaładzie P to z pewnoscią płakac nie bedę.Bedę
                    raczej
                    >
                    > trzymał kciuki za jacentym ,zeby wreszcie zacząl jeżdzic na wyższym poziomie.
                    > pozdr.

Reggie: no, nie myslałem, że kiedyś przyznam + rację, ale moment ten nadszedł.
                    Zgadzam się z tą opinią.

-
                    - reggie
                    reggie
                    • Gość: Kamil Re: Prosze, tylko nie Swist !!! IP: 213.77.40.* 02.12.02, 14:08
                      Jacku G., kandyduj na prezydenta. Wybiorą cię, czegokolwiek byś nie spieprzył.
                      • reggie Re: Prosze, tylko nie Swist !!! 02.12.02, 14:33
                        Jacek potrafi się wypowiedziec, nigdy nie unika trudnych pytań, dlaczego nie?
                        • Gość: + Re: Prosze, tylko nie Swist !!! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 02.12.02, 20:46
                          Reggie,nareszcie sie zgadzamy jeśli chodzi O pana Jacka i protasia.pieknie
                          napisałes ,ze Jacek to legenda.W pełni sie z toba zgadzam.
                          Jeśli chodzi o protasa to + na droge.Koniec tematu z mojej strony.
                          PS Zarząd klubu chyba /mam na mysli zaległości w stosunku kasy do p./ powinien
                          pakowac manatki.Mając takich menagerów trudno bedzie myślec o przyszłości.
                          • Gość: MONK Re: Prosze, tylko nie Swist !!! IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 02.12.02, 20:53
                            Lubie Pepe , dla mnie to wciaz numer dwa w Polsce, nie rozumiem szyderstw pod
                            jego adresem za starty w GP; tym bardziej, iz jako jedyny oprocz Golloba
                            potrafil kilkakrotnie wywalczyc sobie miejsce w calym cyklu. Dlatego opinie, ze
                            to miernota sa wg mnie nie na miejscu. Inna sprawa to stosunek do klubu - nie
                            widze takiego przywiazania, zrozumienia dla sytuacji w jakiej jest Polonia. Tym
                            bardziej, ze realne zdaje sie pozyskanie nowego sponsora - podpisanie kontraktu
                            bardzo by pomoglo. Dla mnie Jacek to legenda i nie dam zlego slowa na nieego
                            powiedziec. pozdr.
                            • Gość: Kamil Re: Prosze, tylko nie Swist !!! IP: 213.77.40.* 02.12.02, 21:42
                              Że Jacek to legenda, nie ma dyskusji. szkoda tylko, że już legenda, a jeszcze
                              kontrakt podpisany. No, ale może się nieco poprawi, gdy nie będzie w cieniu
                              byłego mistrza świata juniorów i mistrza Polski (tu piję do sukcesów Jacka -
                              niewątpliwych). Oby, bo choć za nim nie przepadam, to będę za niego ściskał
                              kciuki, bo przecież będzie jeździł dla nas. Ale Protas też jeździł dla nas i
                              też mu kibicowaliście, nieprawdaż??? momi całej swej miłości do Jacka G.
                              moglibyście Mu oddać trochę sprawiedliwości.
                              • Gość: MONK Re: Prosze, tylko nie Swist !!! IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 03.12.02, 12:25
                                A czy jak kiedys kwestionowalem zaslugi Pepe? To w klubie numer dwa pod
                                wzgledem sportowym. Prawda jest taka, ze Polonia bardzo duzo zrobila dla niego
                                a on dla klubu. Nie ma co go porownywac do Jacka, wiek nie ten - mysle, ze
                                kilka lat temu Jacek w niczym nie ustepowal Pepe.
                                • Gość: Kamil Re: Prosze, tylko nie Swist !!! IP: 213.77.40.* 03.12.02, 14:47
                                  Teraz już się zgadzamy. Wróćmy do Śwista...
                                  • Gość: MONK Re: Prosze, tylko nie Swist !!! IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 03.12.02, 15:36
                                    Mam nadzieje, ze problem Swista sam sie rozwiazal.
                        • Gość: SDB Re: Prosze, tylko nie Swist !!! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 03.12.02, 16:33
                          reggie napisał:

> Jacek potrafi się wypowiedziec

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!

> nigdy nie unika trudnych pytań, dlaczego nie?

hmmmmm OK
                          • Gość: + Re: Prosze, tylko nie Swist !!! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 03.12.02, 20:18
                            SDB ,doprawdy dziwna i specyficzna jest twoja wypowiedz./Niepierwsza tak na
                            marginesie/ Może nastepnym razem, postaraj sie rozwinąc nieco temat o którym tu
                            wszyscy mówimy.
                            • Gość: MONK Re: Prosze, tylko nie Swist !!! IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 03.12.02, 21:00
                              Jacek pod tym wzgledem chyba nie ustepuje Kowalikowi; oboje sa wygadani i
                              inteligentni. ale jakie to ma znaczenie? pozdr.
                              • Gość: heart Re: Prosze, tylko nie Swist !!! IP: *.tpnet.pl / *.multipc.com.pl 03.12.02, 21:11

> Jacek pod tym wzgledem chyba nie ustepuje Kowalikowi; oboje sa wygadani i
                                > inteligentni. ale jakie to ma znaczenie? pozdr.

Ma , bo Grundig w tych nażelowanych włosach i z reklamą na garniturze
                                wygląda , że ehhhhhhhhhhhhhhhhh, lepiej nie mówić!!!!
                                • Gość: Morciasz Re: Prosze, tylko nie Swist !!! IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 03.12.02, 21:29
                                  Gość portalu: heart napisał(a):
                                  > Ma , bo Grundig w tych nażelowanych włosach i z reklamą na garniturze
                                  > wygląda , że ehhhhhhhhhhhhhhhhh, lepiej nie mówić!!!!

Mister "yelegancyji" no nie :-)
                                  • reggie SDB chyba do mnie pijesz 03.12.02, 23:06
                                    Jeśli tak to wyjaśniam:
                                    ktoś stwierdził, że Jacek na prezydenta, ja się pod tym podpisuję po zawsze się
                                    potrafił wypowiedzieć i nigdy nie unikał kontrowersyjnych spraw i tematów - co
                                    tu dużo rozwijać, kto rozmawiał czy słuchał Jacka wie o czym tu piszę.
                                    Chyba już jaśniej być nie może.
                                    • Gość: Przemiks do Reggie Re: SDB chyba do mnie pijesz IP: 213.17.208.* 04.12.02, 14:07

Wiesz, ja jestem z Torunia i staram się obiektywnie patrzeć na dokonania
                                      zawodników, nawet jesli są z Bydzi. Jesli wygrywają derby tzn. są lepsi jak w
                                      tym sezonie. Wracając do Jacka G. sorry ale przecież nawet przed jego odejściem
                                      do Piły gdyby nie jazda z Tomkiem w parze, to zdobyłby połowę tych punktów. Czy
                                      tak nie było? Z kim jeździł w parze? zawsze z bratem i kto kogo rozprowadzał w
                                      1 łuku, to Tomek robił czarną robotę. A te gesty pokazywania rękom gdzie ma
                                      jechać Jacek aby Tomek mógł go bezpiecznie dowieźć na 1 miejscu. A mecz w tym
                                      roku z Wrockiem kiedy prawie przegralibyście, a w jednym z biegów Nicholls z 3
                                      miejsca najpierw nękał Tomka, ten robił co mógł ale nie dał rady bo Jaca robił
                                      takie wygibasy że wrocławianin najpierw objechał Tomka a potem spokojnie
                                      wyprzedził Jacka. Gest niezadowolenia i złości Tomka był doskonale widoczny w
                                      świetle kamer. Oczywiście Mistrzostwo Polski, i jak wyczytałem Złoty Kask tak,
                                      ale Jacek Krzyżaniak także był mistrzem, a Chrzanowskiemu też zdarzył się mecz
                                      zycia z Atlasem w 2001. Nie porównuję Jacka do nich ale każdy wznosi się na
                                      wyżyny swoich umijętności i chwilę tam zostaje, ale tylko chwilę. Porównując go
                                      z Protasem to z mojego punktu widzenia, przewyższa go talentem, umiejętnościami
                                      i potrafi więcej dla drużyny zrobić niż Jaca. Popatrzcie na średnie roczne z
                                      kilku ostatnich sezonów. To moje zdanie, nie chce nikogo obrażać ani wdawać się
                                      w słowne utarczki, czekam na Twoją odpowiedź Reggie. Pozdrawiam.
                                      • Gość: SDB Re: SDB chyba do mnie pijesz IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 04.12.02, 19:08
                                        Wywolany do tablicy odpowiadam: jestem w posiadaniu zapisu wideofonicznego
                                        wypowiedzi Jacka w TV i dlatego sie smieje z tego co napisal Reggie. Nie
                                        musieliscie a nawet nie mogliscie tego zrozumiec bo tego nie widzieliscie. Za
                                        niedlugo nagram ten material na kompa i rozesle wszystkim ktorzy beda chcieli.
                                        Nie uwazam zeby Jacek przez cale zycie cechowal sie takim stylem wypowiedzi
                                        jaki jest tam zarejestrowany, nie mam osobiscie nic do niego. Jezeli mialbym
                                        porownac moj stosunek do zawodnikow Polonii ze stosunkiem Reggiego do
                                        Apatorszczyzny to tolerancja i zyczliwoscia ciut wieksza sie odznaczam. Ale na
                                        Boga!!! nie wmawiajcie mi ze Jaca jest super a Pepe be!!! Krzyzak: nie jestem
                                        dla ciebie synkiem; jezeli tak ci na tym zalezy to OK, uszanuje twoje zdanie na
                                        temat S3kawki i Pepe. Myslalem ze sie zlosliwie zgrywasz przed fanami Protasa
                                        ale skoro faktycznie taka jest twoja opinia- wiesz swoje i finito. Nie bede sie
                                        z toba zarl jak atomski. A to ze tematem tego watku jest Swist- pomijam.
                                        • Gość: MONK Re: SDB chyba do mnie pijesz IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.02, 19:17
                                          Jacek jest przeciez zwyczajnie starszy. Nie zgadzam sie z opinia,ze jacek przed
                                          odejsciem do Pily byl ciagniety za uszy przez Tomka. Kilka sezonow przed
                                          odejsciem bylo w jego wykonaniu wysmienitych - teraz normalnie sie zestarzal.
                                          Czemu jezdzil w parze z Tomkiem? BO sie najlepiej rozumieja oczywiscie -
                                          Kompletu punktow w MPPK nie zdobywa sie przypadkiem. Wg mnie swoje zrobil pobyt
                                          w Pile gdzie na nowo wpadl w stare klopoty. Wrocil do domu i podjal wysilek by
                                          jeszcze raz wrocic do pelnej dyspozycji - mysle, ze naleza mu sie za to slowa
                                          uznania a nie krytyki.
                                        • reggie Re: SDB chyba do mnie pijesz 05.12.02, 23:00
                                          Gość portalu: SDB napisał(a):

> Wywolany do tablicy odpowiadam: jestem w posiadaniu zapisu wideofonicznego
                                          > wypowiedzi Jacka w TV i dlatego sie smieje z tego co napisal Reggie. Nie
                                          > musieliscie a nawet nie mogliscie tego zrozumiec bo tego nie widzieliscie. Za
                                          > niedlugo nagram ten material na kompa i rozesle wszystkim ktorzy beda
                                          chcieli.

Reggie: rozumiem, że kierujesz się szerokopojętą działalnością oswiatową, praca
                                          u podstaw i takie tam, doktor Judym czy siudym, nie pamiętam już, tylko co ci z
                                          tego przyjdzie, że rozpropagujesz jakis moment słabości lub trwałego zmęczenia
                                          Jacka, w którym akurat powiedział coś do kamery, mozemy zastanowić się, czy
                                          Jacek nie miał wtedy grypy, wiem, ze czasami ma problemy z golenią, które
                                          powoduja u niego czasowe problemy z koncentracją, ale na Boga, chyba to nie
                                          dyskwalifikuje Jacka jako elokwentnego i uczciwego człowieka?
                                          Wezmy pod uwagę czynnik zdrowotny, człowiek zaziębiony, może cierpiacy na
                                          przypadłość goleniową w tym momencie ma prawo do jakiejś nieskładnej
                                          wypowiedzi, wezmy tez pod uwage nerwy i krzątaninę przy sprzęcie, presję
                                          wyniku, tym bardziej bądzmy wdzięczni Jackowi, iż pomimo szeregu
                                          niesprzyjających warunków powiedział coś do tej kamery, mógł równie dobrze
                                          odmówić wywiadu. ale wtedy larum byłoby na całąPolskę, że Gollobom znóqw
                                          sodówka do głowy uderzyła. Nie dogodzisz nikomu nigdy, taka jest prawda
                                          niestety...

> Nie uwazam zeby Jacek przez cale zycie cechowal sie takim stylem wypowiedzi
                                          > jaki jest tam zarejestrowany, nie mam osobiscie nic do niego. Jezeli mialbym
                                          > porownac moj stosunek do zawodnikow Polonii ze stosunkiem Reggiego do
                                          > Apatorszczyzny to tolerancja i zyczliwoscia ciut wieksza sie odznaczam.

Reggie: Twoje mniemanie o sobie jest zaiście spore, dzisiejsza młódz szturmem
                                          wchodzi na salony, fajnie, że tak uwazasz, masz chłopie rację, przyznaję.

Ale na
                                          > Boga!!! nie wmawiajcie mi ze Jaca jest super a Pepe be!!! Krzyzak: nie jestem
                                          > dla ciebie synkiem; jezeli tak ci na tym zalezy to OK, uszanuje twoje zdanie
                                          na
                                          >
                                          > temat S3kawki i Pepe.

Reggie: chamstwo SDB, chamstwo. Nowo kreowany reanimator trupa pt. Netbit
                                          nazywa S3kawką Bogu Ducha winnego chłopaka z Bydgoszczy, Boże widzisz to i nie
                                          grzmisz??? To ja chrzanię takie zbliżenie miast, skoro jeden szczeniak
                                          bezcześci dobre imię poważnego człowieka. wiesz co SDB, idz z kolegami na
                                          pizzę, oprowadz ich po fortach, ale nie ględz proszę o jakimś duchu
                                          netbitowskim, bo sie do tego po prostu nie nadajesz. S3kawka...

Myslalem ze sie zlosliwie zgrywasz przed fanami Protasa
                                          > ale skoro faktycznie taka jest twoja opinia- wiesz swoje i finito.

Reggie: no pewnie, najlepiej zjechać +, on nie obraza ludzi SDB. I to ludzi
                                          takiego formatu jak JG.
                                          Zenada SDB, zenada...
                                          • Gość: SDB Re: SDB chyba do mnie pijesz IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 09.12.02, 18:02
                                            reggie napisał:

> Gość portalu: SDB napisał(a):
                                            >
                                            > > Wywolany do tablicy odpowiadam: jestem w posiadaniu zapisu wideofonicznego
                                            >
                                            > > wypowiedzi Jacka w TV i dlatego sie smieje z tego co napisal Reggie. Nie
                                            > > musieliscie a nawet nie mogliscie tego zrozumiec bo tego nie widzieliscie.
                                            > Za
                                            > > niedlugo nagram ten material na kompa i rozesle wszystkim ktorzy beda
                                            > chcieli.
                                            >
                                            >
                                            > Reggie: rozumiem, że kierujesz się szerokopojętą działalnością oswiatową,
                                            praca u podstaw i takie tam, doktor Judym czy siudym, nie pamiętam już, tylko
                                            co ci z tego przyjdzie, że rozpropagujesz jakis moment słabości lub trwałego
                                            zmęczenia
                                            > Jacka, w którym akurat powiedział coś do kamery, mozemy zastanowić się, czy
                                            > Jacek nie miał wtedy grypy, wiem, ze czasami ma problemy z golenią, które
                                            > powoduja u niego czasowe problemy z koncentracją, ale na Boga, chyba to nie
                                            > dyskwalifikuje Jacka jako elokwentnego i uczciwego człowieka?
                                            > Wezmy pod uwagę czynnik zdrowotny, człowiek zaziębiony, może cierpiacy na
                                            > przypadłość goleniową w tym momencie ma prawo do jakiejś nieskładnej
                                            > wypowiedzi, wezmy tez pod uwage nerwy i krzątaninę przy sprzęcie, presję
                                            > wyniku, tym bardziej bądzmy wdzięczni Jackowi, iż pomimo szeregu
                                            > niesprzyjających warunków powiedział coś do tej kamery, mógł równie dobrze
                                            > odmówić wywiadu. ale wtedy larum byłoby na całąPolskę, że Gollobom znóqw
                                            > sodówka do głowy uderzyła. Nie dogodzisz nikomu nigdy, taka jest prawda
                                            > niestety...

Hohoho jeszcze nic a juz sie Reggie denerwujesz. Podkreslam jeszcze raz- nie
                                            mam do Jacka wiekszych uprzedzen i nie zalezy mi na tym zeby go szmacic tak jak
                                            ty Kowalika

> > Nie uwazam zeby Jacek przez cale zycie cechowal sie takim stylem wypowiedz
                                            > > i jaki jest tam zarejestrowany, nie mam osobiscie nic do niego. Jezeli mialb
                                            > > ym
                                            > > porownac moj stosunek do zawodnikow Polonii ze stosunkiem Reggiego do
                                            > > Apatorszczyzny to tolerancja i zyczliwoscia ciut wieksza sie odznaczam.
                                            >
                                            > Reggie: Twoje mniemanie o sobie jest zaiście spore, dzisiejsza młódz szturmem
                                            > wchodzi na salony, fajnie, że tak uwazasz, masz chłopie rację, przyznaję.

Za to twoje mniemanie o sobie i swoich ulubiencach nalezaloby umiescic w
                                            xiażkach o ascezie. O zazartosci i pieniactwie, jakimi sie wykazujesz
                                            przyczepiajac sie do zawodnikow innych druzyn szkoda gadac.

> Ale na
                                            > > Boga!!! nie wmawiajcie mi ze Jaca jest super a Pepe be!!! Krzyzak: nie jes
                                            > tem
                                            > > dla ciebie synkiem; jezeli tak ci na tym zalezy to OK, uszanuje twoje zdan
                                            > ie
                                            > na
                                            > >
                                            > > temat S3kawki i Pepe.
                                            >
                                            > Reggie: chamstwo SDB, chamstwo. Nowo kreowany reanimator trupa pt. Netbit
                                            > nazywa S3kawką Bogu Ducha winnego chłopaka z Bydgoszczy, Boże widzisz to i
                                            nie grzmisz???

Doprawdy cham ze mnie, a w dodatku reanimator :) Hahahahahahaha az tak cie ta
                                            s3kawka boli? wiem ze nie nalezy ona pieszczotliwych okreslen Jacka ale nie
                                            spodziewalem sie ze to jeszcze tak drazliwa sprawa. trudno- prawdziwa cnota,
                                            Reggie, krytyk sie nie boi

> To ja chrzanię takie zbliżenie miast, skoro jeden szczeniak
                                            > bezcześci dobre imię poważnego człowieka. wiesz co SDB, idz z kolegami na
                                            > pizzę, oprowadz ich po fortach, ale nie ględz proszę o jakimś duchu
                                            > netbitowskim, bo sie do tego po prostu nie nadajesz. S3kawka...

1. Wypraszam sobie szczeniaka. gdybys byl teraz na moim miejscu puscilbys
                                            pewnie niesamowicie naladowana wiazanke wyzwisk ale ja sie potrafie opanowac.
                                            Po prostu sobie wypraszam. Ale mysl sobie co chcesz dziadku.
                                            2. "bezczesci imie powaznego czlowieka" :) coraz bardziej odczuwam ze JG to
                                            chyba ktos wiecej niz tylko sportowiec, to moze jakis bohater ludowy? Swiety?
                                            3. Oczywiscie ze pojde na pizze i pospaceruje po fortach- ducha netbitowskiego
                                            nie wiem skad wziales- przestalismy o tym gadac chyba w lipcu; niewazne przez
                                            kogo. Doprawdy- fakt ze nazwalem jacka s3kawka wskazuje ze nie jestem godzien
                                            nawet myslec o przyjazni z bydgoszczanami. nie wszyscy bydgoszczanie sa tacy
                                            jak ty Reggie(bo sztuka jest umiec sie posmiac z samego siebie)

> Myslalem ze sie zlosliwie zgrywasz przed fanami Protasa
                                            > > ale skoro faktycznie taka jest twoja opinia- wiesz swoje i finito.
                                            >
                                            > Reggie: no pewnie, najlepiej zjechać +, on nie obraza ludzi SDB. I to ludzi
                                            > takiego formatu jak JG.

+:
                                            1. I Bogu niech będą dzieki.Wreszcie pozbedziecie sie /może nie z własnie woli/
                                            1 dziadostwa ze składu.(o Protasie)
                                            2. Stary pepe to może ma jeszce ze 3-4 lata jak piszesz ,ale nie na górnej
                                            półce.Z pewnoscią bedzie liderem gdzies w wawie czy w pogoni szczecin,myśle ,że
                                            tego kolosa na glinianych nogach nie wszyscy by przyjeli z otwarymi ramionami.
                                            Moim skromnym oczywiscie zdaniem to zwykła miernota.
                                            3. kibic20 napisal:
                                            > A moim zdaniem to Ty nie masz pojecia na temat zuzla. Piotr nie jest miernotą
                                            > to drugi w polsce zawdonik po Tomku.

Poprawskim,przepraszam? Z pewnoscia masz racje.

I co? Nie obraza? Aha, napisales ze nie obraza ludzi takiego formatu jak JG,
                                            rozumiem to format niestandardowy, inny, 4-krotnie lepszy od Pepe

Oto twoje wypowiedzi z torunskiego forum z tego roku:

Reggie:
                                            Z ostatniej chwili- wywiad z zawodnikiem
                                            ...światowej klasy, idolem sportowego Toruń i nie tylko!

-Dzień dobry.
                                            -Dzień dobry.
                                            -Panie, czy pan ma?
                                            -Mam!
                                            -Masz?!
                                            -Mam!!!
                                            -Masz pokaż!
                                            -Aaaa!!! Ty małpo ty.
                                            -Co?
                                            -Bo zaraz tarpanem przyjade i pojedziemy.
                                            -To jedz, k...
                                            -Na cmentarz k... jedz, tam twoje miejsce...
                                            -Je moje? Nie, tam było miejsce...
                                            -...dajcie mnie spokój, k..., wyjdz, z tego mieszkania!
                                            -Cześć, przybij grabę!
                                            -H...owi ręki nie podaję!
                                            _A jak ciebie h... chwali i dalej nie jadę!
                                            -A ja to ciebie również!
                                            -Takiś ty? Daj no buzki k... mać nie wstydz sie mnie!
                                            -Idz w p...du!
                                            -Aaa, ty mnie bijesz? Ja ciebie nie lubie...
                                            -łacha będziesz me tu całowała, idz!
                                            -A ja ciebie kocham, ty staraq małpo ty...
                                            -Ale ciebie pie...li!
                                            -Dzik ma dwa rogi?
                                            -Mam!
                                            -Masz?
                                            -Mam!
                                            -Chodz Andzrej idziemy...
                                            -Gdzie, k...?

W razie potrzeby kolejne relacje studia Wieś na podorędziu.
                                            Wieś dla wsi.

Olałem wtedy te bzdety. Na inne wybryki takie jak Odprawa przed derbami albo
                                            Torun liga stoi patrzylem z przymruzeniem oka, nawet fajnie sie je czytalo.
                                            Bronilem cie bo wiedzialem ze to taka ostra satyra ale jeszcze w pewnych
                                            granicach. Teraz ja sobie zakpilem a ty podnosisz alarm i to jaki.

Tak odezwales sie do roberta_wl, ktoremu nie spodobaly sie twoje historyjki
                                            kpiace z naszej druzyny i naszego miasta:
                                            "Chłoptasia, to masz degenaracie w domku, własnie obraca twoją żonkę, jak ty po
                                            piwko latasz do speedway pubu menelu jeden."

I ty mi bedziesz pierdolił o obrazaniu ludzi i szczeniactwie?

> Zenada SDB, zenada...

Zgadzam sie Reggie...
                                            • Gość: + Re: SDB to Ty? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 09.12.02, 22:25
                                              Cytat SDB do Reggie:
                                              "I ty mi bedziesz pierdolił o obrazaniu ludzi i szczeniactwie?"

Pieknie mówisz synku,a taki byłes zawsze za przyjażnią BT,a teraz puszczaja ci
                                              nerwy?

Reggie badz tak miły i nie odpowiadaj na te dziecięce zaczepki.
                                              • reggie Re: SDB to Ty? No właśnie! 10.12.02, 09:58
                                                Gość portalu: + napisał(a):

> Cytat SDB do Reggie:
                                                > "I ty mi bedziesz pierdolił o obrazaniu ludzi i szczeniactwie?"
                                                >
                                                > Pieknie mówisz synku,a taki byłes zawsze za przyjażnią BT,a teraz puszczaja
                                                ci
                                                > nerwy?
                                                >
                                                > Reggie badz tak miły i nie odpowiadaj na te dziecięce zaczepki.

Pewnie, że nie odpowiem, ale mnie też w sumie dziwi, co mu się nagle stało.
                                                Pzdr. +
                                      • reggie Reggie do Przemiksa 05.12.02, 22:41
                                        Gość portalu: Przemiks do Reggie napisał:

>
                                        > Wiesz, ja jestem z Torunia i staram się obiektywnie patrzeć na dokonania
                                        > zawodników, nawet jesli są z Bydzi. Jesli wygrywają derby tzn. są lepsi jak w
                                        > tym sezonie. Wracając do Jacka G. sorry ale przecież nawet przed jego
                                        odejściem
                                        >
                                        > do Piły gdyby nie jazda z Tomkiem w parze, to zdobyłby połowę tych punktów.

Reggie: gdybasz, gdybasz Przemiksie. Poza tym, Jacek nie jezdził znowu aż tak
                                        często w parze z Tomkiem. Jezdził częściej z Henką np, w okresie swojej
                                        największej świetnosci w Bszczy przez kilka lat był etatowym prowadzącym parę.
                                        Stawiasz zarzut, że połowę punktów zdobył na Tomku lub dzięki niemu.
                                        Widzisz, moze w Bydgoszczy, czyli miejscu, skąd piszę nie widać wszystkiego,
                                        ale zapewniam Cię, że w Toruniu siłą rzeczy widac jednak mniej, nie mów, że to
                                        zawsze Tomasz wykonuje czarną robotę, bo wielokrotnie bywało i bywa inaczej.
                                        A że jezdzili razem w decydujących momentach i często wygrywali podwójnie, no
                                        cóż, jeśli to jest zarzut, to więcej takich zarzutów a będzie OK;-))

Czy
                                        >
                                        > tak nie było? Z kim jeździł w parze? zawsze z bratem i kto kogo rozprowadzał
                                        w
                                        > 1 łuku, to Tomek robił czarną robotę.

Reggie: jak wyzej, nie zawsze, dlaczego tak wszystko uśredniasz?

A te gesty pokazywania rękom gdzie ma
                                        > jechać Jacek aby Tomek mógł go bezpiecznie dowieźć na 1 miejscu.

Reggie: widzisz, bo Tomek to geniusz, widziałeś, aby ktokolwiek inny robił cos
                                        podobnego? No ja też nie, może incydentalnie. Musisz wiedzieć, ze tomek ma już
                                        taki zwyczaj, pokazuje koledze po prostu optymalną ścieżkę jazdy, często
                                        drażnił tym nawet PP, któremu wydawało się, że nie potrzebuje pomocy Tomka.
                                        Tomasz Gollob to absolutna supergwiazda, dlatego ja się nie dziwię, że wykonuje
                                        owe gesty, dobrze ze nie robi ich taki robacki czy chrzanowski, bo sacrum
                                        zostaloby spauperyzowane...

A mecz w tym
                                        > roku z Wrockiem kiedy prawie przegralibyście, a w jednym z biegów Nicholls z
                                        3
                                        > miejsca najpierw nękał Tomka, ten robił co mógł ale nie dał rady bo Jaca
                                        robił
                                        > takie wygibasy że wrocławianin najpierw objechał Tomka a potem spokojnie
                                        > wyprzedził Jacka. Gest niezadowolenia i złości Tomka był doskonale widoczny w
                                        > świetle kamer.

Reggie: a pewnie, jesteśmy omylni, czasem w lepszej, czasem w gorszej
                                        dyspozycji, nie myslisz chyba, że Gollobowie muszą wszystko wygrywać po 5-1(a
                                        jeśli tak myślisz to OK, oby więcej takich Torunian). Poza tym oddając
                                        cesarzowi co cesarskie tego dnia Nicholls był naprawdę szybki...
                                        A propos Twojej dygresji o gestach Tomka, znowu odpowiem, ze to jest integralna
                                        część jego osobowości, pamiętasz rok 1994 jak w Finale Kontynentalnym Jacek dał
                                        się objechać Coxowi? Co wtedy Tomek robił? Ale - co w rodzinie to nie zginie,
                                        super, że Tomek pomaga bratu i zawsze zależy mu na jak najlepszym wyniku Jacka.
                                        To chyba tez ewenement nieprawdaz?Przynajmniej w polskim piekiełku.

Oczywiście Mistrzostwo Polski, i jak wyczytałem Złoty Kask tak,
                                        > ale Jacek Krzyżaniak także był mistrzem,

Reggie: zgadzam się, ale tylko w połowie;-)
                                        Oboje Jackowie mieli szczyt formy mniej więcej w podobnym okresie, ale to Jacek
                                        Gollob zdecydoweanie dłużej utrzymał się na tym szczycie - piszesz,
                                        że "wyczytałeś" o Złotym Kasku, zajrzyj sobie do statystyk i opracowań z lat
                                        1995-2000 i zobacz dokonania obu panów. Pomijając przygniatającą przewagę
                                        Golloba w klasyfikacji drużynowej, zobaczysz, że indywidualnie Jacek
                                        Krzyzaniak, którego nota bene bardzo cenię, był gorszy od Jacka Golloba, który
                                        przez tamteych 5 lat notował mecze życia. Poczytaj, warto;-)

a Chrzanowskiemu też zdarzył się mecz
                                        > zycia z Atlasem w 2001.

Reggie: przepraszam Cię, ale tego akurat nie skomentuję.

Nie porównuję Jacka do nich ale każdy wznosi się na
                                        > wyżyny swoich umijętności i chwilę tam zostaje, ale tylko chwilę.

Reggie: jeśli poczytasz zalecane lektury zobaczysz, że jednak są pewne wyjątki,
                                        casus Gollobów chyba tego dobitnie dowodzi, ich dominacja była tak wielka w
                                        Polsce, jak dziś Rickardssona na świecie.

Porównując go
                                        >
                                        > z Protasem to z mojego punktu widzenia, przewyższa go talentem,
                                        umiejętnościami
                                        >
                                        > i potrafi więcej dla drużyny zrobić niż Jaca.

Reggie: porównujesz dzisiejszego Jacka z dzisiejszym Protasem. To chyba błąd.
                                        Na takie comparison przydzie pora za kilka lat, gdy forma Piotra zacznie opadać.
                                        Teraz jest w szczytowym momencie swojej kariery, tylko od niego zależy, co z
                                        nią dalej będzie.
                                        Jednak Jacek A.D. 1995-2000 i Pepe z ostatnich 2-3 sezonów to chyba równowaga
                                        sił i osiągnięć...

Popatrzcie na średnie roczne z
                                        > kilku ostatnich sezonów.

Reggie: no właśnie, to o czym mówiłem, krzywa osiągnięć Jacka wydaje się
                                        powoli, acz jednak pochylać się w dół, u Piotra jest inaczej, on jest w
                                        szczytowym( a może jeszcze nie?) okresie możliwości, dlatego takie porównanie
                                        jest mylace, przewaga Piotra jest tutaj bezdyskusyjna, teraz jest jego czas, co
                                        nie znaczy, ze Jacek to jakiś emeryt!

To moje zdanie, nie chce nikogo obrażać ani wdawać się
                                        >
                                        > w słowne utarczki, czekam na Twoją odpowiedź Reggie. Pozdrawiam.

Reggie: i fajnie, ja myslę podobnie, też pozdrawiam i szacunek za podjęcie
                                        dyskusji!
                                        • Gość: Przemiks do Reggie Re: Reggie do Przemiksa IP: 213.17.208.* 06.12.02, 13:30

Widzę Reggie, że z Ciebie straszliwy fan "klanu", nie dasz sobie złego słowa
                                          powiedzieć na ich temat :-))) Oki, niech tak już będzie, przyznaję, iz
                                          pominąłem w swej wypowiedzi ważny fakt, mianowicie zasługi Jacka w przeszłości -
                                          szczyt kariery i Piotra P w tej chwili. Na porównanie ich przyjdzie czas za
                                          kilka lat, myślę że za jakieś 4, kiedy ta krzywa Piotra takze zacznie spadać po
                                          mału w dół. Nie mam statystyk z lat 95-2000 ale chyba wspomniany Krzyżaniak tak
                                          bardzo nie odstawal od Jacy, bo on właściwie ratował nas w tamtych opałach a i
                                          mistrza zdobył. A mecz zycia Chrzanowskiego przypomnę. Zdobył-ponoć na sprzęcie
                                          Protasa, sam zaprzecza, 8 punktów w parze z Jagusiem przywożąc każdą parę
                                          Wrocka na 5-1 w finałe rok temu, jak to robili widziałem ale sam nie wiem jak
                                          im się to udawało. Wracając do tematu sądzę, że Piotr jest jednak bardziej
                                          wartościowym zawodnikiem, mogę to oceniać z perspektywy wyjazdów Bydzi na inne
                                          tory tam Pepe lepiej sobie radzi :-)))) A moze to tylko wpływ przeszłości kiedy
                                          jako młody chłopak siadałem w młynie a tam nienawiść do Gollobów przekraczała
                                          wszelkie skale. Potem zauważyłem ,ze procz krzyków kibicow niczego w meczu nie
                                          słyszałem i niewiele widziałem, zmieniłem miejsce :-)) Ale zostawmy.
                                          Jesli masz jakieś wieści o kasie w Waszym klubie, kontraktach itp, daj znać,
                                          chętnie pogadam.
                                          Pozdrawiam.
                                          • Gość: MONK Re: Reggie do Przemiksa IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.12.02, 14:20
                                            Jacek ma do tego ta zalete, ze jest tanszy, o czym zapominamy. Co do wyjazdow,
                                            to sie zgadzam. Mimo wszystko jezeli porownac ubiegly sezon z tym
                                            wczesniejszym to Jacek jest raczej na fali wznoszacej. Powrot do Bydgoszczy
                                            dobrze mu zrobil. Pytanie czy bedzie w stanie w dalszym ciagu poprawiac
                                            wyniki, wiek mu nie sprzyja.
                                            • Gość: = Re: Reggie do Przemiksa IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 07.12.02, 13:45

> Jacek ma do tego ta zalete, ze jest tanszy, o czym zapominamy. Co do
                                              wyjazdow,
                                              > to sie zgadzam. Mimo wszystko jezeli porownac ubiegly sezon z tym
                                              > wczesniejszym to Jacek jest raczej na fali wznoszacej. Powrot do Bydgoszczy
                                              > dobrze mu zrobil. Pytanie czy bedzie w stanie w dalszym ciagu poprawiac
                                              > wyniki, wiek mu nie sprzyja.

Bardzo ladnie to ująłes Monk .Jacek z pewnościa jest na wznoszącej ,powrót do
                                              domu dobrze mu zrobi.Ja w każdym bądz razie bedę za niego mocno trzymał kciuki.
                                              WIERZE ,ZE JACEK JESZCZE POKAZE NA CO GO STAC!!!
                                              czego mu osobiscie bardzo zycze.
                                              Pozdrowy dla wszystkich.
      • Gość: MONK Dziekuje,ze to nie Swist IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.12.02, 10:26
        Wlos sie jezy jak pomysle,ze moglby u nas startowac. Poza tym taki
        nieperspektywiczny - nie to co nasi zawodnicy:)
        • Gość: + Re: Dziekuje,ze to nie Swist IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 22.12.02, 16:31

> Wlos sie jezy jak pomysle,ze moglby u nas startowac. Poza tym taki
          > nieperspektywiczny - nie to co nasi zawodnicy:)
          :)))
          Wasi ,nasi?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka